Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Gunaydinnn! Nasilsiniz umarim tarti yuzunuzu guldurmustur bugun cunku benimkini guldurdu :) aslinda cumartesi baslamistim diyete 51.1 ile bu sabah 50.5 olmusum cok mutlu oldum az olsun ama guzel guzel devami gelsin insallah :KK14: bu sabah ac uyandim ama saat 7.30 da bir kase kfeks yedim cikolatali simdi 11.30da yarim muz yicem aciktimm

Senin hedef kac ki:44:Boyun kac canim kilon az cunku

başlama:67.7
geçen hafta:59.6
bu hafta 59.6
gelende gidende yok sinir oluyorum böyle olunca ya..koskoca bir hafta insan bari 200gram verir demi yuh olsun bana pöhh olsun bana..ama bende senin gibiydim ösge 3gü falan dikkat edebildim hatta gözden kaçtı ama h.sonu hiç yazmadım yazamadım bile yediklerimiii ilk kezz bile bile yazamadım oh olsun banna.sanki kilo vermişim bide gittim kornet yedim!!
sabah hizmetlimiz çorba yapmıştı ekmekle bide güzel onu yedim iki elmalı pasta bide ev poçası vardı ondanda yedim!!ödül günüya!!ay çocuk gibiyim yaa koskoca kadın kendi kendini kandırıyor çolukçocuksahibi öğretmen sözümona!!çocuklara diyorum bide sabırlı olun iradeli olun sınava az kaldı diye demekki o yüsden etkili olmuyor dediklerim çalışmıyorlar hep eksideler öğretmenleri gibi..üff çok sinirlendim kendime şimdi yaa..yazarım yine azcıkın sinirim geçsin:KK47:

merhaba arkidişler
ben 2 haftadır kilo bildirimi yapamıyorum çünkü memlekete geldim, annemim tartı bozulmuş ve ben pek dikkat etmiyorum yediklerime, bırakın kilo vermeyi kilo almadam dönsem çok iyi olacak,kilo veren ve kilosunu koruyan arkadaşları tebrik ediyorum

Kilo bildirimi
Başlangıç:63
geçen hafta:55.7
Bu hafta:55.7:44:
Giden:yok:KK5:
Gelen:yok:KK76:
Hedef:55.0

Kızlar koca 1 hafta günüm felnda yoktu börek felnda yemedim.:KK50:Nie böyle oldu anlayamadım.:KK50:Nasıl ya 200 gram bile verememişim.:KK14:

ben biliyorsunuz bu hafta hiç mi hiç dikkat etmedim. ve dün gece yatmadan önce doğum günümden kalan bir dilim pastayı mideye indirdim. oğlum çubuk kraker yiyordu ondan tırtıkladım. ve yattım. neden mi yaptım bunları bugün tartıda fazla çıkmak için. belki aklım başıma gelir diye düşündüm. ve tartıda 63,6 çıktım. 64,8 ile başlamış hatta bir ara 61,6 ya kadar düşmüştüm. şimdi ben bu hafta çok dikkat edicem. eğer haftaya hiç kilo veremezsem siz de bir daha benim yüzüme bakmayın. atın beni topikten. anlaştık mı?

ben biliyorsunuz bu hafta hiç mi hiç dikkat etmedim. ve dün gece yatmadan önce doğum günümden kalan bir dilim pastayı mideye indirdim. oğlum çubuk kraker yiyordu ondan tırtıkladım. ve yattım. neden mi yaptım bunları bugün tartıda fazla çıkmak için. belki aklım başıma gelir diye düşündüm. ve tartıda 63,6 çıktım. 64,8 ile başlamış hatta bir ara 61,6 ya kadar düşmüştüm. şimdi ben bu hafta çok dikkat edicem. eğer haftaya hiç kilo veremezsem siz de bir daha benim yüzüme bakmayın. atın beni topikten. anlaştık mı?

iyi o zaman veremeyen hadi bana eywallah desin kilolara merhaba desin oldu gözlerim doldu!o gilolar gidene kadar aynen burdasın kök söktürces sana!!sürüneceksin burda el aman diceksin gitsin uzak dursun benden yağlar diceksinnn yok öyle olmadı ben gidiyorum felan gitcek o kilolar hergün nemume bakcam senin haberin olsun yapışmadan yağlar totona bu hafta dikkat et bakalım sen yaparsın yapceksin!:KK34:

aslında gıcık olmadım değil yani en azından 300gram gider diye bekliyordum ama olsun napalım ben 53 kilo olana kadar tok karınla şöyle kıyafetlerle falan 55 olana kadar sislerleyim aç karınla 53 olana dek..acaba hangi tarihte olcam bilmiyorum bildiğim bişey varsa 53 olana kadar vazgeçmeyeceğim.ve alıntı yaparak ilk başaladığım gün bu topiğe yazdıklarım ve son yazdıklarım hedefe ulaşmışlığım o cümleler..ayyyhh göslerim doldu:KK14:olcak inşşaallah başaracağız ve bu işi hep beraber yapacağız..sonrada kilo korumaya geçeceğizz..almıcaz hatta ayhh midem küçülmüş falan dicezzz:KK52:

kalkınca su 3 hurma
sabah 1kase mercimek çorbası 3dilim beyaz ekmek 1 ev poçası 3elmalı pasta(rulo gibi)
öğle klasik kornet kakolu
ara yeşil erik yarım tabak tuzlu(belki bu tuz ödem yaptı bende ya)
4avuç dolusu çekirdek (hınçla yedim sonra noli bana dedim:KK53:
yarım yumurta sucuklu
olmaz böyle niliyorum.akşama balık var ama yemem güzelce eşimle belki bi kaç tane geç zaten bugünü yok sayıyorum ve yeni haftaya yarın başlıyorum inşallah.haftaya 1kilo vercem:KK52:

iyi o zaman veremeyen hadi bana eywallah desin kilolara merhaba desin oldu gözlerim doldu!o gilolar gidene kadar aynen burdasın kök söktürces sana!!sürüneceksin burda el aman diceksin gitsin uzak dursun benden yağlar diceksinnn yok öyle olmadı ben gidiyorum felan gitcek o kilolar hergün nemume bakcam senin haberin olsun yapışmadan yağlar totona bu hafta dikkat et bakalım sen yaparsın yapceksin!:KK34:

ay allah iyliğini versin senin...nasıl güldüm...ben inşallah vericem kilolarımı. 60 olmak istiyorum. boyum 1,67. verecek 3,6 kilom var. çok teşekkür ederim. sporda yapcam inşaallah. gündüzleri çalışıyorum ama nankörlük etmeyeyim. ev işi falan yapmadığımdan spora vaktim de oluyor. ama işte çok yoruluyorum.

açkarnına sı
kahvaltıda 2 küçük dilim ekmek 4 zeytin azıcık yağda pişmiş yumurta ıhlamur
ara 1 paket kremalı bisküvi 10 tane vardı içinde
öğle çeyrek ekmek arası tavuk yaptım evde arkasından nescafe 1 tabak sütlaç kendime özel az şekerli çok şekerlinin tadını hiç tutmadı ama alışayım az şekerli tatlılara
ara 1 avuç badem yeşilçay
akşam 1 tabak merrcimek çorbası 1 küçük dilim ekmek 1 küçük dolma 1 tabak sütlaç
ara çay
su 2.5 litre

Son düzenleme:
açkarnına sı
kahvaltıda 2 küçük dilim ekmek 4 zeytin azıcık yağda pişmiş yumurta ıhlamur
ara 1 paket kremalı bisküvi 10 tane vardı içinde
öğle çeyrek ekmek arası tavuk yaptım evde arkasından nescafe 1 tabak sütlaç kendime özel az şekerli çok şekerlinin tadını hiç tutmadı ama alışayım az şekerli tatlılara
ara 1 avuç badem yeşilçay
akşam 1 tabak merrcimek çorbası 1 küçük dilim ekmek 1 küçük dolma 1 tabak sütlaç
ara çay
su 2.5 litre

Canimm menun cok kacmis sanki yahu kremali biskuviler sutlaclar falan hemde iki tabakk yanlis anlamazsin umarim ama kizlar boyle olmaz silkelenip kendimize gelmeliyiz yani boyle olmuyoor kii bende cok kacirdim bugun zatenn :KK43:
Yaziyim bari yediklerimi...
- 1 kase kfeks
-yarim muz,1 tane biskuvi
-yarim dilim kepek ekmegi, 1 kk peynir
-1 kase yogurt,3er tane ahududu ve cilke attim yarimda kivi
-yarim peynirli,salamli sandwich ve patates kizartmasi
-yarim dilim kepek ekmegi 3 yemek kasigi tavuk sote ve 2 kasik menemen

Kızlarr bugün verememenin sinir bozukluguyla ye gitsin dedim.Ögle temizlige ara verip yukaroya misafrlern yanına çıktık kaynanamla.Mercimmek köftesi el açma börekler......ohh baya bi götürdüm.Migdem bayram etti.7.30 dan beri ayaktayım ve cam sildim evi sildim mutfagı dolapları sildim.Kollarım belim agırıyor.Çok yoruldum.Ev dip köşe temizlendi:KK16:Yarın dikkat tmeye devam:KK55:

Kilo bildirimi
Başlangıç:63
geçen hafta:55.7
Bu hafta:55.7:44:
Giden:yok:KK5:
Gelen:yok:KK76:
Hedef:55.0

