- 29 Aralık 2009
- 3.409
- 1.347
- Konu Sahibi puccakanka
- #3.081
össgecimm sendekii durumları alalımmm kaç gram vewrdinn:))) rakibem
300 gr cik canim tebrikler canim bu arada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
össgecimm sendekii durumları alalımmm kaç gram vewrdinn:))) rakibem
300 gr cik canim tebrikler canim bu arada
Öncelikle tebrikler melisimmmmmYoksa konyaya jojopun yanına kutlama yapmaya mı gidiyosunİst gelsen daha iyi olmaz mıkonyadayımm upğün nasipsee hızlı trenlee 5te binicemmm ..:))
Normalide o zaten canım çıtırcık başlarda haftada 2 kilo bile veriyomuş ama hiç kaçamaksız.Yaz geldi zaten 26 hazrnda günde bitioDışarda ogluşla bul yürüyüş ve acıkınca tazecik salata domates elimdeValla bu pasta borek isine artik bi dur dememiz lazim Bende bu hafta costum ki sorma diger topiklerde genelde 1 kilo vermisler 2 bile veren var haftada biz 200 gr 300 gr
[Qdünkü menücüm:))
sabah 1dlm tam buygday kahvaltılık çeşitleri çay
ara kayısı çayı 5 badem
öglen yarma çorbası taze nane
ara 1elma,
akaşam çorba zeytinyaglı fasulye şehriye kavurması
eşimin dogumğünüydü dün akaşm 1 dlm yaş pastaa
Öncelikle tebrikler melisimmmmmYoksa konyaya jojopun yanına kutlama yapmaya mı gidiyosunİst gelsen daha iyi olmaz mı
Normalide o zaten canım çıtırcık başlarda haftada 2 kilo bile veriyomuş ama hiç kaçamaksız.Yaz geldi zaten 26 hazrnda günde bitioDışarda ogluşla bul yürüyüş ve acıkınca tazecik salata domates elimde
Yine harika ama hem ögle hem akşam ekmek yok nasıl acıkmıyorsun yaw yoldaş de hele bi bana:26:
Super canim tebrik ettim senibende yazayım
başlangıç: 78.500
geçen hafta cuma değilde çarşamba tartılmıştım: 76.200
bugün : 75.100
toplam giden: 3.400
hedef: 60
tabi yapabilirsem daha sonrada 56 olmak istiyorum, teşekkür ederim arkadaşlar beni cesaretlendirdiniz, ben hafta sonu evde olamıyacam arkadaşlarla toplanacağız, umarım dikkat edebilirim
Kiiiiz sacini basini yoldurtmaNeresi az?sende bi degisiksin..az yersin cok yedim dersin cok yersin az..cok kilo verion az diyon..sinav senin bunyeni sasirtmisBaslangic 64 . . Küsurü bilmiyorum.
Geçen hafta 63.700
bu hafta 62.320
giden 1.380
gelen yooookk :):)
kızlar az bi kilo belki ama olsun cok mutlu oldum ben. Cünkü cok da ii beslenememstm. Buna rağmen vermişm. Cok mutlu oldum. Haftaya daha azimle bakisicammm:):)
Gecen hafta yenilgi bu hafta berabere..haftaya zafer benim insallahŞaka mı bu
Başlangıç:63
Geçen hafta:56.5
Bu hafta:56.3
Giden 200
Gelen:yok
Toplam giden:6.700
Yine mi erabereAma ben yenmek istiyordumO karadr kaçama yaparsam tabii yenemem
Az mıBen öleyim o zamanEn çok aramızda sen vermişsin tebrikler Ama tabii yoldaşım daha yazmamış ama en çok o vermişte olabilir:44:
Çok iyi vermiişsin tebriklerŞuana dek 2. iyi verensin
Olsun canım bende geçen hafta 500 almıştım.Aslında haftada 1-2 kilo vermek normalmiş.Bense gram garm veriyorumBi kerede 1 kilo versem gam yemiycem
Kiz ne 400 u 200 iste..nerden cikti 400..yanlis mi hesaplamisiKafam karisti:44:Niye 400 mu dedin kiYaw rakibem sen 200 mü yoksa 400 mü verdin de hele bi banada ona göre aglayaım yada oynayayım:44:
Teprik karti sana da sehraaadan..onun simdi morali bozuk yollayamaz..depresyonda sanirim baya da cikamayacak..kilo bildirimii
başlangıç 71.8
geçen haftaa 66.6
bu haftaa 66
giden 600 gr
konyadayımm upğün nasipsee hızlı trenlee 5te binicemmm ..:))
Aaa..atla gel kiz yanima..nerde oturuyo aplanlar..
