• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

menümm çok begenmmekle beraberrr:(

sabah 1.5 dlm çav ekmek menemen kahvaltılıklar çay

limonlu çay

öglen çeyrek dööner ayran

ara dondurma çikoltalı kup :37: ç ok olduuuuu

akşam meyve yedim :26:

BUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılık limonlu suyum.
Sabah:(9:30) :1dl.beyaz ekmek,1 çatal sürme peynir,y.yumurta sarısı,2 zeytin,ıhlamur.
Ara:
(11:00)türk kahvesi
(12:00)1 portakal

Ögle:(14:30) :1 avuç kıyma,2 çeri domates,1 salata,1 dl. beyaz ekmek

Ara:
(15:30) cornetto:131:
(17:45)yeşilçay,1 avuç beyaz leblebi.

Akşam:(19:15) :1 tabak yeşil mercimek,1 kase yeşillik salatası,1dl. beyaaz ekmek, 2kaşık yogurt.

Ara:yeşilçay,10 fıstık,2 kare bitter

Su:3lt yatana kadr4 olur
Spor:50 sag kol 50 sol kol
200 mekik
Bütün gün yemekler haricinde hiç oturmadm kızlar.Size bile ayaktn yazıyrm.Ogluş durmuyor.Menüleir ogluş uyuunca okuyp yrmlycm
Canim sen az az yiyosun abartmiyosun hic menun de guzel ama zaren haftasonunhavalar isindi gezmeler de artar kacamak yapiyoruz ee geriye kaliyon 5 gun yarin da gunun var bugun keske o korneti yemeseydin bi de aksamki arada hem fistik hem 2 bitter fazla olmus gunduz olsa olurdu ama nacizane fikrim
Gozumuze kucuk geliyo ama kilo vermemizi de etkiliyo maalesef
Ucundan fircayi yedin yarina istah falan kalmamistir ins.:1:

Beyaz ekmek yedim çünkü bakklarımızda yok fırında uzakta çıkp alamadım kızlar.Birde diyet günlüklerini takip etmeye başladım.Ne yiyip ne içiyolar die.Sizlerlede palaşıcam.Birde sadece menü yazıyoruz ama zayflamak yada kilo korumaya yönelik paylaşımlar yaaplım.yULAF KEPEGİNİ sormuştm ama kimse cevaplamadı.Sanırım bilginiz yok.Başka bi topikte yiyien biri var.Sorucam kendisine sizede anlatırım

Bugun ben de ayni seyi dusundum :13:tvden faydali seyler ogrendim kzlarla paylasayim dedim ama firsat bile olmadi bence de int. Tvde arkadastan bisi duyunca paylasalim ben de firsatim olunca gunluk takip etcem faydasi olur eminim

kızlar menüüm:
sabah(07:30) 1 dilim çavdar
salça (yicek bişi yoktu valla ayakta atıştırdım hemn ebruuşş)
peynir
3 zaytinOlabilir ogrenciyken bazen ayakustu yapip cikiyodum ben de kahvaltisiz gitmemen iyi bisi az da olsa yap canim
10:00 gibi 1 büyük bardak tek şekerli çay bu ara ogun mu sence :47:Elma dilimleyip goturseydin
öğlen (12:00)1 kepçe çorba
3 köfte
bi kaç tane patates kızartması
3-4yudum ekmek (yudumlarım küçüktüüüü)
bi kemalpaşa tatlısıının yarısıGene de ekmek yemeseymisin iyiymis onun disinda guzel
16:15 gibi bi meyvalı sodaOgleden 4 saat gecmis soda icmisin bu da ara ogun degil ki meyve veya findik leblebi yeseydin daha iyiydi yada yogurt sut
17:00 1 tane salatalıkAfferin bu guzel bol bol
Yi zayiflatiyo cunku

akşam(20:00) bir büyük balık
4 lokma ekmek
cacıııkk Aksam cok guzel:46:
cacıkla balık alakasız ama annemler bezelye yiyodu onun yanına yapmışi bende yedim:24:
ahh kızlar ahh o balığa limanlu yağ ekmek oooooooooooooooo kadar çoooooooookkk istedm kii.. ama elm varmadı ne derm ben topikteki kızlara ddmmmmm.. yapamadıımm :5: :kkk:

Sonuc olarak canim bi duzen yok menulerinde az yemeni takdir ediyorumo ayri ama tam saglikli da beslenmiyosun senin iyiligin icin vakit ayirip yaziyorum kizmaca yok bence 2 2.5 saat arayla beslen bu bi duzen getiri sana ve gunde barin1 porsyin meyve ye vitamin al ve kesinlikle sabah kahvaltida ve tercihen aksam yemekten 1 2 saat sonra (okulda icemezsin cunku )yesilcay ic sallama degil ama demleme iccen faydasini anlattirma bana sabah olur cunku yazamam okadar metabolizmayi hiz. Diyim en azindan cok faydasini gorursun simdi hizli kilo vermene guvenme eskiye nazaran az yedigin icin gidiyo tamam ama saglikli bi sekilde yagdan vermek onemli sporda arad yapiyodum zaten ve su mutlaka zor biliyorum ama en azinda 2 lt ic yeter

Sabah..2 parcanpeynirli pide, domates, 2 banim recel, sekersiz ıhlamur

Ara..1 muz

Öğlen..çorba, 1 dilim tam buğday

Ara.. Sutlu kahve sekersiz, 4 yulafli, 2 kare bitter

Aksam..tavuk siote, yoğurt, 2 çatal Rus salatası, 1 çatal nutella,2 küçücük lokma ekmek..:42:

Guzelmis canim menun:nazar:Msji aldinmi ticker gonderdim

Sonuc olarak canim bi duzen yok menulerinde az yemeni takdir ediyorumo ayri ama tam saglikli da beslenmiyosun senin iyiligin icin vakit ayirip yaziyorum kizmaca yok bence 2 2.5 saat arayla beslen bu bi duzen getiri sana ve gunde barin1 porsyin meyve ye vitamin al ve kesinlikle sabah kahvaltida ve tercihen aksam yemekten 1 2 saat sonra (okulda icemezsin cunku )yesilcay ic sallama degil ama demleme iccen faydasini anlattirma bana sabah olur cunku yazamam okadar metabolizmayi hiz. Diyim en azindan cok faydasini gorursun simdi hizli kilo vermene guvenme eskiye nazaran az yedigin icin gidiyo tamam ama saglikli bi sekilde yagdan vermek onemli sporda arad yapiyodum zaten ve su mutlaka zor biliyorum ama en azinda 2 lt ic yeter

valla yazdıklarının hepsnde haklısın ösgee ama ne bileym bigünüm bi günüme uymuyo kii bnmde kafam karışıyo. az yemek var hepaklımda az yiyimde gerisi önmli değil mantığı var.
yeşil çay içiyorum aslında ya ama bu sıralar onuda boşladım. sanıırım geçen haftanın larçlığı var üstümde.
meyve ailecek çok tuketen bi aile değilşiz hatta sanıyorum şu an evde meyve bile yok ama en azından stjdayken hastanenin karşısında manav gibi bi yer var ordan alıp yiim. beyaz leblebiyi de yanımmda taşısam ii olacakk..
off bi türlü düzene girmiyo yaa :(

Son düzenleme:

limonlu çay

Aksam corba icsen ya da salata yesen daha iyiydi doner degilde dondurmanin porsiyonu fazla degilse aksamdan kismana gerek yoktu gene az yemisinn merak etme

valla yazdıklarının hepsnde haklısın ösgee ama ne bileym bigünüm bi günüme uymuyo kii bnmde kafam karışıyo. az yemek var hepaklımda az yiyimde gerisi önmli değil mantığı var.
yeşil çay içiyorum aslında ya ama bu sıralar onuda boşladım. sanıırım geçen haftanın larçlığı var üstümde.
meyve ailecek çok tuketen bi aile değilşiz hatta sanıyorum şu an evde meyve bile yok ama en azından stjdayken hastanenin karşısında manav gibi bi yer var ordan alıp yiim. beyaz leblebiyi de yanımmda taşısam ii olacakk..
off bi türlü düzene girmiyo yaa :(

