Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

günaydın arkadaşlaaaarrr,,

ya varya biz dün eşimle pazara çıkmıştık valla bi yağmur bastırdıı:KK53::KK52::KK52:önümde kocaman bebek arabası(ikiz bebek arabası almıştıkya işte o)ve içinde oturan 2 veledin ağırlıkları yetmiyomuş gibi alışveriş torbaları vs.:KK53:ite ite koşa koşa pasaja girdik yağmurun bereketi işte tamda pasaja yakın biyerde bastırdı yağmur:KK1:saklandık içerde dolaşırken ilan gördüm kiralık ev ilanı:KK53:eve gdince aradım yaşlı bi amca açtı,konuştuk akşam 9gibi sözleşip 9da evlerine arabayla almaya gittik,sonra kiralık eve bakmaya gittik,pazarlık yaptık vs.sözleşmeyi hazırlıycak ve biz taşınıcaaazz,evi beğendim fiyatıda uygun olduu,:KK16::KK76:onlarda tokide yaşıyolarmış,yani başımızda durmıycaklar:KK53:gerçi alt katında altında eltisi yaşıyomuş,o herşeyi yetiştirirde neyse allahtan bizim alt katımızda kiracı varmış,kavga gürültümüzü duysada ev sahibine diyemez:KK60::KK60:

işte öyleeee:KK76:

bu cuma taşınıyoruz nasipse,,bakalım orda interneti napcaz,ev telimizde yok:KK31:burda ablamla ortak kullanıyoduk,alt katımda ya ablam öyle:KK8:
ordada bulabilirsek komşu falan umarım:KK28:yoksa eşim hayatta tel almıyo eve,yanarım netsiz napcam benyaaa:KK30:sizleri özliycem yaaa,yine yazamasamda arada girip bişeyler yazdığınızı görmek mutlu ediyodu beni,:KK43:neyse allahım bi yol gösterir inşallah,ev taşımak zor iş,ama ev içime sindi,kocaman bi tarası var hemde oturma odasında kapısı,eşim çok istiyodu evlerin hep balkonları standart büyük olsa şöyle mangal yaksak falan diyodu,dünde görüncee ooh küçük tv'yide koruz balkona yaparız magal keyfi,hem bide en üst kat(zemin katı sayarsak 4.kat)çevre yolu manzaralı:KK1:çok açık önüü:KK16:ve bikaç adım ötede park var:KK55:evin bahçesi kocaman,bahçesinde kuyusu var:KK8:yaa bukadarmı denk gelir herşey beni ve çocuklarımı düşünmüş gibi,camdan bakınca park şap diye görünüyo,batuhaaan eve gel desem duyucak o denli yani,:KK55:oyüzden allahım bukadar hafta ev bulamamız buna işretmiş,en güzelini nasip etti,fiyatıda diğerlerine göre çok iyi anlaştık:KK16::KK16:

yine çenem düştü yaa,ne biliyim ayrılmak zor geliyo,nasılsa uzun bi süre yazamıycam,bunlar ozamanların acısı olsun:KK53::KK23::KK19:
[/QUOTE]

senin adına çok sevindim cnm olsun neti dert etme arada ablanlara gidince girersin olmadı alt komşunun varsa ordan çekersiniz ternet kablosunu hem bak nediycem ardık telefonsuz internet diye bişey var cnm araştırın biz de ondan kullanıyoruz çok memnunum

senin adına çok sevindim cnm olsun neti dert etme arada ablanlara gidince girersin olmadı alt komşunun varsa ordan çekersiniz ternet kablosunu hem bak nediycem ardık telefonsuz internet diye bişey var cnm araştırın biz de ondan kullanıyoruz çok memnunum[/QUOTE]

canım yaa azcık bahsetsene şu telsiz netten:44:

senin adına çok sevindim cnm olsun neti dert etme arada ablanlara gidince girersin olmadı alt komşunun varsa ordan çekersiniz ternet kablosunu hem bak nediycem ardık telefonsuz internet diye bişey var cnm araştırın biz de ondan kullanıyoruz çok memnunum

canım yaa azcık bahsetsene şu telsiz netten:44:[/QUOTE]

çıtırcım eşim şuan uyuyo kalkınca akşama yazarım ben tam olarak ilmiyorum açıklamalarını akşama eşim söyle ben yazarım:KK1:

ya varya biz dün eşimle pazara çıkmıştık valla bi yağmur bastırdıı:KK53::KK52::KK52:önümde kocaman bebek arabası(ikiz bebek arabası almıştıkya işte o)ve içinde oturan 2 veledin ağırlıkları yetmiyomuş gibi alışveriş torbaları vs.:KK53:ite ite koşa koşa pasaja girdik yağmurun bereketi işte tamda pasaja yakın biyerde bastırdı yağmur:KK1:saklandık içerde dolaşırken ilan gördüm kiralık ev ilanı:KK53:eve gdince aradım yaşlı bi amca açtı,konuştuk akşam 9gibi sözleşip 9da evlerine arabayla almaya gittik,sonra kiralık eve bakmaya gittik,pazarlık yaptık vs.sözleşmeyi hazırlıycak ve biz taşınıcaaazz,evi beğendim fiyatıda uygun olduu,:KK16::KK76:onlarda tokide yaşıyolarmış,yani başımızda durmıycaklar:KK53:gerçi alt katında altında eltisi yaşıyomuş,o herşeyi yetiştirirde neyse allahtan bizim alt katımızda kiracı varmış,kavga gürültümüzü duysada ev sahibine diyemez:KK60::KK60:

