Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

menümm kızlar
sabah 1.5 dilim salçalı çavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 bardak şekersiz çay
peynir
5zeytin
1çatalcık helva
öğlen bir kepçe nohut yemeği
1kaşık bulgur pilavı ekmek yookk
ara havuçu yoğurtun içine rendeledim yedim ii bişi mi bilmiyorum siz söleyin artık
akşam bi kaşık yoğurtlı ıspanak yemeği + bol limanlu salata 3dolma ekmek.:))
akşamda bol su ve yeşil çay karışımı içicemm . .
umarım bu sefer bişeye benzemiştir yediklerimm. . :26:

Son düzenleme:
Kizlar bugun cok canim sikkin yaa..uzun zamandir ilk defa biseyler baktim kendime kizimin dogum gununde giymek icin..tamam iyi hos eski kiloma dondum de hala L beden giyiyorum zaten eskiden de siskoydum:KK47:Gobegim portleyip duruyor sinir oluyorum osge bile o kadar 36 bedene nasil azimli..bugunku menusu o kadar iyi olmasa da..supersin arkadasim.ben 42 hala diyorum ki iyi ya nasilsa eski kilomdaym sisko degilim sadece balik etliyim diyorummm..ayyyyyy hayiiiirrr ben cok cirkiniiimmmmm:KK37:puffffff...ben bu gobegi nasi eritcem kizlaaaarrr.. Mekik çekenler lutfen soyleyin faydasi oldu muuuu..bi foto filan var mi eski yeni halim gunde 1000 mekik cektim soyle oldum falan diyecek olan varmiiiiiiii...offf..napcam bennn..aslinda benim gobegim oyle dogum gobegi falan degil..pörsüme falan yok..genc kizligimdan biraz fazla...ben de bugun gaza geldim..yok artik jojop yooook oyle her gun pasta borekk

Epruuu bu arada bu gece annemde kalacak umarim tartisi benimkiyle aynidir...bi kere hemen bizde tartilip gelip bide burda tartilmisdim..ayniydi ama..artik sansima bakalim sabah kac cikicammm

Var mi haftaya benle yariscak benim gibi gaza gelmis yarismaciii:KK55:Siskoyum siskooooooooo..60 olcam 2 ayda 4-5 kilo neyse hemen vercemmmmmmm Allahin izniyle,,,,sonra 58.....:KK52:

Uyaninca birki cayi incir
Sabah 1yumurta 2cavdar 4zeytin biber roka cay
Ara orta kayfe yaban mersini
Ogle bir isirik cigkofte(oglumun durumunden)
1kade corba 1tabak kiymali karnibahar 2dolukasik yogurt
Ara 4hurma bir avuc beyaz leblebi
Ara 5yulafli bitki cayi
Aksam 1kase corba 2kasik yogurt salata 1kase kiymali karnibahar diyorum e daha ne olsun aslinda yarin cuma kiymali kaenibahar yimesemmi ne dirsiniz birisi 7ye kadar bisey yazarsa mantikli ne dirse onuvyapcam hadi bakem:KK45::KK51:

Canim pek bilgim yok ama hurma kalorili degil mi 4 tane fazla olmamismi onun disinda guzel yarini merakla bekliyom

bu da benim menüm;
07:00 üşendiğimden kahvaltı hazırlamadım. 1 paket mavi yeşil kepekli bisküvi
10:30 yarım elma, yarım portakal
12:00 bir keğçe tarhana çorba, 1 tavuk göğsünün yarısı, 5 çatal kadar pilav, salata
15:30 kalan meyvem
19:00 dünden alan köfteli patates yemeğinden 4 yk kadar, 2 yk kadar makarna, bol salata, bir dilim ekmek

gün boyu 2,5 litre su, 3 bardak şekersiz çay ve 2 fincan yeşil çay içtim.

yarın 62,8 çıkmayı ümit ediyorum. geçen haftaki kilom....
hadi bakalım yorumları bekliyorum
ayrıca haftaya yarış var mı. bu hafta bende bir rakip istiyorum.

ben bi an gaza geldm ve haftaya benimle birlikte yarışmk ister misin?? çok azimli değilim ama olsun :)
belki ikimize de böylelikle bi azim gelir ve daha düzenle beslenir daha ii kilo veririz. ?

