- Konu Sahibi puccakanka
- #3.701
kızlarrr nabersiniz kimsecikler yokmu huuuuuuuu gezmelrdemsiniz bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlarrr nabersiniz kimsecikler yokmu huuuuuuuu gezmelrdemsiniz bakalım
İyiyiz canim saol sendn nbr misafirim vardi anca simdi menumu yazicam
Sabah.. 3 dilim tam buğday, sucukli yumurta, kahvaltiliklar, 2 gevrek..iyi bir kahvaltıydi yani tam bilemedim şimdi annemdeydik
Ara..2 hurma, 1 dilim ayva, yesil çay
Öğlen..5 yk bulgur pilavı, 2 yk tavuk siote, yoğurt
Ara..2 ısırık kızımın çikolatası, 1 avuç çağla
Ara..2 dilim tandir ekmek peynir, 1 tavuk izgara( kaynanamlar mangal yapmış uğraşmıştım eve donecektim emziklisin diye zorla yedirdi)
Aksam..4 kofte, 2 yk bulgur pilavı, yoğurt, domates, soğan, 2 çatal piyaz
Ara..1 avuç çekirdek, 2 hurma
Pek iyi bir menü olmadı ama annemlerdeydim bahçelerinde..az yemeye çalışıyorum gene de..bu arada kızlar menülere yorum yapamıyorum anca menemi yazıyorum..müsait oldukça yaparım inşallah..iyi geceler..
Sabah.. 3 dilim tam buğday, sucukli yumurta, kahvaltiliklar, 2 gevrek..iyi bir kahvaltıydi yani tam bilemedim şimdi annemdeydik
Ara..2 dilim tandir ekmek peynir, 1 tavuk izgara( kaynanamlar mangal yapmış uğraşmıştım eve donecektim emziklisin diye zorla yedirdi)
Pek iyi bir menü olmadı ama annemlerdeydim bahçelerinde..az yemeye çalışıyorum gene de..bu arada kızlar menülere yorum yapamıyorum anca menemi yazıyorum..müsait oldukça yaparım inşallah..iyi geceler..
Bu ne sehraaaabah hem sucuklu yumurta,hem poça,hem ekmek,hem börekSabah tadını almışsın madem öglen nie yine sigaa böregi yedinHiç begenmedim menünüBide utnmadan bitter yemişsin ve mısır patlatayım mı die soruyosunGit sen kafanı duvara vurup patlat bence11de. 2bardak su 1ev poçası(kkomşum getirmiş) 1çavdarekmek yarımyumurta sucuklu yagda 1kk peynir yarım sigara böreği
ara 3yulaflı biberiyeçayı
ara 1elma
ara orta kahve
öğle 2sigara böreği 2kase yağsız mercimek çorbası 16.00da yedim
akşam 19.15de yicez karnıyarık ayran 1çavdar
ara 80leri izlerken 1bitter yerim yada mısır patlatıp yesemmi kızlar yaaa.ebru ıza erken yazdım diye menumu ama dışına çıkmıcam söz.değişiklik yaparsam düzeltirim mısır konnusundaki fikirlerinizi bekliyorum..1günlüğüne yapımmi akşamm
Yoldaşım sabah kraliçe gibi ögle prenses gibi,akşam fakir gibi.Sen ise tam tersine yapmışsın begenmedim üzügnümmenüm kızlarr:)
sabah sütlü biskiviii
ara 5biryerde çay kayısılı yogurtt
öglen tarhana çorbası 3 kurupasta
ara naneli çay peynirli ev pogaçası minik 2 adet
akşam 4ymk kaşıgı pirinç pilav 3 adet kuru köfte boll marul salatası
türkkahvesi
Kız bu ne hala nasıl migde fesatı geçirmedin şaşaırıyorum5dl ekmek,2 gevrek,2 dl.tandır ekmekKaç dl ekmek yemişsin.pilavlar çekirdekler çikolatalarhİÇ BEGENMEDİM CANIM TOPLA KENDİNİçOOOOOOOOKKKKK VE AGIR BİR MENÜ
2 gündür bende yoktum kızlar köydeydim oğluşumu almaya gittik biraz düzenli olmadı tabi menüler
bugünkü menüm
sabah aç karnına türk kahvesi
kahvaltıda 2 dilim salam 2 dilim çavdar 2 çatal nutella 3 yeşil zeytin yarım kadar peynir şekekrsiz çay
ara form çayım
öğle 1 porsiyon ızgara köfte ve bol salata ayran
ara nescafe
akşam2 yemek kaşığı kuru fasulye 1 kase yoğurt ekmek yok
ara 1 bardak kola asiti gitmiş cnm çekti yaa nabayım içmiycektim ama
BUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılık limonlu su.
Sabah:1 kase salata(2 yaprk kıvırcık,1 çeri,1 salata)kk peynir,1 dl. beyaz ekmek,çay.
Ara:türk kahvesi,1 elma,1dl.portakal.
