• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Gitme ya:((Boyun kactiki senin 65den az ol yaa dev
Am et birakma biziii 1.68miydi uf ben hic sevmem ayriliklari:((:50:

Yagda biberli yumurta yarim,1cavdar,2kkpeynir
Ara 4yulafli bitki cayi
Ogle 1tabak tarhana yesilmercimekli salata az z.yagli 1cavdar
Ara elma bitkicayu
Aksam 4kasik nohut
Gece 10bucukta 1bucuk durum cigkofte ayranla:(kizlar hastaydim biliyosunuz esim almis bu seni iyi eder dedi yedim napim ama pismanim keske gece yemeseydim sonrada hemen yattim loplop yag olmustur demi:(((son gorusum muydu acaba 59.9:((ebruuu hosgeldin kizzz regli oldum cuma 59.9cikarsam hepinizi opcem teker teker
Tam harikasın diycektim ki gece dürüm çigköfteyi gördüm:20:Hiç yakıştımı sana sehracık:19:
iştee görmek istediğimz ebruuuşşşş :)) bıkmamana çokk sevindim hatta bu yüzden salçayı bırakıcam senin iççüünnn :16::16:
hadi git giyin süslen püslen kendine gel azcık ye pastadanda moralini düzelt ge bure
bu arada kardeşinin doğum günü kutlu olsun :)
bizde seni çookk seviyoruz sende iiki varsın ve diğer herkess:17: :16::16:
Ayyy canım demek beni salçayı bırakacak kadar çok seviyosun:17:Kardeşim için iyi dileklerin içinde saol.Ama hiç bişi yemedim pasta bile:52::32:Bende seni ve diger çıtırları seviyorum:16:
kızlar artık bende yoruldum bu diyeten şuanki kilom 65 tii yaz gedli iyce havalrda ısınndııı oldugu kada:ssz:r artık wala tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum mücadeleri özverileri için herkezde baaşrılıydı topiğimizdee :46: çekilecem ben artık zorlanmaya başladım çünküü hayırlısı bakalım
Melisim gitmeeeeeeeee:14:Ben toparlandım şincikte sen mi:43:Hedefe ulaşalım ve hep beraber koruma dönemeine geçelim ne güel olur:13:
selam kızlar bundan sonra ben de sizdenim hedef 60 şuan 80 kiloyum

Aramıza hoşgeldin canım.

BUGÜN:
Sabah:yarm dl.çavdar,5 zeytin,1 çatal sürülen peynir,1 kurabiye,ıhlamur.
Ara:türk kahvesi,1 kare bitter.
Ögle:2 akıtma,2 kk peynir.
Ara:nescafe,3 hoşbeş.
Akşam:5 ızgara köfte,domates,salatalık,biber,ayran,1 dl.ekmek.
Ara:yeşilçay,10 fıstık,1 kare bitter.

Su:3.5ltyatana kadr 4 olur.
Spor:50 alt karın hareketi.
100 mekik
100 oklava.

kızlar artık bende yoruldum bu diyeten şuanki kilom 65 tii yaz gedli iyce havalrda ısınndııı oldugu kada:ssz:r artık wala tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum mücadeleri özverileri için herkezde baaşrılıydı topiğimizdee :46: çekilecem ben artık zorlanmaya başladım çünküü hayırlısı bakalım

yaa ama noluyo herkese böle herkes çekilmekten bahsediyo.:50: tmm menülerini yazma ama burayı boşwerme. :20: bak ben kilo veriyosam eğer şu an sadece sizlerin sayesnde. ne saçmalık olur mu öle iş demeyin gerçekten öle.. çok sık giremeye bilirsin ama bence bırakma burayı. bırakırsan diyetinden de uzaklaşırsın hoppp geri gelir kilolar. :50:

ay inanmıyorum ya o kadar şey yazdım hepsi gitti. :47: netm gitti bi an.
o yüzden özet geçiyorum hmn.:
bn erkek arekadaşım için bşi hazırladım. birlikte olduğumuzdan bu yana yaşadıklarımızı hikaye tarzında yazıyorum. hatta yazdım sayılır son 1 sayfa kaldı onuda yarız yazıcm çok yoruldu parmakcıklarım toplamda 15sayfa bişi olacak. en sonda matbaada ciltlettiricem. kapağa da geçen yıl onun doğum gününde çekilen bi resmiimizi koydurucam.
manevi bişi olsn istedim. çünkü parayla biş alsam beğenmcek. babanın parasıyla bana hediye alma kendi paran olunca alırsın falan der . o yüzden manevi bişi yapmak istedim.
sizce nasıl ?
gerçi şu an çoğunuzun "ahh ilk heyecanlar" tarzı şeyler sölediğininzi biliyoruumm ama napim bu yollardan bende geçiceemm :))

menüm dee
sabah 1 tane simiitt özellikle yedm çünkü çok özlemiştim simit yemeyi
2 bardak çay
ve kahvaltılıklar
ara 4 tane küçük küçük lokma
(bütün gün o hikayeyle uğraştığım içn acıkmadm bilee)
1 saat yürüyüş yürüyüşte 1 tane dondurma
akşam yemekte 3 4 kaşık makarna 3 4 kaşık yoğurt
çok az karışık saçma bi menü farkındayım. ama yine de yazmak istediimm.. hafta sonları böle oluyo zatennn.

bn erkek arekadaşım için bşi hazırladım. birlikte olduğumuzdan bu yana yaşadıklarımızı hikaye tarzında yazıyorum. hatta yazdım sayılır son 1 sayfa kaldı onuda yarız yazıcm çok yoruldu parmakcıklarım toplamda 15sayfa bişi olacak. en sonda matbaada ciltlettiricem. kapağa da geçen yıl onun doğum gününde çekilen bi resmiimizi koydurucam.
manevi bişi olsn istedim. çünkü parayla biş alsam beğenmcek. babanın parasıyla bana hediye alma kendi paran olunca alırsın falan der . o yüzden manevi bişi yapmak istedim.
sizce nasıl ?
gerçi şu an çoğunuzun "ahh ilk heyecanlar" tarzı şeyler sölediğininzi biliyoruumm ama napim bu yollardan bende geçiceemm :))

Cok hos olur bence iyi fikir canim menunde idare eder diyelim firca atamiyorum
Ben bugun fena dagittim

ben 2 gündür gebelikten önce giydiğim pantolonu giyiyorum sanırım dikiş yerlerime çok basskı yaptı acayıp acıyorr off şu zayıflama uğruna yaptıklarıma bak

yaa ama noluyo herkese böle herkes çekilmekten bahsediyo.:50: tmm menülerini yazma ama burayı boşwerme. :20: bak ben kilo veriyosam eğer şu an sadece sizlerin sayesnde. ne saçmalık olur mu öle iş demeyin gerçekten öle.. çok sık giremeye bilirsin ama bence bırakma burayı. bırakırsan diyetinden de uzaklaşırsın hoppp geri gelir kilolar. :50:

tatlımbenimmm tamamm kalıcam meüleride yazmya ççaılşcam genee sıkıldım 5 ay oldu yaa irademizde bazen bozuluyor işte verene kadar burdayımmm busumm :38:

kızlarr burdayım tamamm buhrana girip ğirip çıkıyozz sonumuz hayırlsıı olsunn bakalım :9: gitmiyorum hepinizii seviyorumm :16:

menümm kızlar:)

sabah gül böregi ıspanaklı kıyamlı peynirli kahvaltılıklar çayyy

ara 5biryerde çay 5 ceviz

öglen sütlü biskivii

ara kayısılı yogurtt

akşam taze fasylye domates çorbası

siyah çay fındıklı 1 parçaçikolataaa :42:

menümm sabah su aç karnına
hahvaltıda 2 tane yuvarlak yağsız peynirli tost yeşilçay zeytin 1 çatal bal
ara nescafe
öğle 1 y. kaşığı kuru fasulye
ara 1 elma kayısılı çayım
akşam 1 yemek kaşığı fasulye domates soslu makarna 1 yemek kaşığı kadar
ara türk kahvesi kocişle:)
bi tanıdığımızın düğünü vardı bu akşam oraya gittik yeni geldik sayılır çok yorgunum bi güzel kurtlarımı döktüm ohhh:8::8::8::8:
tabi 1 bardak meyve suyu ve incecik bir dilim pasta yedim şimdi yatmaya gidiyorum sabah erken kalkıcaz 6:30 da büyük oğluuşumu özledim köye gidicez onu almaya :1:sizleri çok seviyorum :16::16::16: iyi geceler hepinize yarınınız çok güzel olması dileğiyle canlar :16::16:

Kizlarrrrrr cokkkk yorgunum suan bitik durumdayim bacaklarim ayaklarimin alti zonkluyo resmen hic durmadim yerimde bugun misafirim de vardi bugun de
Okudum ama cvp vercek vakit olmadi hepinize cok yogun bi gundu
sabah uyandim yarim simitle klasik kahvaltimi ettim sonra temizlige bi giristim maf oldum acelem de vardi mevlute gitcektik ara dahi yapamadan hemen hazirlanip mevlute orda 1 tabak pilav tavuk 4 yudum fslan serbet neden ictiysem servis edilince yok diyemedim ayip olur diye nese 1 tane lokum yedim sonra eve geldim aksam yemegi yemedim aklimca nesfit yiyp gunu kurtarcaktim:1: sıkı durun geliyo bomba 3 kucuk ek 1 albeni yedim hemi de 7 den sonra nescafeylen nedense pek bi keyifle yedim bigun boyle abuk subuk oldu bilincsiz davrandim pilavi iyiki yemisim ama kizima sut olmustur yoksa cok kotu beslendim bugun

Melis kizlar havalar isindi herkes ben dahi saldik kendimizi 1 ay daha sabir yazin zaten kilo korucaz muhabbeet ederiz topikte bu kadar kasmayiz ( tedbiri tabi elden birakmadan) herkes hedefine ulasip mezun olacakkkk :12:

sizce nasıl ?
Çok güzel bi hediye bence canım:34:
menüm dee
sabah 1 tane simiitt özellikle yedm çünkü çok özlemiştim simit yemeyi
2 bardak çay
ve kahvaltılıklar
ara 4 tane küçük küçük lokma
(bütün gün o hikayeyle uğraştığım içn acıkmadm bilee)
1 saat yürüyüş yürüyüşte 1 tane dondurma
akşam yemekte 3 4 kaşık makarna 3 4 kaşık yoğurt
çok az karışık saçma bi menü farkındayım. ama yine de yazmak istediimm.. hafta sonları böle oluyo zatennn.
Simit,dondurma,lokma,makarna aynı günde toplanmış.Çokkkkkkkkk yanlış salçalı kız:47:
ben 2 gündür gebelikten önce giydiğim pantolonu giyiyorum sanırım dikiş yerlerime çok basskı yaptı acayıp acıyorr off şu zayıflama uğruna yaptıklarıma bak
Canım zamanla olur.Hatta benm gibi hepsini terziye verip daralttıgın günleride görürsü inş.:12:
T

