• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

menümm

sabah 1 dml çavdar ekmegii kahvaltılıklar çay

ara 5 biryerde çay bir avu kururu üzüm

öglen et döner çeyrek ekmek kola,,

ara çay 1 elma,,,

akaşam yogurt çorbası salataa,,

sakızlı muhalebi

Kizlar gunaydin
Sabahki menum hepsini ayni anda yazamam die
1 kurukayisi
2 dilim esmer ekmek
2 dilim peynir
1 h.yumurta
3 zeytin
Domates salatalik
1 tane kurabiye
2 bardak siyah cay
beni uzen yesilcayim yok odada da su isitici varmis keske alsaydim yanima
Bi de cok su icemiyorum maalesf bugunden sonra daha dikkat etcem ama
Kuru meyveler cok vardi ama canim ustemedi normalde de sevmem zaten
Waffle pisi kizartmalar hicbirinden almadim:23:

Kızlar doktorumda zayflama konuşuluyor.Haftada 3 kilo verdiren diyeti söyledi dr.Birazdanda zayıflatan 3 meyveyi söyliycek.İzlyemeyenler için paylaıcam merak etmeyin:34:
Özge bravo sana ben olsam dayanamazdım:26:

Kizlarr spor salonundaydik bisiklet kosu bandina bindim agirlik calistim biraz kocis gosterdi ip atladim sonra ben kizimi tuttum esim spor yapti yarin oburgunde yapcam ins. :8::8:

Kızlar az önce kaynanamlar akrabaya gittler.Benide çagırdılar.Duş aldım tam hazırlanacaktım ki napıyosn dedm kendime.:45:Şu bnyodak aynadaki göbegine bak.Zayıfladıka göbegn daha da sivrildi.Zor gidiyr zaten hem daha dün yedin zaten günde.Gidince dayanamayp yiycen yine:20:Veee son bir hamle yapıp arayıp gelemeyecgmi söyledim:19:Bugün ve yarn dikkat etmem lazım.

Ogluş dışarı istedi ve o üç meyveyi ögrenemedim:47:Şimdi netten bakıp sizinle paylaşıcam.Aslnda eşimin geç gelecegi zamn önceden bilsem çorba salata,çorba yogurt,bulgur yogurt gibi kapatıcam haff olarak.Ama eşim pilav çorba yemek istiyor.Onun için yapıyrm valla.Hem zorlanıyrm artık emire ayrı tuzsuz ve baharatsız,kendime sebze eşime tavuklu veya etli bişiler ayrı ayrı:5:

Özgecim hotel güzel mi?Özge ve diger kızçeler bu yaz tatil için bana önerebileceginiz gidip memenun kaldıgınız hotel varsa adını ve yerini özelden msj atarsanız çok sevinirim:16:

Kızlar az önce kaynanamlar akrabaya gittler.Benide çagırdılar.Duş aldım tam hazırlanacaktım ki napıyosn dedm kendime.:45:Şu bnyodak aynadaki göbegine bak.Zayıfladıka göbegn daha da sivrildi.Zor gidiyr zaten hem daha dün yedin zaten günde.Gidince dayanamayp yiycen yine:20:Veee son bir hamle yapıp arayıp gelemeyecgmi söyledim:19:Bugün ve yarn dikkat etmem lazım.

Aynen boyle canim sonra biz uzuluyoruz gobeklerimizle biz basbasa kaliyoruz eslerimiz de zayiflar sagolsunlar :19: iyi yapmisin dun de az da olsa yedin valla tebrikler :46:

Ara ogun yapamadim malum evdeki gibi olmuyo kocisle kizim havuza girdiler kizim ilk defa girdi(10 aylik) suda bir oyna bir gul cok hosuna gitti:nazar:
Oglen:
1 kasik pilav
4 catal patates kizartmasi
3 kofte
Yogurt salata
1 bardak light kola
3 catal tatli
Ogleni guzel yedim cunku aksami hafif kapatiyorum ee suda cok icemiyom kizim emiyo surekli ve yemek yemiyo bende cok aciktim geceden beri emzir emzir iste boyle iglenleri guzel yicem ki gene de abartmadim bence

Aynen boyle canim sonra biz uzuluyoruz gobeklerimizle biz basbasa kaliyoruz eslerimiz de zayiflar sagolsunlar :19: iyi yapmisin dun de az da olsa yedin valla tebrikler :46:

Ara ogun yapamadim malum evdeki gibi olmuyo kocisle kizim havuza girdiler kizim ilk defa girdi(10 aylik) suda bir oyna bir gul cok hosuna gitti:nazar:
Oglen:
1 kasik pilav
3 kofte
Yogurt salata
1 bardak light kola
3 catal tatli
Ogleni guzel yedim cunku aksami hafif kapatiyorum ee suda cok icemiyom kizim emiyo surekli ve yemek yemiyo bende cok aciktim geceden beri emzir emzir iste boyle iglenleri guzel yicem ki gene de abartmadim bence

