Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

[QU
herkese merhaba
sizi bu hafta ancak uzaktan takip edebildim. bu hafta doğum günüm olması nedeniyle de biraz fazlaca pasta yedim. daha doğrusu yemek zorunda kaldım. sonuçta insanlar düşünüp hazırlanmışlar. yememek ayıp olurdu. yarın ben de bildirim yapacağım hangi yüzle yapacaksam. ve bundan sonra daha fazla asılıcam...söz veriyorum.

bence artıkk doğüm ğünü bitiii artık eski düzene girme vaktiiii olmuyorr :KK20:

sabah bir hurma iki bardak ilik su
kahvalti 2kk peynir 2ceviz 1haslama yumurta 2cavdar nane maydinoz salatalik biber cay domtes
ara yok
ogle 1sucuklu yumurta yarim tabak k.fasulye 2cavdarar cacik yarimkase
ara 10findik bir hurma
ara 1buyuk muz(yemeseydim keske yarin tarti gunu ve kocaman muzdu sabahki oglenki cavdarlardan sonra!)
aksam k.hidrat agirlikli beslendigim icin yogurt ve salatatayla kapaticam niyetliyim.bol sunicicem hic tartilmadim en son 59.6idim simdi kacimdir hic bi fikrim yok suralardan biras gitmimi ne yok yok.gorcez bakalim saka bi yana kislar ben onceden begenirdim kendimi 68kiloykne biraz gobek var filan derdim kendimi nasil goruyodum o zaman benyaa nasil duruyordum o halde insan hicmi utanmaz arlanmaz:44:yani simdi bakiyorum gobegim popom beni bi rahatsiz ediyorki bir an evel gitsin diyorum fazlalik olarak goruyorum onlari yani diyecegim o ki sisman insanlar aslinda kendiyle barisik olan insanlar taksalar o halde olmazlar zaten o yusdn insanlari once kendilerinden sogutmak lazim geliyyy ben sogudum sahsen kendimden biktim kendimden ben booo geldi kusmam geldiii:KK53:ama sizi istahim cektiiiii optum guseller menum nasill...

olmamışş sahracık 4 dlm ekemkkk yarın tartı günüüüü daha çok asıllllllllllllllll :KK52:

BUGÜN:Aç karınla 2 bardak limonlu ılık su.
Sabah:2dl.kızarmış denge ekmegi,peynir,kuşburnu,zeytin ezmesi,çay.
Ara:türk kahvesi,1 elma.
Ögle:1 tabak bulgur pilavı,ayran.
Ara:nescafe3 N**** (Siyahi)
Ara:yeşilçay,4 yulaflı.
Akşam:1 kase çorba,2 dl.mücver,yogurtlu semizotu.

Şimdi yeşilçayımı içiyorum.Yorgunum ah yorgunum geceler uykusuzum tadı yok diyetin yarınımdan umutsuzum:KK24::KK36::KK37:

Su.3.5lt yatana kadr 4 ü geçer.Çünkü çok susuyrm.

Spor:100 mekik
100 oklava
55dk.ogluşla kedi kovalamaca:KK1:(belim iki kat oldu valla:KK37:)
3 cam silip perde asmaca

menücümm elştiye açık :)

sabah 1 portaklaı kurabiye büyük çay

ara 5biryerde açy
öglen mercimek çorbası

ara yagsız sütle nescafe 2 mnik ev pogacası

akşam taze fasulye 2 ymk kaıgı kıymalı sote yogurt

5 biryerde çayım 1 yeşil elma:KK42:

1 parça fıstıklı çikkolta:KK25:

Şimdi yeşilçayımı içiyorum.Yorgunum ah yorgunum geceler uykusuzum tadı yok diyetin yarınımdan umutsuzum:KK24::KK36::KK37:

100 oklava
3 cam silip perde asmaca

kaçamkların var yolldaşımmm yarın tartı ğünüü aldıkmı ne kiloo :KK24:

menücümm elştiye açık :)

sabah 1 portaklaı kurabiye büyük çay

ara 5biryerde açy
öglen mercimek çorbası

ara yagsız sütle nescafe 2 mnik ev pogacası

akşam taze fasulye 2 ymk kaıgı kıymalı sote yogurt

5 biryerde çayım 1 yeşil elma:KK42:

1 parça fıstıklı çikkolta:KK25:
Bak gercekten ben sevmiyorum bole menuleri aksam cok guzel bak ama yani ac bitap gibi sabah anambabsm kahvaltu yap be melisim oglenki tek corba cok az olurum ben yapamam oyle zati o yuzden yemissin o pocalari bence salata neyim ye iki dakka vitamn posa gorsun vucutttt ya bende o dort dilimi koca muzu yemiyeydim iyiydi:KK43:(Yarin nolcek bakem allammm nolur 59.6dan az cikayim epruuu N**** (Siyahi) yicem yarin canim cektiiiii:KK47:

100 oklava
3 cam silip perde asmaca
canım bulgur pilavın az ise menü fena değil yaa zaten en zararsız olanı bulgur pilavııı :KK1: ama bisküvileri kes tatlım ya form ye bari:KK16:

Bak gercekten ben sevmiyorum bole menuleri aksam cok guzel bak ama yani ac bitap gibi sabah anambabsm kahvaltu yap be melisim oglenki tek corba cok az olurum ben yapamam oyle zati o yuzden yemissin o pocalari bence salata neyim ye iki dakka vitamn posa gorsun vucutttt ya bende o dort dilimi koca muzu yemiyeydim iyiydi:KK43:(Yarin nolcek bakem allammm nolur 59.6dan az cikayim epruuu N**** (Siyahi) yicem yarin canim cektiiiii:KK47:

aç deilim kıss doyyyorum ben:) kahvaltı yetiii degişiklik yaptım hep standart menü sahra yaa bıktım:) meyve yiyroum teaze sebze pişiriyorum işte posaa ama o evde yaptıgım pogaça olmadı yemicektim ama fırından çıknca yumuşacık dayamamadım:):26: ben aldım sanki kiilo:KK24:

Utanc menum
Sabah ac karnina 2 bardak ilik su
1 dilim cavdar
Kk peynir
3 zeytin
1 haslanmis yumurta
1 kuru kayisi
Roka maydanoz yesilcay
Burdan sonrasinevlere senlik
Kizimla ve ev isleri ile ugrasmsktan aram gecikti tam yicektim kardesim aradi geliyom diye onu bekledim kahveyi beraber icelim die saat oldu 15.00 ben kahvsltiyi 11 de etmsim bide ustune cok is yapinca cok aciktim
Ve yulafli 3 tane bide atistirmalik albeni yedim 7 8 tane sonra esim kardesm disari yemee gittik 1 kofte 3 ksnat 1 sis yedim salatayla 1 dilim ekmek bide ayran ordan gorumcemlere gittik 5 kurupasta :KK53:sekersiz cayla yedim (aksam 11 de hemde tartigunu oncesi :KK47:)iyice sapittim ben yaa haftasonuda kayinvalidemin dogumgunu ve anneler gunu pastalar borekler. Artik yememem lazim bu hafta kilo koruma modunda yedim ictim toparlicam kendimi ama bu boyle olmaz olmadi atin beni topikten iyice saldim kendimi:KK14:tatilde onca cesit varken canim cekmedi nerdeyse simdi yaptigima bak yarin kilo vermedigim kesin almayayim bari offfffff:KK37:

ösgem moral deposu :KK19:sen iradelisin cnmm kesersin bir araa böyle oluyhorr hiç aklıma glemzken abur cuburr şimdi canım istiyorrrr bir başaladımı haftamı laıyorr düzenmem kuru pastaya bayılıyorum çayla :nazar: ama kilo yapıyorr hemen üst üste yedikmiiii kestim merak etmee:KK16:

özge ve trkelbelim ikizlere hamileydiler dogum yaptılarrr bir oglan bir kızdı galibaaaa nihanım vardı şahmaran yanii onla bend ebeklemedeyizzz senin vardı dimi cnm :KK49:

evett bozulmuşştu artıkorasıııı son gelenlerden dolayı yürümedi biliyosun n:KK31:

ooo hemde ikiz maaşallah:nazar:
tinkerbellde uzun zamandır bekliyodu herhalde
Allahım olmayan herkese versin meliscim inş. sanada verir bi tane
evet benim var 10 yasında kızım 5 yasında oğlum var

başlangıç 58.5
geçen hafta :57.1
bu hafta 56.7
giden:400 gr.
toplam giden:1.800gr.

bu carsamba günü 56.1 görmüştüm dün akşam yine misafirlikteydik tutamadım şu pis boğazımı:KK47:

kacgundur ıslerımın yogunlugundan gıremedım
ama bır haftadır gunde 2-3 fıncan yesılcay ıcıyorum gunde ıkı defa 5i 1 yerde ıcıyorum ..suyu arttırmam lazım unutuyorum bıturlu su suya alısamdım ekmegı sadece sabahları cavdar ekmegı yıyorum aksam ve oglen mumkun oldukca yemıyorum ama arada sırada mısafırlıge gıttıgım zaman bozdugum oldu pasta yada bulgur ııs yedım tutamıyorum bunlara kendımı ama tabagımı asla bıtırmıyorum...

başlangıç 68
geçen hafta 61.7
bu hafta 60.6
gelen yok şükür
giden 1.100 :KK53: şoktayım hala uzun zamandan beri 1 kilodan fazla verdim :KK9::KK9::KK9::KK9: ama bir kez daha belirtmek istiyorum kızlar ben bu haftaki verdiyim kiloyu gün boyu içtiğim tarçınlı suya borçluyum
hedef 55 kaldı 5 kilo onlarıda versem ne iyi olur:KK1::KK1::KK1:

kacgundur ıslerımın yogunlugundan gıremedım
ama bır haftadır gunde 2-3 fıncan yesılcay ıcıyorum gunde ıkı defa 5i 1 yerde ıcıyorum ..suyu arttırmam lazım unutuyorum bıturlu su suya alısamdım ekmegı sadece sabahları cavdar ekmegı yıyorum aksam ve oglen mumkun oldukca yemıyorum ama arada sırada mısafırlıge gıttıgım zaman bozdugum oldu pasta yada bulgur ııs yedım tutamıyorum bunlara kendımı ama tabagımı asla bıtırmıyorum...

çizelgende hamilesin gibi cnm eğer öyleysen rejim yapma yap ama yememzlik yapma bebeği düşün

Kizlaar..cok yorgunum..kizim yuruyor:nazar::KK8:Diyet miyet hak getire..kas yag oranimi kilomu olcturdum..sonuc felaket..yazarim..kizimi bir uyutayim..kilo bildirimi yapamayacagim annemdeyim burada tarti yok:KK50:

Kilo Bildirimim
Baslangic 63
Gecen hafta 50.700
Bu hafta 50.700
Giden 0
Gelen 0
Hedef 49
Kizlar vermedigimi biliyordum zaten ama bu hafta cidden yedim yani kilo koruma modundayim dedim ya hakketten korumusum kilomu bosu bosuna 1 haftam gitti zayifladim ya rehavete girdim kilo veren arkadaslari cookkk tebrik ederim.
Zuzu su ic su ic diye yazdim her seferinde bosuna yazmadik bak super gitmis canim artik bol bol icersin

Gunaydinnn! Nasilsiniz umarim tarti yuzunuzu guldurmustur bugun cunku benimkini guldurdu :) aslinda cumartesi baslamistim diyete 51.1 ile bu sabah 50.5 olmusum cok mutlu oldum az olsun ama guzel guzel devami gelsin insallah :KK14: bu sabah ac uyandim ama saat 7.30 da bir kase kfeks yedim cikolatali simdi 11.30da yarim muz yicem aciktimm

X