- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #6.801
Canım senin kız geç kalkıyor sanırım.Oglumda geç kalkarsa 1 saat uyuyor.Ama 9 da kalkarsa 2-2.5 saat uyudugu bile oluyorKizlar yazmaya vaktim olmadi ama girip okudum . Ben diyet falan yapmiyorum hic ya heves fslan hicbisi kalmadi hayats kusmus gibiyim nedense.
Sehracim gene guldurdun beni Allahta seni guldursun ve en kisa zamanda 53 kilo yapsin( amin)
Ebrucum ne yedirip iciriyon senin oglana benim ki gunduz cok az uyuyo hicbirseye yetisemiyorum valla ya nazar etmiyim de bari sen isinden gucunden olma
Papatya kirilmakta haklisin ama iletisimsizlik olmus yanlis anlasilmissin belli ya da baska birilerinin doldurusuna geldi ark. Hatasini anlar umarim kirginlik kalmaz aranizda
Hawar tum hafta dikkat edersen telafi edersin canim
günaydınnnn
bu sabah tartıldım. verdiğim kiloları almışım....ama olsun biz de bahane bitmez...çarşamba regl olucam ya ondandır....
kızlar benim oğlum büyük olduğundan unuttum artık gündüz uykusunu falan. akşam 21:00 de yatar sabah 07:30 da kalkar.
ebru o çokoprensler olmuş mu hiç...bir tane de değil hem de iki tane...
az sonra derse gideceğim. şu anda portakalımı yiyorum. evde taze fasülye ve pirinç pilavı var bugün. 20:00 de evde olurum. kurt gibi acıkmış oluyorum. umarım azıcık yiyebilirim...
Amanıııııııııııııııııınnnnnnnnnnn:18:Ebru bugun kardesim bendeydi ben de halleyli pasta yaptim 1 dilim yedim bile : ((
Yeminle bize nazar deydi baska bisey demiyorum felak nas okuyuo uflemek lazim geliyor topige dogru saka bi yana cidden bu makus talihi bozmak lazim bugun yerli mali vardi okulda ne yedigimi soylemicem aksi takdirde aynaya bakcak yuzum olsun istiyorum.aslinda yerli mali benim.bildigin malim iste..tovbe tovbe est.ama yinede abartmadim diyebilirim bu yuzden tebrik ediyorum kendimi ve kesinlikle beynimde bu isi bitirdigimi anladim cunku spor yapcem saa altida basliyorum sekerler..kirkbes dakika yapcam.ama yarin itibariyle yedi yedi kirkbes arasi yapcam ve aksam bisey yemicem .sabah ve ogle yediklerimden sonra midem hala dolu cunku,bisey daha.dicem.artik yerli mali su bu umurumda degil cunku cuma dahil olmak uzere ciss yenek yok cunku tiksindim artik kendimden ve yemek yemekten,gorun bakin eski sehraaaa geri donuyor yasasinnnn.bakin 25 ocak yariyil tatili.bir ayda veriyormuyum vermiyormuyum