Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

menümün geri kalanını da yazayım
sabah kahvaltımı yazmıştım. 13:30 gibi 7-8 adet çilek, 10 kadar çağla yedim
15:30 da bir kase çorba, bir dilim çavdar ekmeği
19:00 da bugün patlıcan kebab yaptım. 4 tane parmak kalınlığında patlıcan, 4 adet köfte, 2 yk pilav, bol salata, bol yoğurt
20:00 de bir fincan yeşil çay
2,5 litre kadar su

Duzensiz menum
07.30
1 boyoz
Kk peynir
Yesilcay
12.30
Nescafe
5 yulafli
2 bitter
14.00
2 mini browni
4 kucuk sarma
17.30
1 elma
Yogurt
19.30
Yarim ekmek doner
Light kola
Sonra yesilcay
2 bitter
Ordan oraya kostururken firsat bulup yediklerim :KK37:

sabah9buçukta 2çavdar arası 2kk peynir maydonoz bier iki çeri domtes
12buçuta birbuçuk yumurta yarım kk peynir 1sigara böreği salatalık domtes çay biber dereotu maydonoz
ara 2hurma
4buçukta 1porsiyon balık hamsi kızartma salata 1çavdar
şimdi 1yulaflı
7de cacık yicem
sonrada erik yicem
nasıl?
İyi benn begendim canim:KK34:

menücümm:)

sabah 1 dlm çav sucuklu yumurta dometes biber çay

ara 5 bieyerde açyım

öglen form biskivisi kayısı çayım

ara 1 elma

akşam et sote tarhana çorbasaı salataaa

latleee
Topigin gururu az ve oz bir menu gene.Cumaya gene yuzun gulcek ins. bu gidisle:nazar:

Kızlar menüm:
sabah bir adet tost 2 bardak şekersiz cay peynir salatalık
ara bi adet salatalık
öğlen bir tabak çorba 3 4 lokma ekmek bi kac zeytin.
ara 2 tane sultani
akşam bir tabak fasulye 3 4 adet sarma 3 4 lokma ekmek. Kızlar hafta ici daha ii olacak ins . :KK43:
2 litre su içtim birazdan yeşil çay icicem bide yemekten sonra yarim saat bisiklet sürdümm .
Cok begendim canim sarma ile ekmegi yemeseydin tabi superdi ama bu sekil gitsen bu cuma yuzun guler
19:00 da bugün patlıcan kebab yaptım. 4 tane parmak kalınlığında patlıcan, 4 adet köfte, 2 yk pilav, bol salata, bol yoğurt
2,5 litre kadar su
Guzel canim menunu begendim
Hepiniz haftasonu olmasina ragmen iyinmenuler cikarmissiniz tebrikler bense :KK14: iyice costum zayifladim diye saldim kendimi bu cuma az cok vermem gerek :KK37:

BUGÜN:Aç krınla 1 bardak ılık limonlu su.
Sabah:kk peynir,kuşburnu reçeli,salata,domates,1yumrta sarısı,çay.
Ara:türk kahvesi,1 elma.
Ögle:1 tbak çorba,2 kaşık makarna,yogurtlu semizotu.
Ara:türk khvesi
Ara:yeşilçay,5 yulaflı.
Akşam:1 tabak çorba,1 kepçe kuru fasulye,2 kaşık tavuklu pilav,ezme salata,1 bardak kola:KK30:
Ara:yeşilçay.

Hata:aynı gün tadımlıkda olsa pilav ve makarna yemem ve kola.
Spor:2.5 saat yürüyüş
300 mekik

Su:2.5lt yatana kadr 3 olur

Akşam:1 tabak çorba,1 kepçe kuru fasulye,2 kaşık tavuklu pilav,ezme salata,1 bardak kola:KK30:

300 mekik

Hatani yazmisin zaten menun cok guzel aksamla ogle yer degisse daha hos olurmus

300 mekik

merhaba arkadaşım..
sana bi sorum olacaktı..menün çok iyi bu arada..bir günde 300 mekik nasıl çekiyorsun ??? ben 20yi bile zar zor çekiyorum:KK17: ayaklarınla destek alarak mı çekiyorsun, ve birde tek seferde kaç defa çekebiliyorsun?? yani bir günde 300 mekik benim için hayal olduğundan çok ilgimi çekti.. tebrikler ben 100 çeksem öpüpte başıma koyarım heralde..

