• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

tebrik ediyorum. tatilde kilo almamak ve üstüne vermek. benim de hedefime 2 kilo kaldı. genişleyen bir sürü pantolonum var. 2 kiloyu da vereyim hepsi terziye gidecek.

Saol canim ben de seni tebrik ederim menulerindeki degisim ve verdigin kilolar icin :46:
Pantolonlarin bol gelmesi muthis bi mutluluk veriyo bana da :16:

maşallah yaa :)) uzun sürede kilo vermek daha kalıcı oluo demi ??

Tabi dedigin dogru yagdan gidiyo boylece yemedigin surece geri almazsin da ama bence ayda 4 kilo bilemedin 3 kilo vermek gerek eee 4 ayda benim 12 16 kilo vermem gerekti baya rahata aldim sporda yok tabi ee napalim yavas gitsinde geri donmesin yeter benimki de bi basari ama bence 4 ayin hakki 11 kilo degil:50:

tabi cnm haklısın kilo vermeye karar vermek ilk büyük basarı zaten :) bide kilo verme yöntemini ögrenince nasıl olsa yapıorum die birazda dikkat edilmio ilk bastaki gibi dikkat ediomusun yediklerine menüleri okuma vaktim olmuo pek :))

Arkadaslar merhaba.. Kusura bakmayın bi kac gündür girmedim. Regl oldum malum cok ağrım oluyo halim yoktu pc basina gececek. Dunde seminere falan gittik okulla sonra sevgili annemle uğraştım. Besin zehirlenmesi oldu tabi hastaneden korkutuğu icin bi türlü götüremdm hastaneye. Neyse ki sonunda ikna oldu bi serumcuk yedi ayıldi. Menülere gelince dün berbatti. Normal diyette değilmism havası var üstümde çikolatalar yemekler havada uçuşuyo. Ama toplamam lazım artik kendimi.
Ayrica cokseymiistedim tebrik ederim cnm seni de kilo vermene cok sevindim. En kisa sürede istediğin kiloya ulasirsin umarm:) diğer kilo veren arkadaslar da ayni sekilde.
Osgecim seni ayri tebrik ederim hem tatilde olup kilo almamak hatta bi de kilo vermek herkesn harcı degil:) iradene hayran kalmamak mümkün degil :)
bende silknip kendime geleyim ve kaldigim yerden devam edeyim yoksa diyet elden gidecek :)

Arkadaslar merhaba.. Kusura bakmayın bi kac gündür girmedim. Regl oldum malum cok ağrım oluyo halim yoktu pc basina gececek. Dunde seminere falan gittik okulla sonra sevgili annemle uğraştım. Besin zehirlenmesi oldu tabi hastaneden korkutuğu icin bi türlü götüremdm hastaneye. Neyse ki sonunda ikna oldu bi serumcuk yedi ayıldi. Menülere gelince dün berbatti. Normal diyette değilmism havası var üstümde çikolatalar yemekler havada uçuşuyo. Ama toplamam lazım artik kendimi.
Ayrica cokseymiistedim tebrik ederim cnm seni de kilo vermene cok sevindim. En kisa sürede istediğin kiloya ulasirsin umarm:) diğer kilo veren arkadaslar da ayni sekilde.
Osgecim seni ayri tebrik ederim hem tatilde olup kilo almamak hatta bi de kilo vermek herkesn harcı degil:) iradene hayran kalmamak mümkün degil :)
bende silknip kendime geleyim ve kaldigim yerden devam edeyim yoksa diyet elden gidecek :)

çok geçmiş olsun anneciğine...hedefime bir ulaşsam. 60 60 60....bu sabah iyi bir kahvaltı ettim. az önce de çilek ve kivi yedim. bu cuma 61 olabilmeyi umuyorum.

çok geçmiş olsun anneciğine...hedefime bir ulaşsam. 60 60 60....bu sabah iyi bir kahvaltı ettim. az önce de çilek ve kivi yedim. bu cuma 61 olabilmeyi umuyorum.

saol canim. Azimlisin sen yaparsin. birak kocanin ne söylediğini de cok takma bende bu hafta 61e düşmeyi planlıyorum. Hatta 60olursa cok ii olur. Ski bi diyet yapcm bu hafta. Cünkü sınavlarm da bitiyo artik. Sporlarimi cogaltcm bu haftayı telafi edicemm.. Bakalım nasl bi sonuc alcm ..

Saol canim yazdiklarin icin simardim iyice bende caktiradan yemeye basladim pasta kurabiye hemen dur demem lazim abartmadan sende takma cabuk toparlarsin onemli olan farkina varip dur diyebilmek :34:

Saol canim yazdiklarin icin simardim iyice bende caktiradan yemeye basladim pasta kurabiye hemen dur demem lazim abartmadan sende takma cabuk toparlarsin onemli olan farkina varip dur diyebilmek :34:

rica ederim cnm ne demek hakettin:) bosver cok da kasma kendini canin istediginde ye ben yiyorum napm özledim doyasya yemek yemeyii.:)

Sabah ac karnina 2 bardak ilik su
09.00
2 dilim cavdar ekmegi
1 haslanmis yumurta
3 zeytin
Kk peynir
Yesilcay
12.30
Nescafe
1 bitter
3 yulafli
16.00
Misafirlikteydim
2 kakaolu hosbes
2 kurabiye
2 minik halley
Sutlu kahve
18.30
7 top kofte
2 kasik pilav
Cacik
Su 3 lt
Su abur cubur olayina girdim bian once cikmam gerek :20:

iysakşmalr kızlarrr pazrr günüü maç varr eşim izliyorr lgde dışardaa bende neten takip ediyorummm gs fb inş gs alllcakkkkkkkkkkk :32:

mncüm:)

sabah 2dlm çav ekemk kahvaltılıklar çay

ara türk kahvesi 5 badem

öglen nikahtaydım :))

akaşam kızartma yogurtt ekmeksşzz

5 biryerde çay

çilek 5 adett,,

saat 9da annemgile gi,tcez kardeşler toplandı kööstepek pasta yaptım ordada tatlı varrr yiycez mecbur araba aldılarr çünkü kardeşim:nazar: alah uatnmdırmasınnn:34:

Sabah ac karnina 2 bardak ilik su
09.00
2 dilim cavdar ekmegi
1 haslanmis yumurta
3 zeytin
Kk peynir
Yesilcay
12.30
Nescafe
1 bitter
3 yulafli
16.00
Misafirlikteydim
2 kakaolu hosbes
2 kurabiye
2 minik halley
Sutlu kahve
18.30
7 top kofte
2 kasik pilav
Cacik
Su 3 lt
Su abur cubur olayina girdim bian once cikmam gerek :20:

oh ohhh misafirliktedeee götürmüsünn walaa :) ösgecim iyy gezmeye başladın snedeee :9:

ben 2 gündür biraz düzensiz beslendim. yarın sabah tam gaz devam edeceğim inşallah. bu hafta 61, li bir rakam gördüm ya inanamıyorum. en son tartıda 61 i ne zaman gördüğümü hatılamıyorum bile.

pazarı şerifleriniz hayır olsun geleceğin çıtırık hatunları:54::16::16:,gerçi gün bitti amaaaa:27::27::27:

napıyonuz bakem:51:

Back