Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

sabah 10:00 1 haşlanmış yumurta, 4 zeytin, 1 kaşık pekmez,
2 dilim tam buğday ekemği, 1,5 kk tulum peyniri
11:30 ara yarım cennet hurması
12:45 4 yk barbunya, 2 kaşık yoğurt, 1 dilim tam buğday ekmeği
15:00 ara 3 ceviz, 3 kluru kayısı, 7 fındık
akşam 18:30 5 yk sulu köfte ( pataesli), 3 yk erişte, bolca salata

3 fincan yeşil çay, bolca şekersiz çay, 1,5 lt su
4 mil leslie

Ebru ben kaçırmışım canım kusura bakma, eşinin doğum günü kutlu olsunnn, hep beraber nice nice mutlu yıllar geçirinn

Papatya sıkma canını benim her zaman ki halim:KK37: senin hiç olmazsa arada bir oluyor yarın dikkat edersin olur biter

Hawar,özge saolun arkadaşlar:KK16:Onu çok seviyorum iyi dogmuş ve iyiki benim hayat arkadaşım olmuş:KK48:Kv hala pastayı aldık ama eşim daha gelmedi:KK5:Süslendim dışarı çıkıcaktık mesai bırakmış kahrolası patron:KK47:Bari 00:00 olmadan öpüp kutlasam pastasını kessek:KK14:Merak etmeyin hakkımı yarın yiycem çnkü zaten bugün yemekten patlamak üzereyim:KK30:Eşim dışarı çıkmayacagımızı ve geeç gelecegini söyleyince gömüldüm sinirden hamurişlerinin içine:26::KK37:

Nerdesiniz kızçeler:KK15:Eşim geç geldi pastasını kesemedik inş. bu akşam erken gelicek kv gidicez kesicez 1 dl. yiycem tabiisiii:KK56:Ogluşu yıkadım şimdi pepe yi izliyor.Uyuyunca ütü yapıcam.Akşama nohut yapmış kv yiycez.Benden böyle sizler ne alemdesiniz?Dün bi haber okudum meyvelerde baya şeker varmış.Muzda 4 buçuk ,portakalda 6 küp şeker mesela:KK53:Ve bisküvi gofret,şekerlemeleride koymuşlar meyvelerle aynı şeker küpü kadarlar:44:

Nerdesiniz kızçeler:KK15:Eşim geç geldi pastasını kesemedik inş. bu akşam erken gelicek kv gidicez kesicez 1 dl. yiycem tabiisiii:KK56:Ogluşu yıkadım şimdi pepe yi izliyor.Uyuyunca ütü yapıcam.Akşama nohut yapmış kv yiycez.Benden böyle sizler ne alemdesiniz?Dün bi haber okudum meyvelerde baya şeker varmış.Muzda 4 buçuk ,portakalda 6 küp şeker mesela:KK53:Ve bisküvi gofret,şekerlemeleride koymuşlar meyvelerle aynı şeker küpü kadarlar:44:

eşinin doğum günü kutlu olsun...hep bereber nice mutlu yıllar geçirirsiniz inşallah...
bu meyve haberi benim için kabul gibi birşey...ben vazgeçememki meyve yemekten...

eşinin doğum günü kutlu olsun...hep bereber nice mutlu yıllar geçirirsiniz inşallah...
bu meyve haberi benim için kabul gibi birşey...ben vazgeçememki meyve yemekten...

Saol canım.Biz seni böyle seviyor begeniyoruz.Sen meyvelerinle bütünleştin artık.Çikolata tatlı yeme hep meyve yeeee kusursuz menülerin bu sayfaları doldurur inş.Ve bu meyve yeme alışlkanlıgını bizede bulaştır.Bakıp sadece çürüyenleri çöpe atıyorum öbür türlü yüzlerine baktıgım yok:KK19:Ogluş muz ve elma çok seviyor.Portakal ve mandalianyı sıkıp meyve suyu gibi veriyorum .İnş. ogluş bana benzemez teyzesi papatyaya benzer:KK16:

kızlar bişey yazamıyorum sayfa hemen beni dışarı atıyor

sabah 9:20 1,5 kaşık tulum peyniri, 5 zeytin, 2 dilim ekmek, 2 banım pekmez
ara elma
öğlen 5 yk sulu köfte, 4 yemek kaşığı erişte, yarım dilim ekemk, bir kaşık yoğurt
ara 3 ceviz, 2 kuru kayısı
akşam 18:30 5 yk kaşığı kıymalı ıspanak, 1 kase mercimek çorbası ,yarım dilim ekmek

