• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

sabah kahvaltısında dünden kalan 2 adet saç böreği vardı. üçümüz yedik. sanırım az yedim ama tam olarak ne kadar olduğunu bilmiyorum. yanında da dolmates, salatalık, azıcık peynir yedim. şimdi de 10 adet çilek yedim. yeşil çayımı içiyorum. akşama da mercimek çorba yapıcam. yanına da patlıcan közleyip yoğurtla karıştırıcam. kuzuma da patates kızartırım.

Yaslanmak degil de pilin bitiyo artik haftasonu olunca sadece dinlenmek istiyo vucudun iyi bi tatile iht. Var beyin yorgunlugu da insani yipratan bisi isyerindeki problemler surekli bi kosusturmaca bi plan Allah yardim etsin ama bi yandan da olumlu yonlerini gorup mutlu olcaz yapcak bisi yok sadece stressiz bikac gun dinlen iyi gelir

Yaslanmak degil de pilin bitiyo artik haftasonu olunca sadece dinlenmek istiyo vucudun iyi bi tatile iht. Var beyin yorgunlugu da insani yipratan bisi isyerindeki problemler surekli bi kosusturmaca bi plan Allah yardim etsin ama bi yandan da olumlu yonlerini gorup mutlu olcaz yapcak bisi yok sadece stressiz bikac gun dinlen iyi gelir

çok teşekkür ederim. ben de çok yoruldum bu koşuşturmacadan. eylülde bir roma işi çıktı. o bile nasıl zor geliyor anltamam.
neyse akşama mercimek çorba yaptım, yanına patylıcan közledim, sarmısaklı yoğurt biber ve patates kızarttım. kızartmalardan yememeyi planlıyorum. valla yemezsem süper olur.

Bugun herkes gezme de sanirsam ben de gittim kendime nesfit aldim icinden kuru Uzumleri ayiklayinca hosuma gitti :1:
1 hafta duzenlu denemeyi dusunuyorum bakalim

gerçekten bugün herkse gezmede sanırım. ben de hafta içi işyerinde kk açılmadığı için giremiyorum. nesfiti ben anca kahvaltıda yiyebiliyorum. nedense sütü hiç sevemedim gitti. ben de şimdi duş alıp bir avm ye gideyim diyorum. bir taraftan da üşeniyorum. çocuğa ayakkabı alınması gerek.

bugün uzun zamandan sonra spor yaptım. daha önceden 3 mili yaparken hiç zorlanmayan ben bugün 2 mili yaparken ölüyorum sandım...

ayy kızlarr bugüün harika bi gündü yaaaa:69:
sevgilim ve onun arkadaşlarıyla pikniğe gittik.. ve ben ona süpriiz yaptım. :))
gerçi gayet normal bişi. ona farkettrmeden bi pasta alıp arabanın bagajına koydum. herşeyi yiyip bittikten sonra arkadaşlar getirdi pastayıı çok şaşırdı çok hoşuna giitti. kıyamam ona ben ya... :)) ama asıl süprizi görmedi dahaaa.. ve hiç çaktırmıyorum yani şu an bişi beklemiyo böyle olunca daha güzel oluyo :23:
hatta birde arkadaşlara hadi size nasıl tanıştığımızı anlatayım falan yaptı zor tuttum kendimi bekle bi kaç gn sonra onlar kendileri okusun dicektm ama sus büşra ddm kendme :)
daha bitmediçünkü en kısa zamnada bitiirip vermek için sabırsızlanıyoorruumm:69:
menüme gelince sabah 1.5 dilim çavdar yumurta 2 bardak çay (şekrsiz)
öğlen mangal yaptık 2 bardak kola içtim.
akşam da sadce yarım tabak çorba sanırım 64e geri çıktım şu iki günde ama hafta içi toparlanacağıma söz veriyooruum siz değerli arkadaşlarımaaa :7:

Sabah 2bar ilik su 1yagda yumurta 2kkpeynir 1cavdar salata
Ara biberiye 2yulafli
Ogle 1tabak corba
Ara 2yulafli 1cilek
Aksam az yagli salata 1kase yogurt 1bucuk kanat
3litre su:42:

Ara biberiye 2yulafli
Ogle 1tabak corba
Ara 2yulafli 1cilek
:nazar:Doydun mu kiz bunlarla bi hafta boyle yesen 1.5 kilo gider bi haftada

Sabah ac karnina 2 bardak ilik su
Sabah
1/2 cavdar
1 ek
Kk peynir
2 zeytin
Yesilcay
Ara
Nescafe
1 lokum
Ogle
1 tabak yesil mercimek
1 cavdar
Yogurt
Aksam
Nesfit
Bugunde az biraz kacamak yaptim yarin toparliyorum durumu hemen nesfiti denicem 1 hafta umarim bisi cikmaz da denerim
Sonra yesilcay 1 bitter
Su 3 lt

