Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

dünkü menümü yazayım çok mu yemişim nerelerde hatam var bakın bakalım kızlar
sabah
1 haslama yumurta
2 dilim t.b ekmeğiT den kastin tam bugdaymi oyleyse sorun yok kahvaltin cok guzel yani abide demleme yesilcay ic mutlaka farki gorceksin
1 ince dilim beyaz peynir
4 zeytin
domates salatalık
ara
3ü1 arada bu yanlış ama vazgeçemiyorum( ozaman hic sizlanma sekerim burda herkes kahve nescafe hergun iciyo ben de vazgecemiyorum ama 3 u bi arada hem krem hem seker ahhh o sekerr varya onu hayati dan cikarmadigin surece bi ileri 2 geri sana tavsiyem sutu isit nescafe gold 1 cay kasigi at icine karistir ic 1 hafta dene seker hic atma ama sonra alisirsin bende 3 u biarada iciyodum ama artik tadi cok agir geliyo istersen olur damak tadin degiscek aliscaksin
10 çilek
öğle
1 tahta kaşık pilav Cok sık olmamak kaydiyla oglen yiyebilirsin
1.5 tahta kaşık nohut(susuz)
salatalık
ara
yarım simitPilav yedigin gun yemeseydin cok ara ogun yapmissin canim
ara
nescafe:KK53::KK53:
1 bardak kola:KK53::KK53: kizzzzz aldin sekerleri aldin sekerleri hadi afiyet olsun
akşam
1 kepçe çorba
1 kepçe kıymalı patlıcan yemeği
1 kepçe makarna
salataAksam guzel ama tercihen sebze+yogurt ya da et salata seklinde git ilk zamanlar herseferinde corbani pilavini makarnani sebzeni ayni anda yeme aksami tek duze ye tek cesit yani
ara
2 avuç kabak cekirdeği:KK50:
2 kepçe dondurma:KK50:
Bu menuyu 1 ay sonra bi daha okudugun da oooo ben napmisim dicen o nescafeyle olmaz tamam ic canim ama dedigim gibi benim kizlarin menusunu de incele ara da bu hafta gozum ustun de duzene sokcaz beslenmeni bu ay4 kilo gitcek senden harfi harfine uycan ama 1 ay sık disini var misin

3 lt su
40 dk yürüyüş
üfffff çok yemişim ben
yazınca farkettim:KK37:
Niye kilo veremedigin anlasildi bu hafta yaktim cirani:KK47:

Kizlar ben iyice psikopata baglamisim :KK53::KK53:kiza neler yazmisim okuyunca farkettim heyecan yapmisim eee napim ama icimdeki diyetisyen ruhu beni esir aldi:KK60:

sabahtan berı hem su ve yesılcay ıcıyorum hem sızı okuyorum acayıp hırslandım ...bende sızlerle bırlıkte zayıflamak ıstıyorum.
ben durumumu sıze bıraz bahsedeyım .
ben 1,55 boyundayım 6 aylık bı oglum var.hemıl kalmadan oncekı yıl baya bı kılo aldım hazır yemekten uzerıne zayıflamadan hamıle kaldım dogumdan sona dogumda aldıgım kıloları verdım sonasına cok emzırmedım ama emzırme donemı dıe baya bı ıstahım arttı gerı aldım sonuc olarak sımdı 75 kıloyum.:KK43: ve kendımden ıgrenıyorum ama bıturlude zayıflayamıyorum acıkcası zayıflamak ıcınde pek bısey yapamıyorum ama bundan sona kararlıyım zayıflama konusunda yardımlarınıza ıhtıyacım varr....

sabahtan berı hem su ve yesılcay ıcıyorum hem sızı okuyorum acayıp hırslandım ...bende sızlerle bırlıkte zayıflamak ıstıyorum.
ben durumumu sıze bıraz bahsedeyım .
ben 1,55 boyundayım 6 aylık bı oglum var.hemıl kalmadan oncekı yıl baya bı kılo aldım hazır yemekten uzerıne zayıflamadan hamıle kaldım dogumdan sona dogumda aldıgım kıloları verdım sonasına cok emzırmedım ama emzırme donemı dıe baya bı ıstahım arttı gerı aldım sonuc olarak sımdı 75 kıloyum.:KK43: ve kendımden ıgrenıyorum ama bıturlude zayıflayamıyorum acıkcası zayıflamak ıcınde pek bısey yapamıyorum ama bundan sona kararlıyım zayıflama konusunda yardımlarınıza ıhtıyacım varr....

