Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Başı sagolsun arkadaşının canım.Saldın sen kendini öyle hissediyorum nedense:KK19:1 hafta yiyeyim 1 hafta dikkat edeyim olmaz busuuucum.Topla kendini salçasız menülerini bekliyorum:KK34:

Valla öle olmuş canım.Tebrik ediyorum seni arkadaşım:KK19:Ben şu zamana kadar hiç 1 kilo vermedim biliyomusunuz:44::KK30::26:

haklısın canım gerçektende saldım.
ama toplanıyorum artık kötü bi hafta geçrdm ama bu hafta en azından diyetm için ii bi hafta olacak.

Halıları balkonda silkip fırçaladım.Ogluşa çorba yapıp toz alıcam daha.Dün gece çok kötü bacak ve kollarım agrıdı.Agı kesici içtimde öyle uykuya dalmışım.Siz neler yapıyosunuz kızçeler

bende proje ödevimi yapıyoruum :KK43: bi yandan da aldım 1.5 lt su içip duruyorum nede olsa ewdeyim bol su içeym bari.
birazdan da yeşil çay içicem. öle iştee..

Ben de miskin miskin oturuyorum kizim uyuyunca azcik is yaparim iste
Ebrucum 1 kilo verip veremeyeceginin test edebilirsin 1 hafta 0 kacamak git bakalim nolcak bu hafta olmaz gunun var haftaya dene istersen ben de denesem ne iyi direkt hedef kiloma kavusurum ama beceremem gibime geliyo:KK17:

Ben de miskin miskin oturuyorum kizim uyuyunca azcik is yaparim iste
Ebrucum 1 kilo verip veremeyeceginin test edebilirsin 1 hafta 0 kacamak git bakalim nolcak bu hafta olmaz gunun var haftaya dene istersen ben de denesem ne iyi direkt hedef kiloma kavusurum ama beceremem gibime geliyo:KK17:

bence isterseniz ikinizde 0 kaçamakla 1 kilodan bile fazla verebilirsiniz. birazda sporla elbettee..

kızlare tarçınlı sudan bahsetmişsiz ya o nedir tam olarak.
ben de şu an 1.5lt su sisesine bir buçuk kabuk tarçın attım içiyorum onu. böle mi olacak??

kızlare tarçınlı sudan bahsetmişsiz ya o nedir tam olarak.
ben de şu an 1.5lt su sisesine bir buçuk kabuk tarçın attım içiyorum onu. böle mi olacak??

canım tam olarak 3 gün böyle içtim sabahtan 1 litre suyun içine 1 kabuk tarçın attım bittikçe tarçını atmadan 1 litre daha su koydum içine toplam 2 litreyi 1 kabuk tarçınla idare ettim 3 gün bence böyle yaparak daha etkili oldu herhalde denemekte fayda var sade suyu içemiyorum ben ya denedim ama olmuyo tatlımsı bi tat oluyo iyi oluyo

canım tam olarak 3 gün böyle içtim sabahtan 1 litre suyun içine 1 kabuk tarçın attım bittikçe tarçını atmadan 1 litre daha su koydum içine toplam 2 litreyi 1 kabuk tarçınla idare ettim 3 gün bence böyle yaparak daha etkili oldu herhalde denemekte fayda var sade suyu içemiyorum ben ya denedim ama olmuyo tatlımsı bi tat oluyo iyi oluyo

hımm tamam bakalım bende evdeken sadece rahat rahat su içebiliyorum. 10 dk da bir wc ye gidiyorum çünkü.
içtiğim zamnlarda böle içeyim bari. hem tatlı isteğini de kesiyomuş. denemekte fayda var saol canıımm :)

ooo hemde ikiz maaşallah:nazar:
tinkerbellde uzun zamandır bekliyodu herhalde
Allahım olmayan herkese versin meliscim inş. sanada verir bi tane
evet benim var 10 yasında kızım 5 yasında oğlum var

amin cnm alalh bagışlasın seninkilerideee kısmettt evett telefonla görüşüyorum onlarlaa:)

Kızlarr bugün verememenin sinir bozukluguyla ye gitsin dedim.Ögle temizlige ara verip yukaroya misafrlern yanına çıktık kaynanamla.Mercimmek köftesi el açma börekler......ohh baya bi götürdüm.Migdem bayram etti.7.30 dan beri ayaktayım ve cam sildim evi sildim mutfagı dolapları sildim.Kollarım belim agırıyor.Çok yoruldum.Ev dip köşe temizlendi:KK16:Yarın dikkat tmeye devam:KK55:

yoldaşımm artıkk olmuyorr kaçamk son ver bakalımmmm :KK47:pazartesi başlıyosun sıkı diyeteee yoksa rakip olcaz bak :KK76:

sabah 2 hurma yarım ceviz
öğle 12de 1buçuk yumurtasucuklu 1buçuksimit 2kk peynir salatalıkdomtes cay 1catal helva
ara form çay 2buçuk yulaflı yarım saatede yemek yicez
balık salata 1dilimekmek
düzensiz farkındayım bugün 10da bide 2de gözetmenlğim vardı gel git yaptım eve kahvaltı bile yapamadım eve geldim öğleyle beraber oldu kahvaltı bi saçma bişey oldu:KK35:

dünkü menüm

sabah 1 simit çay kahvaltılıklar

ara türk kkahvesi

öglen tarhana çorbası

araçigköfte marull saltalık

akşam ton balıklı salataa

bende bugün kü menümü yazayım. pek iyi değildi ama hafata sonu olması dengeleri bozuyor. gerçi bu hafta içi de benim dengeler hep bozuktu ya...
sabah daha doğrusu 12'de
2 dilim çavdar ekmeği
domates, salatalık, zeytin, peynir, 2 tane ceviz, 3 dilim sucuk
13:00 de 10 tane çilek
sonra dışarı çıktım
15:30 gibi 1 paket kepekli limonlu mavi yeşil bisküvi
19:00 da 2 küçük biber dolması, bol yoğurt kuzudan kalan kalan bir dilim pizza (süperfreshin küçük pizzalarının 1/4'ü)
şu anda şekersiz nescafe içiyorum
bugün hiç bitki çayı içemedeim belki 8 gibi bir daha meyve yerim.

[Qbuğünkü menücüm:)

sabah 1 pogaça çay karper ppeyniri domtes reçel çay

ara lattlee kahve

öglen süt 3 biskivi

ara 5 biryerde çayım 5 badem

akşam taze fasulye yogurt

meyve slatası yapcam birazdand a:)

[Qbuğünkü menücüm:)

sabah 1 pogaça çay karper ppeyniri domtes reçel çay

ara lattlee kahve

öglen süt 3 biskivi

ara 5 biryerde çayım 5 badem

akşam taze fasulye yogurt

meyve slatası yapcam birazdand a:)

:KK36:kilonuda teprik eder başarılarının devamını dilerim..

X