Bak canim ben oyle ay yiyorum yiyorum kilo almiyorum modunda gezmiyorum
Ben sabah ogle aksam tatli yiyen bi insandim hos kilo almasam gene yerim cok seviyorum kahvaltinetmeden gune basliyodum gecenin 2 sinde 3 unde kocisle yaglinyagli sandvicler yiyoduk
daha bissuru sey. Ama ne oldu sonun da koca bi mutsuzluk hicbi giydigini kendine yakistirmama dedim bi gun zaten zayiflicam bu boyle gitmez ee simdi zayifla sonra gene al hep bi kısır dongu( daha oncede 50 kiloya dustum ben gelinligin icine girmek icin)sonra evlendim gene aldim dedim
Saglikli besleneyim ama genevde tatlimdan da yiyim.
Bi duzen olusturdum kendime kilo vermek saglikli beslendikten sonra cok kolay zaten sirf kilo icin de degil vucudumuza niye zarar verelimki degil mi ama?
Kahvaltimi yapiyorum artik su icmiyodum hic
su icmeye basladim Ve sabahtan sonraki arada canim ne istiyosa abartmadan yedim hergun 1 ara
sevdigim sey yedim nescafeyle zaten cayima da seker atmam ben beyaz ekmek yemiyorum bi de gunde 4 dilime kadar hakkin var ben genelde 2 3 dilim yedim 1 ogun meyve yedim yogurdu bastaci yaptim( karin yaglarini eritiyo tam yagli degil tabi)ve aksami hafif kapattim hep keske adamakillinsporda yapsaydim bi ip atladim duzenli ki sen sporda yapiyon tempolu yuruyus cok etkili ayda 4 kilo verirsin bu sekil hele yeni basladin daha hizli gidiyo ilkten zaman ayirip anlattim sana bak sen de gercekten inan ve basar yasam sekli haline getir hicbiseyi zoraki yapma ben 42 bedenden 36 dustum sen de yapabilirsin yesilcay da caykurun bergamut aromalisi var kucuk teneke kutuda surekli icerim diyosan al ya da dogadan 7 otlu cayi ben icmedim ama icenler var ama yesilcayi tek gecerim bitki cayi normal cay yerine iciyorum ben