:nazar:Doydun mu kiz bunlarla bi hafta boyle yesen 1.5 kilo gider bi haftada

Normalde hayatta doymam bilmiyumusun beniii ama normal degilimki hastayim koku almiyor burnummmm istahimda olmuyor tadini almayinca niye yiyumki falan oluyorummmm iyimi kotumu bilemedimmm:26::23::2:

Normalde hayatta doymam bilmiyumusun beniii ama normal degilimki hastayim koku almiyor burnummmm istahimda olmuyor tadini almayinca niye yiyumki falan oluyorummmm iyimi kotumu bilemedimmm:26::23::2:

Dogru insanin agzinin tadi olmuyor cidden saglina kavysursun ins. En kisa zaman da canim

Kizlarrrrrr cokkkk yorgunum suan bitik durumdayim bacaklarim ayaklarimin alti zonkluyo resmen hic durmadim yerimde bugun misafirim de vardi bugun de
Okudum ama cvp vercek vakit olmadi hepinize cok yogun bi gundu
sabah uyandim yarim simitle klasik kahvaltimi ettim sonra temizlige bi giristim maf oldum acelem de vardi mevlute gitcektik ara dahi yapamadan hemen hazirlanip mevlute orda 1 tabak pilav tavuk 4 yudum fslan serbet neden ictiysem servis edilince yok diyemedim ayip olur diye nese 1 tane lokum yedim sonra eve geldim aksam yemegi yemedim aklimca nesfit yiyp gunu kurtarcaktim:1: sıkı durun geliyo bomba 3 kucuk ek 1 albeni yedim hemi de 7 den sonra nescafeylen nedense pek bi keyifle yedim bigun boyle abuk subuk oldu bilincsiz davrandim pilavi iyiki yemisim ama kizima sut olmustur yoksa cok kotu beslendim bugun

Melis kizlar havalar isindi herkes ben dahi saldik kendimizi 1 ay daha sabir yazin zaten kilo korucaz muhabbeet ederiz topikte bu kadar kasmayiz ( tedbiri tabi elden birakmadan) herkes hedefine ulasip mezun olacakkkk :12:

evett ösgecim havalar ısındııı ,çokda artık yemek istemiyorr canımızz ama günler uzun oluncaaa acıklıyor sonrasında işteee dogooru söylüyosun cnm hepimiz verippp korumaya geçelişm sohbet ederizz burdannn rahatça:52:

[Q

Çok güzel bi hediye bence canım:34:

Simit,dondurma,lokma,makarna aynı günde toplanmış.Çokkkkkkkkk yanlış salçalı kız:47:

Canım zamanla olur.Hatta benm gibi hepsini terziye verip daralttıgın günleride görürsü inş.:12:
Aynen canım.Sporunda bunda etkisi büyük olsa gen canım gram gram verdik ondan ama en son sen 1 kilo vermişsin tebrk ederm.

Menün çok güzel canım.O mink psta parççasıda günün ödülü olsun:34:Bizde senii seviyokkkkkkkk:16:

Özgecim bugünlerinidemi görücektik.Farklı bigün olmuş.Ama pilavı öglen yemişsin sonuçta.Sende insansın nie şaşırıyosak:9:Özge yiyemez özge kusursuz,özge kaçamak yapamaz,albeni yiyemez :1:

Ohhh mis börekler yenmiş ama neysseki sabah:32:Kalanı zaten haiff yoldaş:34:
yoldşaımm evett börek ler yedikk valaa şişcez:) :34:

Bugun herkes gezme de sanirsam ben de gittim kendime nesfit aldim icinden kuru Uzumleri ayiklayinca hosuma gitti :1:
1 hafta duzenlu denemeyi dusunuyorum bakalim

pazar havada sıcak herkess dıaşarldaa artık evlerde durulmuoyrrr :32:

Ara biberiye 2yulafli
Ogle 1tabak corba
Ara 2yulafli 1cilek
afiyet olsun dsahracım ğüzel menünnnnnn :46:

ayy kızlarr bugüün harika bi gündü yaaaa:69:
sevgilim ve onun arkadaşlarıyla pikniğe gittik.. ve ben ona süpriiz yaptım. :))
gerçi gayet normal bişi. ona farkettrmeden bi pasta alıp arabanın bagajına koydum. herşeyi yiyip bittikten sonra arkadaşlar getirdi pastayıı çok şaşırdı çok hoşuna giitti. kıyamam ona ben ya... :)) ama asıl süprizi görmedi dahaaa.. ve hiç çaktırmıyorum yani şu an bişi beklemiyo böyle olunca daha güzel oluyo :23:
hatta birde arkadaşlara hadi size nasıl tanıştığımızı anlatayım falan yaptı zor tuttum kendimi bekle bi kaç gn sonra onlar kendileri okusun dicektm ama sus büşra ddm kendme :)
daha bitmediçünkü en kısa zamnada bitiirip vermek için sabırsızlanıyoorruumm:69:
menüme gelince sabah 1.5 dilim çavdar yumurta 2 bardak çay (şekrsiz)
öğlen mangal yaptık 2 bardak kola içtim.
akşam da sadce yarım tabak çorba sanırım 64e geri çıktım şu iki günde ama hafta içi toparlanacağıma söz veriyooruum siz değerli arkadaşlarımaaa :7:

hadii bakalım adınaa çok sevi,ndimmm süprizzz ne olcak pekii busu cum:)

