- Konu Sahibi puccakanka
- #3.361
kızzlarr yarınn arkdaşım nikahı var ne giysemkiiiiiii :44:fikirr verinn siyah elbise giysem diyorum üstüne ceket ayakbaıı nubuk bordo topukluuu olurmu ?? çorap isyahmı sahra rengimi giysem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Melisim yan profil olan resim mı sensin..ay bidaha koysaydın ben goremedim
Osge arkadasım seni tebrik ediyorum..oteldeki azmini hep okudum cevap hem yazamadim hem yazmadım..cok yogun gecti bu hafta..dogum gunu yorgunluğunu atmadan bugun gunüm vardı bende..hem de seni yemek yemeye yönlendirmek istemedim..ben öyle bı tatile gitsem ve 52 kilo olsam yemeklere gömülürüm..bunu sana soylemedim kotu etkilemeyim diye..nitekim bu hafta gömüldüm..su an midem ağrıyor yemekten ama cok yorgunum..Bide her gören bana acıyor yazık kız hic seni oturtmuyor nası kilo verdigin belli diye..ben de hakikaten bu hafta bittim..zaten hep pasta börek yedim..su an itibari ile ise pastaya doydum ve tiksindim..yarından itibaren normal düzenime donmem lazim lütfen bana bir kızın..sacımı basımı yolun..degilse alıcım verdigim kiloları..gerçi annem kilo nasıl aldan sacmalama bu hareketle kilo alınır mı diyor..bilmiyorum..yarından itibaren pastane beslenme düzenimi bırakıyorum..
Kilo veren arkadaslarım Sehraa epru zuzum ve diğer hatirlayamadigim arkadaslarımı teprik ediyorum vermeyenler de üzülmesin haftaya vermez inşallah melisimHepinizi öpüyorum kizlar
Melisim yan profil olan resim mı sensin..ay bidaha koysaydın ben goremedim
Osge arkadasım seni tebrik ediyorum..oteldeki azmini hep okudum cevap hem yazamadim hem yazmadım..cok yogun gecti bu hafta..dogum gunu yorgunluğunu atmadan bugun gunüm vardı bende..hem de seni yemek yemeye yönlendirmek istemedim..ben öyle bı tatile gitsem ve 52 kilo olsam yemeklere gömülürüm..bunu sana soylemedim kotu etkilemeyim diye..nitekim bu hafta gömüldüm..su an midem ağrıyor yemekten ama cok yorgunum..Bide her gören bana acıyor yazık kız hic seni oturtmuyor nası kilo verdigin belli diye..ben de hakikaten bu hafta bittim..zaten hep pasta börek yedim..su an itibari ile ise pastaya doydum ve tiksindim..yarından itibaren normal düzenime donmem lazim lütfen bana bir kızın..sacımı basımı yolun..degilse alıcım verdigim kiloları..gerçi annem kilo nasıl aldan sacmalama bu hareketle kilo alınır mı diyor..bilmiyorum..yarından itibaren pastane beslenme düzenimi bırakıyorum..
Kilo veren arkadaslarım Sehraa epru zuzum ve diğer hatirlayamadigim arkadaslarımı teprik ediyorum vermeyenler de üzülmesin haftaya vermez inşallah melisimHepinizi öpüyorum kizlar
menüm kızlar:)
sabah 1 dlm çav beyaz peynir zeytin çeri doömates salatalık biber çay helva
ara kayısı çayım 1 muz
öglen 1 simit çay
ara 5biryerdem
akşam yogurt çorbası 4 ymk kaşıgı bulgur ilavı tavuk
nescafe kuruyemiş
BUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılk limonlu su.
10:30 :kk peynr,1 salata,1 çeri domates,2 zeytin,1 dl.çvdar,ıhlamur.
11:30 :türk kahvesi.
12:30 :1 yeşil elma.
13:40 :2 kepçe yeşil mercimek,2 kaşık yogurt,1dl.çavdar,kıvırcık salatası.
17:30 :ekmek arası(2kkpeynr,2 salata,2 ç.domates)1 bardak kola
19:00 :1dl.ıslak kek,yeşilçay.