Kızlar koca 1 hafta günüm felnda yoktu börek felnda yemedim.:KK50:Nie böyle oldu anlayamadım.:KK50:Nasıl ya 200 gram bile verememişim.:KK14:
Ben de vermemene sasirdim canim ama moral bozma hemen belki haftaya İki haftalik birden gider:KK34:
Sen de benim gibi yedikce yiyesin gelmis bende kurupastalari goturdum gecen aksam yemesek iyiydi ama onumuze bakalim ve eski iradeli gunlere donelim bizden de oyle kolay kurtulus yok :KK33:
aslında gıcık olmadım değil yani en azından 300gram gider diye bekliyordum ama olsun napalım ben 53 kilo olana kadar tok karınla şöyle kıyafetlerle falan 55 olana kadar sislerleyim aç karınla 53 olana dek..acaba hangi tarihte olcam bilmiyorum bildiğim bişey varsa 53 olana kadar vazgeçmeyeceğim.ve alıntı yaparak ilk başaladığım gün bu topiğe yazdıklarım ve son yazdıklarım hedefe ulaşmışlığım o cümleler..ayyyhh göslerim doldu:KK14:olcak inşşaallah başaracağız ve bu işi hep beraber yapacağız..sonrada kilo korumaya geçeceğizz..almıcaz hatta ayhh midem küçülmüş falan dicezzz:KK52:

Ahhh sehracim sinirlenip yemege vurmusun gene sen moral bozuklugundan bense vurdumduymazlik yapip yedim ceza vercegimize bide utanmadan odul verdik kendimize.iki haftadir topikcene ( genel olarak istisnalar var tabi)iyi gitmiyoruz alinan kilolar ve gram dahi oynamayan tartilar ( sen ben ebru:KK5:)toparlanmak gerekHedefimize de ulasicaz ve kilo koruma doneminin tadini hep birlikte cikarcaz:116::97:

Sabah gene rutinn kahvaltimi ettim sonra eltim geldi nescafeyle kek cikonfalan goturdum aksama 3 kasik bezelye 1 tabak makarna yedim sonrasi anneler gunu icin hediye almaya gitti kosturmaca iste.Topikcene goturmusuz bugun valla okuyanlar nasi diyet yapiyo bu hatunlar boyle dicek :KK1:

ebru sehra ösge sizin veremediğiniz gramlar fazlasıyla benden gitmiş desenize 1.100 ne demek ya ve öyle çok düzensiz yedim bide bende şaşırdım hatta kıyafetimle tartılmıştım acaba tarçınlı sunun faydasımı oldu dersiniz kızlar

kızlar herkese günaydın öncelikle.
2 gündür falan giremiyorum. çünkü hiç ii değilim. yakın bi arkadaşım annesini kaybetti. kız daha 18 yaşında var mı böle bişi ya..
sanki ben gülünce mutlu olunca yada başka bi işle uğraşınca ayıp bişi yapıyomuş gibi utanıyorum kendmden. kız annesini kaybetti ben nasıl gülebilirim diyorum. çok saçma ama öyle hissediyorum.:KK43:(
neyse sizinde canınızı sıkmak istemem o yüzden değiştiriyorum konuyu.
kilo veren ve koruyan arkadaşları tebrik ediyorum. ben tartılamadım bu hafta fazlasıyla yemiştim büyük ihtimall almışımdır ama ne kadar aldığımı bilmiyorum. merak ediyodum gerçi ama fırsatım olmadı tartılmaya.
haftaya ii bi şeklde kilo vereceğimi düşünüyorum ve size söz veriyorum.

kızlar herkese günaydın öncelikle.
2 gündür falan giremiyorum. çünkü hiç ii değilim. yakın bi arkadaşım annesini kaybetti. kız daha 18 yaşında var mı böle bişi ya..
sanki ben gülünce mutlu olunca yada başka bi işle uğraşınca ayıp bişi yapıyomuş gibi utanıyorum kendmden. kız annesini kaybetti ben nasıl gülebilirim diyorum. çok saçma ama öyle hissediyorum.:KK43:(
neyse sizinde canınızı sıkmak istemem o yüzden değiştiriyorum konuyu.
kilo veren ve koruyan arkadaşları tebrik ediyorum. ben tartılamadım bu hafta fazlasıyla yemiştim büyük ihtimall almışımdır ama ne kadar aldığımı bilmiyorum. merak ediyodum gerçi ama fırsatım olmadı tartılmaya.
haftaya ii bi şeklde kilo vereceğimi düşünüyorum ve size söz veriyorum.
Başı sagolsun arkadaşının canım.Saldın sen kendini öyle hissediyorum nedense:KK19:1 hafta yiyeyim 1 hafta dikkat edeyim olmaz busuuucum.Topla kendini salçasız menülerini bekliyorum:KK34:
ebru sehra ösge sizin veremediğiniz gramlar fazlasıyla benden gitmiş desenize 1.100 ne demek ya ve öyle çok düzensiz yedim bide bende şaşırdım hatta kıyafetimle tartılmıştım acaba tarçınlı sunun faydasımı oldu dersiniz kızlar

Valla öle olmuş canım.Tebrik ediyorum seni arkadaşım:KK19:Ben şu zamana kadar hiç 1 kilo vermedim biliyomusunuz:44::KK30::26:

Halıları balkonda silkip fırçaladım.Ogluşa çorba yapıp toz alıcam daha.Dün gece çok kötü bacak ve kollarım agrıdı.Agı kesici içtimde öyle uykuya dalmışım.Siz neler yapıyosunuz kızçeler

X