Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Misafirler gitti ogluşu uyuttm yine yatana kadr 2 oluyor.Şuan:KK37:bu haldeyim kızlar.Hem hazrılık hem temzlk olş bi yandan çok yorgunum:KK14:
BUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılk limnlu su.
Sabah:1 dl.kepek ekmek,1 çatal peynir,3 zeytin,1 salata,çay.
Ara:türk kahvesi.
Ögle:1 tabak bugur pilavı,sogan,3 kaşık yogurt.
Ara:yeşilçay.
Akşam:1 tas çorba,2 kaşık yogurt,1 çatal tavuk.

Misafirlerle sadece yaptıgım pastamdan ve 1 misket büyüklügünde(kaynana bogan kurabiyesi)nden attım agzıma.Oda erkes begendi die tadını merak ettm.Çay ve türk kahvesi içtim.

Spor:100 mekik
ev temzlgi

Su:3lt

Okuyamıycm menüleri anca yarn okuyup yorumlrım kızlar iyi geceler

Misafirler gitti ogluşu uyuttm yine yatana kadr 2 oluyor.Şuan:KK37:bu haldeyim kızlar.Hem hazrılık hem temzlk olş bi yandan çok yorgunum:KK14:
BUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılk limnlu su.
Sabah:1 dl.kepek ekmek,1 çatal peynir,3 zeytin,1 salata,çay.
Ara:türk kahvesi.
Ögle:1 tabak bugur pilavı,sogan,3 kaşık yogurt.
Ara:yeşilçay.
Akşam:1 tas çorba,2 kaşık yogurt,1 çatal tavuk.

Misafirlerle sadece yaptıgım pastamdan ve 1 misket büyüklügünde(kaynana bogan kurabiyesi)nden attım agzıma.Oda erkes begendi die tadını merak ettm.Çay ve türk kahvesi içtim.

Spor:100 mekik
ev temzlgi

Su:3lt

Okuyamıycm menüleri anca yarn okuyup yorumlrım kızlar iyi geceler

Ee canim sen hic bisi yememissin ki gun boyu ara ogun nerde kahve yesilcay ara sayilmaz sen de biliyosun bi elma alip eline yeseydin yorgun dusersin tabi ac ac bi dilim pasta yicem diye gun boyu niye kistin bu kadar
Kilo bildirimini de merak ediyorum tartin yanlis tartti cunku gecen hafta ins bu hafta yuzun guler:13:

Gunaydin kizlarr
Oncelikle hayirli cumalar hepinize ben kahvalti ediyorum suan bugun doncez Allah nasip ederse
Kilo veren herkesi simdiden tebrik ederim :KK9:
Sabah
Kalkinca 2 bardak su
1 dilim tambugday ekmek
1 kucuk pogaca
1 h. Yumurta
3 zeytin
2 dilim peynir
2 kuru kayisi
Domates salatalik roka
2 catal helva
Sekersiz cay

kilo bbildirimi ilk benden olsun bakem:KK1::KK1::KK1:
başlangıç 68 baslayalı 4 ay oldu
geçen hafta 62.800
bu hafta 62.300
toplam giden 6 kilo
giden 500 gelen yok çok şükür
oh be bayadır veremiyodum 500 gram falan ohh çok motive oldum kendi kendime:KK1::KK1::KK1::KK1::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

Baslangic..71.8
Gecen hafta..64.6 galiba tam hatirlayamadim bu hafta önemsemediğim belli:KK50:
Bu hafta..64.7
Giden yok
Gelen 100 gr:KK14:
Toplamda..7100

Üzülmüyorum bütün hafta gittim geldim pasta attım ağzıma..saglık olsun..bu hafta dikkat ederim..ama artık beni diyet kesmiyor sıkılasmam lazım spor yapamiyorum:KK50:Mekik başladım Totomda bı acı oldu bıraktım..ip atlasam mı..ama iç bacak ve göbek sıkılasın istiyorum..leslie mı yapsam akşamları kız uyuyunca..ama ben cok yoruluyorum..dinç kalmak için napiyorsuuz kızlar daha once de sordum bı formülü olan var mı??

bildirimde bulunayım sonra okuyacam geçmişi
kızım fırsat vermişken ve nette sorun yokken
başlangıç : 78.5
geçen hafta : 75.1
bu hafta : 74.0
hedef : 58
giden : 1.100gr :KK9:

Kilo bildirimi :KK43:
geçen hafta 62.320
bu hafta 62.140
giden 180 gram :KK43:
gelen yok.
Off. Bu hafta nden böyle olsun ya cok düşük geldi :KK43: ama regl oldum bu sabah onunla ilgili olabilir mi ödem falan :KK43: off yaa...