4 mil leslie 2 fican yeşil çay, 2 litre su

merhaba arkideşlerim hepinizze i kaç gündür girmiyorum iyisinizdir umarım çok sinirliyim bi kaç gündür ve üzgünüm ev almaya niyetllenmiştik geçen hafta araştırdık ettik bi tane bulduk derken bankadan başvurduk 50 milyar civarı ama çekmedik pazartesi günü ev sahibiyle konuşmaya gittiğimizde ev saibi emlakçıya demişki ben satmıyorum evimi duyduğumda nasıl üzüldümki sormayın herşeyde vardır bir hayır diyorrum oturuyorym totomun üzerine :KK43::KK43::KK43: nasılsa ev kira derdim yok evimden çıkan yok kendi evimiz buda ama işte madem evini satıcaksın 1 senedr atılığa çıkarmışsın ilk müşterin biz oluyoruz niye satmaktan vazgeçiyosun be adam valla kaç gündür sinir küpü gibiyim hep abur cubur yedim
bu sabah 1 bardak su kahvaltıda 1 dilim ekmek 5 zeytin 2 tabak çorba şekersiz sınırsız çay
ara 1 mandalina türk kahvesi
öğle 2 y.k. makarna 1 dilim ekmek
ara yeşilçay
akşam 1 tabak ekmeksiz kurufasulye
1 fincan salep
spor daha öncede söylemiştim bizim buraları bayır merdivenli vs. diye bu gün sabah çocuğumu okula götürürken 150 merdiven inip çıktım+okul yanı parkta 15 dakka yürüyüş arkad<aşlar beraber
öğlen çocukumu almaya diye gittim tekrar 150 merdiven indim çıktım
akşam telrar eşimle çarşıya diye gittil berbaer 150 tekrar indim çıktım baya bib spor yapmış oldum :KK1::KK1::KK1: bacaklarım ve belim ağrıyovalla :KK53: su 1 bardak artık kahve yerine suya yoğunlaşsam daha iyi sonuç alırım herhalde :KK1::KK1::KK1:

Ebrucum bende kendim icin meyve almam eve malesef canim cekerse 1 tane mandalina alirim o kizim icin aliyorum esim getirir hep cok sevdiginden ona dogramisken ben de 1 2 catal alirim ve her seferinde kizarim kendine sen de alip yesen nolur diye:KK31:
Hawarcim menun oglenki ekmek disinda cok cok iyi o da yarim dilim zaten ekmek aliskanlik yaptigindan muhtemelen yiyosun
Zuzucum uzulme canim dedigin gibi vardir bir hayir daha icine sinen guzel bir ev karsiniza cikar ins.Su icme konusunda ben de cok kotuyum bi ara ne guzel 2 lt asagi dusmuyodum simdi gunde 1 bardak iciyorum:KK50:

topiğimiz iki gündür çok sessiz. ben sessizim çünkü bu hafta sizinde kendimin de yüzüne bakacak durumda değilim. bu hafta içimdeki canavar hortladı. regl olmamaında etkisiyle yedim de yedim. kesinlikle eminim kilo aldım. geçen hafta 62,4 idim. en az 1 kilo aldım biliyorum vücudumdan. çünkü azıcık kilo alsam da bel çevrem hemen kalınlaşır...bu hafta regl falan derken gümbürtüye gitti. kızlar dün topiğin ilk sayfalarını okudum. sizler de vardınız. benim tanımadığım kişilerde. ama birşey dikkatimi çekti. trendy ne kadar da acımasız eleştiriyormuş...keşke şimdi de gelse de bizi eleştirse. hepimizin 3-5 kilosu var verilmesi gereken. ama veremedik gitti.

