• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Gorunuse gore yediklerini eritmissin.cok yorucu bigun olmus gercekten begenerek icine sinen bi kiyafet almana sevindim. Gule gule giy canim :nazar:Eminim yakismistir :31:musait olursan kiyafetin fotosunu koy bakalim

Resmi koyarım canım.Hatta eşimden izin alıp eylüldeki(66)halimle cuma akşamı nişandaki elbisemli halimi albüm yapıp koyarım.Farkı görümüş oluruz hep beraber:32:Yorgunluk ne kelime canım tüm gece bacaklarımın adelellerimin agrısından bölük bölçük uyudum:5:

2 gündür annemdeydik hafta sonu kızlar..annelerin bahçesinde..haliyle menü yazmadım yazamadim utancimdan:26:Yedim de yedim..hafta sonları genelde yiyorum zaten..bugun menüm fena degil gene..aksama yazarım..gercekten hepimizin hedefine az kaldı..benim de boyum 164 ama 60 bana yeter..şimdi bile kendimi beğeniyorum..Haziran'a kadar sıkalım dişimizi ama ben 2 günde 1 kilo alıp gelmiştim..yarın gene gitcem..Bahçeli olunca kızım orayı seviyor..hava da güzel..evde oturmak istemiyoruz gene kalacaz..bu sefer dikkat edicim ama..görüşürüz kizlaar:16:

Sabah ac karnina 2 bardak ilik su
Sabah
2 kuru kayisi
2 cavdar
2 catal recel
3 zeytin
1 h.yumurta
Kk peynir
Roka,yesilcay
Ara
Nescafe
5 yulafli
2 bitter
Ögle
1 tabak makarna
Cacık
Ara
Yarim elma
Yogurt
5findik
Aksam
Nesfit
Ara
Yesilcay
1 bitter
Su 3 lt

sabah 2cavdar arasi 2kk peynir maydonoz biber 2zeytin 2ceviz 1domates cay
ara 2kuru kayisi
ogle yarim tabak salcali azyagli makarna 1kanat salata 4kizartilmis biber yarim dilim cavdar
ara 1avuc leblebi
ara 4yulafli 1bardak greyfurt suyu
aksam 18:10 1cavdar sucuklu yumurta(1yumurtadan)ayran
spor yok okula gittim ama gucten dusmusum elim ayagim tutmuyor dersi bile oturarak anlattim geldim eve yattim hemen dermanim yok atlatamadim yarinda tatil zati resmi tatil dinlenirim aslinda cok istiyorum spor yapmayi ama olamadi bi turlu bu istegimi iyilesince yaptigim sporlarla taclandiricam insaallaah.kizlar ben dun esimle konustum o diyorki senin idealin 55 ama ben 53olacagim insaallah biliyorumki o ince olmami cok seviyor hissediyorum bunu ve ben evlendigimizde bile 64falandim tani gobekliydim adancagiz eminim hayalkirikligina ugradi yanii simdi hedefe kitlenmis durumdayken bunu vasarmak istiyorum ve 53kilo citir bir hatun olmak istiyorum bennnnn olurum dimi:16:

ara 2kuru kayisi
ogle yarim tabak salcali azyagli makarna 1kanat salata 4kizartilmis biber yarim dilim cavdar
ara 1avuc leblebi
spor yok okula gittim ama gucten dusmusum elim ayagim tutmuyor dersi bile oturarak anlattim geldim eve yattim hemen dermanim yok atlatamadim yarinda tatil zati resmi tatil dinlenirim aslinda cok istiyorum spor yapmayi ama olamadi bi turlu bu istegimi iyilesince yaptigim sporlarla taclandiricam insaallaah.kizlar ben dun esimle konustum o diyorki senin idealin 55 ama ben 53olacagim insaallah biliyorumki o ince olmami cok seviyor hissediyorum bunu ve ben evlendigimizde bile 64falandim tani gobekliydim adancagiz eminim hayalkirikligina ugradi yanii simdi hedefe kitlenmis durumdayken bunu vasarmak istiyorum ve 53kilo citir bir hatun olmak istiyorum bennnnn olurum dimi:16:

ara 2kuru kayisi
ara 1avuc leblebi

Menun guzel canim tebrikler kesinlikle olursun ben kalpten inaniyorum buna

tabi citir hatun olmayi inanin kendim icin istiyorum bu istegim esimdenbagimsiz o boyle kal dese bile ben yinede 53olacagim bunu ben istiyorum cunku....:32:

Özge ve sehra menülerinizi begendim :kkk:Daha yemek yemek için oturabiildim.Yetişemiyorum artık yetiştiremiyorum:5:Ogluş uyurken çorbasını yaptım mutfagı temizledim.Uyanıkken zaten peşineyim yada sokakta top oynuyoruz.Akşam üstü uyuuyncada menükür pedikür duş feln yaptım.Yeni aldıgım cilt bakım ürünlermi denedim:12:Kendime bakayım azcık dedim.Yemek yaptım yemek yedim.Ogluş uyanmak üzere.Belim kopuyor.Ütüm ve toz almak kaldı.Offf illa bişiler eksik kalıo:37:Yarın ogluşun kontrolü ve aşısı var ve güüüüüün var:14:Ama akşamı yogurtla kapatıcam yarn akşam.