Meyve bende 1 hafta yemesem aklima gelmezdi abur cubur varken meyve niye yiyeyim dimi ama:47:Simdi ise alistim severek yiyorum sen de alisirsin yaz da geliyo cilegi kat yogurda ye erik kayisi ohh
Duzen de zamanla ve istersen oturur gecici bi duzen olmasin ama herzaman yapabilcegin hayat seklin haline gelsin benim oyle oldu ve diyet yapiyorum gibi bi histe yok acikcasi ara da iste kriz gelince okadar duzen iyidir ve emin ol alustiktan sonra hayatinda bi duzene giriyo ben bundan 6 7 ay once sabah pardon oglen 2 de ilk ogunumu yiyodum oda nescafe ve biskuvi tatli yiyodum su da gunde 2 3 bardak iciyodum ne kotu demi

Meyve bende 1 hafta yemesem aklima gelmezdi abur cubur varken meyve niye yiyeyim dimi ama:47:Simdi ise alistim severek yiyorum sen de alisirsin yaz da geliyo cilegi kat yogurda ye erik kayisi ohh
Duzen de zamanla ve istersen oturur gecici bi duzen olmasin ama herzaman yapabilcegin hayat seklin haline gelsin benim oyle oldu ve diyet yapiyorum gibi bi histe yok acikcasi ara da iste kriz gelince okadar duzen iyidir ve emin ol alustiktan sonra hayatinda bi duzene giriyo ben bundan 6 7 ay once sabah pardon oglen 2 de ilk ogunumu yiyodum oda nescafe ve biskuvi tatli yiyodum su da gunde 2 3 bardak iciyodum ne kotu demi

evet yaa toplanmam lazım her sefernde bu cümleyi duymaktan bıkmış olabilirsiniz bnden ama cidden her hafta format çekiyorum kendme
bnde önceden öleymdm 1 lt bile olmuyodu su şimdi 1.5 2 oluyo bazen. nese bakalım düzeltcem menülerimi inşş :):15: :16:

kızlar menüüm:
sabah(07:30) 1 dilim çavdar
salça (yicek bişi yoktu valla ayakta atıştırdım hemn ebruuşş)
peynir
3 zaytin
10:00 gibi 1 büyük bardak tek şekerli çay
öğlen (12:00)1 kepçe çorba
3 köfte
bi kaç tane patates kızartması
3-4yudum ekmek (yudumlarım küçüktüüüü)
bi kemalpaşa tatlısıının yarısı
16:15 gibi bi meyvalı soda
17:00 1 tane salatalık
akşam(20:00) bir büyük balık
4 lokma ekmek
cacıııkk
cacıkla balık alakasız ama annemler bezelye yiyodu onun yanına yapmışi bende yedim:24:
ahh kızlar ahh o balığa limanlu yağ ekmek oooooooooooooooo kadar çoooooooookkk istedm kii.. ama elm varmadı ne derm ben topikteki kızlara ddmmmmm.. yapamadıımm :5: :kkk:
Salçalar yenmiş,patates kızartması yenmiş:20:Ben nasıl oldu biilmiyorum psikolojik mi ama kasımdan beri(buraya başlayalı)patates kıartamıyrum ve görünce acayip migdem bulanıyor:44:Keşke böreklerde ve pastalarda da aynı etkiyi yaratsa:1:Menün düzensiz saglıklısz:19:
kızlar ya ben kilo verme konusundaki motivasyonumu kaybediyorum sanırım. ilk zamanlardaki gibi hırslı değilim. nasıl geri dönebilirim, motivasyonumu kazanmam için ne yapmalı, ne düşünmeliyim. zaten sigarayı bırakmakla birlikte kilo vermekte çok zordu benim için. topu topu 3 kilo verebilmiştim. ay sinir oluyorum kendime ya....
Canım çıtırcık derdi ki:Aynada vücudunu çıplka izle.Yaglarını begenmedigin yerlerini izle.O zaman tekrar motive olursun.
Sabah..2 parcanpeynirli pide, domates, 2 banim recel, sekersiz ıhlamur

