Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Sabah 1.5 dilim salçali ekmek peynir 3 zeytin yeşil çay
öğlen firinda tavuk(azdi zaten) 2 3 patates 1 dilim ekmek üstüne ayran
bi saat yürüyüş
aksam sura yarim dilim ekmek bi kac çatal pilav.
Su + yesil çay.
Bugünü kendime ödül olarak verdim :) ama yine de eski büsra gibi cok yemedm tika basa.

cnm cvparın için tskr ediorum o kadar sey yazmışşın seni biraz yordum k. bakma olur mu :):) isminide ögrendm bu arada tuğbacım içime soguk bi su serptin sanki o kadar büyük moral olduki bana inan cok rahatladım şimdi...sen ne diosan inanıorum cnmm cok güzel zayıflamış güzellemişşin azmin ve kararından dolayı tekrar tebrik ediorum hayat dolu bi insansın :)) dediklerini yine uygulayacam 72,600 den 70 kg oldum hoşuma gitti ve birkaç kişi gördüm hemen farkettiler sen kilo vermiişn ne yaptın falan die bnde hiç bişey sölemedm çünkü bnde yeni ögreniodum Hem sölediklerine sasırdım hemen nasıl farkettiler kilo verdimi die Hemde mutlu oldum demekki yöntem dogru kilo verilebiliomuş.ama bi sürü misafir yemekler derken biraz cozuttum bide cnm nasıl tatlı falan cekiodu anlatamam düzenimi bozmuştum...cnm iyiki konustuk seninle varya nasıl mutluuyum :)) gerçekten iltifatları begenileri öle cok hakediosun ki defalarca baktım fotolarına agzım acık nasl bi degişim bu ya ddm kndi kendime çok hevesledm bnde zayıflayabilirim ddm ama ne yapcamı bilmiodum şimdi hepsini ögrendm senin sayende:)) valla öle bi imkanım olsa ne kadar foton varsa hepsine saatlerce tek tek bakarım inan o kadar sevdm seni :)) inş hersey daha güzel olcakk cnmm Durmak Yok Yola Devam :p:p

cnm cvparın için tskr ediorum o kadar sey yazmışşın seni biraz yordum k. bakma olur mu :):) isminide ögrendm bu arada tuğbacım içime soguk bi su serptin sanki o kadar büyük moral olduki bana inan cok rahatladım şimdi...sen ne diosan inanıorum cnmm cok güzel zayıflamış güzellemişşin azmin ve kararından dolayı tekrar tebrik ediorum hayat dolu bi insansın :)) dediklerini yine uygulayacam 72,600 den 70 kg oldum hoşuma gitti ve birkaç kişi gördüm hemen farkettiler sen kilo vermiişn ne yaptın falan die bnde hiç bişey sölemedm çünkü bnde yeni ögreniodum Hem sölediklerine sasırdım hemen nasıl farkettiler kilo verdimi die Hemde mutlu oldum demekki yöntem dogru kilo verilebiliomuş.ama bi sürü misafir yemekler derken biraz cozuttum bide cnm nasıl tatlı falan cekiodu anlatamam düzenimi bozmuştum...cnm iyiki konustuk seninle varya nasıl mutluuyum :)) gerçekten iltifatları begenileri öle cok hakediosun ki defalarca baktım fotolarına agzım acık nasl bi degişim bu ya ddm kndi kendime çok hevesledm bnde zayıflayabilirim ddm ama ne yapcamı bilmiodum şimdi hepsini ögrendm senin sayende:)) valla öle bi imkanım olsa ne kadar foton varsa hepsine saatlerce tek tek bakarım inan o kadar sevdm seni :)) inş hersey daha güzel olcakk cnmm Durmak Yok Yola Devam :p:p