afiyet olsun dsahracım ğüzel menünnnnnn :46:

hadii bakalım adınaa çok sevi,ndimmm süprizzz ne olcak pekii busu cum:)

süprizim hazır artıkk:) biz birlikte olmaya başlayalı 13 ay falan oldu. o zammndan bu zamna kadar olan herşeyi öykü tarzında yazdım. sonra bugun gittim onu ciltlettrdim. ilk sayfasına da geçen yıl doğum günündeki resmimizi koydum. inş hoşuna gider. :18:

kızlar menüüm:
sabah(07:30) 1 dilim çavdar
salça (yicek bişi yoktu valla ayakta atıştırdım hemn ebruuşş)
peynir
3 zaytin
10:00 gibi 1 büyük bardak tek şekerli çay
öğlen (12:00)1 kepçe çorba
3 köfte
bi kaç tane patates kızartması
3-4yudum ekmek (yudumlarım küçüktüüüü)
bi kemalpaşa tatlısıının yarısı
16:15 gibi bi meyvalı soda
17:00 1 tane salatalık
akşam(20:00) bir büyük balık
4 lokma ekmek
cacıııkk
cacıkla balık alakasız ama annemler bezelye yiyodu onun yanına yapmışi bende yedim:24:
ahh kızlar ahh o balığa limanlu yağ ekmek oooooooooooooooo kadar çoooooooookkk istedm kii.. ama elm varmadı ne derm ben topikteki kızlara ddmmmmm.. yapamadıımm :5: :kkk:

Özge ve sehra menülerinizi begendim :kkk:Daha yemek yemek için oturabiildim.Yetişemiyorum artık yetiştiremiyorum:5:Ogluş uyurken çorbasını yaptım mutfagı temizledim.Uyanıkken zaten peşineyim yada sokakta top oynuyoruz.Akşam üstü uyuuyncada menükür pedikür duş feln yaptım.Yeni aldıgım cilt bakım ürünlermi denedim:12:Kendime bakayım azcık dedim.Yemek yaptım yemek yedim.Ogluş uyanmak üzere.Belim kopuyor.Ütüm ve toz almak kaldı.Offf illa bişiler eksik kalıo:37:Yarın ogluşun kontrolü ve aşısı var ve güüüüüün var:14:Ama akşamı yogurtla kapatıcam yarn akşam.

Saol canim.Zor ya valla yetismek zor hele senin ki oyunda istiyo senden artik :55:Bakimlar da yapilmis bi guzel ohhh:12:Yarin da yogun bi gun olcak senin icin kolay gelsin simdiden

BUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılık limonlu suyum.
Sabah:(9:30) :1dl.beyaz ekmek,1 çatal sürme peynir,y.yumurta sarısı,2 zeytin,ıhlamur.
Ara:
(11:00)türk kahvesi
(12:00)1 portakal

Ögle:(14:30) :1 avuç kıyma,2 çeri domates,1 salata,1 dl. beyaz ekmek

Ara:
(15:30) cornetto:131:
(17:45)yeşilçay,1 avuç beyaz leblebi.

Akşam:(19:15) :1 tabak yeşil mercimek,1 kase yeşillik salatası,1dl. beyaaz ekmek, 2kaşık yogurt.

Ara:yeşilçay,10 fıstık,2 kare bitter

Su:3lt yatana kadr4 olur
Spor:50 sag kol 50 sol kol
200 mekik
Bütün gün yemekler haricinde hiç oturmadm kızlar.Size bile ayaktn yazıyrm.Ogluş durmuyor.Menüleir ogluş uyuunca okuyp yrmlycm

Beyaz ekmek yedim çünkü bakklarımızda yok fırında uzakta çıkp alamadım kızlar.Birde diyet günlüklerini takip etmeye başladım.Ne yiyip ne içiyolar die.Sizlerlede palaşıcam.Birde sadece menü yazıyoruz ama zayflamak yada kilo korumaya yönelik paylaşımlar yaaplım.yULAF KEPEGİNİ sormuştm ama kimse cevaplamadı.Sanırım bilginiz yok.Başka bi topikte yiyien biri var.Sorucam kendisine sizede anlatırım

kızlar ya ben kilo verme konusundaki motivasyonumu kaybediyorum sanırım. ilk zamanlardaki gibi hırslı değilim. nasıl geri dönebilirim, motivasyonumu kazanmam için ne yapmalı, ne düşünmeliyim. zaten sigarayı bırakmakla birlikte kilo vermekte çok zordu benim için. topu topu 3 kilo verebilmiştim. ay sinir oluyorum kendime ya....