bu cuma taşınıyoruz nasipse,,bakalım orda interneti napcaz,ev telimizde yok:KK31:burda ablamla ortak kullanıyoduk,alt katımda ya ablam öyle:KK8:
ordada bulabilirsek komşu falan umarım:KK28:yoksa eşim hayatta tel almıyo eve,yanarım netsiz napcam benyaaa:KK30:sizleri özliycem yaaa,yine yazamasamda arada girip bişeyler yazdığınızı görmek mutlu ediyodu beni,:KK43:neyse allahım bi yol gösterir inşallah,ev taşımak zor iş,ama ev içime sindi,kocaman bi tarası var hemde oturma odasında kapısı,eşim çok istiyodu evlerin hep balkonları standart büyük olsa şöyle mangal yaksak falan diyodu,dünde görüncee ooh küçük tv'yide koruz balkona yaparız magal keyfi,hem bide en üst kat(zemin katı sayarsak 4.kat)çevre yolu manzaralı:KK1:çok açık önüü:KK16:ve bikaç adım ötede park var:KK55:evin bahçesi kocaman,bahçesinde kuyusu var:KK8:yaa bukadarmı denk gelir herşey beni ve çocuklarımı düşünmüş gibi,camdan bakınca park şap diye görünüyo,batuhaaan eve gel desem duyucak o denli yani,:KK55:oyüzden allahım bukadar hafta ev bulamamız buna işretmiş,en güzelini nasip etti,fiyatıda diğerlerine göre çok iyi anlaştık:KK16::KK16:

yine çenem düştü yaa,ne biliyim ayrılmak zor geliyo,nasılsa uzun bi süre yazamıycam,bunlar ozamanların acısı olsun:KK53::KK23::KK19:
[/QUOTE]

triendyciiim evin hayırlı uğurlu olsun Allah güle güle sağlıklı muylu oturmak nasip etsin.:KK16: neti de dert etme hani flsh şeklinde internetler oluyo ya her yere götürebileceğin jett ler onlardan kullanabilirsin. tabi madiiyatı nedir bilmiyorum tam net olarak ama uyarsa bütçenize bnce en mantıllı olanı o olur. hatta turkcell vodofone falan yapıyo bu işleri duymuşsundur zaten..

triendyciiim evin hayırlı uğurlu olsun Allah güle güle sağlıklı muylu oturmak nasip etsin.:KK16: neti de dert etme hani flsh şeklinde internetler oluyo ya her yere götürebileceğin jett ler onlardan kullanabilirsin. tabi madiiyatı nedir bilmiyorum tam net olarak ama uyarsa bütçenize bnce en mantıllı olanı o olur. hatta turkcell vodofone falan yapıyo bu işleri duymuşsundur zaten..

sağol canım amiinn:KK16::KK16:
vınnları diyosun sen,yaa dün dedimde eşime,4gb 39lira dedi,malesef şuanda ona bile ayırcak bütçemiz yok,,yani sınırsız olsa neyse ama 4gb hem çok az gelicek hemde geçersek bide fazla para ödiycez,burda ablamla yarı yarı 30 30tl=60tl sınırsızı ortak kullanıyoduk,hemde modemin kablosunu direk bizim pcye uzatmıştıkta camdan,baya hızlıydı,çok rahattıkyaaa,herşey hayırlısı bakalım buluruz bi yolunuuEn Büyük TÜRKİYE

Son düzenleme:
trendy cim evin hayılrı uğurlu olsun. biz evde vınn kullanıyoruz ve ev telefonumuz yok. aylık 30 tl ödüyoruz. yetiyor bize.

sağol canım amiinn:KK16::KK16:
vınnları diyosun sen,yaa dün dedimde eşime,4gb 39lira dedi,malesef şuanda ona bile ayırcak bütçemiz yok,,yani sınırsız olsa neyse ama 4gb hem çok az gelicek hemde geçersek bide fazla para ödiycez,burda ablamla 30 30 sınırsızı ortak kullanıyoduk,hemde modemin kablosunu direk bizim pcye uzatmıştıkta camdan,baya hızlıydı,çok rahattıkyaaa,herşey hayırlısı bakalım buluruz bi yolunuuEn Büyük TÜRKİYE

evet gerçektende pahalıymış.. e hayırlısı olsun bakalım bi taşınında kazasız belasız da o en son ayrıntı artık :KK34:

tugbaa cnm evin hayırlı olsunn :)) mutlu huzurlu oturursunuz inş.. bn cok kez söledim yine söylüorum cok azimli ve basarılısın fotoların hakkında hoş olmayan yorumlar yapmışlar üzüldüm acıkcası boşver kendini bilmezler cok inan senin yaptıgın cesaret işi kimsede kolay kolay yapamaz hiç canını sıkma bitanemm biz senin yanındayız iyiki varsın bu arada daha çok resim bekleriz bn nete giridkçe bakıorum valla inş net sorunun halledersin sen gelmezen buraya özleriz :)))

trendy cim evin hayılrı uğurlu olsun. biz evde vınn kullanıyoruz ve ev telefonumuz yok. aylık 30 tl ödüyoruz. yetiyor bize.