ay canım yaa:108:ne demek yorulmak,inanki hiçbakmadan yazdım biçırpıda,sonra bibaktım aboooow dedim nekadarda uzun yazmışım:82:beni eskilere götürdü yazdıklarım iyi oldu bibakıma,nerdeen nereye dedim:81:ve inanki yazdıklarından sonra dahada çok dedim,iyiki yazmışım değdi yazdığıma,çünkü bukadar heveslendirmişimya seni,hissedebiliyorum,sen gerçekten istiyorsun ve başarıcaksın,,sadece bunu söyle başarıcam de,ama kafana takma,takma dediğim şey ne biliyormusun,hani misafir gelince veya sen gidince yiyip içiyosunya veya zorundasınya işte ozaman kasma kendini kötü hissetme ye ne yiyorsan ve deki ben bugün misafirlikteyim benim günüm veya bugün misafirlerim var benim heralde yiycem kasmıycam takmıycam kafama:KK16:ye iç o anın keyfini çıkar ama şunuda un utmaki bunun devamı olmıycak bunu biliyosun ve kendine deki yarın herşey aynı düzen devam edicek ,hemde birgünüm dahada stresli geçicek kasıcam kendimi ama bu ,bi önceki günü telafi etmek için sonrası tekrar kilo vermek için düzenli ve sağlıklı beslenmeye devam:KK56::KK16:hepsi bu canım,bak zayıflamak nekadarda eğlenceli oluyo ozaman,
hem şunuda söyliyimmi sana eski kıyafetlerin vardır elbet içine sığamadığın:KK1:onları ayda bikez dene olurmu ama unutma dene kesin ve deki bak bu kot veya etek basenlerimden geçmiyo şuan,1ay sonra yine giy bu sefer geçerse dersinki fark var basenlerimden geçti ama bu seferde önüm kapanmıyo neyse bidahaki ay tekrar denerim de ve kaldır,çok eğlenceli zaman su gibi geçiyo heycanla bekliyosun ve muradına eriyosun,günde 3lt suyu unutma mutlaka iç,ve 2bardakta yeşil çay demle ,hayatı bide zayıf halinle yaşa:KK12::128::94:
söylediklerin içinde çok teşekkür ederim bende burdaki herkezi seviyorum:KK54::KK54::KK54:

ben kilo bildirimimi yarın sabah yapıcam bugün tartıldım da aynı çıktım sinir oldum belki be gece i melek gelip sihirli değneğiyle bana dokunur şöyle 1 kilo falan gider:KK1::KK1::KK1::KK1:
şaka bi yana bu hafta herkes az vermiş ya :KK50: bende neyse yarın çıplacık tartılcam bugün kıyafetlerle tartılmıştım benim şu akşam sadece elma yiycem sözümde yalan oldu güzel yemekleri görünce dayanamıyorum :KK50::KK50::KK50:
bugünkü menüm
sabah ılık su 2 dilim salçalı ekmek 3 zeytin 3 bardak şekersiz çay
ara nescafe
öğle misafirlikteyddim teyzemde 2 börek 1 kase makarna 1 küçük elmalı kurabiye şekersiz çay
ara türk kahvesi
akşam 1 yemek kaşığı ciğer sote 3 dilim baklava:KK53:
su 3 bardak ya kızlar ben normal suyu içemiyorum fazla aklıma geldikçe ama ılık sudan biraz daha sıcak suyu gayet güzel içiyorum sürekli öyle içsem bi zararı olurmu

ben kilo bildirimimi yarın sabah yapıcam bugün tartıldım da aynı çıktım sinir oldum belki be gece i melek gelip sihirli değneğiyle bana dokunur şöyle 1 kilo falan gider:KK1::KK1::KK1::KK1:
şaka bi yana bu hafta herkes az vermiş ya :KK50: bende neyse yarın çıplacık tartılcam bugün kıyafetlerle tartılmıştım benim şu akşam sadece elma yiycem sözümde yalan oldu güzel yemekleri görünce dayanamıyorum :KK50::KK50::KK50:
bugünkü menüm
ara nescafe
öğle misafirlikteyddim teyzemde 2 börek 1 kase makarna 1 küçük elmalı kurabiye şekersiz çay
ara türk kahvesi
su 3 bardak ya kızlar ben normal suyu içemiyorum fazla aklıma geldikçe ama ılık sudan biraz daha sıcak suyu gayet güzel içiyorum sürekli öyle içsem bi zararı olurmu

kızlar ben de 70 kiloyum son 3 yılda 15 kilo aldım veremiyorum bir türlü, hikayelerinizi okuyup iradeli olmaya çalışıcam çünkü daha fazla kilo almak istemiyorum yaz da geliyor :KK43:

bugünkü menüm
ara nescafe
ara türk kahvesi

Aksam hemi de 3 dilim affetin sana.boyle dedigime bakma bu hafta fena kacamak yaptim ben de su icmemektense oyle biyle nasil iciyosan ic sen ciddi ciddi su icsen haftada 1 kilo verirsin rahat susuz olmaz gercek bu