Hosgeldin canim burda bebekli anne cok benim de kizim 11 aylik biz 4 kisi hala emziriyoruz ayni yollardan gectik yani
Menulerimizi incele sen de menu paylas ve ilk sayfayi triendy ( konu sahibi) zayiflama sirlarini oku:KK23:
Hadi bakalim hedef kac?

okudum okudum :KK70::KK1:
valla senin gibi biri lazım banada herhalde
inş. ama 4 kilo veremem herhlde 1 ayda:KK43:((

Bak canim ben oyle ay yiyorum yiyorum kilo almiyorum modunda gezmiyorum
Ben sabah ogle aksam tatli yiyen bi insandim hos kilo almasam gene yerim cok seviyorum kahvaltinetmeden gune basliyodum gecenin 2 sinde 3 unde kocisle yaglinyagli sandvicler yiyoduk :KK53:daha bissuru sey. Ama ne oldu sonun da koca bi mutsuzluk hicbi giydigini kendine yakistirmama dedim bi gun zaten zayiflicam bu boyle gitmez ee simdi zayifla sonra gene al hep bi kısır dongu( daha oncede 50 kiloya dustum ben gelinligin icine girmek icin)sonra evlendim gene aldim dedim
Saglikli besleneyim ama genevde tatlimdan da yiyim.
Bi duzen olusturdum kendime kilo vermek saglikli beslendikten sonra cok kolay zaten sirf kilo icin de degil vucudumuza niye zarar verelimki degil mi ama?
Kahvaltimi yapiyorum artik su icmiyodum hic :KK50:su icmeye basladim Ve sabahtan sonraki arada canim ne istiyosa abartmadan yedim hergun 1 ara :KK56: sevdigim sey yedim nescafeyle zaten cayima da seker atmam ben beyaz ekmek yemiyorum bi de gunde 4 dilime kadar hakkin var ben genelde 2 3 dilim yedim 1 ogun meyve yedim yogurdu bastaci yaptim( karin yaglarini eritiyo tam yagli degil tabi)ve aksami hafif kapattim hep keske adamakillinsporda yapsaydim bi ip atladim duzenli ki sen sporda yapiyon tempolu yuruyus cok etkili ayda 4 kilo verirsin bu sekil hele yeni basladin daha hizli gidiyo ilkten zaman ayirip anlattim sana bak sen de gercekten inan ve basar yasam sekli haline getir hicbiseyi zoraki yapma ben 42 bedenden 36 dustum sen de yapabilirsin yesilcay da caykurun bergamut aromalisi var kucuk teneke kutuda surekli icerim diyosan al ya da dogadan 7 otlu cayi ben icmedim ama icenler var ama yesilcayi tek gecerim bitki cayi normal cay yerine iciyorum ben

