Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Sabah..2 dilim tb, bol peynir, baya bı recel, 2 zeytin ( tam sağlıklı kahvaltiliklarim kalmadı ben de böyle yedim peynir ve recel ikilisini cok severim), sekersiz çay

Ara..4 yulafli, sekersiz çay

Öğlen..5 kasik ciger siote, 1 dilim tb,yarım bardak meyve suyu( yoğurt kalmamış kuru kuru yiyemedim:KK50:)(alışverişe git jojoppp:KK37:)

Ara..1 kucuk muz, 1 kucuk elma

Ara..yarım avuç kuru üzüm

Aksam..1 dilim beyaz ekmek, az peynir, kucuk bir portakal( bir şey yiyesin gelmedi midem rahatsız bastırsın diye ve öğün atlamamak adına böyle yedim)

kız fıstık gibi olmuşsun
aaaa bu ne şıklık
İnanmıyorum kaç kilo verdin
maşallah diyorum ama akşama başın agırırsa benden bil:KK1:
Çok zayıflamışsın kız
Valla sanki senin nişanın.Nişanlı kızdan daha şıksın:KK1:
Ayyyy ebru ne kadar kilo verdin böyle

Veeee bu sözler gece boyunca yanına gittgim yada oyunda yanıma gelerek kulagıma fısıldanan sözlerden bazıları:KK12:İlginci kadın erkek bazı akrabalar eşime gidip ebru diyet mi yaptı harika gözüküyor.Ebru kilolarını sana vermiş sanırım ...:KK9:gibi sözler söylemişler.Eşim zaten beni ilk görünce hiç bişi diyemedi:KK9:Eve gelince ona söylenen iltifaatları bana iletirken hakikaten dedikleri gibi çok güzel görünüyosun dedi:KK12::21::KK17::KK16::KK19:

Fazla şımardım kızlar:KK17:Ama hoşumada gitti.Kaynımın nişanda görsünler beni birde 52 kilomla:KK8:
Ay canim mukemmel ya darisi basimizaa artik :KK16: gerci benim sevgilim kilo vermemi istemiyo iyisin diyo ama begenir genede ya :)
Evett menume gelincee
Sabah 1 dilim kepek ekmegi 1 kasar 1 kk peynir ve 1 domates
Ara 5 erik
Ogle 1 kase mercimek corbasi ve 1 dilim k ekmegi
Ara 1 muz
Aksam 1 tabak fasulye ve 1 dilim k ekmegi simdide turk kahvesi ictik daha bisey yemicem insallah :)

Ohhhh mis gibi cok severim temizlik kokan evi:KK16: cok tatli bi yorgunluk ben de bugun dip bucak olmasa da yaptim gorumcem kizimi aldi gezdirdi biraz ilk defa kizimdan 3 saat ayri kaldim nefes alamadim somurtuk is yaptim Allah yokluklarini gostermesin cocuk gibi oturup aglicaktim nerdeyse esim diyo rahat rahat yemek ye iste hsmburger yedim ama mutlu bile olmadim:KK14:

saoll cnaım elerine saglık senindee ohh tertemizz valaaaaa :KK16: amin cnm anne deilim ama rabim yokluklarınaa vermeisnde göstermesindeee

onlarsızda olmuyor evin gülüü onlarr bebeklerrr yanlız hisedersinde kendinii alışyosunda birdee:KK31:

Sabah..2 dilim tb, bol peynir, baya bı recel, 2 zeytin ( tam sağlıklı kahvaltiliklarim kalmadı ben de böyle yedim peynir ve recel ikilisini cok severim), sekersiz çay

Ara..4 yulafli, sekersiz çay

Öğlen..5 kasik ciger siote, 1 dilim tb,yarım bardak meyve suyu( yoğurt kalmamış kuru kuru yiyemedim:KK50:)(alışverişe git jojoppp:KK37:)

Ara..1 kucuk muz, 1 kucuk elma

Ara..yarım avuç kuru üzüm

Aksam..1 dilim beyaz ekmek, az peynir, kucuk bir portakal( bir şey yiyesin gelmedi midem rahatsız bastırsın diye ve öğün atlamamak adına böyle yedim)

jojpumm menünn güsel şekerimmmm:KK16:

[
Sabh ac karnina 2 bardak ilik su
Sabah
1 dilim cavdar
2 kuru kayisi
1 haslanmis yumurta
3 zeytin
Kk peynir
Roka , Yesilcay
Ara
Nescafe
5 yulafli
1 bitter
Ogle
Nesfit
Ara
10 findik
Aksam
Burger
Menum sabah haric sagliksiz ama ara da fast food yemek istiyo insan
Su 3 lt
Kalca karin egzersizleri(10 dk yaptim ama terledim cok fena bacaklarimin ustu agriyo:KK53:
300 ip atlama
Ev temizligi:KK37:
Ara
Yesilcay
1 bitter