Kizlar bugun cok canim sikkin yaa..uzun zamandir ilk defa biseyler baktim kendime kizimin dogum gununde giymek icin..tamam iyi hos eski kiloma dondum de hala L beden giyiyorum zaten eskiden de siskoydum:KK47:Gobegim portleyip duruyor sinir oluyorum osge bile o kadar 36 bedene nasil azimli..bugunku menusu o kadar iyi olmasa da..supersin arkadasim.ben 42 hala diyorum ki iyi ya nasilsa eski kilomdaym sisko degilim sadece balik etliyim diyorummm..ayyyyyy hayiiiirrr ben cok cirkiniiimmmmm:KK37:puffffff...ben bu gobegi nasi eritcem kizlaaaarrr.. Mekik çekenler lutfen soyleyin faydasi oldu muuuu..bi foto filan var mi eski yeni halim gunde 1000 mekik cektim soyle oldum falan diyecek olan varmiiiiiiii...offf..napcam bennn..aslinda benim gobegim oyle dogum gobegi falan degil..pörsüme falan yok..genc kizligimdan biraz fazla...ben de bugun gaza geldim..yok artik jojop yooook oyle her gun pasta borekk

Epruuu bu arada bu gece annemde kalacak umarim tartisi benimkiyle aynidir...bi kere hemen bizde tartilip gelip bide burda tartilmisdim..ayniydi ama..artik sansima bakalim sabah kac cikicammm

Var mi haftaya benle yariscak benim gibi gaza gelmis yarismaciii:KK55:Siskoyum siskooooooooo..60 olcam 2 ayda 4-5 kilo neyse hemen vercemmmmmmm Allahin izniyle,,,,sonra 58.....:KK52:

Canim benim de gobek fena dusunsene her yer zayif yandan o den portleyen bi gobek mekige basladim bugun her gun 100 cekcem tv de ivana sert dedi hergun ya sabah ya aksam 100 mekik cekerseniz gobeginiz dumduz olur ama hergun dedi 1 ay boyunca nolcak gunde 3 dk ayir mutlak bi faydasi olur basla sende yarin birbirimize sorariz faydasi var mi birakmamis oluruz boylece M degil S bedene kadar devam jojoppp

bu da benim menüm;
07:00 üşendiğimden kahvaltı hazırlamadım. 1 paket mavi yeşil kepekli bisküvi
10:30 yarım elma, yarım portakal
12:00 bir keğçe tarhana çorba, 1 tavuk göğsünün yarısı, 5 çatal kadar pilav, salata
15:30 kalan meyvem
19:00 dünden alan köfteli patates yemeğinden 4 yk kadar, 2 yk kadar makarna, bol salata, bir dilim ekmek

gün boyu 2,5 litre su, 3 bardak şekersiz çay ve 2 fincan yeşil çay içtim.

yarın 62,8 çıkmayı ümit ediyorum. geçen haftaki kilom....
hadi bakalım yorumları bekliyorum
ayrıca haftaya yarış var mı. bu hafta bende bir rakip istiyorum.
Makarna ya da pilav varken ekmek yeme canim hele aksam bi de patates var yaniOnun disinda guzel( sabahlari guzel ye ki aksama kadar cok acikma)
Kilo vercegine inaniyorum ben

ben bi an gaza geldm ve haftaya benimle birlikte yarışmk ister misin?? çok azimli değilim ama olsun :)
belki ikimize de böylelikle bi azim gelir ve daha düzenle beslenir daha ii kilo veririz. ?

