Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Belim kötü kızlar ogluşu sallamaktan belim ayaklrm kopuyor resmen.Napsamda şu sallama işini bıraktırıp memede uyumasını saglasam:44:11 kiloydu en son valla çok yoruluyoru:44: gece gündüz ayak mı bel mi dayanır:KK43:O yurken yeek yiyebiliyrm ma uyunnca yeşilçaymı bile ayakta arkasında yürürken içiyorm.Bugün yine börek yapmışlar ama gitmiycem dedim ve dünden kalan ıspanagımı yedim:KK42:Çünkü akşama kocişin canı evde mantı yada burger yemege gitmek istiyormuş:26:

Kızlar ben bisey sorucam.
Benim parmaklarimnda cok az incelmesi lazım. Hatta sadece bi parmagmin. Bi yüzüğüm vardı büyük geliyodu küçüktüm simdi de küçük geliyo. Yanlardan et fiskiriyo biraz. O yüzden diyorum ki kilo verirsem o yüzük de olur mu ? Ellerimden şikayetci degilim de iste sirf yüzük tam olsun diye??

cnm 2 gündür bende de var bel ağrısı 3 sene önce fıtık vardı ilaç tedavisiyle geçmişti 2 gündürde ağrıyo berkayı taşımaktan oluypo diyo kv dem taşımadan da olmuyoki 10 kilo civarı bişey berkay salı günü bende gün var yarın temizlik pazartesi börek çörek falan offf:KK52::KK52::KK52::KK52:
öğlen cnm yemek falan istemedi sadece kraker yedim küçük bi kase şuan kayısılı çayımı içiyorum 15 gibi dışarı çıkıcaz eşim bişey ısmarlarsa bilmiyorum avm ye gidicez de
sabahtan beri 1.5 litre suyumuda içtim ohh :KK1::KK1:

Benim parmaklarimnda cok az incelmesi lazım. Hatta sadece bi parmagmin. Bi yüzüğüm vardı büyük geliyodu küçüktüm simdi de küçük geliyo. Yanlardan et fiskiriyo biraz. O yüzden diyorum ki kilo verirsem o yüzük de olur mu ? Ellerimden şikayetci degilim de iste sirf yüzük tam olsun diye??

Benim de yuzugum olmuyodu zayiflayinca bol geldi senin de gelir ozamann

Canım benm yüzügüm sıkıyordu ve bollaştırdım.Buraya başlayınca orta parmagıma taktım şimdide ondan düşüyor.Korkup çıkarttım bi ara küçülttürcem.Yüzükçü kovucak beni bi büyült bi küçült:KK9:İnş. bidaha büyültmem:KK20:
cnm 2 gündür bende de var bel ağrısı 3 sene önce fıtık vardı ilaç tedavisiyle geçmişti 2 gündürde ağrıyo berkayı taşımaktan oluypo diyo kv dem taşımadan da olmuyoki 10 kilo civarı bişey berkay salı günü bende gün var yarın temizlik pazartesi börek çörek falan offf:KK52::KK52::KK52::KK52:
öğlen cnm yemek falan istemedi sadece kraker yedim küçük bi kase şuan kayısılı çayımı içiyorum 15 gibi dışarı çıkıcaz eşim bişey ısmarlarsa bilmiyorum avm ye gidicez de
sabahtan beri 1.5 litre suyumuda içtim ohh :KK1::KK1:

Saol canım sanada geçmiş olsun.Bende bu gidişle bel fıtıgı olucam galiba:KK43:Bizde akşam gidicez sanırım.Ödül olsun bana:KK56:Sanada afiyet olsun

Canım benm yüzügüm sıkıyordu ve bollaştırdım.Buraya başlayınca orta parmagıma taktım şimdide ondan düşüyor.Korkup çıkarttım bi ara küçülttürcem.Yüzükçü kovucak beni bi büyült bi küçült:KK9:İnş. bidaha büyültmem:KK20:

Saol canım sanada geçmiş olsun.Bende bu gidişle bel fıtıgı olucam galiba:KK43:Bizde akşam gidicez sanırım.Ödül olsun bana:KK56:Sanada afiyet olsun

ohh ii bari :) sevindim ya. Cok Saol :)

Belim kötü kızlar ogluşu sallamaktan belim ayaklrm kopuyor resmen.Napsamda şu sallama işini bıraktırıp memede uyumasını saglasam:44:11 kiloydu en son valla çok yoruluyoru:44: gece gündüz ayak mı bel mi dayanır:KK43:O yurken yeek yiyebiliyrm ma uyunnca yeşilçaymı bile ayakta arkasında yürürken içiyorm.Bugün yine börek yapmışlar ama gitmiycem dedim ve dünden kalan ıspanagımı yedim:KK42:Çünkü akşama kocişin canı evde mantı yada burger yemege gitmek istiyormuş:26:

Eet canim iyi yapmissin ispanak yemekle.Aslinda kucukkenden kendi kendine uyumayi ögretsek iyiydi ama gazdi suydu buydu hep erteledim Alkah sonumuzu hayretsin simdi de dis cikariyo zaten ogretmek icin yanlis zaman eski yontem salliyoz(gerci benim kizim emerken uyuyo cogu zaman ama o da yanlis iste kendi kendine koycan yataga uyucak (ruyamda gorsem inanmam):KK1:

Menümü kimse yorumlamamış:KK19:

Canim keske vaktim olsa da herkesinkini tek tek yorumlasam ara da yorum yazmadigim oluyo bazen sadece okuyup cikiyorum kizim tlf elimde gordugu an kiyameti kopariyo disini kasicakmis hanfendi:KK9:
Menune gelince gercekten guzel menu oglen sadece kucuk tatli yemeni tebrik ederim gercek anlamda alkisi hakediyosun :KK9:hemen hemen gergun toplandilar gun var gezme var diye yaziyosun ona ragmen iradeni koruyosun daha da inada bindir olayi haftada bir iki ye artik hedef kilona inene kadar zayiflayinca duruma gore dengelersin sen

Kalkinca ilik su
Sabah birbucuk cavdar iki zeytin iki minik sosis yarim yagda yumurta kk peynir cay biber domtes salatalik tere
Ara 1yulafli 1elma
Ogle bir dolu tabak tarhanacorbasi iki kasik yogurt maydonoz
Ara birbucuk avuc cerez(ceviz beyaz leblebi findik) 1yulafli
Aksam baliga gittik kizartma yedi esim ben bugulama yedim cupra ekmeksiz ama patateside vardi icinde haslama gibionudayedim az yagliydi salata su ictim gazoz falan icmedim tatlida yemedim. Ya keske yemediklerimiz yuzunden kilo versek yediklerimizden dolayi kilo vermesek mantigi anlatabildimmi:KK53:
Ya ben artik bu kuruyemisleri ogrenvilerimemi versem tek beyazleblebi kurukayisi incir falanmiyapsam galiba bana pekbyaramiyor finfik ceviz falan tek sabah kshvsltida iki ceviz yiyim diyorum h ici ne dersiniz

Son düzenleme:
bugün sabah normal bir kahvaltı ettim ama öğleden sonra misafirim vardı. onlarla beraber bir dilim kek, yarım kase kuskus salatası ve 2 tane kıymalı, patatesli sigara böreği yedim. akşam yemeği yok. az sonra yeniden misafirim gelecek. sanıyorum yine birşeyler yerim gibime geliyor.