sağol canım amin:KK16::KK16:
kaç gb'lık peki hangi operatör:26:
ya bize yeterde benim oğlan çok giriyo nete,hele bide oyunlar çok yiyo biliyosundur,e bende gün içinde dünya klip izliyorum:KK25:ondan dolayı sınırsız olsun istiyorum:26:

[/QUOTE]

Hayirli ugurlu olsun mutlulukla huzurla oturun ins. :nazar:

sağol canım amin:KK16::KK16:
kaç gb'lık peki hangi operatör:26:
ya bize yeterde benim oğlan çok giriyo nete,hele bide oyunlar çok yiyo biliyosundur,e bende gün içinde dünya klip izliyorum:KK25:ondan dolayı sınırsız olsun istiyorum:26:

4 gb. ama biz gün içinde evde değiliz. öyle klip, film falan da izlemeyiz. kuzum da pek oyun oynamaz.

Herkes gezme de sanirim esim haftasonu calisiyo bu ara isler cok yogun o yuzden biz de kizimla evdeyiz.:KK31:
Menüm
Sabah aç karnına 2 bardak ılık su
Sabah
1 gevrek
1 haslanmis yumurta
3 zeytin
Kk peynir
Roka
Ara
Yarim dilim kek
2 bitter
Ogle
5 kasik taze fasulye
Yogurt
2 lokma cavdar
Ara
Yarim armut
Yogurt
5 findik
Aksam
(2. Haftasindayim)
Nesfit
Su 3 lt
Kalca egzersizleri
300 ip atlama
Ara
Yesilcay
1 bitter:KK39:

kızlarr gene bu hafta sonu cozuttum kendimi kaybettim.
bugunde babam yoğun ısrarlarıma dayanamayıp(daha doğrusu çenemden bıkıp susmam için) bizi pikniğe götürdü haliyle rejimi falan unuttum bendeee yediimm:KK56:
hatta babamla karşılıklı bira içtikk :nazar: :)) arada şuna bak benden çok içiyo bırak len onu tarzı cümleler kursa da onun yanında içtiğim için kızmadı canım bnm yaa iyiki böyle bi babam var çook seviyorum onuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:KK16:
dönerkende cunda da onlara dondurma ısmarladım:131: (kimin parasıyla kime hava atıyoosam):KK1:
anlıcanız kaloriler vücüduma yapıştı gene
hafta içi vermeye çalışıcam artııkk :KK8:
hatta şimdide oturup spor yapıcam:KK8: vicdanım hiç rahat değilll

Herkes gezme de sanirim esim haftasonu calisiyo bu ara isler cok yogun o yuzden biz de kizimla evdeyiz.:KK31:
Menüm
Sabah aç karnına 2 bardak ılık su
Sabah
1 gevrek
1 haslanmis yumurta
3 zeytin
Kk peynir
Roka
Ara
Yarim dilim kek
2 bitter
Ogle
5 kasik taze fasulye
Yogurt
2 lokma cavdar
Ara
Yarim armut
Yogurt
5 findik
Aksam
(2. Haftasindayim)
Nesfit
Su 3 lt
Kalca egzersizleri
300 ip atlama
Ara
Yesilcay
1 bitter:KK39:

menüüün harika ösgeciiimmm:KK9:
sanırım sen kilo koruma dönemnde hiç zorlanmıcaksın çok ii başarıyosun bu işi :KK16:

canım kablosuz internet için ttnt ye gidip kablosuza geçicem diyomuşsun onlar ayarlıyolarmış

kızlarr gene bu hafta sonu cozuttum kendimi kaybettim.
bugunde babam yoğun ısrarlarıma dayanamayıp(daha doğrusu çenemden bıkıp susmam için) bizi pikniğe götürdü haliyle rejimi falan unuttum bendeee yediimm:KK56:
hatta babamla karşılıklı bira içtikk :nazar: :)) arada şuna bak benden çok içiyo bırak len onu tarzı cümleler kursa da onun yanında içtiğim için kızmadı canım bnm yaa iyiki böyle bi babam var çook seviyorum onuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:KK16:
dönerkende cunda da onlara dondurma ısmarladım:131: (kimin parasıyla kime hava atıyoosam):KK1:
anlıcanız kaloriler vücüduma yapıştı gene
hafta içi vermeye çalışıcam artııkk :KK8:
hatta şimdide oturup spor yapıcam:KK8: vicdanım hiç rahat değilll

Cok hos bi gun gecirmissin senin adina mutlu oldum haftanin 6 gunu guzel menu cikarip bir gunungonlunce yemen de sorun yok canim bu hafta full dikkat gozum ustunde :KK20:Yoksa onumuzdeki haftasonu avucunu yalarsin benden demesi:KK1:

X