Kilo bildirimi
Başlangıç:63
Geçen hafta:56.3
Bu hafta:55.8:KK66:
Gelen:yok:KK45:
Giden:500:KK64:
Toplam giden:8.200:116:
Hedef:55.0

Tebrikler bu azimle devam edersin hep ins.kilolar gittikce kendini cok daha iyi hissedeceksin daha da hirslancaksin

kızlarr menüümm
sabah yarım dilim salçalı ekmek peynir 3 4 zeytin
öğlen bi kepçe fasülye. fırında makarna bi küçük dilim ekmek
ara yapamadım çok yoğun bi gündü farketmedm acıktığımı
fakat tam 3 parça bitter çikolata yedim çok cnm çektii tutamadm kendimi.
ara 1 avuçtan az beyaz leblebi
akşamda bi tabak bol yoğurtlu ıspanak üstüne biraz daha yoğurt :) ve küçük bi dilim çavdar ekmeği 2 bardak su.
spor olarak yarım saat spor aletlerinde çalıştım 45dk da yürümüşümdür.
akşamda bol su ve yeşil çay içiceemm :)
:KK42:
Menün güzel busuuucum ama şu salçalı ekmegide bi bıraksan:KK1:
sıra benim menüde:))

sabah sütlü biskivi yeşil çay

ara 5 ceviz yeşil elma,,,

öglen dışardaydık kıymalı kol böregi :) ayran

ara siyah çay kursta 2 biskivi
,
akaşm türlü salata yogurt,,,

nescafe şekersiz:KK42:
Yoruma ne gerek işte benim yol arkadaşaım:KK19:
Hadi kaç gündür yazmadım bugun yazayım

Sabah..2 dilim t buğday, yumurta, kk tulum, domates, salatalık, tere, 2 banim recel, 2 zeytin

Ara..1 elma

Öğlen..yumurtalı ispanak, yoğurt, 1 dilim t buğday

Ara.. 2 portakal

Ara..1 yağsız gevrek, 2 3 kayısı kurusu

aksam..firinda patlıcan kabak kızarttim..domates soslu..hani kizartma yapmamak için..sagliklica..doktorlar hep firinda yapin diyorlar..kocise de anam babam usulü patates kızarttim..3 4 çatal da ondan yedim..yoğurt ile

Ara..1 çatal kremali pasta kocis yerken aklım kalmasın diye..

Su ictim..spor neyim yok:KK50:
Aferin jojopum sana:KK9:Emirden fırsat buşdugum ilk vakit özelten tarif vericem sana söz:KK34:

yarım saat önce gözüm döndü resmen öyle acıktım ki sormayın yarım pohaça ve yarım bardak kola içtim emzird,iğim için herhalde su bile fayda etmedi açlığıma ellerim titremeye başladı valla yatayım dedim belki unuturum ama uyuyamam eşim gececi ve 15 dakka sonra gelcek hiç adet etmedim ben eşim eve gelince ben uyumuşş olaym diye o yat der ama ben beklerim tam gececilikte uyurum 12-8 olduğunda inşallah yarın sabah tartıya yansımaz..:KK50:
Zuuzuuuum menünü hiç begenmedim hele de bu saatte yedigin poça ve içtigin kola:KK20:
Gunaydin kizlarr
Oncelikle hayirli cumalar hepinize ben kahvalti ediyorum suan bugun doncez Allah nasip ederse
Sabah
Kalkinca 2 bardak su
1 dilim tambugday ekmek
1 kucuk pogaca
1 h. Yumurta
3 zeytin
2 dilim peynir
2 kuru kayisi
Domates salatalik roka
2 catal helva
Sekersiz cay

Seni tebrik ediyorum özge sen bakma yoldaşımla ben tatile gidelim menüleri görünce şok geçireceksin:KK53::KK9:Hadi kır şeytanın bacagını ve bugün ödül günün olsun.O güzelim restoranta in ve tüm tatlılardan yeeeeeeeeeeeee:KK52:

geçen hafta 62.320
bu hafta 62.140
gelen yok.
Off. Bu hafta nden böyle olsun ya cok düşük geldi :KK43: ama regl oldum bu sabah onunla ilgili olabilir mi ödem falan :KK43: off yaa...

