Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Günaydınnnnn! nasılsınız bakalım ?
bu sabah cumartesi ye göre biraz erken kalktım ve kahvaltımızı ettik annemle.. 1 dilim uno kepek ekmeği (40 kalori) , 1 parça kaşar , 1 kk beyaz peynir ve 1 domates yedim yeşil çayımı içiyorum şimdiii:21:

Sana da gunaydin canim protein diyetimi Yapiyon yoksa kalorimi sayiyon:nazar:

Sabah..2 dilim peyniri yufka böreği, 2 banim recel, Yeşilçam

Ara..1 muz, yarım avuç kuru üzüm

Öğlen..5 tahta kasik kabak yemeği, 1 dilim tb, yoğurt

Ara..1 elma, 1 kasığın ucu Puding yaparken tattım..

Ara..5 yulafli, 1 kare bitter, yesil çay

Aksam..ciger siote 1 tabak kadar, yoğurt, domates, çeyrek kendi yaptıgım bazlama, 1 yudum meyve suyu,bir kaç parça peynir

Ara..yok

Sana da gunaydin canim protein diyetimi Yapiyon yoksa kalorimi sayiyon:nazar:

yok canım bir arkadaşımız 2,5 ayda 17 kilo verdiği bir diyet listesini paylaşmış listeler kıskmında eskiden 62 kilodan 45e düşmüş benimde hedefim 45 zaten ona başladım hatta annemle teyzemide taktım peşime bakalım umarım bozmadan harfi harfine uyarak başarıcam:21:

DÜN:Aç karınla 2 bardak ılık llimonlu su.
Sabah:yarm dl. ekmek,1çatal peynir,1 çatael reçel,3 zeytin,çay.
Ara:türk kahvesi.
Ögle:1 tabak çorba,1 tahta kaşık yeşil fasulye,3 kaşık yogurt,2 kaşık makarna,2 yudum ekmek.
Ara:çay
yeşilçay,4 bisküvi.

Akşam yemegini yiyemedim.Çnkü geç kalıyorduk nişana.Eşim gidip döner kola almış.Dönerden 4 ısırık yedim ve koloyı içtim.2 çatal pastadan yedim.

Aksam..ciger siote 1 tabak kadar, yoğurt, domates, çeyrek kendi yaptıgım bazlama, 1 yudum meyve suyu,bir kaç parça peynir

Ara..yok

Afiyet olsun canim guzel menun

Ögle:1 tabak çorba,1 tahta kaşık yeşil fasulye,3 kaşık yogurt,2 kaşık makarna,2 yudum ekmek.
yeşilçay,4 bisküvi.

Akşam yemegini yiyemedim.Çnkü geç kalıyorduk nişana.Eşim gidip döner kola almış.Dönerden 4 ısırık yedim ve koloyı içtim.2 çatal pastadan yedim.

Dugun dernek oldumu normal aksam alalacele yeniyo ama oglen ya makarna ya ekmek onun disinda guzel canim

selam kızlar
dünkü menüm
sabah 2 dilim tam buğ. ekmeği
6 dilim sucuk
az peynir 4 zeytin
çay
ara
nescafe bırakcam en yakın zamanda evdekileri tüketiyorum:)
1.5 eti formun mısır patlağı
öğle
4 çorba kaşığı patlıcan yemeği
5 çorba kaşığı makarna
yarım dilim ekmek
salatalık
ara 10 çilek
akşam
yarım kepçe çorba
1.5 kepçe kabak yemeği bol yoğurtlı
salata
kocacığımın yüzünden:KK47: yine çekirdek çıtldım:)
2.5 lt su
35 dk. yürüyüş

yok canım bir arkadaşımız 2,5 ayda 17 kilo verdiği bir diyet listesini paylaşmış listeler kıskmında eskiden 62 kilodan 45e düşmüş benimde hedefim 45 zaten ona başladım hatta annemle teyzemide taktım peşime bakalım umarım bozmadan harfi harfine uyarak başarıcam:21:

öncelikle aramıza hoşgeldn canım umarım bizimle birlikte istediğin kilolara ulaşırsın..
ama sana sormak istediğim bişi var.
2.5 ayda 17 kilo vermek fazla değil mi biraz ? ayda 4 kilo en mantıklı olanı fazla kilo vermek vücudun ihtiyacı olan yağların karbonhidratların da gitmesi demek buda bize oldukça zararlı. bence 2.5 ayda 17 kilo sağlıklsız gibi. zayıflamak önmli ama sağlıklı zayıflayalım gerekrse 3 ayda gitsin ama sağlığımızı bozmayalım. dikkatli ol yani demek istediğim sakın yanlış anlamaaaaa:KK16:

Ara..yok

jojopp menün güzeell ama spor hiç yok ve olmadan çok zor biliyosun.. bence topikçe zorunlu spora başlayalım(imkanı olanlarla) en azından evde leslie yap yada ip atla mekik falan filan ki az yemelerimiz boşuna gitmesiinn:KK8:

öncelikle aramıza hoşgeldn canım umarım bizimle birlikte istediğin kilolara ulaşırsın..
ama sana sormak istediğim bişi var.
2.5 ayda 17 kilo vermek fazla değil mi biraz ? ayda 4 kilo en mantıklı olanı fazla kilo vermek vücudun ihtiyacı olan yağların karbonhidratların da gitmesi demek buda bize oldukça zararlı. bence 2.5 ayda 17 kilo sağlıklsız gibi. zayıflamak önmli ama sağlıklı zayıflayalım gerekrse 3 ayda gitsin ama sağlığımızı bozmayalım. dikkatli ol yani demek istediğim sakın yanlış anlamaaaaa:KK16:

yok canım çok haklısın zaten ben çok yavaş kilo veren biriyim hafta 1 kilo amacım ama diyet böyle isveç diyeti kadar aşırı uç bir diyet değil evdeki yemeklerden oluşan biraz irade gerektiren ama kolay bir diyet denemek istedim açıkcası çünkü artık geçekten kilo vermek istiyorum :2:

yeşilçay,4 bisküvi.

canım bence listen süper öğlen ekmek yemesen daha iyiymiş ama sabah az yemişsin zaten ekmeği ve akşam yemek yememişsin kola diyetse bence gayet az kalorili güzel bir gün olmutur senin için:KK9::KK9:

yok canım çok haklısın zaten ben çok yavaş kilo veren biriyim hafta 1 kilo amacım ama diyet böyle isveç diyeti kadar aşırı uç bir diyet değil evdeki yemeklerden oluşan biraz irade gerektiren ama kolay bir diyet denemek istedim açıkcası çünkü artık geçekten kilo vermek istiyorum :2:

canım bence listen süper öğlen ekmek yemesen daha iyiymiş ama sabah az yemişsin zaten ekmeği ve akşam yemek yememişsin kola diyetse bence gayet az kalorili güzel bir gün olmutur senin için:KK9::KK9:

bende bi an önce vermek istiyorum ya dar badi giydiğimde her taraftan bişi fışkırmasın istemiyorum. dışarı çıkacağım zaman bi sürü kıyafet giyip çıkarmak istemiyoruumm :KK14::KK14:
ne zor kilolu olmakkkk. ama bu topik sayesnde kendme biraz olsn güvenm geldi. bu topikten vazgeçme burası bana çok şey kattıı.. ben inanıyorum kio verebileceğine/ vereceğimizee :KK16:

Son düzenleme:
selam kızlar
dünkü menüm
sabah 2 dilim tam buğ. ekmeği
6 dilim sucuk
az peynir 4 zeytin
çay
ara
nescafe bırakcam en yakın zamanda evdekileri tüketiyorum:)
1.5 eti formun mısır patlağı
öğle
4 çorba kaşığı patlıcan yemeği
5 çorba kaşığı makarna
yarım dilim ekmek :KK47: hem 5 kasikla birlikte yedin haaa
salatalık
ara 10 çilek
akşam
yarım kepçe çorba
1.5 kepçe kabak yemeği bol yoğurtlı
salata
kocacığımın yüzünden:KK47: yine çekirdek çıtldım:)
2.5 lt su
35 dk. yürüyüş

