• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

pazarı şerifleriniz hayır olsun geleceğin çıtırık hatunları:54::16::16:,gerçi gün bitti amaaaa:27::27::27:

napıyonuz bakem:51:

ben hem survivor hem de umutsuz ev kadınları izliyorum. yarının tatil olmasının keyfini sürüyorum. eylülde romanyada bir kongre var. gitsem mi diye düşünüyorum. ütüm var. birazdan kalkıp yapayım diyorum. aaa ne çok şey yapıyorum ya...

BUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılık limonlu su.
Sabah:sucuklu yumurta,domates,biber,salata,peynir,2 çatal nutella,2 dl.beyaz ekmek,çay.
Ara:türk kahvesi,1 ekşi elma.
Ara:yarım pop kek,yarım portakal.
Ögle:1tabak çorba,1tabak tavuklu mantar sote,2kaşık yogurt,2dl.çavdar,1 bardak kola:17:
SPOR:2.5saat tempolu yürüyüş
Akşam:2 minik(fırın poşetinde)baget,4 kaşık pilav,2 kaşık yogurt.
SPOR:1 SAAT YÜRÜYÜŞ
Ara:nescafe,yarım pop kek,kuruyemiş:36:

SU:3.5LT.
Çok yürüdüm ve çok yoruldum kızlar.3 elbise arasında karasız kaldım ve daha bakmak stedigim bazı yerler var.Aklımda kalsın istemedim.38 beden :21:cuk die:12:ama bazı satenlerde 40 beden oldu:43:Gögüsleriniz ve üst yapınızdan fermuar kapanmıyor dedikçe kız içimden kendime kızdım.Üst bedenimi incelteme lazım kızlar.Ama her kıyafet giyişimde eşimin bakışları ne hoştu:127::124:Bu beni dahada hırslandırdı.Heleki tek omuzlu koyu yeşil bi elbide koltukaltımdan kapanmadı ve eşim çok begendi ama olmadı:5:Daha şu bogazı tutsaydım koca kış olabilridi:14:

herkese günaydın
bugün yeniden başlıyorum hayırlısıyla. bu hafta sanki
3-5 gram alavakmışım gibi bir his var içimde. az sonra bebişimle kahvaltı edicem. bugün pazartesi ve tatil. pazartesileri 22'ye kadar çalışıyordum. o nedenle çok mutluyum. birde çok sıkıldım kızlar ben. kısa süreli bir tatile gidesim var. boğazıma kadar işe battım. kafayı yiyeceğim. bir de romanya işi var. sizce değer mi. giden var mı aranızda.

Yeşilçayımı yudumlarken geçmie bi göz atayım:126:Ogluşu henüz uyuttum ve daha yemek yapıcam.Kociş gelince hemencecik bakırköye gidicez kıyafet bakmaya.Bu demek oluyorki bu akşam tempolu yürüyüş var:52:Bu hafta 800 gr verirmiyim ki:26:gün felanda yok bu hafta.Eeee hadi fırsat bu fırsat bu hafta sık dişini ve 55.0 gör:16:Kaynımın nişanında(13.07.2012)
52 hedef koyucam kendime:18:

Busuuu canım annecine geçmiş olsun.Sanırım yemek yemeyi çok seviyorsun ama biras kısmadan olmuyor işte:14:Keşke yesek tıka basa(bazı arkadaşlarım var öyle:47:)ama kio almasak hep zayıf olsak ama nerde:19:

Sabah ac karnina 2 bardak ilik su
Sabah
2 dilim cavdar ekmegi
1 h.yumurta
3 zeytin
Kk peynir
Yeşilçay
Ara
Nescafe
2 minik bitter browni
Ara
1 elma
Yogurt
5 findik
Ara
Sutlu kahve
3 yulafli
Aksam
1 kase yayla corbasi
2 tavuk but
Yogurt
Yarim bardak light kola
Sonra yesilcay 1 bitter
Su. 3 lt
300 ip atlama
100 basen hareketi
100 mekik

Yeşilçayımı yudumlarken geçmie bi göz atayım:126:Ogluşu henüz uyuttum ve daha yemek yapıcam.Kociş gelince hemencecik bakırköye gidicez kıyafet bakmaya.Bu demek oluyorki bu akşam tempolu yürüyüş var:52:Bu hafta 800 gr verirmiyim ki:26:gün felanda yok bu hafta.Eeee hadi fırsat bu fırsat bu hafta sık dişini ve 55.0 gör:16:Kaynımın nişanında(13.07.2012)

Aksamlari 6 dan sonra hicbisi yeme bu hafta verirsin bence Suyu da cok iciyon zaten bide ip atla bol bol canim

