Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

günaydınnnn
bu sabah tartıldım. verdiğim kiloları almışım....ama olsun biz de bahane bitmez...çarşamba regl olucam ya ondandır....

DÜN:Aç karınla 1 bardak ılık su.
12:00 =kk peynir,reçel,3ince dl.tb.ekmek,2 zeytin,1 çatal yumurta,çay
13:30 =türk kahvesi
16:00 =yeşilçay,1 minik elma
18:00 =1 kepçe çorba,2 kaşık fırında tavuklu patates yemegi,1dl.kepek,közlenmiş kırmızı biber
20:00 =çay,2 çokoprens:KK17:

Spor:
75 alt karın hareketi
2 saat yürüyüş

Kizlar yazmaya vaktim olmadi ama girip okudum . Ben diyet falan yapmiyorum hic ya heves fslan hicbisi kalmadi hayats kusmus gibiyim nedense.
Sehracim gene guldurdun beni Allahta seni guldursun ve en kisa zamanda 53 kilo yapsin( amin)
Ebrucum ne yedirip iciriyon senin oglana benim ki gunduz cok az uyuyo hicbirseye yetisemiyorum valla ya nazar etmiyim de bari sen isinden gucunden olma:nazar:
Papatya kirilmakta haklisin ama iletisimsizlik olmus yanlis anlasilmissin belli ya da baska birilerinin doldurusuna geldi ark. Hatasini anlar umarim kirginlik kalmaz aranizda
Hawar tum hafta dikkat edersen telafi edersin canim :KK34:
Canım senin kız geç kalkıyor sanırım.Oglumda geç kalkarsa 1 saat uyuyor.Ama 9 da kalkarsa 2-2.5 saat uyudugu bile oluyor:nazar:Dün geç kalkmıştı 1.5 saate yakın uyudu.Belli olmuyor hiç.Ama şu bi geçrk yemeyen kusan herşeyi ögüren oglum emzirmeyi kestikten sonra çok güzel yiyor:nazar::KK16:
günaydınnnn
bu sabah tartıldım. verdiğim kiloları almışım....ama olsun biz de bahane bitmez...çarşamba regl olucam ya ondandır....

Cumaya daha var canım verirsin.Noldu bize ya ne güzeldi topigmiz nazara mı geldik ne:KK5:

Ebru cokoprens olmasa da menun cok iyi benimkiler yazilcak gibi degil dikkatte etmiyorum pek zaten
Karin hareketini mumkun oldugunca aksatma cok etkili iseyaricagina eminim
Kizim 11 gibi uyaniyo ondan dolayi da dedigin gibi pek uzun uyumuyo 1 1.5saat uyuyo onceden 2 2.5 saat uyurdu erken uyansa kizimda uzun uyur muhtemelen.
Ebrucum cidden ya herkes saldi kendini bi turlubtoparlanamadik :KK50:Nazar olduk cok iyi gidiyoduk bi ara halbuki

10 gibi kalksa en azından 2 saat uyur garanti.o çokoprens çayla çok güzel geldi ama sonra psikolojik mi bilmiyorum migdem bulandı:KK25:Yemeklerimi yaptım,evi süpür sil toz alıcam şimdi.Yarın gün var hem eşimin d.günü:KK48:Kv. gün 2 çeşit tatlı yapıcam bu gece.Eşimin pastasındanda yerim offf akşam yemegi yemem herhalde.

kızlar benim oğlum büyük olduğundan unuttum artık gündüz uykusunu falan. akşam 21:00 de yatar sabah 07:30 da kalkar.
ebru o çokoprensler olmuş mu hiç...bir tane de değil hem de iki tane...
az sonra derse gideceğim. şu anda portakalımı yiyorum. evde taze fasülye ve pirinç pilavı var bugün. 20:00 de evde olurum. kurt gibi acıkmış oluyorum. umarım azıcık yiyebilirim...

kızlar benim oğlum büyük olduğundan unuttum artık gündüz uykusunu falan. akşam 21:00 de yatar sabah 07:30 da kalkar.
ebru o çokoprensler olmuş mu hiç...bir tane de değil hem de iki tane...
az sonra derse gideceğim. şu anda portakalımı yiyorum. evde taze fasülye ve pirinç pilavı var bugün. 20:00 de evde olurum. kurt gibi acıkmış oluyorum. umarım azıcık yiyebilirim...

