Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Bişi yazmadan son sayfayı göremiyorum.Neden böyle oluyor sinir oldum.Son yazdıklarını profilden okuyabiliyorum:KK5:Şimdi bunları yazıyorumki son sayfa açılsın diye.

Kilo Bildirimi:KK5:
Başlangıç:63
Geçen hafta:54.0
Bu hafta:54.2:KK14:
Gelen:200
Hedef:52

Belkide :KK14:52yi bidahaa göremiycem:KK50:Mayıs ayında 54tüm.Yani 8 ay geriledim ve 8 ay boşunaa çabaladım demek oluyor bu:KK31:Şu d.k.hapıını bıraksm mı napsam:44:Bogazımıda kapatmam lazım:KK47:Kahvaltı etmedim.Kv. konuştuk o da zamnında 25 kilo vermiş kendi başına.3 sene korumuş.Sonra dikkat etmemeyee yemeya başlayınca fazlasıyla geri almış.Bünyelerimiz müsait hep dikkat etmemeiz lazım dedi.Dün diyetisyene gitti.O da kilo verecek artık:KK16:

Kızlar sayfaya giremiyorum yardım edin.sayfa 675 en son papatyanın yazdıgı görünüyor:KK43:Acaba kilo verme topiginde habire kilo aldıgım için engellendim mi:KK14:

kızlar merhaba
sabahtan bir seminer sunumundaydım. öğleden sonra devam edicek. şimdi odama çıkabildim. malesef geçmişi okuyamıyorum şimdi. kilo verebilenleri tebrik ediyorum. hem de koruyanları..hafta sonu da şehir dışında olucam. yazamazsam kusuruma bakmayın olurmu.
başlangıç: 64,8
geçen hafta: 62,6
bu hafta: 62,4
giden: 200 gram
gelen: yok
toplam giden: 2,4 kilo
hedef: 60

pazar günü yazabilirm inşallah. byeee....öpüyorum hepinizi....seviyorum sizi....
not: telefondan sizi okuyorum ama yazamıyorum ordan.

Ebrucum ben de anlam veremedim niye oyle oldu acaba sayfa yinelenmiyor yani int kaynaklanmiyorsa forum yoneticilerden yardim alabilirsin benim basima hic gelmedi bilemedim o yuzden
Hawar Cok cok tebrikler:KK9: iyi bi baslangic oldu bak cokta zor degilmis degil mi cok sevdigin seyleri arada gunduz ye sabahtan erken uyaniyosun nasilsa aksam 7 den sonra mumkunse bir leblebi bile yeme bak nasi gidiyo kilolar
Papatyacim istikrarin icin tebrik ederim seni her hafta kilo vererek gidiyosun hedefe dogru emin adimlarla haftasonu icin de kolay gelsin canim iyi calismalar
Ebrucum kader arkadasim nolcak bizim bu halimiz ve pis bogazimiz:KK5:Hadi sen ilactan da aliyon da bana noluyo tartim daha gelmedi aramzmislar esimi gel al diye daha hos gelse nolcak sonuc belli :26:
Bakildiginda 2 kilo ya 54 ten 52 ye ne var ki ama yok aylarca o iki kilo gitmez benim de iyle alt tarafin3 kilo yapisti kaldi resmn
Sehra sen nerelerdesin kuzum durum cok mu vahim yoksa:26:

Zor girebildim kızlar.İnş. bi daha girmemezlik olmaz:18:Hawar ve papatya tebrik ediyorum arkadaşlar darısı benm başıma.Özgecim ben sabah ogluş geç uyandı gidemedim saglık ocagına sanırım senin negatif çıktı yazmadıgına göre.Ben d.k hapına baglıyorum ama bogazımada baglıyorum:KK47:Özgecim hadi bak geriliyoruz yok yere:KK5:Kollarım göbegim üst bölegem iyice kilolandı sanki.Bugün ogluşla caillou izlerken baktım anneside plates yapıyor.Caiollunun annesi yapabiliyorsa emirin anneside yapabilir:KK8:

Kimsecikler yok mu yoksa yine ben eski sayfayımı görebiliyorum:KK4:100 hunderthareketi yaptım ama zorlanmadım pek acaba yanlış mı yaptım:44:

HTML:

O stresi gel de bana sor ebrucum ben dusunuyorum 2. Cocugu Ama kizim 3 ya da 3.5 yasindayken hamile kalmayi planliyodum. Tabi oyleyse de yapcak bisi yok dedigin gibi alistircaz kendimizi bu duruma
Canim bu arada testi yeni yaptim negatif cikti kocaman bi ohhhh dedim ins dogrudur sonuc reglim de gelsin de rahat edeyim. Bu ay zordu esimle tartistik barut gibi gezdim is guc kosturmaca stres yukluydum ondan geciktim heralde
En en kisa zsmanda saglik ocagina gitcem en aklima yatan aylik igneler ebrucum sen nediyon 3 aylik olanlar sinir ve adet duzens. Yapiyomus okuduguma gore.gidip hemsire ile de konuscam bakalim o nedicek:KK31:

Canım bu sayfaya açılmadı yeni gördüm kusuruma bakma.3 aylık ignelerden herkes şikayetçi forumda.Adet düzensizligi çok yapıyormuş okuduklarıma göre.Ama yinede sen saglık ocagına gidip danış derim.Hapta kilo yapıyor:KK5:

Ebrucum belini tam yere koycan hic bosluk olmucak ebru salli cok iyi anlatiyo titriyon hareketi yaparken
3 aylik igne yaptirmam zaten aylik yaptircam onda cok sikayet okumadim zaten karsi sokagim her ay giderim yani sorun olmaz hap hic kullanmadim kullanmam da yan etkisi cok cunku

