• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

kız fıstık gibi olmuşsun
aaaa bu ne şıklık
İnanmıyorum kaç kilo verdin
maşallah diyorum ama akşama başın agırırsa benden bil:1:
Çok zayıflamışsın kız
Valla sanki senin nişanın.Nişanlı kızdan daha şıksın:1:
Ayyyy ebru ne kadar kilo verdin böyle

Veeee bu sözler gece boyunca yanına gittgim yada oyunda yanıma gelerek kulagıma fısıldanan sözlerden bazıları:12:İlginci kadın erkek bazı akrabalar eşime gidip ebru diyet mi yaptı harika gözüküyor.Ebru kilolarını sana vermiş sanırım ...:9:gibi sözler söylemişler.Eşim zaten beni ilk görünce hiç bişi diyemedi:9:Eve gelince ona söylenen iltifaatları bana iletirken hakikaten dedikleri gibi çok güzel görünüyosun dedi:12::21::17::16::38:

Fazla şımardım kızlar:17:Ama hoşumada gitti.Kaynımın nişanda görsünler beni birde 52 kilomla:8:

:1::1::1::46::46::46::46::46::46: ne güzel yarın ki düğünde bende duycakmıyım acaba çok merka ediyorum nedense bugün benim canım hiç yemek yemek istemiyo kızlar kahvaltımı zorla 11:30 da yaptım elbisemin içinde daha zayıf durayım hahah yarına kadar ağır şeyler yemesem bari:1::1::1:

:1::1::1::46::46::46::46::46::46: ne güzel yarın ki düğünde bende duycakmıyım acaba çok merka ediyorum nedense bugün benim canım hiç yemek yemek istemiyo kızlar kahvaltımı zorla 11:30 da yaptım elbisemin içinde daha zayıf durayım hahah yarına kadar ağır şeyler yemesem bari:1::1::1:

tabiki duyarsıınn o kadar kilo verdn mutlaka farkedilir. duymazsanda bil ki millet çekmiyooo ondan söylemiyooo :23::1:

Son düzenleme:
kız fıstık gibi olmuşsun
aaaa bu ne şıklık
İnanmıyorum kaç kilo verdin
maşallah diyorum ama akşama başın agırırsa benden bil:1:
Çok zayıflamışsın kız
Valla sanki senin nişanın.Nişanlı kızdan daha şıksın:1:
Ayyyy ebru ne kadar kilo verdin böyle

Veeee bu sözler gece boyunca yanına gittgim yada oyunda yanıma gelerek kulagıma fısıldanan sözlerden bazıları:12:İlginci kadın erkek bazı akrabalar eşime gidip ebru diyet mi yaptı harika gözüküyor.Ebru kilolarını sana vermiş sanırım ...:9:gibi sözler söylemişler.Eşim zaten beni ilk görünce hiç bişi diyemedi:9:Eve gelince ona söylenen iltifaatları bana iletirken hakikaten dedikleri gibi çok güzel görünüyosun dedi:12::21::17::16::38:

Fazla şımardım kızlar:17:Ama hoşumada gitti.Kaynımın nişanda görsünler beni birde 52 kilomla:8:

Harikasin ebrucum :nazar::nazar::nazar:cok sevindim senin adina o iltifatlarin hakkini verip 52 olcan ben inaniyorum sana:29:

Duyarsin canim :12: ama sen bugun dunku tatlilardan uzak dur

Kiz senin kayninin nisanı degil miydi..öyle sandim ben hatta diyorum ki Hazirandaydi sanki Nisan ama demek aklımda yanlış kalmis:9:Ne güzel canım böyle iltifatlar duymak..ama en güzeli sanirim esinden duymak olmuştur..emeklerinin karşılığını Alman'a sevindim

Bugun sabah da tam ben artık burayi bırakmaya ve normal düzenime dönmeye karar vermiştim..sabah uyandığımda midem acayip ağrıyordu ve cok yorgunum..güçsüzüm..nitekim kahvaltıda da reçelleri goturdum:56:Sonra yeni aldığım kötümü esime göstermek için giydim..aaaa hakikaten ne kadar incelmissin dedi:32::51:Devam kararı aldım..gene gaza geldim..en azından perşembeye kadar tatile gidene kadar yani dikkat edeyim orda yerim muhtemelen ama spor yaparım diyorum..bu arada kaplıcaya gidiyorum:1:Buyuklerimle..ama napayim degisiklige ihtiyacım vardı..bı de adet olcam..emzirdigim için ilaç da alamam..adetin erken gelmesi için adacayi icsem süte bir etkisi olur mü acaba:44:

