- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- Konu Sahibi puccakanka
- #6.761
Bişi yazmadan son sayfayı göremiyorum.Neden böyle oluyor sinir oldum.Son yazdıklarını profilden okuyabiliyorumŞimdi bunları yazıyorumki son sayfa açılsın diye.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HTML:
O stresi gel de bana sor ebrucum ben dusunuyorum 2. Cocugu Ama kizim 3 ya da 3.5 yasindayken hamile kalmayi planliyodum. Tabi oyleyse de yapcak bisi yok dedigin gibi alistircaz kendimizi bu duruma
Canim bu arada testi yeni yaptim negatif cikti kocaman bi ohhhh dedim ins dogrudur sonuc reglim de gelsin de rahat edeyim. Bu ay zordu esimle tartistik barut gibi gezdim is guc kosturmaca stres yukluydum ondan geciktim heralde
En en kisa zsmanda saglik ocagina gitcem en aklima yatan aylik igneler ebrucum sen nediyon 3 aylik olanlar sinir ve adet duzens. Yapiyomus okuduguma gore.gidip hemsire ile de konuscam bakalim o nedicek
menüm
kahvaltıda acele ettiğim için çeyrek tost yiyebildim küçük oğluşum hastaydı onu hastaneye göütrdük eşimle
ara 1 bi kaçtane bisküvi
öğle 3-4 biskrem hastaneydeyken acıktım snra arkadaşıma gittim gün vardı yarım yaşpasta 1 dilim çöğrek 4 zeytin yarım kkk peynir sınırsız şekersiz çay
ara nesacfe
akşam hiç bişey yemedim yiyemedim canım hiç bişey yemek istemedi
kilo bldirimim
geçen hafta 62.300 tam emin değilim ama bu rakamı hatırlıyorum
bu hafta 61.400
giden 900
gelen yok hedef 55