Kızlar bana bisiler oluyo delircem resmen ne gorsem yemek istiyorum noldu anlamadim gitti bi daha kilo almak istemiyorum cok fena aburcubur krizi geliyo :14:

dünkü menüm gayet güzel ve başarılı bi sonuçtu yani çok hafif şeyler yedim gün boyu çok gezdim bu günkü menümü yazayım size kızlar bugün eşim evdeydi tatildi daha doğrusu
sabah aç karnına nescafe
kahvaltıda 3 dilim kaşar 3 zeytin şekersiz çay ekmek yok canım istemedi nedense bu hafta büyük oğluşumda yok kayınvalidemlerde yok köye gittiler çüçük oğluşumla bol bol gezicem hehehhee :1:
ara 1 avuç kadar osmanlı kuruyemişi içinde ceviz fındık kuru üzüm incir falan var 1 avuç ondan yedim ve maden suyu içtim
öğle abimdeydik aperatif bişeyler yedik orda çeyrek simit 1 dilim browni 1 gofter tabak doluydu ama saldırmadım hayret:19:
ara tekrar kuruyemiş ve nescafe
akşam ekmek arası kumru yedim çok severimde 5 gibi yedim onuda şuan çok açım birazdan yatarım yememek için
spor çok gezdim 5 saati geçmiştir

kesinlikleee vereceksinn biz sana güveniyoruzzzzz istedigin elbiseyi alıp o düğünde giyceksinn yoldaş:23:

Kızlar bana bisiler oluyo delircem resmen ne gorsem yemek istiyorum noldu anlamadim gitti bi daha kilo almak istemiyorum cok fena aburcubur krizi geliyo :14:

Sabah ac karnina 2 bardak ilik su
Sabah
2 dilim cavdar ekmegi
1 h.yumurta
3 zeytin
Kk peynir
Yeşilçay
Ara
Nescafe
2 minik bitter browni
Ara
1 elma
Yogurt
5 findik
Ara
Sutlu kahve
3 yulafli
Aksam
1 kase yayla corbasi
2 tavuk but
Yogurt
Yarim bardak light kola
Sonra yesilcay 1 bitter
Su. 3 lt
300 ip atlama
100 basen hareketi
100 mekik
öösgecimm abur cuburr yemeee onun yerineee meyvee yeee hadiii toparlan :)) menünün buğün begendimmm sporda ypmısınnn:46:

mneücümm:))

sabah 1dlm çav 1 haşlanmış yumurtaa kahvaltılık lar açy

ara tikveşli yogurt,,

öglen dışardaydık avmde tavuk sögüşlü salata ayran

ara nescafe kuruyemiş

akşam köfte bulgur pilavı lahana salatası

1 yeşil elma:42:

ben az önce çok kötü bir şey yaptım...hem de çok kötü...kuzucum halley yiyordu...bana da verdi. ama verirken çok tatlıydı. annecim sen de ye, hadi beraber yiyelim dedi. valla ben eridim gittim ve yedim...ben bu hafta kilo falan veremicem...zaten elimde hala çok kötü ve çok acıyor...

mneücümm:))

sabah 1dlm çav 1 haşlanmış yumurtaa kahvaltılık lar açy

ara tikveşli yogurt,,

öglen dışardaydık avmde tavuk sögüşlü salata ayran

ara nescafe kuruyemiş
M
akşam köfte bulgur pilavı lahana salatası

1 yeşil elma:42:

:46::nazar:Kizzz masallah tü tü tü nazar degmesin Cok iyi menuler cikariyon

ben az önce çok kötü bir şey yaptım...hem de çok kötü...kuzucum halley yiyordu...bana da verdi. ama verirken çok tatlıydı. annecim sen de ye, hadi beraber yiyelim dedi. valla ben eridim gittim ve yedim...ben bu hafta kilo falan veremicem...zaten elimde hala çok kötü ve çok acıyor...

geçmiş olsun cnmmm ee buğün mazur göreülebilirrrr çoçuk bayramıydı bide ee sende ane olduguna göree peki ğörmedik:)

Ay ne tatlisiniz:16:Benim kizim da bana oyle ye annecim dese ben de erir giderim koca 10 lupaketi bitiririm:1: saka bi yana arada olur oyle ne var sende haftada 1 mesela.bak bol su ic sen iyi menuler cikariyon kendine olsn guvenini yitirme bence eline noldu ben kacirdim heralde orayi gecmis olsun 100 grda olsa vermelisin veremicem diyerek bastan yenilgiyi kabul ediyon:20:Hadi toparlanalim artik ben de baya cozuttum tatil de rahat dur gel burda ye:25:

Back