• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

kızzlar aslındaa işin aslına bakrsanızzz bizz ebruyla nerdeyse 5 aydırr bu yoldayızzz yorullduk desekde yeridirrr bazen bendee sıkılıyorum bunalıyorummm vazgeçiyorum ama

devam ediyorumm sonrasındaa 5 kilom kaldı benim son 60 hedefim bakalım devam edebilirsem bende edeicem yoksaa vazgeçicem veren ardakşlaı tebrik ediyorum :)

Sabah ac karnina 2 bardak ilik su
Sabah
2 dilim cavdar
2 catal recel
3 zeytin
1 haslanmis yumurta
Kk peynir
Roka yesilcay
Ara
Nescafe
5 yulafli
1 bitter
Ögle
1 kepce corba
1 dilim ekmek
Ara
Yarim elma
Yogurt
4 findik
Aksam
5 kasık kuru fasulye
3 kasik pilav yogurt
Ara
1 ince dilim kek
Yesilcay
Su 3lt

Kizlar 5 ay dile kolay tebrik ederim bu kadar zaman bi ugras veriyosunuz az degil . Benim merak ettigim vazgecmekten kastiniz ne gidip yemeklere gomulup tekrar kilolari geri almak mi? Hayir bunu isteseniz de yapamazsiniz zaten 1 2 gun kacamak yapar sonra tekrar alistiginiz duzene girersiniz sizin kilo vermeniz icin ozel cabaya iht. yok saglikli duzenli beslendiginiz icin gram da olsa vericeksiniz bu kadar emek bosa gidemez ya da soyle diyim insanlardan iltifat duymak mi yoksa aaa sen biraz kilo mu aldin :83::53:demelerine sebep olmak mi

Cokseymiistedim iradesiz falan degilsin cok yogun bi tempon var ve buna ragmen gene de elinden grleni yapiyosun eski beslenme duzeninle simdiki aynimi sence o bollasan pantslonlar senin eserin unutma

Kizlar inanin icimde benim de bi canavar yatiyo evden disari pek cikmiyorum diye fazla yemiyorum inatta ettim bi yerde hedefime geleyim bi haftada 1 2 diledgmi yicem kasmadan bak triendy aksamlari kocisiyle goturuyo ama diger hafta az yedimi tememmmm bittti kiz kac aydir koruyo kilosunu 20 kilo hop diyemi gitti emek var cok az kaldi son 5 6 kilolar onlarda gitsin kilo koruma doneminin keyfini cikarcaz hepimiz bunu hakettiniz coktan
Pes etmek yok gece gece icime dert oldu bak neler yaziyom ebru keki senin icin yedim efkardan ona gore hiccc kizmaaa:29:

Kızlar dün hep agladım, başka bi moddaydım sanırım.Dün gece üzüntüden yediklerimi çıkarttım:25:Yazdıklarınız için(özge,melis,busu,zuzu,sehra)hepinize çok teşekkür ederim:16:Yazdıklarınızı okuren bile agladım:43:Güne iyi uyandım.Üzerimdeki umutsuzlugu çıkarıp attım.Bugün kardeşimin dogum günü:16:Onun için muffin yaptım.Ama muffinlere bakınca bile migdem bulanıo nedense:44:İnş. pastada aynı etki yapar:1:sizleri çok seviyorum iyiki varsınız :29:

Çizelgeyi degştirmiycem.Cuma 56.0dım.200 gr almıştım.Degiştirmiycem çünkü 55.0 olucam:40:Gidip süsleneyim biraz kendime geleyim,havam degişsin:12:

DÜN:Aç karınla 2 bardak ılık limonlu su.
Sbah:yarm dl.çavdar,4 zeytin,1 çatal sürme peynr,ıhlamur.
Ara:tük kahvesi,1 portakal.
Ögle:3 akıtma,peynir,salata,domates,eytin,çay(misafirim vardı)
Ara.yeşilçay,2 kurabiye.
Akşam:1 kase çorba,1 biber.
Ara:yeşilçay,1 hoşbeş