Kızlar netin zamanı dolmuş artık net yok patladım bugün sizlere ne çok alışmışm telden yazıyorum eşim biran önce baglatıcak

Papatyacim gecenlerde ben de bundan bahsetmistim eger her hafta duzenli kilo veremiyorsak suclusu hepimiziz. Ben topige geldigim ilk zamanlar elestirilme korkusuyla cok az yiyordum inan ki 1 dilim ekmek 1 kare bitter agzima atcakken kizlara nederim deyip yerine koyuyodum kilo vermeyen yoktu herkes her hafta veriyordu simdi menu dahi paylasmiyoz cunku paylasilcak menu cikartmiyoruz malesef:KK50:

Papatyacim gecenlerde ben de bundan bahsetmistim eger her hafta duzenli kilo veremiyorsak suclusu hepimiziz. Ben topige geldigim ilk zamanlar elestirilme korkusuyla cok az yiyordum inan ki 1 dilim ekmek 1 kare bitter agzima atcakken kizlara nederim deyip yerine koyuyodum kilo vermeyen yoktu herkes her hafta veriyordu simdi menu dahi paylasmiyoz cunku paylasilcak menu cikartmiyoruz malesef:KK50:

özgecim ne yapmalı acaba. benim vücudum kiloyu hemen gösteriyor. geçen hafta 62 iken giydiğim daha çok yakışıyordu. 63 lü bir rakam oldum bu hafta büyük ihtimalle...tahmin edebiliyorum. hemen üstümdeki kıyafetin duruşundan anlıyorum artık. ne yapsak acaba. yeni bir topik açıp sıfırdan mı başlasak ki...

özgecim ne yapmalı acaba. benim vücudum kiloyu hemen gösteriyor. geçen hafta 62 iken giydiğim daha çok yakışıyordu. 63 lü bir rakam oldum bu hafta büyük ihtimalle...tahmin edebiliyorum. hemen üstümdeki kıyafetin duruşundan anlıyorum artık. ne yapsak acaba. yeni bir topik açıp sıfırdan mı başlasak ki...ben çok rahatsız oluyorum halimden. yaşım oldu 34. önlem almazsam ileride halimi hiç iç açıcı görmüyorum. kilo almaya meyilli bir vücudum var. gördünüz resimlerimi.
eski yazılanları okuyunca şaşırdım. trendy renkli göstermiş cısssları. keşke yine gelse. artık hiç uğramıyor. biraz baktım da sayfasına ailevi problemleri var sanırım. uzun zamandır kk ya bile girmemiş.

merhaba kızlar kk da sorun var sanırım daha mesajı göndermeden giriş yapın diyor, neyse umarım bu defa olur,

ben aslında 3 gündür çok iyi gidiyordum ama bu gün cozuttum, gündüz iyidi, ama akşam tam yemek yapacam şartel attı kaldırıyom yine atıyor aradım eşim geldi, tamirci çağırdı, bende paltese gittim gerldim hala uğraşıyorlar neyse onlar gitti yemeği fırına atım pişimi falan derken saat 20 oldu ve ben çok açıkmıştım, o yüzden çok yedim hemde satte geç artık nbilmiyorum ne olur
yarın

sabah 10: 00 bir haşlanmış yumurta, 1,5 kaşık tulum peyniri, 4 zeytin, bir kaşık pekmez, 2 dilim tam buğdy ekmeği
20dk yürüyüş, kızımı bakıcıya bırakıp döndüm )
ara: bir elma, bir armut
öğlen 15:00 4yk sulu köfte, 4yk ıspanak yemeği, 1 dilim ekmek
18:00 bir mandalina
20:00 2 pirzola tavuk budu fırında, fırında patetes dilimleri, bir kase mercimek çorbası, ve 3 kaşık cacık:KK20::KK20:

45dk yürüyüş, 50dk plates, 2 fincan yeşil çay, 1,5 lt su

Kızlar yardım ya buraya da yazmamıyorum rejım de yapamıyorum 70 kılo kesın oldum belkı de grevtim tartıya çıkamıyorum Cook da yorgunumnapmalıyım ben buraya menümü her gün yaZsam bıle size yorum yapamam kı o yüzden de gıresım gelmıyo enerjım düşmeden nası diyet yaparım aksam az yesem barı dıyorum yemek yemeğe asık bı kocam var Öfff bogaZını tutamayın karısıııııı offf

Papatya Özge ,haklısınız ilk sayfalarda sahlep içtiğim için çıtırcık beni öyle bi fırçalamıştıki utancımdan bi daha içememiştim.bu akşam içtim ama:KK43:
Hawar, canım seni istikrarlı düzenli ve sporcu görmek kendim yapımış gibi mutlu ediyor.
Joojopum,özledik seni bizde de durum iç açıcı değil gördüğün üzere:KK43:
Yarın arkadaşımın kızının ctesi hem annemin hem arkadaşımın oğlunun d.günü yandım ki ne yandım.yarın tartı bi çarpsında kendime geleyim

X