:KK17:Halleyli pasta yapıcam bu gece halleyleri keserken 1 tane yerim kesin:26:

Yeminle bize nazar deydi baska bisey demiyorum felak nas okuyuo uflemek lazim geliyor topige dogru saka bi yana cidden bu makus talihi bozmak lazim bugun yerli mali vardi okulda ne yedigimi soylemicem aksi takdirde aynaya bakcak yuzum olsun istiyorum.aslinda yerli mali benim.bildigin malim iste..tovbe tovbe est.ama yinede abartmadim diyebilirim bu yuzden tebrik ediyorum kendimi ve kesinlikle beynimde bu isi bitirdigimi anladim cunku spor yapcem saa altida basliyorum sekerler..kirkbes dakika yapcam.ama yarin itibariyle yedi yedi kirkbes arasi yapcam ve aksam bisey yemicem .sabah ve ogle yediklerimden sonra midem hala dolu cunku,bisey daha.dicem.artik yerli mali su bu umurumda degil cunku cuma dahil olmak uzere ciss yenek yok cunku tiksindim artik kendimden ve yemek yemekten,gorun bakin eski sehraaaa geri donuyor yasasinnnn.bakin 25 ocak yariyil tatili.bir ayda veriyormuyum vermiyormuyum

Ben kesinlikle spor yapmayi seviyorum nasil mutluyum su anda anlatamam.yani mesele totoyu kaldirmakta aslinda sonrasunda ben spor yaparken ve sonrasinda inanilmaz enerjik ve pozitif oluyorum ya..massallah diyimde nazar deymesin ya ama muhim olan istikrar kesinlikle.ben bi ara ne guzel yapiyordum hatirliyor musunuz yine gecen yil bu vakiylerdi minik bi ajandam var 63musum ozamanlar bi guzel yapiyordumki demekki vaktini bekliyormus vucudum hadi kizlar eller havayaa hooop hoop 53olcam tokken kararliyim inslalah.kizlar dun lcw urayim dedim havuz donusu yolumun ustuydu ustume triko tunik aldim salash bisiy alt hic almiyorum herbiseyim bollasti zati neyse.bide gittim 36beden dar kesim bi pantolon aldim ama bi gorseniz resmeb komedi hem 36 hem dar kesim totomdan yukari cikmiyor neyse sonra maket alisverisi falan yaptim sonra esim geldi havuzdan gordu aldiklarimi hayirli olsun dedi sonra kirmizi pant gorup bu ne? Demezmi:))))ay olcektim gulmekten onun saskinligindan normalde benim hic tarzim olmayan bisiy bide kucuk zati bende dedimki buna gircem iste dedim oda hic giymiceksin o yuzden mi bu renk aldin didi:)))y olurmusun oldururmusun sonra dediki bu anatomik olarak imkansiz cunku senin toton var sonucta didi bana jenifer lopezmisim ben..ne didi simdi bu iyi bisiymi dedi kotu biseymi didi.diyen dedi onyedi yagli boregi kim yedi ayhhh.uff neyse bende dedimki e sende gorceksin ben anatomik olarak bu pantolona gircekmiyim girmicekmiyim hemi...goze goz dide dis..yaw hakketen ben ona gircem inslallah valla bihter gibi beren saat gibin olurum guzelimde zati allahima bin sukur:KK37::KK76:

Ebru bugun kardesim bendeydi ben de halleyli pasta yaptim 1 dilim yedim bile : ((
Amanıııııııııııııııııınnnnnnnnnnn:18:
Yeminle bize nazar deydi baska bisey demiyorum felak nas okuyuo uflemek lazim geliyor topige dogru saka bi yana cidden bu makus talihi bozmak lazim bugun yerli mali vardi okulda ne yedigimi soylemicem aksi takdirde aynaya bakcak yuzum olsun istiyorum.aslinda yerli mali benim.bildigin malim iste..tovbe tovbe est.ama yinede abartmadim diyebilirim bu yuzden tebrik ediyorum kendimi ve kesinlikle beynimde bu isi bitirdigimi anladim cunku spor yapcem saa altida basliyorum sekerler..kirkbes dakika yapcam.ama yarin itibariyle yedi yedi kirkbes arasi yapcam ve aksam bisey yemicem .sabah ve ogle yediklerimden sonra midem hala dolu cunku,bisey daha.dicem.artik yerli mali su bu umurumda degil cunku cuma dahil olmak uzere ciss yenek yok cunku tiksindim artik kendimden ve yemek yemekten,gorun bakin eski sehraaaa geri donuyor yasasinnnn.bakin 25 ocak yariyil tatili.bir ayda veriyormuyum vermiyormuyum

Nazar mı deydi yoksa kilo verdik diye şımarıp saldık mı:KK15:Eeee bolca iltifa nasılsa zayıfladım biraz yiyip keyfini sürelim hesabı hop tepe taklak olduk:KK37:Spora başlamana sevindim sehracım.Ben de şimdi yeşilçayım demlenirken yapıcam:KK8:

merhaba kızlar nazar değdiği konusunda hem fikirim sizinle
bende çok ama çok abarttım bu gün daha doğrusudur 3 gündür böyleyim, yazayım yinede bu günkü menümü

sabah 9 :15 kaşarlı tost
ara 11.0 bir elma
öğlen 2 kaşık nohut, 4 kaşık zeytinyağlı pırasa, 2 kaşık yoğurt, 2 kaşık barbunya, birbuçuk di,lim tam buğday ekemği
ara 2 elmalı kurabiye, bir sarma, yarım dilim kakaolu kek, bir çatal revani, 2 avuç patlamış mısır, ( al san yerli malı )
akşam 19:00 5yk zeytinyağlı barbunya, 2 kaşık pirinç pilavı, salata, 2 kaşık yoğurt,
19:45 yarım cennet hurması
ya eşim kestane almış pişirde yiyelim diyor yılın ilk kestanesi sanırım bir kaç tanede ondan yerim

45 dk plate, 30dk yürüyüş, 2 fincan yşil çay, 1,5 litre suu

Papatya bende sabah artının artısı çıktım verdiğimin 2 katını almışım hafta sonu, bende ilacımı içmedim 2 gün onunda etkisi var :KK37:
cumaya kadar umarım toparlarımm

cumaya kadar toparlanmalıyız diyim size.ben full spor yapcam ve cumada css yemicem sadece cuma sabahı mercimek çorbasıyla iki dilim beyaz ekmek yicem ödül olarak o kadar.verdiğiniz kilolar alınmadı o sadece ödem şişlilk falan ama kilo dğil asla .:KK20:salmayın salmayalımmmmm.yerli malı biziz hawarcım türk malıyız biz made in turkeyyy

BUGÜN:Aç karınla 1 bardak ılık su.
11:00=2 kk peynir,1dl.tb. ekmek,reçel,4 zeytin,çay.
12:45=türk kahvesi
15:30=1 tabak haşlama makarna,2 kaşık yogurt,1 domates(rendeledim üstüne),3 yudum ev sıkımı meyve suyu
17:00=yeşilçay
18:45 =1 tabak ıspanak,3 kaık yogurt,1dl.tb.ekmek
20:15 =yeşilçay,yarım halley