başlangıç 68
geçen hafta 61.8
bu hafta 61.6
giden 200 gr.:KK53: ama ben bu hafta çok abur cubur yedim herhalde ondan veremedim e suyuda az içtim her zamanki gibi off sinirlerim bozuldu heleki gece yarıları o yağlı yağlı kremalı bisküvileri falan yemeicektim ki kimilir ne kadar vercektim bu hafta çok dikkat etmem lazım
motive eden bi tarafta şöyle aslında kızklar hafta sonu dıdımın dıdısının düğünü var yani teyzemin kocasının kardeşinin kızı evleniyo bugün eşimle çarşıya gittik evdeki elbiselerim bol geliyodu:KK76::KK76::KK76::KK1::KK1::KK1: elbise aldık 46 beden giyen ben bugün 42 bedenin içine sığdım orda ama bana baya bi dar geldi gibi geldi yani rahatsız oldum birazcık içinde e bide çüçük oğluş var rahat edemem diye düşündüm:KK1: eşimde aşkım üzerine çok güzel oturdu dedi yakıştı didi al didi de almadım gittim 44 bedeni aldım iyide yaptım rahat rahat güzel oldu valla ne zaman 38 beden giycem ben yaa:KK52::KK52::KK52::KK52:
gelen yok çok şükür
bu günden itibaren çok su içmeye başlıyorum yeşilçaya ağırlık vermeye çalışıcam şu nescafeden de kurtulamadım gitti ya :KK50: şu linkteki sporu denedim bi kaç ay önce 5 tane zor yaptım ya :KK50:
bu ay benden çok verenleri tebrik ediyorum kızarrr:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Bak canim ben oyle ay yiyorum yiyorum kilo almiyorum modunda gezmiyorum
Ben sabah ogle aksam tatli yiyen bi insandim hos kilo almasam gene yerim cok seviyorum kahvaltinetmeden gune basliyodum gecenin 2 sinde 3 unde kocisle yaglinyagli sandvicler yiyoduk :KK53:daha bissuru sey. Ama ne oldu sonun da koca bi mutsuzluk hicbi giydigini kendine yakistirmama dedim bi gun zaten zayiflicam bu boyle gitmez ee simdi zayifla sonra gene al hep bi kısır dongu( daha oncede 50 kiloya dustum ben gelinligin icine girmek icin)sonra evlendim gene aldim dedim
Saglikli besleneyim ama genevde tatlimdan da yiyim.
Bi duzen olusturdum kendime kilo vermek saglikli beslendikten sonra cok kolay zaten sirf kilo icin de degil vucudumuza niye zarar verelimki degil mi ama?
Kahvaltimi yapiyorum artik su icmiyodum hic :KK50:su icmeye basladim Ve sabahtan sonraki arada canim ne istiyosa abartmadan yedim hergun 1 ara :KK56: sevdigim sey yedim nescafeyle zaten cayima da seker atmam ben beyaz ekmek yemiyorum bi de gunde 4 dilime kadar hakkin var ben genelde 2 3 dilim yedim 1 ogun meyve yedim yogurdu bastaci yaptim( karin yaglarini eritiyo tam yagli degil tabi)ve aksami hafif kapattim hep keske adamakillinsporda yapsaydim bi ip atladim duzenli ki sen sporda yapiyon tempolu yuruyus cok etkili ayda 4 kilo verirsin bu sekil hele yeni basladin daha hizli gidiyo ilkten zaman ayirip anlattim sana bak sen de gercekten inan ve basar yasam sekli haline getir hicbiseyi zoraki yapma ben 42 bedenden 36 dustum sen de yapabilirsin yesilcay da caykurun bergamut aromalisi var kucuk teneke kutuda surekli icerim diyosan al ya da dogadan 7 otlu cayi ben icmedim ama icenler var ama yesilcayi tek gecerim bitki cayi normal cay yerine iciyorum ben

teşekkürler canım motive ettin beni bi ayda 4 kilo versem havalara uçarım 1 nisanda çok kararlı bi şekilde başladım diyete 58.5 tum hedef koydum kendime en az 56.5 olcam diye ay sonunda ama 57 yi bile zar zor gördümbuda benim motivasyonumu baya etkiledi hem spor hem az yemek yiyorum neden veremiyorum diye dövünüp duruyorum
çayı bende şekersiz içiyorum aklıma eserse de yeşil çay içiyorum
kahveyi de bıraktım mı tam olcak o zaman
inşallah

Kizlar ilk mesajimi martin 12sinde atmisim ozaman 56 kiloymusum suan 50.7 yim mayisin 4u
2 ay olmus topikte menu paylasali 5 kilo gitmis sizin cok buyuk etkiniz var bogazimi tutmamda:KK19:

Sabah ac karnina 2 bardak ılık su
Sabah
1 dilim cavdar
1 haslanmis yumurta
3 zeytin
Kk peynir
Roka, Yesilcay
Ara
:131:
1 saat sonra sekersiz nescafe
Ögle
Nesfit
Ara
Muz
5 findik
Aksam
Ton baligi(bol limonla)
1 dilim cavdar
Roka
Ara
Yesilcay
1 bitter
Su 3 lt
100 mekik
Kalca egzersizleri hele o ayakta yapilani 3*15 yaptim oluyorum sandim alev alev yandi bacaklarim
Kalori harcatiyo yazmislar hakketen dogruymus:KK53:
300 ip atlama

günaydın artık bende burda menülerimi paylaşayım o zaman
öncelikle kilo bildirimi yapayım
bugün sabah 57.1
geçen hafta 57.5
hedef 50:KK31:
başlangıç 58.5
boy1.53

inşallah sizinle birlikte en yakın zamanda kilolrımdan kurtulurum kurtuluruz
Hosgeldin canıma
dünkü menümü yazayım çok mu yemişim nerelerde hatam var bakın bakalım kızlar
sabah
1 haslama yumurta
2 dilim t.b ekmeği
1 ince dilim beyaz peynir
4 zeytin
domates salatalık
ara
3ü1 arada bu yanlış ama vazgeçemiyorum
10 çilek
öğle
1 tahta kaşık pilav
1.5 tahta kaşık nohut(susuz)
salatalık
ara
yarım simit
ara
nescafe
1 bardak kola
akşam
1 kepçe çorba
1 kepçe kıymalı patlıcan yemeği
1 kepçe makarna
salata
ara
2 avuç kabak cekirdeği
2 kepçe dondurma

3 lt su
40 dk yürüyüş
üfffff çok yemişim ben yaaa
yazınca farkettim:KK37:
Menünü beğenmedim canım zaten Özge söylemiş her şeyi
Kızlar ama bi yanım sevinirken diger yanım üzülüyor.Çünkü geçen sefer 55.8 gördüm ama haftasına geri aldım.Ben diger hafta jojop gibi almak degil daha da vermek daha da motive olmak istiyorum.

Başlangıç:63
Geçen hafta:56.0:KK14:
Bu hafta:55.7:124:
Giden:300:KK31:
Gelen:yok:nazar:
Hedef:52
Toplam giden:7.300
kız ne demek jojop gibi:KK14:Ben kotu ornek miyim yaneee:KK33:Ama canım ben bı hafta 1 kiloya yakın verip diğer hafta alsam bile 200 kadar alıyorum yani ortalama ayda 2 kilo veriyorum ki zaten emziren annelerin ayda 2 kilodan fazla vermesi sütun kalitesini azaltırmış.ama haftaya kesin alcammm:KK56:Tatilin
Günaydın kızlar
Şuan elinde yeşilçayımla başlığınıza bakıyorum
Bende aranıza katılabilirmiyim :nazar:
tabi ki canım hoş geldin
başlangıç 68
geçen hafta 61.8
bu hafta 61.6
giden 200 gr.:KK53: ama ben bu hafta çok abur cubur yedim herhalde ondan veremedim e suyuda az içtim her zamanki gibi off sinirlerim bozuldu heleki gece yarıları o yağlı yağlı kremalı bisküvileri falan yemeicektim ki kimilir ne kadar vercektim bu hafta çok dikkat etmem lazım
motive eden bi tarafta şöyle aslında kızklar hafta sonu dıdımın dıdısının düğünü var yani teyzemin kocasının kardeşinin kızı evleniyo bugün eşimle çarşıya gittik evdeki elbiselerim bol geliyodu:KK76::KK76::KK76::KK1::KK1::KK1: elbise aldık 46 beden giyen ben bugün 42 bedenin içine sığdım orda ama bana baya bi dar geldi gibi geldi yani rahatsız oldum birazcık içinde e bide çüçük oğluş var rahat edemem diye düşündüm:KK1: eşimde aşkım üzerine çok güzel oturdu dedi yakıştı didi al didi de almadım gittim 44 bedeni aldım iyide yaptım rahat rahat güzel oldu valla ne zaman 38 beden giycem ben yaa:KK52::KK52::KK52::KK52:
gelen yok çok şükür
bu günden itibaren çok su içmeye başlıyorum yeşilçaya ağırlık vermeye çalışıcam şu nescafeden de kurtulamadım gitti ya :KK50: şu linkteki sporu denedim bi kaç ay önce 5 tane zor yaptım ya :KK50:
bu ay benden çok verenleri tebrik ediyorum kızarrr:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
gene de 200 de olsa vermissin zuzum tebrikler..boyun kaç ki canım senin..kilon iyi ama..42 den daha zayifsinfazla diye dusunmustum:44:
Sabah ac karnina 2 bardak ılık su
Sabah
1 dilim cavdar
1 haslanmis yumurta
3 zeytin
Kk peynir
Roka, Yesilcay
Ara
:131:
1 saat sonra sekersiz nescafe
Ögle
Nesfit
Ara
Muz
5 findik
Aksam
Ton baligi(bol limonla)
1 dilim cavdar
Roka
Ara
Yesilcay
1 bitter
Su 3 lt
100 mekik
Kalca egzersizleri hele o ayakta yapilani 3*15 yaptim oluyorum sandim alev alev yandi bacaklarim
Kalori harcatiyo yazmislar hakketen dogruymus:KK53:
300 ip atlama
Valla pes tebrikler canım yaa..hala 85 kiloymussun gibi hevesle dikkat ediyorsun ya:KK9::KK9:Sen artık bu yeme bicimi hayat tarzın haline getirdin..benim daha katetmem gereken Cook yol var..ben yemek yemeye aşığım yaaa:KK56:Offf..ben biliyorum hayatım boyunca hep böyle 2 ileri 1 geri..hanidiyorsun ya yemiyorum diyip kilo vermemek diye bir şey yok..aslında ben yiyorum yaa diyip kilo almamak diye de bir şey yok..sen onlardansin..yiyordum diyorsun ama eminim sen benim eski yiyis tarzımı görsen ben hakikaten az yiyormuşuz dersin..ne kadar yesen de bundan sonra almasın bence..anlatabildim mı bilmiyorum ama:44:

Ay ben senin yazını yanlış okumuşum canım yaa..of kendi kafam da karıştı zaten acayip yorgunum artık kafam basmıyor..yani bence sen onceden de yemek yeme sevdalısı bı insan degilmissindir canım yaa.en azından benim kadar..ben küçükken bile..patetes kızartmasını çatala arka arkaya dizip öyle ağzıma atarmisim..babam sorarmis niye böyle yapıyorsun diye..tek olunca bir şey anlamıyorum doymuyorum dermisim:KK1::KK9:Yani beni bu yeme seklini hayat tarzı haline getirmem zor ama mücadele veriyorum resmen..lisedeyken filan niye oyle saf gibi gezdi isem sisko sisko..tabak tabak pirinç pilaviyerdim yaa.tek tabak falan degil..doymazdim ki..şimdi yediğim en fazla 4 kasik..abur Çubukçu değildim fazla yerdim ama ben asıl evlenenini serdim özellikle pilav, ekmekle..gene de o yeme askıma göre kilom fazla degil kendime göre..etrafındakilere göre..dogum yapmış olamama rağmen..38-40 beden olmak benim için süper bişey..ama gene de birakinca alacağımı biliyorum..hala arada gözüm donuveriyor yemek, pasta, tatli diye,,Offf asıl bu kiloyu korumakta mesele..ve sen bunu yaparsın eminimm

