• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Sabah..2 dilim beyaz ekmek, yumurta, tulum peynir. 1 çay kasığı bal ile süt, salatalık

Ara..yok disardaydim

Öğlen..çorba, 1 dilim ekmek, yoğurt

Ara..2 bitter, 3 yulafli ozge:1:

Ara..tek Şekerli çay,m1 yesil elma

Aksam..etli patlıcan yemeği, cacik.2 lokma ekmek

Ara..1 çatal kek 1 ısırık hatta..sekersiz çay

Özgenin formülünü uygulamaya karar verdim..gittim yulafli ve bitter aldım..çünkü bu ara anım acayip abur cubur çekiyor..dün biskuvilere saldırdım resmen..o yüzden bundan sonra cayın yanında 2 3 yulafli yiyerek nefsimi koreltcem..hepimiz özgeye kızdık ama kız tatilde bile yemedi:46:İdolümsun osgeeeee

jojopp nerdeee merak etimm onuuuuuuuuuuuu:43:

Buradayım canım benim..kızım artık hic durmuyor oturtuyorum arkamı döndüğüm an ayakta..yürütecte koyuyorum pesindeyim bugun arkamı dondüm halıya takılır dustu:14:Cok canım sıkıldı kızımı sallarken nete giriyordum artık uyuduğu anda hemen ise güce bakıyorum degilse 5 dk 5 dk..elim ayağıma dolaşıyor..ne zormus..bı de yürüse hic oturmayacağız..aman yürüsün de..böyle de tehlikeli..bide beni yürütecte olarak kullaniyor:1:2 buklum bütün gün onu gezdiriyorum Allah saglık versin gezdirecek tabi..sen nasılsın canım daha gecmise bakamadım nikah nasıldı..

Busuuu canım annecine geçmiş olsun.Sanırım yemek yemeyi çok seviyorsun ama biras kısmadan olmuyor işte:14:Keşke yesek tıka basa(bazı arkadaşlarım var öyle:47:)ama kio almasak hep zayıf olsak ama nerde:19:
cok saolll cnm. Annem bitti ben hastalandım. Gece istifra falan ettim ateşlendim yattim agzima hic bisey sokmadm.s bugün ii gibiyim ama. Tek ii yani bu hastaligin yemek yememiş olmak :) saka bi yana herkes sagligindan olmadan zayıflasn herseyden önce saglik..
Evet yemek yemeyi gercekten cok seviyorummm:) keske yiyip zayif kalsk:)

Sabah..2 dilim beyaz ekmek, yumurta, tulum peynir. 1 çay kasığı bal ile süt, salatalık

Ara..yok disardaydim

Öğlen..çorba, 1 dilim ekmek, yoğurt

Ara..2 bitter, 3 yulafli ozge:1:

Ara..tek Şekerli çay,m1 yesil elma

Aksam..etli patlıcan yemeği, cacik.2 lokma ekmek

Ara..1 çatal kek 1 ısırık hatta..sekersiz çay

Özgenin formülünü uygulamaya karar verdim..gittim yulafli ve bitter aldım..çünkü bu ara anım acayip abur cubur çekiyor..dün biskuvilere saldırdım resmen..o yüzden bundan sonra cayın yanında 2 3 yulafli yiyerek nefsimi koreltcem..hepimiz özgeye kızdık ama kız tatilde bile yemedi:46:İdolümsun osgeeeee

Menun cok guzel canim . Eger yulafli ve bitteri yersen. ( ayni bu olcude)( ben 4 aydir yiyorum ) insanin cani pek bisi istemiyo oglen yersin cokta aksama kalmadn hem zayiflar hem de nefsini köreltmis olursun. Ben bu aralar biraz abarttim ama gene toparlaniyorum sizin iltifatlariniza layik olmam gerek beni cok simarttiniz saolun hepiniz beni de arada durtun kizin yoksa :30:

BUSUUUUU,canım geçmiş olsun.Tabii en başı saglık.Saglıklı çıtır hatunlar olucaz inş.:12:
ÖZGE VE JOJOPPP,iyi günleriniz kızlar.Herke bana derdi ama ben hayır yürüynce hafflycem ama daha beter olduk.Uyumadıgı tüm zamalar arkasında yürüyorum.Yrüteç daha iyiydi.Şimdi çekmeceyi açıyo ve delici kesici bişiler alıcak die ödüm kopuyor.Her yeri bantladım ve lastik geçirdim.Kapıları pattadan kapatıo ve bzen eli sıkışıo:14:Çok tehlikeli bi zaman.Hep gözm üstünde vee afedersin tualette bile yanıma alıyorum:17:Çnük yanında degilken ummadıgım tehlikeli bi yerleri bişileri ellio.Dün sessizleşti bi baktım fırınn kapagını açıo son anda tuttum:31:Uyurken yemek yiyiyom ve yemek anca yapabiliom.Görenler diete gerek yok emir seni peşinde gezddrrken daha çokk zayfılatacak merak etme diolar.
JOJOOOP,menün harika:46:Nerde kaldı o börekleri pastaları yiyen jojop gitmiş yerine çakma özge gelmiş sanki:1:
ÖZGE,bana,jojopppa ve sehraya yulaflı aldırttın.Daha arkadan bi sürü insan bunu yapacak ve ünün namın ilerleyecek başka topiklereeeeeee:1::42:

BUSUUUUU,canım geçmiş olsun.Tabii en başı saglık.Saglıklı çıtır hatunlar olucaz inş.:12:
ÖZGE VE JOJOPPP,iyi günleriniz kızlar.Herke bana derdi ama ben hayır yürüynce hafflycem ama daha beter olduk.Uyumadıgı tüm zamalar arkasında yürüyorum.Yrüteç daha iyiydi.Şimdi çekmeceyi açıyo ve delici kesici bişiler alıcak die ödüm kopuyor.Her yeri bantladım ve lastik geçirdim.Kapıları pattadan kapatıo ve bzen eli sıkışıo:14:Çok tehlikeli bi zaman.Hep gözm üstünde vee afedersin tualette bile yanıma alıyorum:17:Çnük yanında degilken ummadıgım tehlikeli bi yerleri bişileri ellio.Dün sessizleşti bi baktım fırınn kapagını açıo son anda tuttum:31:Uyurken yemek yiyiyom ve yemek anca yapabiliom.Görenler diete gerek yok emir seni peşinde gezddrrken daha çokk zayfılatacak merak etme diolar.
JOJOOOP,menün harika:46:Nerde kaldı o börekleri pastaları yiyen jojop gitmiş yerine çakma özge gelmiş sanki:1:
ÖZGE,bana,jojopppa ve sehraya yulaflı aldırttın.Daha arkadan bi sürü insan bunu yapacak ve ünün namın ilerleyecek başka topiklereeeeeee:1::42:

Ebru cok yasa emi guldurdun beni yulafli satisinda patlama yasancak reklamlarinda oynatirlar belki beni:60::60:kuzucuklar konusuna gelince kara kara dusunuyorum napcam diye bende baya bi önlem almayi dusunuyorum bi an olsu yalniz birakmaya gelmiyorlar Allah korusun onlari anne olmak cidden cok zormus her donemleri ayri zor

Ebru cok yasa emi guldurdun beni yulafli satisinda patlama yasancak reklamlarinda oynatirlar belki beni:60::60:kuzucuklar konusuna gelince kara kara dusunuyorum napcam diye bende baya bi önlem almayi dusunuyorum bi an olsu yalniz birakmaya gelmiyorlar Allah korusun onlari anne olmak cidden cok zormus her donemleri ayri zor

Hani eti çikolata keyfi reklamı çıkıyo ya kız dans ediyor.O çıkınca da nedense aklıma sen gelion:9:Eşim dio yorgunum ama diyorum sen 10 saat çalıyosun ama annelik 24 saat!!!

Hani eti çikolata keyfi reklamı çıkıyo ya kız dans ediyor.O çıkınca da nedense aklıma sen gelion:9:Eşim dio yorgunum ama diyorum sen 10 saat çalıyosun ama annelik 24 saat!!!