Sabah ac karnina 2 bardak ilik su
Sabah
1/2 cavdar
1 ek
Kk peynir
2 zeytin
Yesilcay
Ara
Nescafe
1 lokum
Ogle
1 tabak yesil mercimek
1 cavdar
Yogurt
Aksam
Nesfit
Bugunde az biraz kacamak yaptim yarin toparliyorum durumu hemen nesfiti denicem 1 hafta umarim bisi cikmaz da denerim
Sonra yesilcay 1 bitter
Su 3 lt

sende bahsetmsin zatenn az kaçamaklar varr ama toparlaıcaz hepimizzzzzz:38:

menüm kıslarrrrrrr:)

sabah yarım çizi biskivisi paketin 1 kase yogurttt

ara çay 1 börek

öglen 2 dlm kıymalı pide cola diyet

ara siyah çay 3 adet kuru pasta

akaşm salatraa 8 adet çilek küçük muz:42:

menüm kıslarrrrrrr:)

sabah yarım çizi biskivisi paketin 1 kase yogurttt

ara çay 1 börek

öglen 2 dlm kıymalı pide cola diyet

ara siyah çay 3 adet kuru pasta

akaşm salatraa 8 adet çilek küçük muz:42:

Pazar gunu oldugundan sanirim biraz degisik olmus ama sonucra gene az yemissin abartmsmissin :46:

BUGÜN
Sabah:1dl.çavdar küçük 1 dl.beyaz ekmek,kk peynir,biberli yumurta,domates salatalık,çay.
Ara:türk kahves,2 kare fındıklı çikolata.
Ögle:döner ekmek,kola:26:dışardaydık
Ara:yok

Spor:3 saat tempolu yürüyüş:37:
Akşam:2 karnıyarık,1 dl.çavdar,kıvırcıklı salata,2 kaşık makarna tattım,kola:30:
Ara:yeşilçay,1 kare bitter
Spor:1.5 saat tteöpolu yürüyüş

Kızlar bugün ogluş kucagımda kıyafet arayışında tempolu yüüdüm.Şuan agrı kesici içtim bacaklarım agrıyor sızlıyor:14: 38 de oldu :12:ama 40 ta:5:Aldıgım elbise 38 gögüs kısmı kapanmadı 40 aldım:43:Mini kırmızı bi elbise:16:O an dedim ne güzel zayıflamşım.Keşke dahada zayflasydm daha güzel dururdum kıyafetlerin içinde die:31: Ama çok begenerek aldım ama mahfoldum:37:Akşam yemeginden snra ogluşu uyutum bi kere eşimle ogluşa kıyafet,snrada kayınvalidemle ayakkabı turuna çıktım..Uyumak istiyorum kızlar .Geçmişe yarın bakarım

BUGÜN
Sabah:1dl.çavdar küçük 1 dl.beyaz ekmek,kk peynir,biberli yumurta,domates salatalık,çay.
Ara:türk kahves,2 kare fındıklı çikolata.
Ögle:döner ekmek,kola:26:dışardaydık
Ara:yok

Spor:3 saat tempolu yürüyüş:37:
Akşam:2 karnıyarık,1 dl.çavdar,kıvırcıklı salata,2 kaşık makarna tattım,kola:30:
Ara:yeşilçay,1 kare bitter
Spor:1.5 saat tteöpolu yürüyüş

Kızlar bugün ogluş kucagımda kıyafet arayışında tempolu yüüdüm.Şuan agrı kesici içtim bacaklarım agrıyor sızlıyor:14: 38 de oldu :12:ama 40 ta:5:Aldıgım elbise 38 gögüs kısmı kapanmadı 40 aldım:43:Mini kırmızı bi elbise:16:O an dedim ne güzel zayıflamşım.Keşke dahada zayflasydm daha güzel dururdum kıyafetlerin içinde die:31: Ama çok begenerek aldım ama mahfoldum:37:Akşam yemeginden snra ogluşu uyutum bi kere eşimle ogluşa kıyafet,snrada kayınvalidemle ayakkabı turuna çıktım..Uyumak istiyorum kızlar .Geçmişe yarın bakarım

Gorunuse gore yediklerini eritmissin.cok yorucu bigun olmus gercekten begenerek icine sinen bi kiyafet almana sevindim. Gule gule giy canim :nazar:Eminim yakismistir :31:musait olursan kiyafetin fotosunu koy bakalim

Back