Muhtemelen ondandir takma kafana ilk adimda fazla odem gitti her hafta cok gitmez haa gider ama 0 kacamak gider biz topikcene bogazimizi bi haftacik tutamadigimiz icin 1 ve ustu kilonveren nadir yani gram gram veriyoz biz daha egzantirik oluyo böyle:KK53:

Bugun gidiyorum gonlumce tatli yiycem dedim kizim yedirtmedi yaaa:KK52: toplam 4 catal aldim kalktim ciglik atinca kizim arkama bakmadan kactim ordan cocuk agliyo kadin bogaz pesinde dicekler:KK1:

kilo bbildirimi ilk benden olsun bakem:KK1::KK1::KK1:
başlangıç 68 baslayalı 4 ay oldu
geçen hafta 62.800
bu hafta 62.300
toplam giden 6 kilo
giden 500 gelen yok çok şükür
oh be bayadır veremiyodum 500 gram falan ohh çok motive oldum kendi kendime:KK1::KK1::KK1::KK1::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:
Ben dünkü pastayı sende dünkü poçaları yemeseydin tartıda daha eksi çıkardık eminim.En azından çarş perş.haff geçirelim zuzucum:KK34:
Baslangic..71.8
Bu hafta..64.7
Giden yok
Toplamda..7100

Üzülmüyorum bütün hafta gittim geldim pasta attım ağzıma..saglık olsun..bu hafta dikkat ederim..ama artık beni diyet kesmiyor sıkılasmam lazım spor yapamiyorum:KK50:Mekik başladım Totomda bı acı oldu bıraktım..ip atlasam mı..ama iç bacak ve göbek sıkılasın istiyorum..leslie mı yapsam akşamları kız uyuyunca..ama ben cok yoruluyorum..dinç kalmak için napiyorsuuz kızlar daha once de sordum bı formülü olan var mı??
Yok bi formülüm canım:KK50:Enerji içecegi içmeyi düşünüyorum artık.Dün dece 3 kere kalktım zaten 2 de yattm.Eee sabah 7 emir uyandı:KK43:Kafamı yastıktan zor kaldırdım.Gece 4 te emzirdigim sırada baacagıma bi agrı grdi anlatamam.Agru kesici içtim yarım saat sonra ahffledi ve uyudum.Ogluş ayaklarımda uyurkn mekk çekiyrm.Benimde sıkılşmam lazm.Şişedeki suyla kol haretei yapıyrm.Mekik oklava yap bence.İnş. haftaya verirsin üülme.

:KK53::KK9:Tebrikler canım.Aslında bu topikte olması rekende bu 1-2 kilo haftada verilmesi gerkirken biz ayda verioz:KK47:
geçen hafta 62.320
bu hafta 62.140
gelen yok.

Ondandır belkde ama ben senden çok umutluyum:KK34:İnş. haftaya daha çok verrsn:21:

iddaa bittiya kızlar:KK12:nasıl rahatım bilemezsiniz yaa kilo verme stresi yedi bitirdi beni,artık hayatı akışına bıraktım ,60'ın üstüne çıkmıyım yeter kilo korumaya geçtim artık,bihafta normal beslenme,(çünkü eşim akşamları evde oluyo),bihaftada sağlıklı ve düzenli beslenerek öteki haftayı dengelemeyi düşünüyorum:KK16::KK56:ahanda öyle öperim sizi:KK54::KK19:

bu arada reglimin 2.günündeyim:KK51:hayat güzel gidiyo,bu hafta eşim17:00de geldi hep ,akşamlarıda sırf tartışma çıkmasın diye geç bile yediğimiz oldu,çünkü ek işe başladı(çok para lazım çooookk:KK31:) eşim yeni yapılan binaları arkadaşıyla boya yapıcakmış,dün gitti işte,20de geldi saat 20.30da yemeğe oturduk:KK14:düşünmeden yaşamak ne rahatmış bea:KK23:yalnız aklım yinede hep tardtıda:KK1:,regl olmasam takarım,ama reglimya hayat bana güzel :KK76:tartıdaki artış canımı sıkmıyo oyüzden,bakalım asıl kilomu gelcek hafta içi görücem:26::KK9:

bu sabahki kilom ??? söylemem gizli:KK33:]:KK23:

iddaa bittiya kızlar:KK12:nasıl rahatım bilemezsiniz yaa kilo verme stresi yedi bitirdi beni,artık hayatı akışına bıraktım ,60'ın üstüne çıkmıyım yeter kilo korumaya geçtim artık,bihafta normal beslenme,(çünkü eşim akşamları evde oluyo),bihaftada sağlıklı ve düzenli beslenerek öteki haftayı dengelemeyi düşünüyorum:KK16::KK56:ahanda öyle öperim sizi:KK54::KK19:

bu arada reglimin 2.günündeyim:KK51:hayat güzel gidiyo,bu hafta eşim17:00de geldi hep ,akşamlarıda sırf tartışma çıkmasın diye geç bile yediğimiz oldu,çünkü ek işe başladı(çok para lazım çooookk:KK31:) eşim yeni yapılan binaları arkadaşıyla boya yapıcakmış,dün gitti işte,20de geldi saat 20.30da yemeğe oturduk:KK14:düşünmeden yaşamak ne rahatmış bea:KK23:yalnız aklım yinede hep tardtıda:KK1:,regl olmasam takarım,ama reglimya hayat bana güzel :KK76:tartıdaki artış canımı sıkmıyo oyüzden,bakalım asıl kilomu gelcek hafta içi görücem:26::KK9:

bu sabahki kilom ??? söylemem gizli:KK33:]

:KK62::KK62::KK62:Oohhh hayat sana guzel kilo koruma doneminde olmak bende istiyom :84::84:
Ee sende hakettin simdi sefani sür bakalim az kaldi ben de o günleri görcem ins.:KK31:

Çıtırcıkkkkkkk şükür ki bende 55 i gördüm bu sabah.Ama tok karınla 55.0 görünce bende korumaya geçicem sonra ver elini 52:KK76:

Melis cok acimasizsin kiz Evdeki gibi olamaz menulerim bende insanim yahuu burdaki insanlarin tabaklarini gorunce :KK53: kaldim sirf bi tabak dolusu ekmek bense kus kadar bol yogurt tAmambelki cok kusursuz menulerim olmadi ama eski tatile giden benle simdiki ben arasinda cok fark var ogle aksam ekmek agzima koymadim ne yediysem tadimlik yedim tam doymadan kalktim sofradan 15 16 cesit ana yemek vardi ben 2 3 cesit kafi miktarda aldim tabagima nefsimle baya mucadele ettim islak kek 1 lokmacik kiz kanepe gibi ustune gittim bisiklet surdum ip atladim kosu bandi 1 saat doluydu binemedim :KK19:Yarin donuyoruz aslinda cumartesi donusumuz ama esimin isleri cikti yarin donmek zorundayiz
Sni de gorcez tatil de ozge hakliymissin ben ettim sen etme dicen:KK1:

:)yok kızz afiyett olsun kıyamamm ye tabsiii sonuçtaa kiloar sanaa :)) şaka biryana gayet iysinn iradenn tam az yiyosunn cnmm:KK34:

Gunaydin kizlarr
Sabah
Kalkinca 2 bardak su
1 dilim tambugday ekmek
1 kucuk pogaca
1 h. Yumurta
3 zeytin
2 dilim peynir
2 kuru kayisi
Domates salatalik roka
2 catal helva
Sekersiz cay

Baslangic..71.8
Bu hafta..64.7
Giden yok
Toplamda..7100

Kilo bildirimi
Başlangıç:63
Geçen hafta:56.3
Bu hafta:55.8:KK66:
Gelen:yok:KK45:
Giden:500:KK64:
Toplam giden:8.200:116:
Hedef:55.0
hepiniiz ttebrik ediyorum kızlarrrrrr yoldaşım :KK9: jojpumm hiç üzülmeeee sennn haftyaaa gider kilolarınnnn :KK76:össgecimmmm kahvaltın güzelolmuşşş :KK52:

X