Bu nasil is anlcmadim ben firlatip aticam bu tartiyu ya oyle incelmisimki pantolonlqrim dusuyoe peki niye tartuda cikmadi yaaa allahim iki haftadir gram oynamazmi ya yiyorum cikolatalari cipsi oh olsun
Az mıBen öleyim o zamanEn çok aramızda sen vermişsin tebrikler Ama tabii yoldaşım daha yazmamış ama en çok o vermişte olabilir:44:
Çok iyi vermiişsin tebriklerŞuana dek 2. iyi verensin
Olsun canım bende geçen hafta 500 almıştım.Aslında haftada 1-2 kilo vermek normalmiş.Bense gram garm veriyorumBi kerede 1 kilo versem gam yemiycem
ayy cok mutlu oldum :):) ama ilk vücuttaki ödemi atmış olabilirim. Bakalım biraz azim geldi bu hafta daha ii olacak. Sinavlarimda önemsiz bu haftaki sporlarimi düzgün yapicamm ve zayifliycam:) bu arada msji 3 4 kere yazmışım aynisini. Tlden yazmistim da kusura bakmayin..
Eee kim yendi yaaa..neyse olsun o kadar yemey gene iyi verdik..dimi kiz ortakGerci bu hafta abartmadim..ama bugun yedim ikindin gene gezme..pazar da kizimin dogum gunu..yiycemmm
Sabah..08.30..2 dilimtam bugday, 1 yumurta(zeytinyagli bile bileİlac niyetine)kk peynir, 1 zeytin, 2 banim recel, sekersiz cay
Ara..2 hurma
Oglen..13.00..sebzeli et haslama, 1 dilim ekmek, yogurt
Aksam..16.30..batirik yedim..3 tane buma baklava, sekersiz cay
Daha da yemem baya yedim sistim..acikirsam meyve ya da sut..
slmm trendycimm :))) gerçekten tbrik edrmm eşinin zaman vermesi çok ii olmus gerçekten umarım daha cabuk 55 kg inersin kazanırsın iddayı :))) tatlım bn bişey sorcam moralim bozukk aslında ilk zmanlarr iii gidiodu bu ara saglıklı beslenmeyi biraz bosladım kendimi motive edemiorum sen ilk baslarda nasıl yapıodun alışana kadar zayıflama nasıl karar verdn biraz anlatırsan cok sevinirim cnmm yaa moral acısından ii olur ??
kız delirdinmi sen,nasıl kilo alanları ve yerinde sayanları tebrik edersinbence yanlış bi davranış,kilo alanları pataklıycaksınki akılları başlarına gelsinkilo veren alan kalan herkezi tebrik ediyorumm köızlarr:)) haftaya daha iyy olaiblirizzzz
bu haftaa şehir dışında olucam pazartesi ğöörüşürüzz kısçelerr
evet canım kaçamak yaptğım haftalarda bariz belli ediyodu daha az veriyodum,kaçamaksız geçen haftalarda çok kolay 1-1.5-2 veriyodumÖncelikle tebrikler melisimmmmmYoksa konyaya jojopun yanına kutlama yapmaya mı gidiyosunİst gelsen daha iyi olmaz mı
Normalide o zaten canım çıtırcık başlarda haftada 2 kilo bile veriyomuş ama hiç kaçamaksız.Yaz geldi zaten 26 hazrnda günde bitioDışarda ogluşla bul yürüyüş ve acıkınca tazecik salata domates elimde
Yine harika ama hem ögle hem akşam ekmek yok nasıl acıkmıyorsun yaw yoldaş de hele bi bana:26:
ya canım inceldiğini farkedipte tartıda düşüş görmüyosan kas yapıyosun demekki yağların eriyo yine üzülme,Bu nasil is anlcmadim ben firlatip aticam bu tartiyu ya oyle incelmisimki pantolonlqrim dusuyoe peki niye tartuda cikmadi yaaa allahim iki haftadir gram oynamazmi ya yiyorum cikolatalari cipsi oh olsun
sayfanızıı bir ara iyice okudumm
resimlerinize bakarken önce kilolu resimlerinize öylece baktımm sonra sonundakii zayıf halinizee görünce şok oldumm nasılda güzel olmuşsunuzz
bir insan bukadarmı değişir yaaa
göbeğiniz harika olmuşş