- 27 Haziran 2008
- 1.257
- 306
- 37
- Konu Sahibi puccakanka
- #3.881
[/QUOTE]günaydın arkadaşlaaaarrr,,
ya varya biz dün eşimle pazara çıkmıştık valla bi yağmur bastırdııönümde kocaman bebek arabası(ikiz bebek arabası almıştıkya işte o)ve içinde oturan 2 veledin ağırlıkları yetmiyomuş gibi alışveriş torbaları vs.ite ite koşa koşa pasaja girdik yağmurun bereketi işte tamda pasaja yakın biyerde bastırdı yağmursaklandık içerde dolaşırken ilan gördüm kiralık ev ilanıeve gdince aradım yaşlı bi amca açtı,konuştuk akşam 9gibi sözleşip 9da evlerine arabayla almaya gittik,sonra kiralık eve bakmaya gittik,pazarlık yaptık vs.sözleşmeyi hazırlıycak ve biz taşınıcaaazz,evi beğendim fiyatıda uygun olduu,onlarda tokide yaşıyolarmış,yani başımızda durmıycaklargerçi alt katında altında eltisi yaşıyomuş,o herşeyi yetiştirirde neyse allahtan bizim alt katımızda kiracı varmış,kavga gürültümüzü duysada ev sahibine diyemez
işte öyleeee
bu cuma taşınıyoruz nasipse,,bakalım orda interneti napcaz,ev telimizde yokburda ablamla ortak kullanıyoduk,alt katımda ya ablam öyle
ordada bulabilirsek komşu falan umarımyoksa eşim hayatta tel almıyo eve,yanarım netsiz napcam benyaaasizleri özliycem yaaa,yine yazamasamda arada girip bişeyler yazdığınızı görmek mutlu ediyodu beni,neyse allahım bi yol gösterir inşallah,ev taşımak zor iş,ama ev içime sindi,kocaman bi tarası var hemde oturma odasında kapısı,eşim çok istiyodu evlerin hep balkonları standart büyük olsa şöyle mangal yaksak falan diyodu,dünde görüncee ooh küçük tv'yide koruz balkona yaparız magal keyfi,hem bide en üst kat(zemin katı sayarsak 4.kat)çevre yolu manzaralıçok açık önüüve bikaç adım ötede park varevin bahçesi kocaman,bahçesinde kuyusu varyaa bukadarmı denk gelir herşey beni ve çocuklarımı düşünmüş gibi,camdan bakınca park şap diye görünüyo,batuhaaan eve gel desem duyucak o denli yani,oyüzden allahım bukadar hafta ev bulamamız buna işretmiş,en güzelini nasip etti,fiyatıda diğerlerine göre çok iyi anlaştık
yine çenem düştü yaa,ne biliyim ayrılmak zor geliyo,nasılsa uzun bi süre yazamıycam,bunlar ozamanların acısı olsun
senin adına çok sevindim cnm olsun neti dert etme arada ablanlara gidince girersin olmadı alt komşunun varsa ordan çekersiniz ternet kablosunu hem bak nediycem ardık telefonsuz internet diye bişey var cnm araştırın biz de ondan kullanıyoruz çok memnunum