Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

[Qdünkü menücüm:))

sabah 1dlm tam buygday kahvaltılık çeşitleri çay

ara kayısı çayı 5 badem

öglen yarma çorbası taze nane

ara 1elma,

akaşam çorba zeytinyaglı fasulye şehriye kavurması

eşimin dogumğünüydü dün akaşm 1 dlm yaş pastaa:KK17:

konyadayımm upğün nasipsee hızlı trenlee 5te binicemmm ..:))
Öncelikle tebrikler melisimmmmm:KK16:Yoksa konyaya jojopun yanına kutlama yapmaya mı gidiyosun:KK47::KK9:İst gelsen daha iyi olmaz mı:KK19:
Valla bu pasta borek isine artik bi dur dememiz lazim :KK47:Bende bu hafta costum ki sorma diger topiklerde genelde 1 kilo vermisler 2 bile veren var haftada biz 200 gr 300 gr:KK5:
Normalide o zaten canım çıtırcık başlarda haftada 2 kilo bile veriyomuş ama hiç kaçamaksız.Yaz geldi zaten 26 hazrnda günde bitio:KK76:Dışarda ogluşla bul yürüyüş ve acıkınca tazecik salata domates elimde:KK24:
[Qdünkü menücüm:))

sabah 1dlm tam buygday kahvaltılık çeşitleri çay

ara kayısı çayı 5 badem

öglen yarma çorbası taze nane

ara 1elma,

akaşam çorba zeytinyaglı fasulye şehriye kavurması

eşimin dogumğünüydü dün akaşm 1 dlm yaş pastaa:KK17:

Yine harika ama hem ögle hem akşam ekmek yok nasıl acıkmıyorsun yaw yoldaş de hele bi bana:26:

Öncelikle tebrikler melisimmmmm:KK16:Yoksa konyaya jojopun yanına kutlama yapmaya mı gidiyosun:KK47::KK9:İst gelsen daha iyi olmaz mı:KK19:

Normalide o zaten canım çıtırcık başlarda haftada 2 kilo bile veriyomuş ama hiç kaçamaksız.Yaz geldi zaten 26 hazrnda günde bitio:KK76:Dışarda ogluşla bul yürüyüş ve acıkınca tazecik salata domates elimde:KK24:

Yine harika ama hem ögle hem akşam ekmek yok nasıl acıkmıyorsun yaw yoldaş de hele bi bana:26:

saol yoldaşımm hep beraberr seninde herkezinde emegii olduu eski menülere bakıncaa:)

konyaya ablama gidicem cnm 2 ğünlüğüne:) jojpuda görürüm hem :KK34: istanbulaa gelirsem bu yazz haberşlerim olurmuuu:KK19:

ebrum ben ekmek sabah kahvaltısı hariç yemem alışkanlıgım böyle senlerdir çayıma kahveme şeker atmam hiç ? acıkmıyorum çünkü akşam yemegii içicek meyve bastırıyor yoldaşım:KK34:

Bu nasil is anlcmadim ben firlatip aticam bu tartiyu ya oyle incelmisimki pantolonlqrim dusuyoe peki niye tartuda cikmadi yaaa allahim iki haftadir gram oynamazmi ya yiyorum cikolatalari cipsi oh olsun

bende yazayım
başlangıç: 78.500
geçen hafta cuma değilde çarşamba tartılmıştım: 76.200
bugün : 75.100
toplam giden: 3.400
hedef: 60
tabi yapabilirsem daha sonrada 56 olmak istiyorum, teşekkür ederim arkadaşlar beni cesaretlendirdiniz, ben hafta sonu evde olamıyacam arkadaşlarla toplanacağız, umarım dikkat edebilirim
:KK9:Super canim tebrik ettim seni
Baslangic 64 . . Küsurü bilmiyorum.
Geçen hafta 63.700
bu hafta 62.320
giden 1.380
gelen yooookk :):)
kızlar az bi kilo belki ama olsun cok mutlu oldum ben. Cünkü cok da ii beslenememstm. Buna rağmen vermişm. Cok mutlu oldum. Haftaya daha azimle bakisicammm:):)
Kiiiiz sacini basini yoldurtma:KK4:Neresi az?sende bi degisiksin..az yersin cok yedim dersin cok yersin az..cok kilo verion az diyon..sinav senin bunyeni sasirtmis
Şaka mı bu:KK53:
Başlangıç:63
Geçen hafta:56.5
Bu hafta:56.3
Giden 200
Gelen:yok
Toplam giden:6.700

