• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Yine harika bi menü canım:46:Ben bugün gezmede herşeyden azda olsa yedim:43:Şimdi tavuk sote ve pirinç pilavı yapıyorm.Yemesem gece çok acıkırmıyım:44:2sindende 2 kaşık yesem mi offffff:43:
Yemeepru sadece tavugu ye hskim ol krndine haftaya yirsin benle yarisirkene kotusun sehraaa biliyusun dimi:52:
bugün 3.günümdeyim sebze ve meyve serbest,bu sabah 56.9kg geldim:46: bu resimde kanıtım:12::1:bu demek oluyoki 2günde 1.5 kiloo:23::nazar:bekle beni aşkım ben geliyorum:41:artık ona(eşime) çaktırmıyorum dikkat ettiğimi falan:36:,sabah beraber güzelce kahvaltı yapıyoruz sonra ben lahanamla meyvemle kuruyemişimle günümü tamamlıyorum,oda beni daha 59kilolarda biliyo acıyo bana ve seviniyoo:27:daha çok beklersin seen haftasonuna görüşücez onunlaaa:12::32::9:masallah ya o tartiyi bzna getir opcem vslla opcem ama benide 56.9 gostermws demi o zamzngel seni opcem maasallah:nazar:Bende 57 olunca istiyorum o diyeti atrintilariynan:54:
Eki Görüntüle 387983

Sabah ac karnina 2 bardak ilik su
09.00
Nesfit
12.30
Ton baligi
Roka
Yarim gevrek(1 dilm ekmek yicektim kocis sıcacık gevregi getirince yedimm)
2 parca peynir
Sonra yesilcay
14.30
Nescafe
1 bitter
4 yulafli
17.30
Ara yapamadim cokta acikinca aksami erken yiyim dedim
2 kasik pirinc pilavi
5 kasik etli taze fasulye
Yogurt
300 ip atlama
100 basen hareketi
Su 3 lt

Aksam baska bisi olsa iyiymis oglende kofte varmis hem kofte patates hem makarna yeme bence keske daha hafif bisi olsaymis aksama yoksa menun guzel

yemedim yemedim.bol salata yedim azıcık makarna ile karıştırıp. 5 tane köfte 5 tane de patates yedim. küp doğranmış. köfte de misket köfte. bugün şehir dışındaydım. restaurantta hep kebablar vardı. en masumu şiş köfte gibi geldi. eeee evin menüsüne sabahtan vermiştim. geri dönüş yoktu. bugün regl de oldum. artık güzelim ve zayıfım. sinir bozukluğumj geçti. bu hafta geçemn haftaki 62,8 i korusam yeter.

menüm kızlar
sabah 2 dilim ç.ekmeği.
salça
peynir
5 zeytin
2 çatal helva.
aralarda kemekli küçük galetelerden.
3 4 tane yulaflı =)
17.00da 1 saat yürüyüş
aşkam 1 dilim çavdar ekmeği,
patates ve çiçek kızartması (yada karnıbahar bezen çiçek ne be diyolarda ondan)+ yoğurt + yine yoğurtlı havuç.
akşam hiç olmamış biliyorum ama aşırı cnm istiyodu o yemeği zaten az yedm:((

kalkinca kuru incir hurma findik
sabah 1yum 2 kk peynir 2cavdar 5zeytin 2tam ceviz dereotu roka
ara kapicino hazir orta kahve
ogle uc kepce yesilmercimekli tarhanacorbasi
ara iki acuc kuruyemis findikli cevizli beyaz leblebili abarttim yani
ara yesilcayli 4yulaflikuru incir
aksam tavuk iki el kadar falan
bence keske okadar kuruyemis yemeseydim.sabah resmen saldirdim olcem zannettim ya kuru incir jurtardi resmen beni halbuki gece bir jofte ve yarim bardak sut icmistim yazmistim burayada metabolizmammi calisti gece noldu hay ben bu metabolizmanin calissa bi dert calismasa bi dert :emir_bebek:

:5:

Olsun haftada 3 4 gun yeterli zaten ins devamli yaparsin evde de kosu bandin var sanirim
Eet ilk defa gittim yemesem ayip olurdu derdimi de anlatamam tabi diyet diye fazla samimiyetim yok oldu bikere

evde var ösgecim koşu bandı sıkıldım ondan aynı yerde yürüyümuş gibi bir hiss veriyorr:) dışardaa daha zevjlii wala :)

menüm,,

sabah 1dlm çavadar ekemgi 1 yumurtaa 1 dlm beyz peynir domatess sivri biber çay

ara 5biryerde mutlakaa 4 cevizz

öğlen yarma çorbası 1 karnıyarık

ara dersteydim hiçbişe mealeseff,,

akaşam karnıbahar yeemgi kıymalı yougrt 1 dlm ıspanaklı börek,,

siyah çay biskivi 3 adet kakolu :)

menüm kızlar
sabah 2 dilim ç.ekmeği.
salça
peynir
5 zeytin
2 çatal helva.
3 4 tane yulaflı =)
17.00da 1 saat yürüyüş
patates ve çiçek kızartması (yada karnıbahar bezen çiçek ne be diyolarda ondan)+ yoğurt + yine yoğurtlı havuç.