5 buçukta erkenden kapattm günü inş. acıkmam.Acıkırsam 1 ekşi elma veya yoguurt yerim.Çok yoruldum kıyafet baktım eşmn halasınn kızınn nişanına.38 beden mini bir elbiseye cukkadan oldueşimin yüzünü anlatamam.Hyrn kaldı ama aldırmadıçünkü kısaydı ve ogluşm var artık egilicem peşinden koşturuken hem boyu kısa hem gögsüm açılır die.Yarında başka yerlee bakıcaz.Ama kızlar göbüşş çıktıİçime çektim ve süper oldu ama içime çekmeme gerek kalmasın gtsin artık bu göbüşteki yaglar küsüp terk etsinler beni ve bu bedeni
spor:3 saat yürüyüşbackalrım agrıoKol ve oklava yapıcam şimdi
Menuleriniz guzel kizlar . Melis resim konusuna gelince ben hepinizi merak ediyorum ancak kendi resmimi koyamicagim icin siz de koyun diyemiyorum kocis asla izin vermez kisa sureli de olsa konuyu dile getirip tadimizi kacirmak istemiyorum
Sabah ac karnina 2 bardak ilik su
Sabah
1 dilim cavdar ekmegi
1 haslanmis yumurta
3 zeytin
Kk peynir
Yesilcay
Ara
Nescafe
2 bitter
4 yulafli
Sonra 1 avuc fistik
Ara
Yarim armut
Yogurt
4 findik
Aksam
3 kasik barbunya
2kasik bulgur pilavi
Yogurt
İste sonrada kek
Su 3 lt
keşke 1 tabak makarna yeseydin.Yarm açmadn bişicik olmazKahve konusunda seni çok iyi anlıyorum.Biz binaca her sabah kahvaltıdan snra birimizde toplanıp içiyoruz.Sanki ogün içmesem bi eksilik oluyor.Ayılamıyorum sanki bi garip biişi ama sen daha tirkyakisin.Çünkü sabah aç karınla ve günde daha fazla tükettigin için.1 kez içilmesisabah
4 zeytin 2 dilim ekmek 2 dilim sucuk 1 çatal peynir çay
ara türk kahvesi 2 tane kremalı bisküvi
öğle 2 tabak makarna yoğurt
ara kayısılı çayımdan yarım açma sonra arkasından türk kahvesi of ya ben bu kahveyi nasıl bırakıcam kızlar bana bi çare artık içmek istemiyorum ama içmeyincede kendimde bişeyleri eksik hissediyorum tıpkı sigara içen bir insanın bırakamayışı gibi kendime sinir oluyorum
akşam 2 yemek kaşığı bakla ve 2 bardak ayran çok az salata
su 2 litreye yakın
Şimdi koşturuyrz peşlernden ve emzirmeye güveniyrz:18:Tekrar düzene gir canım sil baştan cumya seni vermiş ggörücem yoksa:117:Melisim yan profil olan resim mı sensin..ay bidaha koysaydın ben goremedim
Sabah ac karnina 2 bardak ilik su
Sabah
1 dilim cavdar ekmegi
1 haslanmis yumurta
3 zeytin
Kk peynir
Yesilcay
Ara
Nescafe
2 bitter
4 yulafli
Sonra 1 avuc fistik
Ara
Yarim armut
Yogurt
4 findik
Aksam
3 kasik barbunya
2kasik bulgur pilavi
Yogurt
İste sonrada kek
Su 3 lt
kızlar karar verdim nikah için elbise giymicem siyah kumaş pantolun puantiyeli gömlek cekett topuklşu bordo ayakabılarımı
2 gündür pek katılamıyorum size. sabahtan beri karnım ağrıyor yavaş yavaş. eşim de sürekli artık kilo verme. hint fakirlerine döndün diyor. azıcık ye kilo al diyor.
Kizlar hepinize gunaydin bu sabah tartildim bu cuma kac gramVerdigimi bileyim diye kilo bildirimimi 2 gun gecikmeli yapiyorum
Kilo bildirimim
Baslangic:63 :120:
geçen hafta:52.300
bu hafta119:
giden:300
gelen:0
Toplamda giden: 11 kilocuk
Hedef: 49
Tatil donusu ayni kilo olsam iyi diyodum 300 de ustune gitmis:13:Suan tam 52 kiloyum hedefime 3 kilo kaldi ama benim icin 10 kiloyu vermekle esdeger spor istiyo resmen vucudum yoksa gram gram 3 aya anca gider