ayy ebruu çok sevindim senin adınaaa :)) gerçekten kocaman tebrik ediyorum bende senii.. :46::46::46::46::46::46::46::46::46: ne kadar güzel bi duygu dimi uğraşlarının sonuçlarını almakk.. başarılarının devamını diliyoruumm :)) darısı bizim başımızaa :16:
Saol busuuuucum.Daha da hırslandım ve dümdüz bir göbekle bikinili hayal ediyorum kendimi.Ama çok emek vermem gerek ve verecegimde.İnş. bu yaza çıtır giricez buuusuuuucukk
Duyarsın canım eminim.Bencede agır yeme.
Harikasin ebrucum :nazar::nazar::nazar:cok sevindim senin adina o iltifatlarin hakkini verip 52 olcan ben inaniyorum sana:29:
Saol özgecim.İnş. inancını boşa çıkarmam:29:
Kiz senin kayninin nisanı degil miydi..öyle sandim ben hatta diyorum ki Hazirandaydi sanki Nisan ama demek aklımda yanlış kalmis:9:Ne güzel canım böyle iltifatlar duymak..ama en güzeli sanirim esinden duymak olmuştur..emeklerinin karşılığını Alman'a sevindim

yok kız 13 temmuzda:1:Evet eşiminki en güzeli:127:

Saol busuuuucum.Daha da hırslandım ve dümdüz bir göbekle bikinili hayal ediyorum kendimi.Ama çok emek vermem gerek ve verecegimde.İnş. bu yaza çıtır giricez buuusuuuucukk

Duyarsın canım eminim.Bencede agır yeme.

Saol özgecim.İnş. inancını boşa çıkarmam:29:

yok kız 13 temmuzda:1:Evet eşiminki en güzeli:127:

ii ii böle hırslanmak iidir :) bana da göndersene o hırstan birazz=))

Sabah..2 dilim peyniri yufka böreği, 2 banim recel, Yeşilçam

Ara..1 muz, yarım avuç kuru üzüm

Öğlen..5 tahta kasik kabak yemeği, 1 dilim tb, yoğurt

Ara..1 elma, 1 kasığın ucu Puding yaparken tattım..

Ara..5 yulafli, 1 kare bitter, yesil çay

Aksam..ciger siote 1 tabak kadar, yoğurt, domates, çeyrek kendi yaptıgım bazlama, 1 yudum meyve suyu,bir kaç parça peynir

Ara..yok

DÜN:Aç karınla 2 bardak ılık llimonlu su.
Sabah:yarm dl. ekmek,1çatal peynir,1 çatael reçel,3 zeytin,çay.
Ara:türk kahvesi.
Ögle:1 tabak çorba,1 tahta kaşık yeşil fasulye,3 kaşık yogurt,2 kaşık makarna,2 yudum ekmek.
Ara:çay
yeşilçay,4 bisküvi.

Akşam yemegini yiyemedim.Çnkü geç kalıyorduk nişana.Eşim gidip döner kola almış.Dönerden 4 ısırık yedim ve koloyı içtim.2 çatal pastadan yedim.

meenüleriniz güsel kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yoldşaımm çok sev,indim adınaaaaaa dahadaa iy olcazzzzzzzzz:8:

kalkinca ilik si bir hurma
sabah uc zeytin ikimkk peynir iki ceviz biber domtes salatalik maydonoz ekmek goturmeyi unutmusum okula hic doymadim bir dilim cavdarin ne kadar doyurucu oldugunu anladim arkadastan bi lokma acma aldim
aravyaban mersini ikincubuk nescafe ucu birarada
ogle yarim tavuk donercayran izin gunum napim
ara sutu kahve
aksam ikintabak mercimkcorbasi yogurtlu taze kereviz
ara bir bitter yicem bitki cayi
su az ictim
dun yazdim ama nette problem vardi cugkofte yemistim durum ayranla inceki gun magnumu yidiyfim hic begenmedim magnum infinitiler gotursun onlari bi gusel dondurma yapamamislar kostek jafalikar bi hakkimuz vardi mafettiler hasili kiskaraslinda bence basarili bir hafta cikarmamistim ama 300gramim gitmus ustelik regliyim bunu bana vucudumun verdigi bir odul okpkarak gorup vucudumu teprik ediyorum bennnn onu opuyorum yanaklarindan ve ben sehraaaaaaa 5li eakamlari hic hatirlamayan bennn kendime sariliyorum popomu cimdikliyorum ve 57olupesimle karsilikli cips yiyecegim gunun hayalini kuruyorummmmm sonra 55hedefim vecsonrada 53 ay allahim hayal gibi ya okurmuyumki gercektennn yaw inanirmisiniz 59.5 olcami soyleselerdi buraya baslarken hstatta inanmazdim ben tesadufen internette dolanirken buldum burayiiii..yarebbim iyiki burdayisss kislarrrr:52:

karışık birr menü olmuş sahracıkk amaa genel olarak fena deilsinnnnn :27:

hepinizee güsel hafta sonu olsun hatunlar:))) buğün kursum yoktuu evdeydimm bahar temizlğii dip bucak kapı pencere koymadım missde olduuu birr türk kahvesi içtik komşumlaaa

degme keyfimizee yarın sporum varr siz naptınz bakalımm :32:

hepinizee güsel hafta sonu olsun hatunlar:))) buğün kursum yoktuu evdeydimm bahar temizlğii dip bucak kapı pencere koymadım missde olduuu birr türk kahvesi içtik komşumlaaa

degme keyfimizee yarın sporum varr siz naptınz bakalımm :32:

Ohhhh mis gibi cok severim temizlik kokan evi:16: cok tatli bi yorgunluk ben de bugun dip bucak olmasa da yaptim gorumcem kizimi aldi gezdirdi biraz ilk defa kizimdan 3 saat ayri kaldim nefes alamadim somurtuk is yaptim Allah yokluklarini gostermesin cocuk gibi oturup aglicaktim nerdeyse esim diyo rahat rahat yemek ye iste hsmburger yedim ama mutlu bile olmadim:14:

Sabh ac karnina 2 bardak ilik su
Sabah
1 dilim cavdar
2 kuru kayisi
1 haslanmis yumurta
3 zeytin
Kk peynir
Roka , Yesilcay
Ara
Nescafe
5 yulafli
1 bitter
Ogle
Nesfit
Ara
10 findik
Aksam
Burger
Menum sabah haric sagliksiz ama ara da fast food yemek istiyo insan
Su 3 lt
Kalca karin egzersizleri(10 dk yaptim ama terledim cok fena bacaklarimin ustu agriyo:27:
300 ip atlama
Ev temizligi:37:
Ara
Yesilcay
1 bitter

sabah aç karnına su
kahvatıda salam lı yumurta azcık 2 dilim ekmek 4 tane siyah zeytin 2 tane yeşil zeytin 2 çatal nutella şekersiz cay
ara türk kahvesi şekersiz yanında küçük brownileren intense midir nedir:1:
öğle 3 tane k. paşa tatlı
ara yeşilçay
akşam 1 tabak yeşillik salatası bol limonlu ve nar ekşili yanında 1 parça haşlanmış tuzsuz tavuk
ara küçük bi kase az şekerli muhallebi oğluşlarıma yapmıştım azcık kaldı ben yedim ziyan olmasın diye:1:
su 1.5 litre spor 35 mekik

sabah aç karnına su
kahvatıda salam lı yumurta azcık 2 dilim ekmek 4 tane siyah zeytin 2 tane yeşil zeytin 2 çatal nutella şekersiz cay
ara türk kahvesi şekersiz yanında küçük brownileren intense midir nedir:1:
öğle 3 tane k. paşa tatlı
ara yeşilçay
akşam 1 tabak yeşillik salatası bol limonlu ve nar ekşili yanında 1 parça haşlanmış tuzsuz tavuk
ara küçük bi kase az şekerli muhallebi oğluşlarıma yapmıştım azcık kaldı ben yedim ziyan olmasın diye:1:
su 1.5 litre spor 35 mekik

maşallahhh:53: nutella,k.paşa tatlı,az şekerli muhallebi falan.:4: olmamışşşş:22:

ben de uzun zamandan sonra menümü yazayım da pek menü sayılmaz
sabah 11: de kahvaltı ettim
3 dilim kızarmış ekmek
2 tane zeytin, 1 kk peynir, salatalıki yeşil biber, 2 çatal nutella
bunun üstüne hiçbirşey yemedim. alışverişe çıktım saat 1'de. 5 de geldim eve. 5'te bir tabak kuru fasülye ve yine bir tabak makarna, üstüne türk kahveri, az önce de bir tane elma,
hafta sonu olunca bir tuhaf oldu. bu saatte yenilen meyve iyi değil biliyorum ama gün boyu hiç meyve yemedim diye...

Back