tamam anlaştık. ben de pek beceremiyorum. debeleniyorum işte. kaç kilosun, hedefin ne merak ettim. ben 64,8 ile başladım. geçen hafta 62,8 idim. bu hafta resgl haftam o nedenle yarın 62,8 çıkmayı yani bu haftayı kilo almadan tamamlamayı umut ediyorum. 60 olmak istiyorum. bakalım bu hafta neler yapıcaz beraber.

tamam anlaştık. ben de pek beceremiyorum. debeleniyorum işte. kaç kilosun, hedefin ne merak ettim. ben 64,8 ile başladım. geçen hafta 62,8 idim. bu hafta resgl haftam o nedenle yarın 62,8 çıkmayı yani bu haftayı kilo almadan tamamlamayı umut ediyorum. 60 olmak istiyorum. bakalım bu hafta neler yapıcaz beraber.

bende ilk 64 ile başladım ama küsüratını bilmiyorum. geçen hafta 63,700 çıktım bu haftada bakalım ne olacak.
hedefim bilmiyorum şöle bi 55 56 olsam fena olmaz. aynanın karşısında kendimi beğendiğimde bırakıcam.
inş motive olur birbirimize veririzzz :nazar:

bende yazayım menümü bugün bayağı kaçırdım ama :KK17:
sabah 8:30 1 büyük bardak ılık su bir kuru kayısı
9:30 1 kk peynir yarım haşlanmış yumurta, 3 zeytin, 2 dilim ekmek, 1 ceviz, 5-6 banım tahinli pekmez 1 fincan 1 şekerli çay
11:00 yarım muz, ve kaç bardak olduğunu bilmiyorum ama bolca şekersiz siyah çay
13:00 küçük porsüyon kuru fasulye küçük porsüyon pirinç pilavı, bir dilim ekmek, 2 acı biber, 1 kase yoğurt
16:30 1 fincan yeşil çay, bir elma
19:30 6 kaşık kuru fasulye, 4 kaşık birinç pilavı, bir dilim ekmek, y1 kase yoğurt, salata
şimdi form çay içiyorum
ne kadar su içtiğimi bilmiyorum yarından itibaren ölçüyle yazarım
leslie ile 30 dk yürüyüş ardından 50 mekik birkaç kültür fizik hareketi

slmm trendycimm :))) gerçekten tbrik edrmm eşinin zaman vermesi çok ii olmus gerçekten umarım daha cabuk 55 kg inersin kazanırsın iddayı :))) tatlım bn bişey sorcam moralim bozukk aslında ilk zmanlarr iii gidiodu bu ara saglıklı beslenmeyi biraz bosladım kendimi motive edemiorum sen ilk baslarda nasıl yapıodun alışana kadar zayıflama nasıl karar verdn biraz anlatırsan cok sevinirim cnmm yaa moral acısından ii olur ??

bende yazayım menümü bugün bayağı kaçırdım ama :KK17:
sabah 8:30 1 büyük bardak ılık su bir kuru kayısı
9:30 1 kk peynir yarım haşlanmış yumurta, 3 zeytin, 2 dilim ekmek, 1 ceviz, 5-6 banım tahinli pekmez 1 fincan 1 şekerli çay
11:00 yarım muz, ve kaç bardak olduğunu bilmiyorum ama bolca şekersiz siyah çay
13:00 küçük porsüyon kuru fasulye küçük porsüyon pirinç pilavı, bir dilim ekmek, 2 acı biber, 1 kase yoğurt
16:30 1 fincan yeşil çay, bir elma
19:30 6 kaşık kuru fasulye, 4 kaşık birinç pilavı, bir dilim ekmek, y1 kase yoğurt, salata
şimdi form çay içiyorum
ne kadar su içtiğimi bilmiyorum yarından itibaren ölçüyle yazarım
leslie ile 30 dk yürüyüş ardından 50 mekik birkaç kültür fizik hareketi

Tahin pekmez hadi sabah yedin sut olsun diye ama hem pilav hem ekmek ayni anda yeme ikisinden birinintercih et ekmegi de normal ekmek tuketme cavdar ya da tam bugday aliskanlik haline getir ben basta zorlandim 1 aldim 1 almadim ama simdi surekli aliyorum aksam da pilav 4 kasik fazla 2 kasik ye hele pirinc pilavi bu haftada 1 tuket derim bol salata yogurt ye pilavi okadar aramican zamanla