Bitek ogledeki ekmek bozmus onun disinda cok guzel:KK9:Cekirdek haftada 1 ye canim bi basladin mi gider hic tatma bile pilav ve makarna ile bi lokma dahi ekmek yeme bi de nescafeyide sekersiz sutle ic iskence etme okadar kendine bikarsin sonra diyetten hergun sevdigin bisi ye ic abartmadan 1 ogunde ben bu sekil verdim kilolari

bende bi an önce vermek istiyorum ya dar badi giydiğimde her taraftan bişi fışkırmasın istemiyorum. dışarı çıkacağım zaman bi sürü kıyafet giyip çıkarmak istemiyoruumm :KK14::KK14:
ne zor kilolu olmakkkk. ama bu topik sayesnde kendme biraz olsn güvenm geldi. bu topikten vazgeçme burası bana çok şey kattıı.. ben inanıyorum kio verebileceğine/ vereceğimizee :KK16:

bende bunu istiyorum zaten destek olalım birbirimize.. mesela daha önce 50-59 kilo arasındakiler grubunda yazıyordum ama kimse yok ki kendi kendine yazınca olmuyor işte burda yorumlayalım birbirimizi çok yiyincede cezalandıralım hatta:KK1:

bende bunu istiyorum zaten destek olalım birbirimize.. mesela daha önce 50-59 kilo arasındakiler grubunda yazıyordum ama kimse yok ki kendi kendine yazınca olmuyor işte burda yorumlayalım birbirimizi çok yiyincede cezalandıralım hatta:KK1:

tam yerine geldn o zamn aradığın her şey bu topikte varr
amma reklam yaptım yaa :KK1::KK1:

Merhaba kızlar ben dün aranıza katılmaya karar vermiştim
Buarada ben aşşağı yukarı 1.5 aydır yürüyüş ve yediklerime dikkat etmekle 3 .5 kilo verdim
ramazana kadar vermek istiyorum verebildiğim kadar
Bundan sonrasını motive için sizle devam etmek istiyorum
Yukarıda bir arkadaşın yazdığı gibi tişörtmün üstüne bişey giymekten çok sıkıldım :KK14:
Neyse sabah yeşilçay haşlanmıs yumurta beyaz peynir
1.5 saat yürüdüm geldim
Öğle yemeği olarakta yayla çorbası bi parça ekmek
2 3 kaşık bakla yedim

kız fıstık gibi olmuşsun
aaaa bu ne şıklık
İnanmıyorum kaç kilo verdin
maşallah diyorum ama akşama başın agırırsa benden bil:KK1:
Çok zayıflamışsın kız
Valla sanki senin nişanın.Nişanlı kızdan daha şıksın:KK1:
Ayyyy ebru ne kadar kilo verdin böyle

Veeee bu sözler gece boyunca yanına gittgim yada oyunda yanıma gelerek kulagıma fısıldanan sözlerden bazıları:KK12:İlginci kadın erkek bazı akrabalar eşime gidip ebru diyet mi yaptı harika gözüküyor.Ebru kilolarını sana vermiş sanırım ...:KK9:gibi sözler söylemişler.Eşim zaten beni ilk görünce hiç bişi diyemedi:KK9:Eve gelince ona söylenen iltifaatları bana iletirken hakikaten dedikleri gibi çok güzel görünüyosun dedi:KK12::21::KK17::KK16::KK19:

Fazla şımardım kızlar:KK17:Ama hoşumada gitti.Kaynımın nişanda görsünler beni birde 52 kilomla:KK8:

kız fıstık gibi olmuşsun
aaaa bu ne şıklık
İnanmıyorum kaç kilo verdin
maşallah diyorum ama akşama başın agırırsa benden bil:KK1:
Çok zayıflamışsın kız
Valla sanki senin nişanın.Nişanlı kızdan daha şıksın:KK1:
Ayyyy ebru ne kadar kilo verdin böyle

Veeee bu sözler gece boyunca yanına gittgim yada oyunda yanıma gelerek kulagıma fısıldanan sözlerden bazıları:KK12:İlginci kadın erkek bazı akrabalar eşime gidip ebru diyet mi yaptı harika gözüküyor.Ebru kilolarını sana vermiş sanırım ...:KK9:gibi sözler söylemişler.Eşim zaten beni ilk görünce hiç bişi diyemedi:KK9:Eve gelince ona söylenen iltifaatları bana iletirken hakikaten dedikleri gibi çok güzel görünüyosun dedi:KK12::21::KK17::KK16::KK19:

Fazla şımardım kızlar:KK17:Ama hoşumada gitti.Kaynımın nişanda görsünler beni birde 52 kilomla:KK8:

ayy ebruu çok sevindim senin adınaaa :)) gerçekten kocaman tebrik ediyorum bende senii.. :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: ne kadar güzel bi duygu dimi uğraşlarının sonuçlarını almakk.. başarılarının devamını diliyoruumm :)) darısı bizim başımızaa :KK16:

X