ösgem menünü begendimm birde ev temizliği yapmısın kaloriler gitmiştirrrrrrrrr:KK3:

ben de uzun zamandan sonra menümü yazayım da pek menü sayılmaz
sabah 11: de kahvaltı ettim
3 dilim kızarmış ekmek
2 tane zeytin, 1 kk peynir, salatalıki yeşil biber, 2 çatal nutella
bunun üstüne hiçbirşey yemedim. alışverişe çıktım saat 1'de. 5 de geldim eve. 5'te bir tabak kuru fasülye ve yine bir tabak makarna, üstüne türk kahveri, az önce de bir tane elma,
hafta sonu olunca bir tuhaf oldu. bu saatte yenilen meyve iyi değil biliyorum ama gün boyu hiç meyve yemedim diye...

menünü begeenmedim cnm karbon çok fazlaa makarna kuru fasuşye ve meyvede yok :KK53:

menücümm yorumalra açık :)

sabah 1dlm kçav kahvaltılıklardan çay

ara 5 biryerde 1 kivi

öglen bebe biskivisi sütle,,

ara kayısı çayım

akşam mercimek çorbası mantar sote 1 ymk kaşıgı bezelye yemegi boll dometes salatası

2 mercimek köftesi 1 pudigli kek komşum getirmş yedik eşimle çay :KK42::KK42:

Kizlar misafirim var kek ve hosbes var ama yemedim sadece yesilcay ictim kendimi tebrik ediyor sizlere ornek olmasini temenni ediyorum:KK42::KK1:

menücümm yorumalra açık :)

sabah 1dlm kçav kahvaltılıklardan çay

ara 5 biryerde 1 kivi

öglen bebe biskivisi sütle,,

ara kayısı çayım

akşam mercimek çorbası mantar sote 1 ymk kaşıgı bezelye yemegi boll dometes salatası

2 mercimek köftesi 1 pudigli kek komşum getirmş yedik eşimle çay :KK42::KK42:

O bebe biskuvisi yerine baska bisi ye canim fena kilo yapiyo biskuvi yemen de sorun yok
Aksamki ara da sen normalde yemezsin haftaso u kocisle keyif ysptin diyelim afiyet olsun
Yoksa fena yerdin fircayi:KK4:

O bebe biskuvisi yerine baska bisi ye canim fena kilo yapiyo biskuvi yemen de sorun yok
Aksamki ara da sen normalde yemezsin haftaso u kocisle keyif ysptin diyelim afiyet olsun
Yoksa fena yerdin fircayi:KK4:

:) buğün kalorii almışım dimiiiii :KK25:canım çok istedi o bebe biskivlerinii aldım 1 paketti döktüm yedim o temizlikten sonra:)

evet akşma sonrası yemem biliyosun beni ama buğün istisna olduu iştee :KK19: cnmmm saol

Son düzenleme:
yarın düğün var ütülencekler varr mutfak toparlancak çamaşırlar katlanacak yapılacak ççoooooooook şey varrr:KK52::KK52::KK52::KK52:
sizi bırakıp gidemiyorum yaaa :KK50::KK50::KK50:

BUGÜN :Aç karınla 2 bardak ılık limonlu su.
Sabah :2 dl.denge ekmegi,1 çatal peynr,1 çatal nutella,2 salata,çay.
Ara :türk kahvesi.
Ögle :3 zeytinyaglı dolma,1dl.denge ekmegi,2 kaşık yogurt,taze sarımsak.
Ara:dondurma:131:
Ara:yeşilçay,1 elma,1 avuç beyaz leblebi.
Akşam:1 tabak nohutlu pilav,ayran.
Ara:3 çigköfte,çay.

Spor:1.5 saat ogluşla dışarda koşturmaca
2 saat tempolu hızlı hızlı yürüyüş
50tam mekik(mekik aletiyle)

Kaynanam çok sevdigim özellikle hamileyken bol bol yaptıgı nohutlu pilav yapmış.Ama bi tattım bu ne dedim.Eee senin için diettesin diye tuzsuz yagsız yaptım dedi.(ayranda yagsız tuzsz):KK25:Düşündügü içi sevinsemmi,bol tereyaglı miss gibi nohutlu pilavı yiyemedigim için üzülsemmi bilemedim.:44:

Kızlar eylülseye yulaf kepegini srdum.Saolsun cevaplamış:KK16:Yogurtla beraber yada omletin içine katıyomuş ve baya tok tutuyormuş

Kızlar birde benim bi zamnlar özenerek alıp 1 hafta kullanıp kenara kaldırdıgım göbek titreşm aletm vardı.Aklıma geldi bugün.Acaba taksam süte bi etkisi felan vardmıdır?Dikişlerime felan?:44:Kullanayım diom şu göbek çabuk gitsin:KK8:Çıtırrrr motiavsyon topigine aceyip cesur fotolar eklemiş gördünüz mü:26::44:

Kızlar birde benim bi zamnlar özenerek alıp 1 hafta kullanıp kenara kaldırdıgım göbek titreşm aletm vardı.Aklıma geldi bugün.Acaba taksam süte bi etkisi felan vardmıdır?Dikişlerime felan?:44:Kullanayım diom şu göbek çabuk gitsin:KK8:Çıtırrrr motiavsyon topigine aceyip cesur fotolar eklemiş gördünüz mü:26::44:

İc organlara zarari var diye duydum bi arastir oyle dene kemeri canim fotolari da gordum:KK52:

BUGÜN :Aç karınla 2 bardak ılık limonlu su.
Sabah :2 dl.denge ekmegi,1 çatal peynr,1 çatal nutella,2 salata,çay.
Ara :türk kahvesi.
Ögle :3 zeytinyaglı dolma,1dl.denge ekmegi,2 kaşık yogurt,taze sarımsak.
Ara:dondurma:131:
Ara:yeşilçay,1 elma,1 avuç beyaz leblebi.
Akşam:1 tabak nohutlu pilav,ayran.
Ara:3 çigköfte,çay.

Spor:1.5 saat ogluşla dışarda koşturmaca
2 saat tempolu hızlı hızlı yürüyüş
50tam mekik(mekik aletiyle)

Kaynanam çok sevdigim özellikle hamileyken bol bol yaptıgı nohutlu pilav yapmış.Ama bi tattım bu ne dedim.Eee senin için diettesin diye tuzsuz yagsız yaptım dedi.(ayranda yagsız tuzsz):KK25:Düşündügü içi sevinsemmi,bol tereyaglı miss gibi nohutlu pilavı yiyemedigim için üzülsemmi bilemedim.:44:

Ebrucum bu ekmek aski nerden geldi bilemedim sana hic dolmanin yanin da ekmek yener mi:KK4:Dondurma da bu hafta yemistin zaten ama hadi haftasonu gormeyelim onu da bi de normalde aksam 1 tabak pilav olmaz ama ( yagsiz da olsa pirincin icinde kendi sekeri var) kayinvalidene ayip olurdu haftasonu herkes bi kacamak yapmis bende dahil:KK56:
Bi de canim seviyosan sabahlari bol yesillik maydanoz Roka ye hem emziriyoz hem de cilde vucudumuza yarari cok

günaydın arkadaşlaaaarrr,,

ya varya biz dün eşimle pazara çıkmıştık valla bi yağmur bastırdıı:KK53::KK52::KK52:önümde kocaman bebek arabası(ikiz bebek arabası almıştıkya işte o)ve içinde oturan 2 veledin ağırlıkları yetmiyomuş gibi alışveriş torbaları vs.:KK53:ite ite koşa koşa pasaja girdik yağmurun bereketi işte tamda pasaja yakın biyerde bastırdı yağmur:KK1:saklandık içerde dolaşırken ilan gördüm kiralık ev ilanı:KK53:eve gdince aradım yaşlı bi amca açtı,konuştuk akşam 9gibi sözleşip 9da evlerine arabayla almaya gittik,sonra kiralık eve bakmaya gittik,pazarlık yaptık vs.sözleşmeyi hazırlıycak ve biz taşınıcaaazz,evi beğendim fiyatıda uygun olduu,:KK16::KK76:onlarda tokide yaşıyolarmış,yani başımızda durmıycaklar:KK53:gerçi alt katında altında eltisi yaşıyomuş,o herşeyi yetiştirirde neyse allahtan bizim alt katımızda kiracı varmış,kavga gürültümüzü duysada ev sahibine diyemez:KK60::KK60:

işte öyleeee:KK76:

bu cuma taşınıyoruz nasipse,,bakalım orda interneti napcaz,ev telimizde yok:KK31:burda ablamla ortak kullanıyoduk,alt katımda ya ablam öyle:KK8:
ordada bulabilirsek komşu falan umarım:KK28:yoksa eşim hayatta tel almıyo eve,yanarım netsiz napcam benyaaa:KK30:sizleri özliycem yaaa,yine yazamasamda arada girip bişeyler yazdığınızı görmek mutlu ediyodu beni,:KK43:neyse allahım bi yol gösterir inşallah,ev taşımak zor iş,ama ev içime sindi,kocaman bi tarası var hemde oturma odasında kapısı,eşim çok istiyodu evlerin hep balkonları standart büyük olsa şöyle mangal yaksak falan diyodu,dünde görüncee ooh küçük tv'yide koruz balkona yaparız magal keyfi,hem bide en üst kat(zemin katı sayarsak 4.kat)çevre yolu manzaralı:KK1:çok açık önüü:KK16:ve bikaç adım ötede park var:KK55:evin bahçesi kocaman,bahçesinde kuyusu var:KK8:yaa bukadarmı denk gelir herşey beni ve çocuklarımı düşünmüş gibi,camdan bakınca park şap diye görünüyo,batuhaaan eve gel desem duyucak o denli yani,:KK55:oyüzden allahım bukadar hafta ev bulamamız buna işretmiş,en güzelini nasip etti,fiyatıda diğerlerine göre çok iyi anlaştık:KK16::KK16:

yine çenem düştü yaa,ne biliyim ayrılmak zor geliyo,nasılsa uzun bi süre yazamıycam,bunlar ozamanların acısı olsun:KK53::KK23::KK19:
[/QUOTE]

X