Su:3lt
Spor:1 saat yürüyüş
100 mekik

Yagda biberli yumurta yarim,1cavdar,2kkpeynir
Ara 4yulafli bitki cayi
Ogle 1tabak tarhana yesilmercimekli salata az z.yagli 1cavdar
Ara elma bitkicayu
Aksam 4kasik nohut
Gece 10bucukta 1bucuk durum cigkofte ayranla:(kizlar hastaydim biliyosunuz esim almis bu seni iyi eder dedi yedim napim ama pismanim keske gece yemeseydim sonrada hemen yattim loplop yag olmustur demi:(((son gorusum muydu acaba 59.9:((ebruuu hosgeldin kizzz regli oldum cuma 59.9cikarsam hepinizi opcem teker teker

Hedef 53 baslama67.7 simdi 59.9 boy 1.63 emi renkli bisiler olsunnnnn:))

Kızlar dün hep agladım, başka bi moddaydım sanırım.Dün gece üzüntüden yediklerimi çıkarttım:25:Yazdıklarınız için(özge,melis,busu,zuzu,sehra)hepinize çok teşekkür ederim:16:Yazdıklarınızı okuren bile agladım:43:Güne iyi uyandım.Üzerimdeki umutsuzlugu çıkarıp attım.Bugün kardeşimin dogum günü:16:Onun için muffin yaptım.Ama muffinlere bakınca bile migdem bulanıo nedense:44:İnş. pastada aynı etki yapar:1:sizleri çok seviyorum iyiki varsınız :29:

iştee görmek istediğimz ebruuuşşşş :)) bıkmamana çokk sevindim hatta bu yüzden salçayı bırakıcam senin iççüünnn :16::16:
hadi git giyin süslen püslen kendine gel azcık ye pastadanda moralini düzelt ge bure
bu arada kardeşinin doğum günü kutlu olsun :)
bizde seni çookk seviyoruz sende iiki varsın ve diğer herkess:17: :16::16:

uzun zamandan sonra ilk defa menümü yaaıyorum.
bu sabah 1 poğaça ve normal şekilde bir kahvaltı ettim. 12:00 gibi 10 kadar çilek yedim. 15:00 de bakıcımız saç böreği yapmış çağırdı. patatesli bir adet saç böreği yedim. yanında şekersiz çay, domates, salatalık, az önce de 5-10 adet küçük köfte yedim. bilye büyüklüğünde. spora da başlayacağim. eşim daha fazla verme diyor. o nedenle acaba sıkılaştıracak birşeyler mi yapsam. selülitlerimin gitmesi için ne tür bir spor uygun olur ki...

dünkü çiğköfteyi okudunuz demi akşam birbuçuk dürüm:(
şimdi bugünkü menüm

sabah kalkınca 2bardak su yarım çavdar 2kkpeynir havuçlulimonlukıvırcıklı salata canım çekti sabah sabah hararetimi aldı
ara yarım elma
öğle 13.30 1tabak karışıkçorba salata az yağlı..sonra hasta oldugum için uyku bastırdı uyudum ağırbi uykuydu burnum tıkalı falan sonra bir zil sesi komşum karşı apartmandan el açması bir börek göndermiş soğanlı az peynirli dumanı üstünde bide ayrıca milföy börekten size anlatamam nasıl can havliyle yediğimi.regli oldum dedimya çok afedersiniz dün sanki gelir gibi olmuştu banyo falan yaptım tık yok şimdi yaa... ondanmıdır k.hidrat aşerdim uykudan uyanınca şekeri düşüyor galiba insanın benim canım hemen yicek bişeyler çekiyorsanki.sizede öyle oluyormu???3gül böreği boyutunda vardı yani çarşaf böreği varya hani sarılan ondan bide sıcacık milföy 1adet üsttüne 1orta kahve içtim ama pişmanım şimdi çok 17.00da yedim bunları.dahada koymam ağzıma bişey..dünkü çiğköftelerime kimse kötü bişey demeyince bugün böyle yaptım işte gördünüzmü okadarda baktım fırça kayan varmı deyü.belk, iki yolaydınız beni yemezdim onları:50::30:ben yağ yaktığım zamanları ve depoladığım zamanları bile anlıyorum artıkın yaa vücudumu çözüyorum galiba artıkın vugün ve dün kötü oldu.2ayda 53e düşmem lazım 53 olmam lazım kesinn.7kilo verebilrim ben pür dikkat edersem ayda bisürü kaçamla 2kilo gidiyorsa daha bir dikkatle 3buçuk gider bence sporda yapcam.hastalığımıda bi atlatsaydım:kkk:aşarcaz inşaallah.ölmek var dönmek yok!!!!!

