• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Triendy seni bulmusken sorayim acayip abur cubur istiyo canim paket paket kek yesem doymam noluyo bana yaaaa sin 3 kilom kalmisken versem de kilomu koruyamam ben nasi korucam de bana?:14:

[

yarınn spor ğünüü ösgecim geçen haftaa 66 tıydı bakalımm ne olcak meraklardayım hiçde tartılmadım dahaa :)

sende abur cunburu bir unutttsann sütle tarçını çubugu at iç :52:

Tartilma daha heyecanli oluyo :52:Yapabiliyoken bol spor yap inan sıkı bi vucudun olur 2 3 kilo daha zayif gozukursun oldugundan

Triendy seni bulmusken sorayim acayip abur cubur istiyo canim paket paket kek yesem doymam noluyo bana yaaaa sin 3 kilom kalmisken versem de kilomu koruyamam ben nasi korucam de bana?:14:

canım ya:34:çaresi var bunun,ama uygulayabilene,,:23:
bak ben abur cuburu ilk zamanlar nasıl kestim söyliyim,:34:anlattım gerçide hatırlatayım bari,pek dinlemiyonuzyaa:47:
bende paket paket yesem doymazdım,normal çünkü kan şekeri yükseliyo birden tekrar düşüyo b,lmemne,hemencik acıkıyoruz,iştah patlaması sonucu paket paket yiyoruz,,oyüzden ben her canım istediğinde gidip dolapta duran keklere değilde dolaptan 2tatlı kaşığı üzüm pekmezi yerdim,,bazen canım ister 1bardak süte katar karıştırır içerdim,anında geçerdi isteğim,sonra ohbee hasarsız atlattım diye tebrik ederdim kendimii:12:ah canım nolur dene bikaçgün,işe yarıyor inan bana:34::38:

canım ya:34:çaresi var bunun,ama uygulayabilene,,:23:
bak ben abur cuburu ilk zamanlar nasıl kestim söyliyim,:34:anlattım gerçide hatırlatayım bari,pek dinlemiyonuzyaa:47:
bende paket paket yesem doymazdım,normal çünkü kan şekeri yükseliyo birden tekrar düşüyo b,lmemne,hemencik acıkıyoruz,iştah patlaması sonucu paket paket yiyoruz,,oyüzden ben her canım istediğinde gidip dolapta duran keklere değilde dolaptan 2tatlı kaşığı üzüm pekmezi yerdim,,bazen canım ister 1bardak süte katar karıştırır içerdim,anında geçerdi isteğim,sonra ohbee hasarsız atlattım diye tebrik ederdim kendimii:12:ah canım nolur dene bikaçgün,işe yarıyor inan bana:34::38:

Benim hic canim cekmiyodu kac ay oldu bu bikac gundur sapittim iyice pekmezi hic sevmem:26:Ama sute katar denerim kizim icin almistim yarin deneyim vari saol cvbin icin ins ise yarar

BUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılık limonlu su.
Sabah(9:30) :1dl.beyaz ekmek,2 kk peynir,1 salata,1 çeri domates,1 bardak meyve suyu(1 portakal yarm elma sıktım evde)
Ara(11:30) :1 bardak çay,3 çatal un helvası.
Ögle(14:15) :döner ekmek,1 bardak kolaç
Ara(15:30) :türk kahvesi.
Akşam(19:00) :1 tas çorba,3 minik dolma(zeytinyaglı ve fırında)cacık.
Ara:dondurma,yeşilçay.

Spor:3 saat yürüyüş
200 mekik

Gercekten seni bikez daha tebrik ederim bence kilo vermek degilde kiloyu korumak daha zor oooh zayifim nasilsa deyip bi ipin ucu kacsa nazar degmesin :nazar:Bakalim ben bu basariyi gosterebilcemmi gerci cok olumlu aliskanliklar edindim kahvalti etmek bol su icmek gibi yesilcaya tekrar basladim ekmegi gunde en fazla 3 ince dilim yiyorum artik eskiden pilavla makarnayla yarim beyaz ekmek yiyodum duzenimi oturttum cok sukur bi abur cubur krizi geliyo onuda hallederiz Allahin izniyle

BUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılık limonlu su.
Sabah(9:30) :1dl.beyaz ekmek,2 kk peynir,1 salata,1 çeri domates,1 bardak meyve suyu(1 portakal yarm elma sıktım evde)
Ara(11:30) :1 bardak çay,3 çatal un helvası.
Ögle(14:15) :döner ekmek,1 bardak kolaç
Ara(15:30) :türk kahvesi.
Akşam(19:00) :1 tas çorba,3 minik dolma(zeytinyaglı ve fırında)cacık.
Ara:dondurma,yeşilçay.

Spor:3 saat yürüyüş
200 mekik
:46::46::46::46:

Aksamlari 6 dan sonra hicbisi yeme bu hafta verirsin bence Suyu da cok iciyon zaten bide ip atla bol bol canim
Bugün iyi degil menm ama çok tatlı istegim vardı inanılmaz deerecede offf:14:
dünkü menüm gayet güzel ve başarılı bi sonuçtu yani çok hafif şeyler yedim gün boyu çok gezdim bu günkü menümü yazayım size kızlar bugün eşim evdeydi tatildi daha doğrusu
sabah aç karnına nescafe
kahvaltıda 3 dilim kaşar 3 zeytin şekersiz çay ekmek yok canım istemedi nedense bu hafta büyük oğluşumda yok kayınvalidemlerde yok köye gittiler çüçük oğluşumla bol bol gezicem hehehhee :1:
ara 1 avuç kadar osmanlı kuruyemişi içinde ceviz fındık kuru üzüm incir falan var 1 avuç ondan yedim ve maden suyu içtim
öğle abimdeydik aperatif bişeyler yedik orda çeyrek simit 1 dilim browni 1 gofter tabak doluydu ama saldırmadım hayret:19:
ara tekrar kuruyemiş ve nescafe
akşam ekmek arası kumru yedim çok severimde 5 gibi yedim onuda şuan çok açım birazdan yatarım yememek için
spor çok gezdim 5 saati geçmiştir
Waaaawww aferin zuzuuuum benim ya helal:46:
mneücümm:))

sabah 1dlm çav 1 haşlanmış yumurtaa kahvaltılık lar açy

ara tikveşli yogurt,,

öglen dışardaydık avmde tavuk sögüşlü salata ayran

ara nescafe kuruyemiş

akşam köfte bulgur pilavı lahana salatası

1 yeşil elma:42:
İşte benim melisimmmmm:29::46:Seninle gurur duyuyorum ama snei utandırdıgım için affet sana layk bi yoldaş olamadım hep yiyorum:14:
Ebruuuuuu buldun mu kiyafet kizzz:12::12::12:

Baktık canım ama magazalr kapanmak üzereydi.Bu yüzdeen aceleye getirmek istemedim.H. sonu tekrar aynı yerlere ayrıntılı şekilde tekrar bakıcam canım:12:

Bugün iyi degil menm ama çok tatlı istegim vardı inanılmaz deerecede offf:14:

Waaaawww aferin zuzuuuum benim ya helal:46:

İşte benim melisimmmmm:29::46:Seninle gurur duyuyorum ama snei utandırdıgım için affet sana layk bi yoldaş olamadım hep yiyorum:14:

Baktık canım ama magazalr kapanmak üzereydi.Bu yüzdeen aceleye getirmek istemedim.H. sonu tekrar aynı yerlere ayrıntılı şekilde tekrar bakıcam canım:12:

İcine sinmesi onemli tabi Gonlune gore bulursun ins.
Sormaaaa tatli istegi bende de fena halde gıcık oluyorum resmen kendime:19:

bende sneinnlee gururrr duyyorumm ve eminim baaşrcanaaa beni hiçde utandırmadın çünkü benim arkdaşım yoldaşım azimli iradeli baaşrcanı biliyorummm :29:

Saol yoldaşım İnş. umudunu boşa çıkarmam:29:

İyi geceler ebrucum kizim uyudu bende uyuyayim yarin kacamaksiz bi gun olur herkes icin ins.:31:

Back