Ara..1 muz

Öğlen..çorba, 1 dilim tam buğday

Ara.. Sutlu kahve sekersiz, 4 yulafli, 2 kare bitter

Aksam..tavuk siote, yoğurt, 2 çatal Rus salatası, 1 çatal nutella,2 küçücük lokma ekmek..:42:
Afeeeemm canım:46:

limonlu çay

Melisim bu menü be yaw:44:Saglıksız ve açççççççççççççççççççççççç:24::20:

11de. 2bardak su 1ev poçası(kkomşum getirmiş) 1çavdarekmek yarımyumurta sucuklu yagda 1kk peynir yarım sigara böreği
ara 3yulaflı biberiyeçayı
ara 1elma
ara orta kahve
öğle 2sigara böreği 2kase yağsız mercimek çorbası 16.00da yedim
akşam 19.15de yicez karnıyarık ayran 1çavdar
ara 80leri izlerken 1bitter yerim yada mısır patlatıp yesemmi kızlar yaaa.ebru ıza erken yazdım diye menumu ama dışına çıkmıcam söz.değişiklik yaparsam düzeltirim mısır konnusundaki fikirlerinizi bekliyorum..1günlüğüne yapımmi akşamm:52:

11de. 2bardak su 1ev poçası(kkomşum getirmiş) 1çavdarekmek yarımyumurta sucuklu yagda 1kk peynir yarım sigara böreği
ara 3yulaflı biberiyeçayı
ara 1elma
ara orta kahve
öğle 2sigara böreği 2kase yağsız mercimek çorbası 16.00da yedim
akşam 19.15de yicez karnıyarık ayran 1çavdar
ara 80leri izlerken 1bitter yerim yada mısır patlatıp yesemmi kızlar yaaa.ebru ıza erken yazdım diye menumu ama dışına çıkmıcam söz.değişiklik yaparsam düzeltirim mısır konnusundaki fikirlerinizi bekliyorum..1günlüğüne yapımmi akşamm:52:

Misiri yagsiz ( makinada yagsiz oluyo) az yagla az tuzlu yapip yiyebilirsin sismanlatmiyo ozaman aksine faydasi bile varmis haberde izlemistim yag sorun iste diyet yapanlar icin cok iyi bi atistirmalik diyodu miktarinabartmadan kucuk bi kase ye :56:

Aksam corba icsen ya da salata yesen daha iyiydi doner degilde dondurmanin porsiyonu fazla degilse aksamdan kismana gerek yoktu gene az yemisinn merak etme

azz ama kolrisii çoktuu sanki ösgem yaa:(
Salçalar yenmiş,patates kızartması yenmiş:20:Ben nasıl oldu biilmiyorum psikolojik mi ama kasımdan beri(buraya başlayalı)patates kıartamıyrum ve görünce acayip migdem bulanıyor:44:Keşke böreklerde ve pastalarda da aynı etkiyi yaratsa:1:Menün düzensiz saglıklısz:19:

Canım çıtırcık derdi ki:Aynada vücudunu çıplka izle.Yaglarını begenmedigin yerlerini izle.O zaman tekrar motive olursun.

Afeeeemm canım:46:

Melisim bu menü be yaw:44:Saglıksız ve açççççççççççççççççççççççç:24::20:

haklısın yoldaşım dünküü kötü bir menüydübence:51:

Back