Yine mi erabere:KK4:Ama ben yenmek istiyordum:KK5:O karadr kaçama yaparsam tabii yenemem:KK14:
:nazar:Gecen hafta yenilgi bu hafta berabere..haftaya zafer benim insallahEn Büyük KK
Az mı:KK53:Ben öleyim o zaman:KK43:En çok aramızda sen vermişsin tebrikler :KK9:Ama tabii yoldaşım daha yazmamış ama en çok o vermişte olabilir:44:

Çok iyi vermiişsin tebrikler:KK9:Şuana dek 2. iyi verensin:KK34:

Olsun canım bende geçen hafta 500 almıştım.Aslında haftada 1-2 kilo vermek normalmiş.Bense gram garm veriyorum:KK5:Bi kerede 1 kilo versem gam yemiycem:KK43:
Yaw rakibem sen 200 mü yoksa 400 mü verdin de hele bi banada ona göre aglayaım yada oynayayım:44:
Kiz ne 400 u 200 iste..nerden cikti 400..yanlis mi hesaplamisi:KK53:Kafam karisti:44:Niye 400 mu dedin ki
kilo bildirimii

başlangıç 71.8

geçen haftaa 66.6

bu haftaa 66 :KK19:

giden 600 gr :KK42:
:KK9:Teprik karti sana da sehraaadan..onun simdi morali bozuk yollayamaz..depresyonda sanirim baya da cikamayacak..:KK53:
konyadayımm upğün nasipsee hızlı trenlee 5te binicemmm ..:))

Aaa..atla gel kiz yanima..nerde oturuyo aplanlar..

Ayy osge yazmis kac verdin diye bende epru yazdi sandim..her yazilani ozel mesaj hanem gibi niye ustume aliniyorsam:KK1:

Sabah ac karnina 2 bardak ilik su
10.00
1 cavdar ekmegi
1 haslanmis yumurta
1 dilim ananas
3 Zeytin
Kk peynir
Yesilcay

13.00
Yarim elma
Yogurt

14.30
Nescafe
4 yulaf
2 bitter

16.00
1 avuc kuruyemis

18.30
1 tabak etli nohut
2 kasik pilav
Su 3 lt
300 ip atlama
100 basen
100 mekik
Ara: yesilcay
1 bitter

Bu nasil is anlcmadim ben firlatip aticam bu tartiyu ya oyle incelmisimki pantolonlqrim dusuyoe peki niye tartuda cikmadi yaaa allahim iki haftadir gram oynamazmi ya yiyorum cikolatalari cipsi oh olsun

Gram oynatamadın demek:KK1:Yersen cipsleri ketçuplu ee sporda yk habire burdan hava basıyon atıp tutuyon:KK9:Şöyle yenicem böyle vericem:KK9:Şaka bii yana benim tartı az önce beni 52.4 gösterdi:KK37:Kafayı yiyik zamanında boşuna onu kapını önüne atmamışım demkki:KK19:Ama yine ona mecbur kaldım ama yeni tartımı alayaım şöyle hassasından yüzügümü çıkarınca bile gram oynatandan gör bak eskiyi camdan aşagıya nasıl fırlatıcam:KK4:Bu sabah üstümdekileri çıkartoyorm hala aynı gösterdi :KK19:

sayfanızıı bir ara iyice okudumm
resimlerinize bakarken önce kilolu resimlerinize öylece baktımm sonra sonundakii zayıf halinizee görünce şok oldumm nasılda güzel olmuşsunuzz
bir insan bukadarmı değişir yaaa
göbeğiniz harika olmuşş

Az mı:KK53:Ben öleyim o zaman:KK43:En çok aramızda sen vermişsin tebrikler :KK9:Ama tabii yoldaşım daha yazmamış ama en çok o vermişte olabilir:44:

Çok iyi vermiişsin tebrikler:KK9:Şuana dek 2. iyi verensin:KK34:

Olsun canım bende geçen hafta 500 almıştım.Aslında haftada 1-2 kilo vermek normalmiş.Bense gram garm veriyorum:KK5:Bi kerede 1 kilo versem gam yemiycem:KK43:

ayy cok mutlu oldum :):) ama ilk vücuttaki ödemi atmış olabilirim. Bakalım biraz azim geldi bu hafta daha ii olacak. Sinavlarimda önemsiz bu haftaki sporlarimi düzgün yapicamm ve zayifliycam:) bu arada msji 3 4 kere yazmışım aynisini. Tlden yazmistim da kusura bakmayin..