Kızlar az önce diyaliz servisinde tartldm üstelik kahvaltı da yapmistim. Ve 59.620 ciktimm :):) demekki bu hafta kilo almamışmmmmmm:):)

merhaba arkadaşım..
sana bi sorum olacaktı..menün çok iyi bu arada..bir günde 300 mekik nasıl çekiyorsun ??? ben 20yi bile zar zor çekiyorum:KK17: ayaklarınla destek alarak mı çekiyorsun, ve birde tek seferde kaç defa çekebiliyorsun?? yani bir günde 300 mekik benim için hayal olduğundan çok ilgimi çekti.. tebrikler ben 100 çeksem öpüpte başıma koyarım heralde..
Canım ogluş ayaklarımda uyuyunca yarım mekik çekiyorum.Tam mekigi çekemiyorum malesef:KK50:Ayaklarını koltuga dayanıp güç alarakta yarm mekik çekebilirsin.Umarım yardmcı olabilmişimdir:KK16:
Kızlar az önce diyaliz servisinde tartldm üstelik kahvaltı da yapmistim. Ve 59.620 ciktimm :):) demekki bu hafta kilo almamışmmmmmm:):)
AAAAAA ne güsel buuusuuucuum.Senin adını sevindm

Günaydin kizlar yeni bir hafta:KK16:Bu hafta kiralim seytanin bacagini cumaya sevinelim artik onumuzde 4 gun var
4 guncuk tutalim bogazimizi ( ebru yarin azcik ucundan yiyebilirsin sen izinlisin:KK1:)yaz kapida
Yesilcayimi iciyorum suan :nazar:kahvaltimi yaptim doktorumu izliyorum diyetisyen var suan

Günaydin kizlar yeni bir hafta:KK16:Bu hafta kiralim seytanin bacagini cumaya sevinelim artik onumuzde 4 gun var
4 guncuk tutalim bogazimizi ( ebru yarin azcik ucundan yiyebilirsin sen izinlisin:KK1:)yaz kapida
Yesilcayimi iciyorum suan :nazar:kahvaltimi yaptim doktorumu izliyorum diyetisyen var suan[/QUOT

Üzgünüm kızlar ama iş arkadaşlarım perşembe kahvaltıya gelcekler öglen ve akşamda bendeler:18:Anca haftaya kaldı benm iş:KK5:Bende biraz izledm tv yi

Yesilcayimi iciyorum suan :nazar:kahvaltimi yaptim doktorumu izliyorum diyetisyen var suan[/QUOT

Üzgünüm kızlar ama iş arkadaşlarım perşembe kahvaltıya gelcekler öglen ve akşamda bendeler:18:Anca haftaya kaldı benm iş:KK5:Bende biraz izledm tv yi

Gelsinler canim sen kosusturmaktan oglustan yemeye firsat bulamazsin :KK52:Zaten az az yersin olur biter gene de kilonverirsin bence

Kızlar menüm:
sabah bir adet tost 2 bardak şekersiz cay peynir salatalık
ara bi adet salatalık
öğlen bir tabak çorba 3 4 lokma ekmek bi kac zeytin.
ara 2 tane sultani
akşam bir tabak fasulye 3 4 adet sarma 3 4 lokma ekmek. Kızlar hafta ici daha ii olacak ins . :KK43:
2 litre su içtim birazdan yeşil çay icicem bide yemekten sonra yarim saat bisiklet sürdümm .
Salçasız iyi bir menü olmuş:KK1:
2,5 litre kadar su
Menün güzel olmuş canım:KK34:
Duzensiz menum
07.30
1 boyoz
Kk peynir
Yesilcay
12.30
Nescafe
5 yulafli
2 bitter
14.00
2 mini browni
4 kucuk sarma
17.30
1 elma
Yogurt
19.30
Yarim ekmek doner
Light kola
Sonra yesilcay
2 bitter
Ordan oraya kostururken firsat bulup yediklerim :KK37:
Bştter yulaflı browni bal şeker olmuş canım:KK1:
menücümm:)

sabah 1 dlm çav sucuklu yumurta dometes biber çay

ara 5 bieyerde açyım

öglen form biskivisi kayısı çayım

ara 1 elma

akşam et sote tarhana çorbasaı salataaa

latleee

yoldaşım bravo:KK9:

arkadaşlar ben haftalık hedefler koydum
her hafta başı ve yeni haftada tartılıyorum
geçen hafta 1.6 kğ kaybetmişim
önümde 7 hafta var daha:nazar:
diyetim çok katı değil
pilav-makarna-hamurişi va tatlılar yok:KK28:
günde 2 kase yoğurt yada 3 bardak ev yapımı ayran olmazsa olmazım
bebeğimden dolayı yürüyüşe çıkamıyorum emzirmiyorumda
günde 8 bardak su içiyorum
hedefim 8 haftada 10 kğ kaybetmek ve eski kiloma ulaşmak yani 50
27 beden kotlarımı giyeceğim:KK56:

işyerinde açılıyor artık kk.
22:00 ye kadar işteyim. birazdan 1 saatliğinde eve gidip gelicem. yemeğimi de yerim bu arada. menümü arzedeyim.
07:30 da 2 dilim çavdar ekmeği
1 kk peynir
2 yeşil zeytin
2 çeri domates
2 parmak salatalık
2 çatal bal
1 fincan form çay
10:30 da 2 parmak salatalık, bir fincan yeşil çay
12:00 de 1 porsiyon tas kebab, bir dilim ıspanaklı börek, bool yoğurt
15:00 de 10 tane çağla
akşam yemeğinde muhtemelen 17:30 da olacak
4 yk kadar patlıcan kebab dünden kalan ve bir kase mercimek çorba yiyeceğim.

evet yorumlarınız bekliyorum. ayrıca ben bu sabah tartıldım. ama cumaya kadar tartılmayacağım.

kızlar dünkü menümü yazamıycam unuttum dersem inanmıycaksınız tabi dün sabahtan pikniğe gittik kahvaltıyı orda yaptık 4 gibi ızgara vs. yaptık yedik yaladık yuttuk kolalar içtik tabi :KK50: :KK51::KK51::KK51: dün gcede mudanyaya gittik şöyle bi deniz havası almaya abimde kaldık sabah 11:30 da eve gelik kahvaltıyı evde yaptık o kadar çok acıkmışım ki 3 dilim ekmek bi kaç tane zeytin kk peynir çay
aa hazır sütlü kahve
az öncede akşam yemeğimi yedim yarın misafirlerim var evi falan süpürdüm bütün enerjiler gitti dünden kalan pohçaları börekleri yarım şar olarak yedim gözüm döndü resmen ama şuan hiç pişman değilim allah hiçbirimizi açlıkla sımasın çok zor olmayanlarada bizden daha çok versin inşallah
birazdan yeşilçayımı içicem sonra yarın için işyeler hazırlıycam küçük bebekle ne yapabilirim diye düşünüyorum tabi
hele su içmeye vaktim olmadı bu satte kadar bu saatten sonra 2 litre suyumu da içeyim
ay ammada çok yazmışım hee:KK53::KK53::KK53::KK53:

22:00 ye kadar işteyim. birazdan 1 saatliğinde eve gidip gelicem. yemeğimi de yerim bu arada. menümü arzedeyim.
1 kk peynir
2 yeşil zeytin
2 çeri domates
2 parmak salatalık
2 çatal bal
1 fincan form çay

evet yorumlarınız bekliyorum. ayrıca ben bu sabah tartıldım. ama cumaya kadar tartılmayacağım.

Begendim canim ben

kalkınca 1hurma 2bardak su
sabah 1yum 1kk peynir 2ceviz 1buçuk çavdar nane maydonoz roka çeri domtes salatalık biber çay
ara 2adet tırtıl kurabiye öğrencimi kıramamdım yine kafamı kırayım
öğle 1tanak makarna salatası
ara çilektarçın2yulaflı yogurt hepicini karıştırıp yedim
akşam salatalıklısemizotlu cacık 1kasede çorba içip kapatcam işşallahhhhhh aslında çorba içmesem cuma kesin ekside çıkarım yaa ama yicem ölemmii zorundamıyımmmmmmmmmmmmm:KK52:

1 kk peynir
2 yeşil zeytin
2 çeri domates
2 parmak salatalık
2 çatal bal
1 fincan form çay

ya ben patlıcanı severimde çok nasıl yapıyosun kababını özelden yazarmısın kimsenin canı çekmesinnn:KK56:

Kızlar yoruldum valla.Arka balkon pimapenini sildim,banyo wc temzledim.3 tel çamaşır as topla.Pazzar market offf.Yarın günüm var.Menümü belirledim:18:

Melisim sehram ben de sizi özledim canım..kızım yürüyor da maşallah teyzeler..ama düşüyor da..cok dikkatli olmam gerekiyor..yazmamıyorum..ben de ne buraya girip yazacak hal ne de utancımdan yazabilecek yüzüm var zaten..

Kızlar..anneler gününüzü kutluyorum..Allahım hepimizin evladına hayırlı uzun ömürler nasip etsin acılarını göstermesin..

Melisim inşallah sana da bu duyguyu nasip etsin canım arkadasim:KK16:

Perşembe kaplıcaya Afyon'a gidiyorum kızlar..cuma bildirim yapamadım annemdeydik..cuma gene yapamiycam..ama sanirim aldım biraz..Perşembe yazarım kilomu sabah tartılip..menü yazamiyorum utancımdan cok enerji kaybediyorum:KK37:Bahane tabi..ama öyle gercekten..inşallah bugun gece yazayım..öpüyorum sizleri..

X