Ay ben senin yazını yanlış okumuşum canım yaa..of kendi kafam da karıştı zaten acayip yorgunum artık kafam basmıyor..yani bence sen onceden de yemek yeme sevdalısı bı insan degilmissindir canım yaa.en azından benim kadar..ben küçükken bile..patetes kızartmasını çatala arka arkaya dizip öyle ağzıma atarmisim..babam sorarmis niye böyle yapıyorsun diye..tek olunca bir şey anlamıyorum doymuyorum dermisim:KK1::KK9:Yani beni bu yeme seklini hayat tarzı haline getirmem zor ama mücadele veriyorum resmen..lisedeyken filan niye oyle saf gibi gezdi isem sisko sisko..tabak tabak pirinç pilaviyerdim yaa.tek tabak falan degil..doymazdim ki..şimdi yediğim en fazla 4 kasik..abur Çubukçu değildim fazla yerdim ama ben asıl evlenenini serdim özellikle pilav, ekmekle..gene de o yeme askıma göre kilom fazla degil kendime göre..etrafındakilere göre..dogum yapmış olamama rağmen..38-40 beden olmak benim için süper bişey..ama gene de birakinca alacağımı biliyorum..hala arada gözüm donuveriyor yemek, pasta, tatli diye,,Offf asıl bu kiloyu korumakta mesele..ve sen bunu yaparsın eminimm
Canim ben yemedigim icin kilo almazsam almam yersem hepsi geri geliyo cok gec degil 2010 haziraninda 50 kiloydum sonra tekrar aldim yedim cunku tekrar korkuyorum almaktan ama sistemi oturttum gibi zayifim diye havaya girmiyom bugun nescafenin yaninda bisi yicektim :KK50:Yapma dedim kendi kendime daha yeni dondurma yedim diye yemedim bence sen de anlattiklarina gire kendini asmissin artik 38 40 beden olmak super bisi 38 de sabitlen yani.Ben de yemeyi cok seviyorum agzim bis dursun hic sevmem aslin da tokken bile yemek yerim daha dogrusu tok olmam genel de :KK1:Ama bana mutluluk getirmiyo sonucunda yemek yemek ben de ara da yiyerek nefsimi koreltcem yarin aksam yemegi icin kocise bana hamburger ismarla dedim ayipsin yeter ki ye dedi:KK60:

Hosgeldin canıma

Menünü beğenmedim canım zaten Özge söylemiş her şeyi

kız ne demek jojop gibi:KK14:Ben kotu ornek miyim yaneee:KK33:Ama canım ben bı hafta 1 kiloya yakın verip diğer hafta alsam bile 200 kadar alıyorum yani ortalama ayda 2 kilo veriyorum ki zaten emziren annelerin ayda 2 kilodan fazla vermesi sütun kalitesini azaltırmış.ama haftaya kesin alcammm:KK56:Tatilin

tabi ki canım hoş geldin

gene de 200 de olsa vermissin zuzum tebrikler..boyun kaç ki canım senin..kilon iyi ama..42 den daha zayifsinfazla diye dusunmustum:44:

Valla pes tebrikler canım yaa..hala 85 kiloymussun gibi hevesle dikkat ediyorsun ya:KK9::KK9:Sen artık bu yeme bicimi hayat tarzın haline getirdin..benim daha katetmem gereken Cook yol var..ben yemek yemeye aşığım yaaa:KK56:Offf..ben biliyorum hayatım boyunca hep böyle 2 ileri 1 geri..hanidiyorsun ya yemiyorum diyip kilo vermemek diye bir şey yok..aslında ben yiyorum yaa diyip kilo almamak diye de bir şey yok..sen onlardansin..yiyordum diyorsun ama eminim sen benim eski yiyis tarzımı görsen ben hakikaten az yiyormuşuz dersin..ne kadar yesen de bundan sonra almasın bence..anlatabildim mı bilmiyorum ama:44:

canım benim boy 1.64 bide ben halama çekmişim herhalde iri kemikliyim ondan

sabah 1 dilim köy ekmeği 3 zeytin 2 çatal nutella 2 çatal salça banımlık şekersiz cay
ara nescafe
öğle tavuk döner ayran
ara yeşilçay 3 kemal paşa tatlısı
akşam 1 yemek kaşığı makarna yoğurtlu 3 kemal paşa tatlısı kendim yapmıştımm..:KK1::KK1::KK1: aslında biz hafta sonuda dikkat etsek çok güzel veririz kızlar vallahi :KK9:
ara birazdan türk kahvesi yaparım küçük oğluşu sallıyorum ayağımda büyük oğluşuda uyutayımda öyle cafee keyfi yapıcam tv karşısında:KK1::KK1::KK1::KK1:

X