Ögle:gündeydim
Ara:yeşilçay,sade soda.
Akşam:1 kadın budu köfte,3 dl.patates,1 kaşık yogurt,1 taze sarımsak.
Ara:nescafe.
Aslında akşamı yogurtla kapatıcaktım.Ama annemle bayadr görüşmemeiştik.Kaıdn o kadar hazırlanmış yedim biraz işte.Ama yaş pasta almış,damla çikoltalaı kek götürmüştüm.Tadına bakmadım hiçbirinin.Ama pastadan canım çekmedi degil:26:Yarın sabahtan iş arkadşlarıyla toplanıcaz.Her ay birimizde kahvaltıya toplanıyoz akşama kadr oturuyrz.En marifetlimiz aksi gibi:18:Öglenlik baya hazrlamnmıştır şimdi o:18:Yarın sabah harika bi kahvltı edicem yupppi
Su:3.lt
Spor:step yaptım ve binanın merdivenlerini inip çıktım.Börekler yerleşmeyip gitsin die
selam kızlar 1.buçuk aydır diyet yapıyorum yani yediklerime dikkat ediyorum sadece sabahları 2 dilim ekmek yiyorum öğlen akşam yemiyorum yemeklerdende azar azar yiyorum ama sadece 1.5 kilo verebilidim
bana bi öneriniz var mı acaba
ayrıca haftanın 3-4 günü 40 dk yürüyüş yapıyorum yok gitmiyo
geçen sene 62 kilodan 52 ye düşmüştüm kış rehavetiyle 6 kilosunu geri aldım ama bu sefer hiç gidecek gibi gözükmüyo ve buda benim motivasyonumu çok düşürüyo
beni biraz motive edesiniz diye yazdım burayadaa
Hem de yuruyuse ragmen verememen ilginc:44: su iciyomusun peki nacizane tavsiyem su
Mutlaka Bol su günde 3 lt
aksam 7 den sonra bisi yeme hic
2 saat arayla beslen 3 ana 3 ara ogun
Aralarda elin bisilere gidiyo olabilir atistirma yapma hic ogunleri. Disinda agzina bisiler atma huyun varsa vazgec
İlk sayfayi oku canim triendy ayrintili anlatmis 1 ayda oyle dene nerde yanlis var cozelim
Ya da metabolizman cok yavas calisiyo olabilir:26:
aynen bu saydıklarını yapıyorum zaten anlamadım gitti geçen seferki diyetim de olmamıştı bu ayda 2 kilo felan vermiştim bu sefer olmuyo bu da benim moralimi ve diyetimi bozduruyo(
Yani bu yaptiklarinla kilo vermemek nerdeyse imkansiz spor yapmasan bile en az 3 kilo vermeliydin olmadi bir doktora git tahlil yaptir Doktor kontrolunde zayiflamayi dene
Olsun canım neyse ki hareketlisin bebisle bir de spor yapıyorsan süper benceBUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılık limonlu su.
Sabah:1 kase salata(2 yaprk kıvırcık,1 çeri,1 salata)kk peynir,1 dl. beyaz ekmek,çay.
Ara:türk kahvesi,1 elma,1dl.portakal.
Ögle:gündeydim
Ara:yeşilçay,sade soda.
Akşam:1 kadın budu köfte,3 dl.patates,1 kaşık yogurt,1 taze sarımsak.
Ara:nescafe.
Aslında akşamı yogurtla kapatıcaktım.Ama annemle bayadr görüşmemeiştik.Kaıdn o kadar hazırlanmış yedim biraz işte.Ama yaş pasta almış,damla çikoltalaı kek götürmüştüm.Tadına bakmadım hiçbirinin.Ama pastadan canım çekmedi degil:26:Yarın sabahtan iş arkadşlarıyla toplanıcaz.Her ay birimizde kahvaltıya toplanıyoz akşama kadr oturuyrz.En marifetlimiz aksi gibi:18:Öglenlik baya hazrlamnmıştır şimdi o:18:Yarın sabah harika bi kahvltı edicem yupppi
Su:3.lt
Spor:step yaptım ve binanın merdivenlerini inip çıktım.Börekler yerleşmeyip gitsin die
selam kızlar 1.buçuk aydır diyet yapıyorum yani yediklerime dikkat ediyorum sadece sabahları 2 dilim ekmek yiyorum öğlen akşam yemiyorum yemeklerdende azar azar yiyorum ama sadece 1.5 kilo verebilidim
bana bi öneriniz var mı acaba
ayrıca haftanın 3-4 günü 40 dk yürüyüş yapıyorum yok gitmiyo
geçen sene 62 kilodan 52 ye düşmüştüm kış rehavetiyle 6 kilosunu geri aldım ama bu sefer hiç gidecek gibi gözükmüyo ve buda benim motivasyonumu çok düşürüyo
beni biraz motive edesiniz diye yazdım burayadaa