• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Sabah
Kalkinca 2 bardak su ictim sonunda
1 dilim esmer ekmek
1 pogaca
1 h.yumurta
2 dilim peynir
2 catal tahin helvasi
3 zeytin
Domates,Salatalık
Roka
1 fincan siyah cay

nerde tatil yapıyosun izmirdemi akdenizde felanmı ? bol bol gez eglen ama irade tabiii ben hepsinden az az yer sporda yaaprdımm :)

İzmirde canim nereye az az yiyon kiz hepsinden az az yesem 3 kilo alir gelirim tatlilar hele ye beni ye beni diye bagiriyoo:9: bi dun aksam az tatli yedim o yani az kaldi donmeme zorlandim diyemem ama sunu dedim
Keske gonlumce yesem ve kilo almasam hic:31:

İzmirde canim nereye az az yiyon kiz hepsinden az az yesem 3 kilo alir gelirim tatlilar hele ye beni ye beni diye bagiriyoo:9: bi dun aksam az tatli yedim o yani az kaldi donmeme zorlandim diyemem ama sunu dedim
Keske gonlumce yesem ve kilo almasam hic:31:

öyle bir yöntem varmıkii :===:) çok yiyip hiç almasakk valaa ama yok işte:) izöirde kardeşim var bu yaz gelicem nasipse her yıl gelrim zaten yanımda kardeşelrim yok hepsi uzaktalarr:( özlüyorumdaa :ssz:

saat 2dee dişceiye gidicemmm görüşürüzz kızlarrrr akşamda kursum varrr 9da bitiyorrr akşam görüşürüzzzz çawwwwww:9:

Kızlar nie böyle oluyor.Ben bugün herkes kaynanama giderkn ve şuan börekler pastalar yerken ve kaynanamın ısrarı tel çagırışını üzülerek red ederken ogluş uyurken saglıklı yemekler hazırlayıp yarına hazırlanmaya çalışırken..... neden herşey yolnda giderken böyle oluor.Altınolukta eşimn arkadaşınınailesi gelmiş.Bizi ordayken hotelde olmamıza ragmen akşamları çaya feln çagrmşlardı.Tamam bende cumayı bekliyrdm.Hatta eşime cuma tartılaym akşamına çagrrz demiştim.Şimdi aradılar illa bu akşm hayır denilirmi?Kaynanam bile kadncagz alındı belki ki elaleme nasıl gelmeyn diyeyem:43:Ögle ve akşm ekmk yemycem.Birazdan pasta felan yapayım.Tanıdık olsa bi çay bi kek ama onlara olmaz işte:14:

Azmine hayranım özgecim.Geçen yaz 9 çeşit tatlı çıkıyordu ve ben 5 çeşidinide yemiştim.Migdem alsa tıkanmasam 9 unuda yerdim herhalde:17:Yaaa ben senn gibi iradeli degilim bu yüzden de en iyisi bronzlugu kenara bırakıp kaynımn nişanndan snra gideym tatile:14:

Özgenn gittigi hotel harika.Oradaki hele yemekleri tahmn bile edemem.Keşke burda olsan aralarda yeşilçayla yulaflı yeseek beraber:7::39:Seni çok merak ediyrm.Face yok göremem:43:

Kızlar nie böyle oluyor.Ben bugün herkes kaynanama giderkn ve şuan börekler pastalar yerken ve kaynanamın ısrarı tel çagırışını üzülerek red ederken ogluş uyurken saglıklı yemekler hazırlayıp yarına hazırlanmaya çalışırken..... neden herşey yolnda giderken böyle oluor.Altınolukta eşimn arkadaşınınailesi gelmiş.Bizi ordayken hotelde olmamıza ragmen akşamları çaya feln çagrmşlardı.Tamam bende cumayı bekliyrdm.Hatta eşime cuma tartılaym akşamına çagrrz demiştim.Şimdi aradılar illa bu akşm hayır denilirmi?Kaynanam bile kadncagz alındı belki ki elaleme nasıl gelmeyn diyeyem:43:Ögle ve akşm ekmk yemycem.Birazdan pasta felan yapayım.Tanıdık olsa bi çay bi kek ama onlara olmaz işte:14:

Canım maşallah pasta konusunda pratiksin sanirim..hep gelenin oluyor çocukla iyi bas ediyorsun sanirim emir de benim kızım gibi oturmayan bir cocuk..maşallah sana..yemek ve ev ısı konusunda fena değilim de pasta konusunda hala pratiklesemedim..2 çeşit yapsam yorulup kalıyorum bebisle..pratik tariflerin varsa bana özelden atabilir misin canım..kolay ve güzel bir seyler..kızıma zorlanmadan yapabileceğim..buraya yazma özelden atarsan şevinirm..sonuçta diyet topigindeyiz..insanların cani çekmesin

al benden de o kadar benimde salı akşamı misafirim vardı yatıya kaldı dün sabah gittiler bu günde eşimin bir akrabası gelmiş bu tarafa ve onlar gelecekmiş akşama doğru ve ben çok yorgunum kızım uyumuyor geceleri hep kucakta olmak istiyor, ve şuan ne yapsam diye düşünüyorum bide bunlar her geldiğinde ben hem yemek hemde pasta falan yapıyordum ama bu gün ne yapacak gücüm varde isteğim üstelik kızımda durmuyor, içimden insanları boğmak geliyor hafta içi hafta içi misafirlikmi olur diye, evi zoe temizledim bu saate kadar, hafta sonu olsa eşim kızıa bakar bende iş ve yemek yaparım , yaww ben çok tembelim galiba sizler hem iş hem yemek hem çocuk bide gezmeler ben yapamıyom valla yapan kadarda k....... terler boşalıyor valla :(

Ah canim benim hep diyorum ya ben senin yerinde olsam zayiflayamazdim bile ben evde yapmiyorum dayanamam da yerim diye asil sen iradelisin kendine haksizlik etme lutfen bazen oluyo iste boyle tam bugun kacamak yapmicam derken pat ya misafir ya da disari cikiliyor:5: ekmek yemezsin ince dilim pasta ye sabah kahvaltida yersin sonra gene bu kadar yuklenme kendinebakneskiye gore davetlere daha az gidiyosun :29:

Azmine hayranım özgecim.Geçen yaz 9 çeşit tatlı çıkıyordu ve ben 5 çeşidinide yemiştim.Migdem alsa tıkanmasam 9 unuda yerdim herhalde:17:Yaaa ben senn gibi iradeli degilim bu yüzden de en iyisi bronzlugu kenara bırakıp kaynımn nişanndan snra gideym tatile:14:
Bende oyle tatli cesitlerini dolduruyodum tabaga tatliyla karin doyuruyodum resmen bak sende git tatile sende 1 en fazla 2 cesit tatli alcan

Ogle
1 parca tavuk izgara
3 catal patates kizart.
Salata
Yogurt
1 minik islak kek
Ara
Sekersiz nescafe
4 findik findigi evden getirdim:1:

Back