Öncelikle otel harika:52:Çok lüks ve parasına deger bence:34:Emir 3 aylıkken ve 6 aylıkken gittik die mi bilmiyorum havuzdan da denizdende aglamıştı,korkmuştu.İnş. bu yaz yüzeriz beraber:16:Evt öglen ye akşam haff ye.O şahane restorantta ben olacaktım süpürürdüm:56::1:Böyle devam et canım yazı düşün bikinileriini düşün benm gibi:9:Eşim çok zayf ben yanında dikkat çekiyodm.Ama buraya başlayalı Allah tarafından mı ne 14 kilo aldı:1:B u beni çok mutlu etti:32:

Öncelikle otel harika:52:Çok lüks ve parasına deger bence:34:Emir 3 aylıkken ve 6 aylıkken gittik die mi bilmiyorum havuzdan da denizdende aglamıştı,korkmuştu.İnş. bu yaz yüzeriz beraber:16:Evt öglen ye akşam haff ye.O şahane restorantta ben olacaktım süpürürdüm:56::1:Böyle devam et canım yazı düşün bikinileriini düşün benm gibi:9:Eşim çok zayf ben yanında dikkat çekiyodm.Ama buraya başlayalı Allah tarafından mı ne 14 kilo aldı:1:B u beni çok mutlu etti:32:

Eet canim ben de begendim oteli.valla kizim yengec burcu suyu seviyo banyo yapmayida cok seviyo resmen guldu herkes kuzima bakti yuzerken. Su yuttu gene de aglamadi Emir de ins bu yaz yuzer korkarsa da cok zorlama yavas yavas aliscaktir.yemekler guzel de ben kendimi tutuyorum iste yarin da saunayi gircem nasipse bi terde atayim esim girdi ben kizimla ilgilenirken

Bugün güzel gitti ama şeytan işte canımı hamburger çektirdi:47:Bulgur pilavı ve cacık yapıcaktım..Eşimde ee yanına hani yemek dio telefonda:1:Yemek bunlar işte dedim bende:1:O zaman burger yiyelim daha iyi dedi:9:Offf napsam yaw.Ogluşn bezide bitmiş hem onu alma bahanesiyle.Yada boşver h.sonu yerim:44:

Bugün güzel gitti ama şeytan işte canımı hamburger çektirdi:47:Bulgur pilavı ve cacık yapıcaktım..Eşimde ee yanına hani yemek dio telefonda:1:Yemek bunlar işte dedim bende:1:O zaman burger yiyelim daha iyi dedi:9:Offf napsam yaw.Ogluşn bezide bitmiş hem onu alma bahanesiyle.Yada boşver h.sonu yerim:44:

ayy o hisden nefret ediyoorruumm.. eğer kendine hakim olamazsan, canın çok çekerse ye. ama yok durabilirim dersen dur.
cumaya az kaldı çünkü. hem zayıflamış olarak yersin hafta sonu ödül niyetine için de rahat olur boğazında kalmaz yediklerin :))

Oglen:
1 kasik pilav
3 kofte
Yogurt salata
1 bardak light kola
3 catal tatli

ösgeeee.. sen ne iradelisin yaa.. o kadar ye ddik sana hiç yemiyon tebrik valla sana :46::46::46::46::46::46::46:
ben olsam dayanamaz yerdim. şu an bile zor tuttum kendimi ekmeğe saldırmamak için. sanki iraz yersem tutamayıp kendmi devamı gelecek gibii :)
aferin valla sana :nazar:

ayy o hisden nefret ediyoorruumm.. eğer kendine hakim olamazsan, canın çok çekerse ye. ama yok durabilirim dersen dur.
cumaya az kaldı çünkü. hem zayıflamış olarak yersin hafta sonu ödül niyetine için de rahat olur boğazında kalmaz yediklerin :))

Bugün böreklerden pastalardan gitmeyrek kutuldum ve örnek menü çıkartıcaktım ama eşim aradı az önce off agzım sulandı resmen:56:Ytayım biraz belki unuturum:36:

Bugün böreklerden pastalardan gitmeyrek kutuldum ve örnek menü çıkartıcaktım ama eşim aradı az önce off agzım sulandı resmen:56:Ytayım biraz belki unuturum:36:

ahh kıyamam :)) bu kadar da sıkma madem kendini ya git ye bi hamburger değil mi buu :)) yarın spor falan yaparsın kapatrsın bi şeklde açığıı :)

Back