Son düzenleme:
Eee kim yendi yaaa..neyse olsun o kadar yemey gene iyi verdik..dimi kiz ortak:nazar:Gerci bu hafta abartmadim..ama bugun yedim ikindin gene gezme..pazar da kizimin dogum gunu..yiycemmm

Sabah..08.30..2 dilimtam bugday, 1 yumurta(zeytinyagli bile bile:KK1:İlac niyetine)kk peynir, 1 zeytin, 2 banim recel, sekersiz cay

Ara..2 hurma

Oglen..13.00..sebzeli et haslama, 1 dilim ekmek, yogurt

Aksam..16.30..batirik yedim..3 tane buma baklava, sekersiz cay

Daha da yemem baya yedim sistim..acikirsam meyve ya da sut..

Eee kim yendi yaaa..neyse olsun o kadar yemey gene iyi verdik..dimi kiz ortak:nazar:Gerci bu hafta abartmadim..ama bugun yedim ikindin gene gezme..pazar da kizimin dogum gunu..yiycemmm

ikimzde 200 verdik galiba:44:O zaman berabere:nazar:Kızçenin dogum günü şimdiden kutlu olsun:KK16:

Kızlar bugün yukarıyaa çagırdılar ama öglenligimi yedim ve yeşilçayımı alıp geç çıktım.Tabagım oracıkta duruyrdu ve benim canım ilk kez bişey çekmedi:KK53:Elde açlmş ıspanaklı arnavut böregi,örgü açma,1 dl pasta amaaaaaaa ben ne yaptım.Ayrı tabakta iki minik kadayıf sarması vardı yeşilçayımla onu yedim.Herkes ee tabagındakileri yemiycen mi dediler.Yok artıkın yemiycem.Zaten çok canım çekinc günlerde feln yiyrm arrtık öööögg geldi hergün üst üste:KK25:İnş. tiksinirimde bi daha yemem:KK19:Bu arada geçen gün 5 tane pantolonu daraltırdım:21:En son 38 beden aldıgımında başladı bollaşmaya:KK76:Ama ogluşu sallamaktan backlrım incecik kaldı ama şu kollar ve göbüş gitsin die sporu yognluk vericem.

Sabah..08.30..2 dilimtam bugday, 1 yumurta(zeytinyagli bile bile:KK1:İlac niyetine)kk peynir, 1 zeytin, 2 banim recel, sekersiz cay

Ara..2 hurma

Oglen..13.00..sebzeli et haslama, 1 dilim ekmek, yogurt

Aksam..16.30..batirik yedim..3 tane buma baklava, sekersiz cay

Daha da yemem baya yedim sistim..acikirsam meyve ya da sut..

Batırık ne ayol?buda nurullah gibi bişey mi yoksa:KK9:Erken kapamışsın dükkanı(migdeni:KK1:)İnş. acıkmazsın:KK39:

BUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılk su.
Sabah(10:00) 1.5 dl.kepk ekmek,2 zeytin,1 salata,yarım yumurta sarısı,1 çatal nurullah:KK1:1 çatal peynir,ıhlamur.
Ara(11:45) 1 elma,türk kahvesi.
Ögle(14:00) yogurtlu biber,1 dl.kepek ekmek.
Ara(16:00) yeşilçay,2 minicik kadayıf sarması.:KK30:
Akşam(19:00) 1 tabak ıspanak,2 kaşık yogurt,1dl.kepek ekmek.

Ara:yeşilçay ve form yiycem
Su ve sporumu akşama yazıcam çünkü yatana kdr ne spor yaparsam kar.:KK8:

slmm trendycimm :))) gerçekten tbrik edrmm eşinin zaman vermesi çok ii olmus gerçekten umarım daha cabuk 55 kg inersin kazanırsın iddayı :))) tatlım bn bişey sorcam moralim bozukk aslında ilk zmanlarr iii gidiodu bu ara saglıklı beslenmeyi biraz bosladım kendimi motive edemiorum sen ilk baslarda nasıl yapıodun alışana kadar zayıflama nasıl karar verdn biraz anlatırsan cok sevinirim cnmm yaa moral acısından ii olur ??
canım anlıyorum seni çok normal,ben ilk haftalarda miktarlarına dikkat ediyodum inanırmısın,ama yağlımı tatlımı kızartmamı hamurişimi aldırmazdım pek bilmiyodum tabi kilo yaptığını,ama eskiden 1bütün beyaz ekmek yiyoduysam akşam sulu bi yemekte,yine sulu bi yemekte 3dilim falan yerdim beyaz ekmek,sonra tatlıları ytıkabasa değilde hergün az miktarda yerdim,herhafta kiloma bakıyodum çok yavaş ilerliyodu,ama ilerliyodu sonuçta,sonra 79 kiloya inince biraz daha dikkat etmeliyim dedim ve aburcuburu kestim hiç yemedim,ama ekmek hala beyaz ekmekti,ama az miktarda yiyodum ama akşamlarıda yiyodum hala zararlı olduğunu bilmiyodum kilo vermeme engel olduğundan habersizim:KK5:aburcuburu keserek 3hafta sonra 76kiloyu gördüm,düşün bak 3haftada 3kilo ama daha hızlı gidebilirdi ekmeği kesip tam buğdaya geçseydim, ilk haftalar yinede şükür dedim ve okiloyu görünce demek bi aburcubur bile yemesem nasıl farkediyo dedim ve dahada hırslandım,beyaz ekmek yerine kepek yemeğe başlamıştım sonra tambuğday ekmeğine geçtim ve çavdar tambuğday karışık tahıllı ekmekler yiyerek abur cuburu haftada bir ödül günümde yeme sözü vererek kendime :KK16:dahada hızlı kilo vermeye başladım, herhafta en az 1kilo veriyodum daha gr verdiğim yazmaz günlüğümde:KK9:nekadar tartıda eksildiğimi görünce dahada gaza geliyodum, mutlu oluyodum ve o aburcuburdur tatlıdır hamurişidir hiçbirinin bana bi faydası olmadığını bianlık mutlu ettiğini, sevdiğim elbiselerimden mahrum bıraktığı gerçeğini anladım ve haftada sadece bigün oda cuma tartıdan sonraki gündü, dilediğim gibi kaçamak yapmıştım,heray veya aklıma geldikçe herhafta foto çeke çeke aradaki farkıda gözümle gördükçe dahada seviyodum kendimi ve tebrik ediyodum son gaz devam ediyodum,yüzlerce fotom var bilgisayarımda inan bana şimdilerde açıp 1yıl önceki videolarımdaki bene inanamıyorum nasıl giyiyomuşum o dombilik elbiseleri diyorum,dışarı nasıl çıkıyodun insan içine diyorum ve beni görüpte tuğba çok acarlaşmışın noldu sana böyle dediklerinde kızardım içimden,ama hakketende gözzevklerini bozuyomuşum diyorum şimdii:KK9:çok mutluyum şuan inan bana canım,şuan dışarı çıkıp salındımmı herkez imrenerek bakıyo,tanıdıkları görsen şeşibeş oluyo gözleri:KK23:,hele bide yanımda 2çocuğumun elinden tutarak yürüyüşüm varya kimse inanmıyo onları benim doğurduğuma,ve bu beni dahada motive ediyo şımartıyoo:KK17: bunu hakettiğimi düşünüyorum:KK42::KK16:,sende yapabilirsin geç olmadan hadi kaldır totoyuu:KK34::13:
kilo veren alan kalan herkezi tebrik ediyorumm köızlarr:)) haftaya daha iyy olaiblirizzzz :KK9:

bu haftaa şehir dışında olucam pazartesi ğöörüşürüzz kısçelerr :KK16:
kız delirdinmi sen,nasıl kilo alanları ve yerinde sayanları tebrik edersin:KK4::KK20:bence yanlış bi davranış,kilo alanları pataklıycaksınki akılları başlarına gelsin:KK34::KK53:

evet canım kaçamak yaptğım haftalarda bariz belli ediyodu daha az veriyodum,kaçamaksız geçen haftalarda çok kolay 1-1.5-2 veriyodum:KK16:
ya canım inceldiğini farkedipte tartıda düşüş görmüyosan kas yapıyosun demekki yağların eriyo yine üzülme,:KK34:
sayfanızıı bir ara iyice okudumm
resimlerinize bakarken önce kilolu resimlerinize öylece baktımm sonra sonundakii zayıf halinizee görünce şok oldumm nasılda güzel olmuşsunuzz
bir insan bukadarmı değişir yaaa
göbeğiniz harika olmuşş

:KK16:çok mersi canımya,ne güzel bunları duymak:KK16:

X