- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- Konu Sahibi puccakanka
- #6.781
Haklısın özge utanma arlanma kalmadı valla.Aşureyi yulaflıyı cıss yerine saymıyoz kend kurallarımızı kendimiz koyuyoz.Nerdeyse 3 ögün 3 çikolata serbest diycez pess
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar regl oldum nasil rahatladim anlatamam barut gibiydim resmen.Ebrucum dun goz gezdirdim igneler de kilo yapiyormus hatta 3 aylik olanlar cocuk sahibi falan olamadi yaziyoduSaskinlikla okudum hicbir bilgim yoktu biraz daha arastircam saglik ocagina daniscam olmadi kafam cok karisti sen ne yaptin kan aldirdin mi?
sabah onda iki cavdar iki kk peyn salatalar cay oglumun arta kalan tostu bir dilim kadar beyazekmekli kasarli ama bidaha yapmam coplukmu benim midem ya annem gibi oldummmara sekiz minik zmandalina
ucte bes banim tahin pekmez beyaz ekmekhavuz olayi
ciktik forum ist
bir iskender bir hatay kunefe
bir isirik tantuni
bir kasik dondurma oglumunkilerden
bu neeeeeeeeee diyebilirsiniz.ve haklisinizda.ama bunu yapmazsam akil sagligim gidecekti o kadar diyim.sporada baslayacagim icin yarin itibariyle.53olana kadar kebndime boyle bi guzellik yaptim.siki menuler cikarmak icin bunu yapmaliydim kizlar..yapmasam daha bikkin daha gevsek olurdum.bu arada bicok guzel huyum oldugu gibi bi cok kotu huyum vardir muhakkak.ama sevdigim bir yonum hic ki:skanc degilimdir haset etmem kimseye.ama dun avmde bi kiz vardiu incecik sutun gibi guzeldide oturmus koca hamburgeri yiyordu ve gozlerimi kismis ona bakarken buldum kendimi..simdi burdan o kiza sesleniyorum eyyy kizim nereye gidiyor senin o yidiklerin kaslarini aldirirken sindirim sistemini aldirip yerine bosaltim sistemimi citcit yaptirdin kuafordeeeeee.neyse yinede masallah diyeyimde nazar deymesin.belki benim gibi 53e dustugu gunun odolunu veriyordur kendisine demi
paptya öyle deme..dostluk çok güzel bişey sadece her insanın hata yapabileceği gibi bizde hata yapabiliyoruz kişi seçerken...ama ben sana diyim onun selam vermemesi seni üzüyorsa sen doğru insanı seçmişsin.yani o kişi aslında bence iyi birisi olabilir.belki o sana kırıldı incindi ve bu duvarı ördü oda lailri yani.sofradaki kısırı ona bırakmamış olabilirsin kendini bi yokla dirimkimseyle samimi olmayacağım deme bu kendine yaptığın büyük haksızlık olur diyim.insanız sosyal bir varlığız yaratılışımız bu yanlızlık allaha mahsus..yoksa yalnızlık mıydı ya..hep karıştırırım bunu bi çözümü vardı ama şimdi kafa yoramicimmm anlatım bozukluklarını yazım yanlışlarını kpss hazırlık döneminde ezberledim ve sınava girdiğim gün unutmaya yemin ettimüf neyse yine daldan dala atladım diyeceğim o ki sen zati kalbinde kin tutan bi kişilik olamazsın.o kadar güzel gülen birisi(vapurdaki resmini hatırladım)hayatta kin barındıramaz kalbinde diyim...o yüzden sen yine selamını sabahını esirgeme,sen bi kalemde silinecek biri değil gönül koyulacak biri olabilrisin gibime geliyor.yani bu akadaşınla bu yaşadıkların sizin ilişkinizin daha güzel olcana bir işaret olabüüü.umarım anlatabilmişimdir derdi efkarımı...
bu arada ben namaz kılıyorum ve hayatımda kendim için yaptığım en güzel şeyler aarasında firsttttt oneeeeeeeee olarak görüyorum.kendimi en özel hissettiğim an diyebilirim rahatlıkla.çünkü einimki yüzde yüz bunca şeyi yaratan var..ve hiç bişey hesapsız değil.yediğim bi chetosun bile tartıda yansıması varsa bunca yapılan güzelliğin yada yapılan haksızlıkların adaletsizliklerinde bir yansıması olmalı...dünyada biz aciz insanların başvurduğu bir mahkeme varsa insanlık adınada bir mahkeme olmalı..
o halde bizde bir savunma hazırlamalıyız...işte hazırlayacağımız savunmanın kağıdı belki sedece namaz..ve kalemin mürekkebi..iyi insan olmakta dökülen kelimelr..kimseye zarar vermemek.üzmemek haksızlık yapmamak..kayıtsız şartsız..zor ama ince belli olmakta cennetde kolay değil işte..naparsın...
üff sehra sus pazar pazar git sen safmısın nesin delüüüüüüü
SEEHRAAAAA , güldürdün beniBenimde hayatta en nefret ettgim yiyip yiyip incecik olanlar kilo alamayanlarEşimin yegenleri hepsi zayıf bekarı evlisi hatta doum yapanı bileBirde bana gelip sormuyolar mı kilo almak için ne yemeliyiz ne yapmalıyız.Ebenin körünü yeYe işte ye istediginizi yiyin diyom yiyoz alamıyoruz ya deyip üzülmüyolar mı karşımdaNeyse bol bol yidin sehracıkkkk artık hıncını şu güzelim yiyeceklerden çıkartmaktan vazgeçBişilere adepte olmak için zulayı doldurmana gerek yok sen zulayı boşaltmak için bişiler yapBu kaaaa azar yeter sana
PAPATYA , Canım bende yaşadım vee eminimki biçok insan en yakınlarından darbe yiyordur.Bu da bzi daha güçlü kııyor ve güven duygumuzu kaybettiriyorOglumun kaç gündür sanah namazında aglayarak uyanması beni sabah namazına başlattı.Keşke digerlerinede başlayabilsemDün kurşun döktürdük bi teyzeye okuttuk.Çünkü korkuyordu.Gerçi baında duları kuranı var ama rüya gördü sanırım yada beni namza başlatmak için Rabbim onu görevlendirdi
merhaba kızlar, hafta sonu yoktuk arkadaşlara gittik , bu gün akşama doğru geldik eve, yemek kısmı çok fena öpleden sonra oturması, akşamda doğum günü, yani anlayacaz verdiğimi misliyle geri almışımdır , ama yarından itibaren yine bür dikkat
Papatya eyer senin yaptığın açıklama onu tatmin etmediyse bırak istediğine inansın, demek ki oda duygularında samimi değilmiş, samimi olsa anlardı seni, tabi bazende olaylar, insanların o günkü psikolajilerine bağlı olarak farklı anlaşıla biliyor, öyle bir durumda olabilir, ama üzme kendini bazen insanlara gereginden fazla anlamlar yüklüyoruz sanırım
Ebru ve Ösge haklısınız galiba, Sahree yaa sende üzme kendini azimlisin sen eminim ki tam motive oldun mu kesin hedefindesin