Kizlar 5 ay dile kolay tebrik ederim bu kadar zaman bi ugras veriyosunuz az degil . Benim merak ettigim vazgecmekten kastiniz ne gidip yemeklere gomulup tekrar kilolari geri almak mi? Hayir bunu isteseniz de yapamazsiniz zaten 1 2 gun kacamak yapar sonra tekrar alistiginiz duzene girersiniz sizin kilo vermeniz icin ozel cabaya iht. yok saglikli duzenli beslendiginiz icin gram da olsa vericeksiniz bu kadar emek bosa gidemez ya da soyle diyim insanlardan iltifat duymak mi yoksa aaa sen biraz kilo mu aldin :83::53:demelerine sebep olmak mi

Cokseymiistedim iradesiz falan degilsin cok yogun bi tempon var ve buna ragmen gene de elinden grleni yapiyosun eski beslenme duzeninle simdiki aynimi sence o bollasan pantslonlar senin eserin unutma

Kizlar inanin icimde benim de bi canavar yatiyo evden disari pek cikmiyorum diye fazla yemiyorum inatta ettim bi yerde hedefime geleyim bi haftada 1 2 diledgmi yicem kasmadan bak triendy aksamlari kocisiyle goturuyo ama diger hafta az yedimi tememmmm bittti kiz kac aydir koruyo kilosunu 20 kilo hop diyemi gitti emek var cok az kaldi son 5 6 kilolar onlarda gitsin kilo koruma doneminin keyfini cikarcaz hepimiz bunu hakettiniz coktan
Pes etmek yok gece gece icime dert oldu bak neler yaziyom ebru keki senin icin yedim efkardan ona gore hiccc kizmaaa:29:

haklısın arkdaşımm :38:

[

K

Çizelgeyi degştirmiycem.Cuma 56.0dım.200 gr almıştım.Degiştirmiycem çünkü 55.0 olucam:40:Gidip süsleneyim biraz kendime geleyim,havam degişsin:12:

yoldşaımm hadi bakalım şöyle bir kendineeee gellll hhepimiz seviyoruz seniiiiiiiiiiiiiiiii :38:

uzun zamandan sonra ilk defa menümü yaaıyorum.
bu sabah 1 poğaça ve normal şekilde bir kahvaltı ettim. 12:00 gibi 10 kadar çilek yedim. 15:00 de bakıcımız saç böreği yapmış çağırdı. patatesli bir adet saç böreği yedim. yanında şekersiz çay, domates, salatalık, az önce de 5-10 adet küçük köfte yedim. bilye büyüklüğünde. spora da başlayacağim. eşim daha fazla verme diyor. o nedenle acaba sıkılaştıracak birşeyler mi yapsam. selülitlerimin gitmesi için ne tür bir spor uygun olur ki...

canım sadece tavsiyem yürüyüşşşş yapman sıkılaşmanın tek ve ucu<z yoluuuuuu:52:

kızlar artık bende yoruldum bu diyeten şuanki kilom 65 tii yaz gedli iyce havalrda ısınndııı oldugu kada:ssz:r artık wala tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum mücadeleri özverileri için herkezde baaşrılıydı topiğimizdee :46: çekilecem ben artık zorlanmaya başladım çünküü hayırlısı bakalım

nemmi ? nerde yaşıyosunkii ozamn az yiyip içceksin kalorili yaglı yiyecekelre yöenlmicen işte ben haftada 3 kere spor yapıyorumm dışarda

çok pardon...nem değil ben yazacaktım. hatlar karışmış...ben de gönderdikten sonra farkettim ama olan olmuştu....

Back