:KK50: aç karnına ılık su
kahvaltıda 1 yumurta 1 dilim ekmek 4 zeytin 1 bardak süt
ara nescafe
öğle yengemdeydim hafif şeyler yedik atıştırmalık çayla beraber
ara şekersiz türk kahvesi
akkşam 1.5 lahmacun 2.5 bardak ayran ve 2 yemek kaşığı patlıcan yemeği ekmek yok tabi bu arda:KK1:

:KK50: aç karnına ılık su
kahvaltıda 1 yumurta 1 dilim ekmek 4 zeytin 1 bardak süt
ara nescafe
öğle yengemdeydim hafif şeyler yedik atıştırmalık çayla beraber
ara şekersiz türk kahvesi
akkşam 1.5 lahmacun 2.5 bardak ayran ve 2 yemek kaşığı patlıcan yemeği ekmek yok tabi bu arda:KK1:

Gunduz hakikaten iyiymis aksamda 1 yeseydin dicem de doyulur mu onla gece emzir bol bol:KK1:Anam yarin tarti gunu erken yatip uyuyup sabaha saha cok kilo vererek kalkmak lazim da kizim uyumuyo

Tam simdi melis nirde girmemis dicektim sen geldin iyi insan lafın ustune geldi:KK16:
Menumu oku da sevinnn:KK17:

BUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılık limonlu su
Sabah(9:45) : 1dl.kızarmş kepek ekmek,1 çatal sürme peynr,4 zeytin,ıhalmur.
Ara(12:00) :dışarıda türk kahvesissz
Ögle(14:30) :1 tabak tavuk sote,3 kaşık pilav,2 kaşık yogurt.
Ara:KK16:00) :yeşilçay,kaşık şeklinde bitter çiolata.
Akşam(19:00) :2 kepçe çorba,balık,yeşillik salata,1 bardak kola(coss sesine dayanamadm:KK17:)2 kaşık irmik helvası:18:
Ara(20:30) :yeşilçay,1 portakal.

Su:3lt.
Spor:2 saat yürüyüş:KK37:
50 ip atlama.

Aslında mnekik ve oklavda yapmk isterdm ama bugn ogluş 1 kere uyudu ondada yemek hazırladm misafrlerime ve evi azcık toplayabildm.Çok yorgunum inanın.Oda oda heziyoruz ve hiç oturmuyor.İyiki yürümyi ögrendi oturunca aglıyor yaw:KK50:Jojopum bakalım yarın tartı ne diycek:KK52:Kaynımda 11 de hadi ünefe yemeye gidelim dedi gitmedim ve öglende börek yapmışlardı gitmedim:KK4:

kilo bildirimi
başlangıç:71.5
geçen hafta:68.5
bu hafta:68.1
giden:400 toplam giden 3.4
gelen yok aman hiç gelmesin zaten:KK31:

Son düzenleme:
Kilo bildirimim
Baslangic:63 :KK19:
geçen hafta:52.600 :21:
bu hafta:52.300
giden:300
gelen:0 :nazar:
Toplamda giden: 10.700
Hedef: 49 :KK12:
Bu hafta kilo almadigima seviniyorum su az ictim kacirdigim zamanlar oldu ust uste ama gecti gitti agirdan hedefe ilerliyorum
Meliscim menulerin tum hafta cok guzeldi sporda cabası ins guzel bi azalma olmustur kilonda simdiden tebrik ederim canimseni

Baslangic..71.8
Gecen hafta..64.8
Bu hafta..64.6
Giden 200:KK9:
Gelen yok..:KK19:
Toplam giden 7200:KK9:
Hedef..60:KK47:

Annemdeyim gerci..benim tartiyla ayni gibiydi ama yarin sabah bir daha tartilirim..

X