Kızlar bugün yukarıyaa çagırdılar ama öglenligimi yedim ve yeşilçayımı alıp geç çıktım.Tabagım oracıkta duruyrdu ve benim canım ilk kez bişey çekmedi:KK53:Elde açlmş ıspanaklı arnavut böregi,örgü açma,1 dl pasta amaaaaaaa ben ne yaptım.Ayrı tabakta iki minik kadayıf sarması vardı yeşilçayımla onu yedim.Herkes ee tabagındakileri yemiycen mi dediler.Yok artıkın yemiycem.Zaten çok canım çekinc günlerde feln yiyrm arrtık öööögg geldi hergün üst üste:KK25:İnş. tiksinirimde bi daha yemem:KK19:Bu arada geçen gün 5 tane pantolonu daraltırdım:21:En son 38 beden aldıgımında başladı bollaşmaya:KK76:Ama ogluşu sallamaktan backlrım incecik kaldı ama şu kollar ve göbüş gitsin die sporu yognluk vericem.
Vay sen de baya incesin kız masallah:nazar:Ben ne zamandır pantolon almadım sadece 68 kiloda falanın 31 beden kot olmuştu cotonda..şimdi 4 kilo daha azim..40-42 falan olur..ama üst beden L..aslında üst bedenim daha ince benim basen var doğumdan gobeklenince ust bedenim L..bide göğüslerden mı nedir..Offf..ust beden M rahat oluncaya 38 beden pantolona kadar devam..sen de baya inceymissin..ay ben hem kalinim hem hala gün geziommm:KK55:Otur jojop evindeeeee
Batırık ne ayol?buda nurullah gibi bişey mi yoksa:KK9:Erken kapamışsın dükkanı(migdeni:KK1:)İnş. acıkmazsın:KK39:

yok kız demiştim ya kısırım cevizlisi ama yağsizi..aksam dayanamadım kuru yemiş yedim...poffff..:KK37:

Kızlar ben mekik çekip yaticam..hepinize iyi geceler:KK16:

Ay kizlar dun ciktim sabah tartiya 61.4cildirdim okula gitmeden sabah o hincla tavukpilav vardi evde birtabak dolusu yedim hatta birbucuk tabak okulda zeytin 5tane tere iki tam ceviz cay sonra oglen bir durumcigkofte ayran eve gwlince orta boy acili cips kornet buyuk sonra aksam bi simit yatmadanda birbucuk muz yedim!!!!sonra giciklikla sabah uyandim tuvalete gittim falan ne goreyim dunku yediklerime ragmen 61.0 okadar uzuldumki bedenime bu haksizligi yaptigim icin halbuki o bana ben zayifladim baaak pantolonlarin bol geliyor belin incecik dedigi halde iki gram gazin kurbani oldum bide afedersiniz buyuk abdestimde benleykenn:KK17:Yani diyecegim oki adini koyamadigim biseyler gitmis ya kasa donusmys tugbamin dedigii gibin yada gorunen oki 400gram falan gitmis ama kizlar yinede anladimki sifir kacamakla bu yaglar daha cabuk guder bide spor en azindan haftada uc kez ben yattim uyudum hep buhafta rahatsizdimda zaten ona ragmen gitmis yanii zaten goruntumdende belli oluyor.yani ben yine bedenimle baristim hatta ona sabah k:KK34:ahvaltida saglikli seyler verip gonlunu bile aldim seni seviyorum bedenim seni seviyirum sehraaa sisi seviyorum kislarrrrr:KK19:

Bide bir buyuk cikolata hsni sutlu kirmizi kspli ulker dikdortgen bide iki avuk fistikfindikcevizde yemistim