öğle vakti eve gelince ilk işim kilo bildirimi yapmaktı yaptım yazdım ama enter dememişimki kaydetmemiş..gidip yattım hemen zaten sinirimden

başlangıç 67.7
geçen hafta 57.4
bu hafta 58.4
gelen 1000gram
giden yok
gidip yine yatayım dicem ama uykum hiç yok iki saat uyudum öğle vaktinde..
adetliyim ..sığınmaya gerek yok..bu hafta kendimi hiç beğenmemiştim zaten..böyle olacağı belliydi.hayır niye üzülüyorum onu anlamıyorm sanki bi emek verdimde veremedim diye üzülüyorum ne tuhaf birisiyim ben ya çözemedim kendimi..çözen varsa beni bana biri anlatsın beni...bana seni gerek seniii..üff saçmaladım..
mutsuzum..bu böyle gitmez..ya bırakcam bu işi yada doğru düzgün adam gibi devam etcem..büyük adımlar atmam lazım ve bişeyleri değiştirmem lazım.yoksa kilom değişmicek..aksi gibi artmsında:KK37:

paptya hawar tebrik ederim arkadaşlarım
ebru ben 56 olmuştum 53ü hayal ederken düştüğüm duruma bak..bi başlıcam inşallah cuma günleri bile kaçamak yapmıcam..neydi o öyle aşureler helvalar hoşbeşier nogro cheetos ..pabuçumun chetosu:KK47:

Canım benim üzülme.Dedigin gibi çıtırcık hiç cıss yemiyordu.Bizim menüleri gelip okusa şakamısınız ya ne bu diycek:KK53:Biz ödülü bi haketmiyoruz:KK5:Zaten hafta içi aşureler börekler maşallah :26:Ama artık daha dikkatli olmamaız lazım şunun surasında 3-5 kiloyu veremedik gitti:KK47:

BUGÜN:
11:15=yarım kase aşure,1 minik elma
13:00 =türk kahvesi
14:15 =1 tabak zeytinyaglı pırasa,1dl.tb.ekmek,2 kaşık yogurt
16:30 =yeşilçay,4 yulaflı
19:15 =1 tabak kuru fasulye,3 kaşık pilav,2 kaşık yogurt,yarm dl.tb.ekmek,2 salata turşu
21:30 =2 kuru kayısı,yeşilçay

Spor:
100 ip atlama
100 alt karın
100 plates hunder

Ebru, Ösge, Sehra kızlar sıkamyın canınızı bakın ben bir aydır ilk defa eksideyimm, sizki o kadar kiloyu vermişsiniz şu bir kaç kilo için sıkamyın canınızı, zaten ideal kiloya yaklaştıkça kilo vermeK zorlaşırmış

Ebru piavın yanına ekmek olamamış:KK20: ay bunu söyleyenin ben olduğuna inanmıyorum bende hep aynını yapıyorum:KK1:
hareketler için tebrik ederim bak sen kafaya taktın gidecek o göbek biliyorum hemde çok sıkılaşacak

menüm
kahvaltıda acele ettiğim için çeyrek tost yiyebildim küçük oğluşum hastaydı onu hastaneye göütrdük eşimle
ara 1 bi kaçtane bisküvi
öğle 3-4 biskrem hastaneydeyken acıktım snra arkadaşıma gittim gün vardı yarım yaşpasta 1 dilim çöğrek 4 zeytin yarım kkk peynir sınırsız şekersiz çay
ara nesacfe
akşam hiç bişey yemedim yiyemedim canım hiç bişey yemek istemedi
kilo bldirimim
geçen hafta 62.300 tam emin değilim ama bu rakamı hatırlıyorum
bu hafta 61.400
giden 900
gelen yok hedef 55

Halbuki ilk zuzuum yapmış bildirim.Canm çok iyi vermişsin tebrik ederim.Hala sayfalara girmekte sorun yaşıyorum.Oglunada geçmiş olsun şimdi nasıl iyidir inş.

Canim lutfen demorilize olma yaa regl olcan diye tatli yedin ustune de siskinlik olunca oyle oldu.
Aslinda ebru senin de benim de sehranin da bu sekilde kilo almasinin bir sebebi de bizleriz. ( asil sebeb kendimiziz tabi o ayri)
Cok iyi arkadaslik olustu aramizda sanki 40 yildir taniyor gibiyiz birbirimizi o ayri konu da nasi anlatsam siz nasil triendy menubyorumlarken dikkat ediyodunuz utaniyodunuz yemeye simdi oyle bi durum fazla yok yani gaza getirsek menuleri acimasizca yorumlasak ornek bana bi gun hayirdir ozge menu yazmiyon noluyo deseniz:18:Bu kadar rahat olmam kizlar aburcuburlarin cani cehenneme ne verdiler bugune kadar bize ocakta hepimiz hedefi bulcaktik sozde ustune kilolar aldik tek tek degil hepimiz birden duzelmemiz gerek ( papatya bi sen istikrarlisin bize uymuyon tebrikler arkadasim)
Ebru pembe bikiniyi unut cnim arnavut boreklerine geri don sen
Sehraa sen de bol bol cheetos ye bisicik olmaz
Osge sen de git ne kadar cikolata varsa ye gozun doysun git kizinin da cikolatalarini ye emi:KK47:
Hawar sana sozum yok kilo verdin diye hele bi bu hafta al o verdigini o zaman gorusuruz

Anammm neler yazmisim ben simdi osge hanim attin tuttun bakalim sen ne yapabilcen sonuc onemli sonuc

X