Aaaay bebeğim artık buradan da takipçinim ..
:21:
Hayranınım öptüm kocaman ...
:KK76:
Bi imza lütfen :KK23:

Kizlar yarım kızımın dogum gunünü kutlicazz pastaları yaptım bütün gün Sagolsun dogum gunu sahibesi küçük hanm da hic durmadı..menüm felaket çünkü bişey yemedim..yedim de hep pasta yedim yoruldukca..gene de yazayım hatirlarsam

Sabah..sucukli yumurta, peynir, 3 çatal nutella, 2 dilim beyaz ekmek

Ara..süt

Bundan sonra da iste toplamda 3 poaca,1 kurabiye,1 de havuclu top yedim..ha bide dondurma..beni 2 gün affedin kızlar..yarın da izinliyim fırsat bulursam misafirden kızımın pastalarından yiycem:KK56:

Bugun alsam en son 8 de yedim...

Madem bundan sonra 2 3 haftada falan tartilalim gercekten her hafta hatta ne haftası her gün tartil gram gram eksil hatta eksilme..insan sınır ouyor..ne diyorsunuz..

Kalkinca ilik su
Sabah birbucuk cavdar iki zeytin iki minik sosis yarim yagda yumurta kk peynir cay biber domtes salatalik tere
Ara 1yulafli 1elma
Aksam baliga gittik kizartma yedi esim ben bugulama yedim cupra ekmeksiz ama patateside vardi icinde haslama gibionudayedim az yagliydi salata su ictim gazoz falan icmedim tatlida yemedim. Ya keske yemediklerimiz yuzunden kilo versek yediklerimizden dolayi kilo vermesek mantigi anlatabildimmi:KK53:
Ya ben artik bu kuruyemisleri ogrenvilerimemi versem tek beyazleblebi kurukayisi incir falanmiyapsam galiba bana pekbyaramiyor finfik ceviz falan tek sabah kshvsltida iki ceviz yiyim diyorum h ici ne dersiniz

Tebrikler sehracım:KK9:Menün kaçamaksız ve güzel ama keşke bitki çaayı yeşilçay felnda içsen aralarda:KK34:

BUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılık limonlu su.
Sabah:1.5dl ekmek,2 zeytin,biber,salatalık,1 çatal sürme peynir,1 çatal fındık ezmesi.
Ara:türk kahvesi,1 elma.
Ögle:1 tanak ıspanak,2 kaşık yogurt,1dl.ekmek,1 bardak kayısı suyu.
Ara:yeşilçay,8 badem,1elma.
Akşam:1 tabak mantı.
Ara:çay,2 muffin,yeşilçay.(misafirim vardı.Sadece kendi yaptıgım muffinden yedim.Onuda ogluş içlerini yedi zaten.Digerlerine dokunmadm.Canımda çekmedi:KK19:)

Su.3lt(daha yatana kadr içerm)
Spor:yok:KK50:Spor yapmayınca artık kendimi hantal ve kötü hissediyorum kendimi.

Kizlar yarım kızımın dogum gunünü kutlicazz pastaları yaptım bütün gün Sagolsun dogum gunu sahibesi küçük hanm da hic durmadı..menüm felaket çünkü bişey yemedim..yedim de hep pasta yedim yoruldukca..gene de yazayım hatirlarsam

Sabah..sucukli yumurta, peynir, 3 çatal nutella, 2 dilim beyaz ekmek

Ara..süt

Bundan sonra da iste toplamda 3 poaca,1 kurabiye,1 de havuclu top yedim..ha bide dondurma..beni 2 gün affedin kızlar..yarın da izinliyim fırsat bulursam misafirden kızımın pastalarından yiycem:KK56:

Bugun alsam en son 8 de yedim...

Götürrrrrrr bakalım mamacıkları.Keşke seninle bu hafta yarışsaydık jojopuummm:KK1:

Kalkinca ilik su
Ara 1yulafli 1elma

Menun cok guzel cNim sen yesilcay iciyonmu pek hatirlayamadim :44: kuruyemisi de Benim duydugum karistirip yemememiz gerekmis ayri ayri yicekmisiz bi sor sorustur istersen aslini:KK1:Cevizi de sabah peynirle ye canim gunde 2 ceviz faydalu ortmensin sen senin daha cok iht var

X