Spor:
ev temizligi
100 alt karın hareketi
100 pltes hundert
100 oklava

ço beğendim arkadaşım menünü.yarın bende paylaşcam işşallah
ama bugün 40dk spor bide yerli malı...............................yarın süper olcak

sehra spora mı başladın...seni yürekten tebrik ediyorum. bende başlayacam inşallah...
ebrucum menünü çok beğendim...tam gaz devam diyorum...
benim menüm de şöyle;
07:30 4 zeytin, 2-3 çatal peynir, bir dilim kek, yeşilçay, 2 adet parmak salatalık
08:30 bir cennet elması
12:00 çorba, 4-5 çatal cevizli erişte, 2-3 adet kuşbaşı et
16:00 yeşilçay
16:30 portakal
18:00 2 adet minik un kurabiyesi
20:00 kıtlıktan çıkmış gibi yenen 4-5 yk taze fasülye, 3-4 yk pirinç pilavı

sahree haklısın valla ne diyeyim
ebru ve papatya begendim menülerinizi,
papatya canım spor işinmi geçiktirme, çünkü insanlar ideal kilolarına yaklaştıkça zorlaşırmış kilo vermek en iyi yolda spor, daha iyi kilo verebilmek için, ya benim vaktim olsa varya ben hep yaparım, ama işte dönem dönem başlıyorum, dönem dönem bırakıyorum, yoksa ben yürüüyüşü çok seviyorum, acayip rahatlatıyor beni, yürüyüşe çıkınca stres falan kalmıyor

bende kaltım kahvaltı yaptım, şimdi kızımı bakıcı aldı, bnde biraz ortalığı toplayıp okula gidecem,
bir haftadır giribim geçmedi kızımada bulaştırdım üstelik, yavrum yeni iyileşmişti, ama cumadan beri kötü, gribin dışında bide vucüdunda döküntü gibi bişeyler oluştu ben belki ateşten olmuştur diye düşündüm, cumartesi dr götürdük dr dedibir şetye alerji olmuş ama geçmek üzere, ama hala geçmedi dün yüzündede oluşmuştu bir kaç noktada acaba başka bir dr mı götürsem, bütün hafta sonunu yapışık ikizler gibi grçirdik, dün iyidi bu sabah yine ağlaya ağlaya uyandııı

yaa ben biliyorumda ilacaımı ama imkansız şu şartlarda, şöyle bir güzel dinlensem, ne hastalık kalacak ne gerginlik, ama insanın çocuğu ufak olunca çok zorr

Napiyonuzz bakalim bugun,yine sporumu yapcam bugun ama ben popo hareketi ve karin hareketine yuklencem ust beden ve bacaklarim istedigim gibi cunku.uff sanki gidince bacaklarimdan gidiyor popm yerinde sayiyor ne pis biseymis bu toto yaglari ya..fairy dokcem bi legene oturcam ustune gitsin inatci yaglar:KK52:

Ebrucum esinin dogungunu kutlu olsun seninle ve oglusunuzla nice mutlu yillar dilerim. . .
Hawarcim sana da kizina cok cok gecmis olsun. Cok zor oluyo gercekten hastalarke ins. Bi an once iyilesirsiniz canim benim.
Sehraacim 1 ay aksatmadan yspmaya calis ilk etapta dedigin gibi karin hareketleri agirlikli olsun bol suda ic simdi boydan foto cekil bikactane onden arkadan yandan 1 ay sonrada cekil sonra koy fotoyu at havani bizlere:KK12:

Kızlar bu hafta bana ne oldu bilmiyorum ama deli gibi yiyorum. Yarın regl olucam ondan mıdır bilmiyorum. Bu sabah 07:30 kahvaltı ettim. Ara yapmaya fırsatım olmadı. öğle arasında lazere gittim. Yandım yandım tabiri caizse...ve 13:30 da 1 kıymalı pide yedim...yemedim aslında nefes almadan yuttum....of ne olacak benim bu halim...akşamı yazmıyım artık...sizde durumlar nasıl. şimdi dışarı çıkıyoruz. Dönünce geçmişi okurum artık...

X