Ay kizlar dun ciktim sabah tartiya 61.4cildirdim okula gitmeden sabah o hincla tavukpilav vardi evde birtabak dolusu yedim hatta birbucuk tabak okulda zeytin 5tane tere iki tam ceviz cay sonra oglen bir durumcigkofte ayran eve gwlince orta boy acili cips kornet buyuk sonra aksam bi simit yatmadanda birbucuk muz yedim!!!!sonra giciklikla sabah uyandim tuvalete gittim falan ne goreyim dunku yediklerime ragmen 61.0 okadar uzuldumki bedenime bu haksizligi yaptigim icin halbuki o bana ben zayifladim baaak pantolonlarin bol geliyor belin incecik dedigi halde iki gram gazin kurbani oldum bide afedersiniz buyuk abdestimde benleykenn:KK17:Yani diyecegim oki adini koyamadigim biseyler gitmis ya kasa donusmys tugbamin dedigii gibin yada gorunen oki 400gram falan gitmis ama kizlar yinede anladimki sifir kacamakla bu yaglar daha cabuk guder bide spor en azindan haftada uc kez ben yattim uyudum hep buhafta rahatsizdimda zaten ona ragmen gitmis yanii zaten goruntumdende belli oluyor.yani ben yine bedenimle baristim hatta ona sabah k:KK34:ahvaltida saglikli seyler verip gonlunu bile aldim seni seviyorum bedenim seni seviyirum sehraaa sisi seviyorum kislarrrrr:KK19:

Uzulmekte hakliydin aslinda ben de vermemis oldugumu gorsem cok sinirlenirdim ama yanlis mi yanlis.Sen spor yap gene hafta da 1 2 kacamak yap(gunduzleri)suyunu da ic niye vermeyesin ki acele etme hatta bence sen 2 3 hafta tartiya cikma sonra bi cik ta taaaaaammm 2 3kilo ucmus gitmis

peki tugbacım cok saol :)) cnm gerçekten cvpların bnm için o kadar önmliki tek tek okuyup not alıorum mutlu oluorum bnmle ilgilendigin için...tanıdıgım hiç kimse yoktu kilo veren onun için bilmiodum netteki diyet listelerinide hiç uygulayamadım ama bu sitede seni okuyup inceleyince kilo verecegime inandım dünkü söledklerinden sonra dahada motive oldum çook istiorum kilo vermeyi :))) tavsiyelerine uycamm eski kıyafetlerim var olmayan onları deniycem bi ara denedm zor olmuştu... artık kilo verdkçe farkı görürüm kıyafetten :)) cnm birde merak ettim zayıflar az yiyo yada hemen doyuyo sende eskiye göre daha az yiyosundur kesinlikle peki midende agrı falan oluomuydu miden küçüldükçe.???

Seni seviyorum tatlimm:KK19:Bak ben tam gaz devam etcem persembe senle konusuruz cuma tartilip tartilmicama oyle karar veririz beraber defigin ne ratli. 2hafta tartilmayip taaataaam 59um ay ne gusel olur yaa ben rlimden geleni ydpcsm insaalah bu hafra dshada fikkat etcem dun yediklerim neydi oyle ya tadini bile slmadim ve yerken kesinlikle mutlu degildim bennn :KK14:

Seni seviyorum tatlimm:KK19:Bak ben tam gaz devam etcem persembe senle konusuruz cuma tartilip tartilmicama oyle karar veririz beraber defigin ne ratli. 2hafta tartilmayip taaataaam 59um ay ne gusel olur yaa ben rlimden geleni ydpcsm insaalah bu hafra dshada fikkat etcem dun yediklerim neydi oyle ya tadini bile slmadim ve yerken kesinlikle mutlu degildim bennn :KK14:

Saol canim bende seni:KK19: valla ben oyle yapiyodum bi cikiyodum tartiya 58 bi cikiyodum 56 super oluyodu ama ben abartmistim 3 4 hafta tartilmiyodum ve meraktan catliyodum bi kacamakta yapsam tartiya cikip moralimi bozmuyodum.Dun bi anlik ofkeyle yemisin sok etmisin vucudunu yeter unut onu onune bak sen 2 hafta sonra magnumunu yersin odul niyetine:KK56:

BUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılk su.
Sabah(10:00) 1.5 dl.kepk ekmek,2 zeytin,1 salata,yarım yumurta sarısı,1 çatal nurullah:KK1:1 çatal peynir,ıhlamur.
Ara(11:45) 1 elma,türk kahvesi.
Ögle(14:00) yogurtlu biber,1 dl.kepek ekmek.
Ara(16:00) yeşilçay,2 minicik kadayıf sarması.:KK30:
Akşam(19:00) 1 tabak ıspanak,2 kaşık yogurt,1dl.kepek ekmek.

Ara:yeşilçay ve form yiycem
Su ve sporumu akşama yazıcam çünkü yatana kdr ne spor yaparsam kar.:KK8:

Su:3lt
Spor:45dk yürüyüş
60 sag kol
60 sol kol
150 oklava

X