- Konu Sahibi puccakanka
- #3.261
hafta sonu pazar günü arkdaşım nikahı varr nadideminn nee giysemkii acabaa fikirr verin banaaaaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eet canim tatildeyim yemekle yememek arasinda bi yerdeyim zaten
Sabah
Kalkinca 2 bardak su ictim sonunda
1 dilim esmer ekmek
1 pogaca
1 h.yumurta
2 dilim peynir
2 catal tahin helvasi
3 zeytin
Domates,Salatalık
Roka
1 fincan siyah cay
nerde tatil yapıyosun izmirdemi akdenizde felanmı ? bol bol gez eglen ama irade tabiii ben hepsinden az az yer sporda yaaprdımm :)
İzmirde canim nereye az az yiyon kiz hepsinden az az yesem 3 kilo alir gelirim tatlilar hele ye beni ye beni diye bagiriyoo bi dun aksam az tatli yedim o yani az kaldi donmeme zorlandim diyemem ama sunu dedim
Keske gonlumce yesem ve kilo almasam hic
evet hava berbat spor yapıcam bi koşu kaldı kahvaltıyıda hallettim çok halsizm
[
burdada öylee soguduu havaaa bitkinim bendee buğünn s0prum,yarınaa 1 +1 çünkü :)
ben yeni başladım ya onun için ara vermyorum janm yoksa ipin ucu kaçar
Kızlar nie böyle oluyor.Ben bugün herkes kaynanama giderkn ve şuan börekler pastalar yerken ve kaynanamın ısrarı tel çagırışını üzülerek red ederken ogluş uyurken saglıklı yemekler hazırlayıp yarına hazırlanmaya çalışırken..... neden herşey yolnda giderken böyle oluor.Altınolukta eşimn arkadaşınınailesi gelmiş.Bizi ordayken hotelde olmamıza ragmen akşamları çaya feln çagrmşlardı.Tamam bende cumayı bekliyrdm.Hatta eşime cuma tartılaym akşamına çagrrz demiştim.Şimdi aradılar illa bu akşm hayır denilirmi?Kaynanam bile kadncagz alındı belki ki elaleme nasıl gelmeyn diyeyemÖgle ve akşm ekmk yemycem.Birazdan pasta felan yapayım.Tanıdık olsa bi çay bi kek ama onlara olmaz işte
Kızlar nie böyle oluyor.Ben bugün herkes kaynanama giderkn ve şuan börekler pastalar yerken ve kaynanamın ısrarı tel çagırışını üzülerek red ederken ogluş uyurken saglıklı yemekler hazırlayıp yarına hazırlanmaya çalışırken..... neden herşey yolnda giderken böyle oluor.Altınolukta eşimn arkadaşınınailesi gelmiş.Bizi ordayken hotelde olmamıza ragmen akşamları çaya feln çagrmşlardı.Tamam bende cumayı bekliyrdm.Hatta eşime cuma tartılaym akşamına çagrrz demiştim.Şimdi aradılar illa bu akşm hayır denilirmi?Kaynanam bile kadncagz alındı belki ki elaleme nasıl gelmeyn diyeyemÖgle ve akşm ekmk yemycem.Birazdan pasta felan yapayım.Tanıdık olsa bi çay bi kek ama onlara olmaz işte
Bende oyle tatli cesitlerini dolduruyodum tabaga tatliyla karin doyuruyodum resmen bak sende git tatile sende 1 en fazla 2 cesit tatli alcanAzmine hayranım özgecim.Geçen yaz 9 çeşit tatlı çıkıyordu ve ben 5 çeşidinide yemiştim.Migdem alsa tıkanmasam 9 unuda yerdim herhaldeYaaa ben senn gibi iradeli degilim bu yüzden de en iyisi bronzlugu kenara bırakıp kaynımn nişanndan snra gideym tatile