Sabah..2 parcanpeynirli pide, domates, 2 banim recel, sekersiz ıhlamur

Ara..1 muz

Öğlen..çorba, 1 dilim tam buğday

Ara.. Sutlu kahve sekersiz, 4 yulafli, 2 kare bitter

Aksam..tavuk siote, yoğurt, 2 çatal Rus salatası, 1 çatal nutella,2 küçücük lokma ekmek..:42:

Pazar gunu oldugundan sanirim biraz degisik olmus ama sonucra gene az yemissin abartmsmissin :46:

evett birazdegişikk:))))))) pazar dışarda olunca anca bukadar cnm :34:

BUGÜN
Sabah:1dl.çavdar küçük 1 dl.beyaz ekmek,kk peynir,biberli yumurta,domates salatalık,çay.
Ara:türk kahves,2 kare fındıklı çikolata.
Ögle:döner ekmek,kola:26:dışardaydık
Ara:yok

Spor:3 saat tempolu yürüyüş:37:
Akşam:2 karnıyarık,1 dl.çavdar,kıvırcıklı salata,2 kaşık makarna tattım,kola:30:
Ara:yeşilçay,1 kare bitter
Spor:1.5 saat tteöpolu yürüyüş

Kızlar bugün ogluş kucagımda kıyafet arayışında tempolu yüüdüm.Şuan agrı kesici içtim bacaklarım agrıyor sızlıyor:14: 38 de oldu :12:ama 40 ta:5:Aldıgım elbise 38 gögüs kısmı kapanmadı 40 aldım:43:Mini kırmızı bi elbise:16:O an dedim ne güzel zayıflamşım.Keşke dahada zayflasydm daha güzel dururdum kıyafetlerin içinde die:31: Ama çok begenerek aldım ama mahfoldum:37:Akşam yemeginden snra ogluşu uyutum bi kere eşimle ogluşa kıyafet,snrada kayınvalidemle ayakkabı turuna çıktım..Uyumak istiyorum kızlar .Geçmişe yarın bakarım

yoldaşım

fotolarını bekliyorummmm :16:
2 gündür annemdeydik hafta sonu kızlar..annelerin bahçesinde..haliyle menü yazmadım yazamadim utancimdan:26:Yedim de yedim..hafta sonları genelde yiyorum zaten..bugun menüm fena degil gene..aksama yazarım..gercekten hepimizin hedefine az kaldı..benim de boyum 164 ama 60 bana yeter..şimdi bile kendimi beğeniyorum..Haziran'a kadar sıkalım dişimizi ama ben 2 günde 1 kilo alıp gelmiştim..yarın gene gitcem..Bahçeli olunca kızım orayı seviyor..hava da güzel..evde oturmak istemiyoruz gene kalacaz..bu sefer dikkat edicim ama..görüşürüz kizlaar:16:

jojpum hoşşgeldinn özledik, seniiiiiiiiiiiiiiiii :38: güzel geçirmisn hafta sonunu sev,ndim cnmm übebek içinde degişiklik olmuşturr

Sabah
2 kuru kayisi
2 cavdar
2 catal recel
3 zeytin
1 h.yumurta
Kk peynir
Roka,yesilcay
Ara
Nescafe
5 yulafli
2 bitter
Ögle
1 tabak makarna
Cacık
Ara
Yarim elma
Yogurt
5findik
Aksam
Nesfit
Ara
Yesilcay
1 bitter
Su 3 lt
ösgeee meneüğn güzel begendimmmmmm :46:

ara 2kuru kayisi
ara 1avuc leblebi

sahracım aferin sanadaa baaşıcaksınnn sen bıuuişii :):34:
süprizim hazır artıkk:) biz birlikte olmaya başlayalı 13 ay falan oldu. o zammndan bu zamna kadar olan herşeyi öykü tarzında yazdım. sonra bugun gittim onu ciltlettrdim. ilk sayfasına da geçen yıl doğum günündeki resmimizi koydum. inş hoşuna gider. :18:

aaa çok hoşş yaaa ince fikirlisinn romantik se eger sevdicegin kesin begenir cnm :)

Sabah
2 kuru kayisi
2 cavdar
2 catal recel
3 zeytin
1 h.yumurta
Kk peynir
Roka,yesilcay
Ara
Nescafe
5 yulafli
2 bitter
Ögle
1 tabak makarna
Cacık
Ara
Yarim elma
Yogurt
5findik
Aksam
Nesfit
Ara
Yesilcay
1 bitter
Su 3 lt
ösgeee meneüğn güzel begendimmmmmm :46:

ara 2kuru kayisi
ara 1avuc leblebi

sahracım aferin sanadaa baaşıcaksınnn sen bıuuişii :):34:

aaa çok hoşş yaaa ince fikirlisinn romantik se eger sevdicegin kesin begenir cnm :)

[Q
2
Sabah..2 parcanpeynirli pide, domates, 2 banim recel, sekersiz ıhlamur

Ara..1 muz

Öğlen..çorba, 1 dilim tam buğday

Ara.. Sutlu kahve sekersiz, 4 yulafli, 2 kare bitter

Aksam..tavuk siote, yoğurt, 2 çatal Rus salatası, 1 çatal nutella,2 küçücük lokma ekmek..:42:

güzel jojpum menünnnnnn:46:

Back