Melisim gitmeeeeeeeee:14:Ben toparlandım şincikte sen mi:43:Hedefe ulaşalım ve hep beraber koruma dönemeine geçelim ne güel olur:13:

pek,i pekiiiiiii yoldaşımm 5 kiloda gider inşş aartıkk pofff 5 aydırr sıkıldık tamammm burdayım kızlarrrrrrrr:16:
Aynen canım.Sporunda bunda etkisi büyük olsa gen canım gram gram verdik ondan ama en son sen 1 kilo vermişsin tebrk ederm.
menümm sabah su aç karnına
hahvaltıda 2 tane yuvarlak yağsız peynirli tost yeşilçay zeytin 1 çatal bal
ara nescafe
öğle 1 y. kaşığı kuru fasulye
ara 1 elma kayısılı çayım
akşam 1 yemek kaşığı fasulye domates soslu makarna 1 yemek kaşığı kadar
ara türk kahvesi kocişle:)
bi tanıdığımızın düğünü vardı bu akşam oraya gittik yeni geldik sayılır çok yorgunum bi güzel kurtlarımı döktüm ohhh:8::8::8::8:
tabi 1 bardak meyve suyu ve incecik bir dilim pasta yedim şimdi yatmaya gidiyorum sabah erken kalkıcaz 6:30 da büyük oğluuşumu özledim köye gidicez onu almaya :1:sizleri çok seviyorum :16::16::16: iyi geceler hepinize yarınınız çok güzel olması dileğiyle canlar :16::16:
Menün çok güzel canım.O mink psta parççasıda günün ödülü olsun:34:Bizde senii seviyokkkkkkkk:16:
Kizlarrrrrr cokkkk yorgunum suan bitik durumdayim bacaklarim ayaklarimin alti zonkluyo resmen hic durmadim yerimde bugun misafirim de vardi bugun de
Okudum ama cvp vercek vakit olmadi hepinize cok yogun bi gundu
sabah uyandim yarim simitle klasik kahvaltimi ettim sonra temizlige bi giristim maf oldum acelem de vardi mevlute gitcektik ara dahi yapamadan hemen hazirlanip mevlute orda 1 tabak pilav tavuk 4 yudum fslan serbet neden ictiysem servis edilince yok diyemedim ayip olur diye nese 1 tane lokum yedim sonra eve geldim aksam yemegi yemedim aklimca nesfit yiyp gunu kurtarcaktim:1: sıkı durun geliyo bomba 3 kucuk ek 1 albeni yedim hemi de 7 den sonra nescafeylen nedense pek bi keyifle yedim bigun boyle abuk subuk oldu bilincsiz davrandim pilavi iyiki yemisim ama kizima sut olmustur yoksa cok kotu beslendim bugun

Melis kizlar havalar isindi herkes ben dahi saldik kendimizi 1 ay daha sabir yazin zaten kilo korucaz muhabbeet ederiz topikte bu kadar kasmayiz ( tedbiri tabi elden birakmadan) herkes hedefine ulasip mezun olacakkkk :12:
Özgecim bugünlerinidemi görücektik.Farklı bigün olmuş.Ama pilavı öglen yemişsin sonuçta.Sende insansın nie şaşırıyosak:9:Özge yiyemez özge kusursuz,özge kaçamak yapamaz,albeni yiyemez :1:
menümm kızlar:)

sabah gül böregi ıspanaklı kıyamlı peynirli kahvaltılıklar çayyy

ara 5biryerde çay 5 ceviz

öglen sütlü biskivii

ara kayısılı yogurtt

akşam taze fasylye domates çorbası

siyah çay fındıklı 1 parçaçikolataaa :42:

Ohhh mis börekler yenmiş ama neysseki sabah:32:Kalanı zaten haiff yoldaş:34:

kızlar ya kendimi bir tuhaf hissediyorum. sanırım ruhum yaşlanmış benim. çalışmaktan sürekli birşeyleri yetiştirmek zorunda olmaktan, zamanla yarışmaktan, işyerindeki türlü türlü dedikodudan bıktım usandım. tatil istiyorum tatil. hafta içi diyorum ki kendi kendime hafta sonu şunu yapalım bunu yapalım. hafta sonu gelince evden dışarı çıkasım gelmiyor. nasıl zor geliyor hazırlanmak dışarı çıkmak anlatamam. gezilecek gidilecek bir sürü yer var. ama benim içimden gelmiyor. kesin yaşlandım ben...

Back