Beyaz uzun elbise giymis o kiz heralde ciko yiyom ya hergun ondandir belki.Onlar belli bi saat goruyorlar tam farkinda degiller ne kadar zor oldugunun 1 gun boyunca sadece onlar baksa anlarlar :1:

Sabah ac karnina 2 bardak ilik su
09.30
2 dilim cavdar
Sucuklu yumurta
3 zeytin
Kk peynir
Yesilcay
12.30
Sekersiz nescafe
5 yulafli
1 bitter
15.00
Yarim ayva
Yogurt
4 findik
18.30
Nesfit
Sonra yesilcay bi mini browni bitsin diye ugrasiyom:1:
Su. 3 lt
300 ip atlama
100 basen
100 mekik

Sabah ac karnina 2 bardak ilik su
09.30
2 dilim cavdar
Sucuklu yumurta
3 zeytin
Kk peynir
Yesilcay
12.30
Sekersiz nescafe
5 yulafli
1 bitter
15.00
Yarim ayva
Yogurt
4 findik
18.30
Nesfit
Sonra yesilcay bi mini browni bitsin diye ugrasiyom:1:
Su. 3 lt
300 ip atlama
100 basen
100 mekik

Menünü hiç begenmedim canım:19:Hani öglen yemegin:47:öglen yada akşam salata çorba sebze et bunları tüketsen daha iyi degilmi:20:Ög:20:en çok yesen hadi akşamı nesfitle kapattın diycem ama fınfıkla ayvayla doyuyormusun?Senin sebze ve et tüketmen gerek çünkü yediklerin bebegine geçiyor.Hiç vitamin almıyosun:19:

Menünü hiç begenmedim canım:19:Hani öglen yemegin:47:öglen yada akşam salata çorba sebze et bunları tüketsen daha iyi degilmi:20:Ög:20:en çok yesen hadi akşamı nesfitle kapattın diycem ama fınfıkla ayvayla doyuyormusun?Senin sebze ve et tüketmen gerek çünkü yediklerin bebegine geçiyor.Hiç vitamin almıyosun:19:

Cnim tam 1 haftadir hergun tavuk et yedim abur cubur yedim die bugunu hafif kapatayim dedim yoksa herhafta sebze et meyve yogurt yumurta sut hepsini tuketiyom

Bende günü erken kapattım.Kocişi beklemdim:5:Napim bu hafta yalnız yesin:26:Akşama menümü bekleyim anacımmmm:52:

Bende günü erken kapattım.Kocişi beklemdim:5:Napim bu hafta yalnız yesin:26:Akşama menümü bekleyim anacımmmm:52:

Ya zaten 1 hafta 7 diyim hadi iste simdiden sonra bisi yemezsek bence 1 kilo gider artik 1 kilo birden gitsin cok yavas veriyoz 500 grmin altina dusmememiz gerek

Kolay gelsin canim ev işi bitmez:50:Maalesef Bende yesilcay iciyorum spor yaptim tabi spor sayilirsa :26:

sabah aç karnına su
kahvaltıda büyük oğluş yokya cnm hiç bişey yemek istemedi ama bir an düşündüm küçük oğluş var serap nabıyosun sen hem süt veriyosun hem bişey yemek istemiyosun yemessen nasıl süt olcek sen boğazından kesicen diye çüçük oğluşunundamı rızkını kesicen diye düşündüm ve sonrasında herşey yedim:1: 1 dilim ekmek 3 zeytin 4 dilim kaşar 1 koca bardak ıhlamur
ara nescafe
öğle misafirlikteydim 1 kase makarna 2 mantar kurabiye 1 dilim haşhaşlı kek yarım dilim cevizli ekmek
akşam fırında patates havuçlu tavuklu bi yemek ve yoğurt
ara çay ve şimdi nescafe mi içiyorum
dün anneler günü hediyesi olarak anneme hediye almak için bi mağazaya girdim berkay kucağımdaydı tezgahtar kız demezmi abla maşallah çocuğun çok küçük ve sen hiç kilo almamışsın formunu korumuşsun dedi sonra ben 1 tane daha var evde dedim 4 yaşında kızın gözleri aynen böyle oldu:53::1: derken yaşımı sordu ve söyledim dedim 24 yaşındayım kız 2. şoku yaşadı oda 24 yaşındaymış ve bekarmış dedim alayım seni oğluma güldük gülüştüük orda kız bana bravo dedi nasıl zayıfladığımı sordu anlattım ve çok sevindirik oldum hehehe:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Back