Me bicim yag cekiyor o cicek biliyomusun senn haretulbetulsun yani bussss git annen kizaetirken bak yag ne kafar azsliyor o lizarurken lezzwte dicek lafim yok ama ya kalorisi eksi pusnnn

Kofte canavari burda sabah kofte aksam kofte derdin ne senin yahu cok sey isteme sen tek kofte iste baska bisey istemeeeee mumkunse cok seymi istedimmmis cikcikcik:38:

sabah aç karnına ılık su kahavlatıda eşim sabah işten gelirken sıcacık börek almış 4-5 dilim ondan yedim 2 zeytin 2 çatal bal yarım çatal peynir
ara nescafe 3 normaal bisküvi
öğle 4 yemek kaşığı mercimek ve 1 dilim ekmek salata bi kaç kaşık yoğurt 1 but haşlanmış olarak
ara yine nescafe 3-ü bir arada
akşam yulaf ezmesi 1 bardak sütle ve 1 çorba kaşı içine pekmez koydum hem sütümü çoğaltsın diye:1:
su 8 bardak
spor 12 mekiik:1:

sabah aç karnına ılık su kahavlatıda eşim sabah işten gelirken sıcacık börek almış 4-5 dilim ondan yedim 2 zeytin 2 çatal bal yarım çatal peynir
ara nescafe 3 normaal bisküvi
öğle 4 yemek kaşığı mercimek ve 1 dilim ekmek salata bi kaç kaşık yoğurt 1 but haşlanmış olarak
ara yine nescafe 3-ü bir arada
akşam yulaf ezmesi 1 bardak sütle ve 1 çorba kaşı içine pekmez koydum hem sütümü çoğaltsın diye:1:
su 8 bardak
spor 12 mekiik:1:

Kofte canavari burda sabah kofte aksam kofte derdin ne senin yahu cok sey isteme sen tek kofte iste baska bisey istemeeeee mumkunse cok seymi istedimmmis cikcikcik:38:

ama vallahi mazeretim var. bugün şehir dışındaydım. restauranttaki en masum yiyecek şiş köfte idi. pide lahmacın yemeyeyim diye düşündüm. akşama ne yemek yapılacağını sabah söylemiştim. bunu söylerken de öğlen köfte yiyebileceğim hiç aklıma gelmemişti. 1 hafta köfte yemicem, yemicem, yemicem....

Gorcez bakalim yeme bi zahmet bak sensen bir kilo azim ben haberin olsun sonraki hafta senle yarissbilirim canimmm ozamanda ekmekarasi kofte degil kofte arasi ekmek yirsin sennn optum hastayim koftelerinle ve senle ugrasamicimm sen ugras onlari sindirmeye hem cirkinsin hem reglisin hemde migdende sindirilmemis kofteler var allah rahatlik virsinn:33::24::27:

konu sahibi harikasin 6. sayfada resimlerini gordum yeni,wavv nasil becerdin bu kadar kiloyu vermeyi harikasin yaa,bende yeni dogum yaptim 3. bebegim,suan kilom 69:17:boyum 168 canim ya ozel biseyler yaptinmi :))

Hangi birinizin ahi tuttu diyin bana naman allahim hasta oluyorum galiba halsizim 3kepce yesilmercimekli tarhana ictim ogle yemeginde istahim yoktu ama bogazimi yumusatsin deyu cumada yaklasiyor ne spor yaptim ne bisey ama gobem kuculmus sanki du bakalim cumaya az kaldi dun cips yemiyeydim iyiydi azdi ama yagliydi iste onceden yiyiyince cipsi koca paket mutlu olan ben simdi yarim kucuk paket yiyince yataklara dusuyotum uzuntuden allam yarebbim kadinlar kulubu trindy forumahdlisiii sen nelere kadirsinnn:kkk:Sizi seviyorum kislar opuldunuz yatim ben biraz :5:
benimde boğazlarım acıyo canım dünden beri:43:kimsenin ah edeceğini sanmam,ama ettilerse onlarında boğazı acısınmı dedin ne ettin benimde acıyoo:1:şaka biyana ah etmem ben kimseye allahından bulsun derim:40::54:geçmiş olsun:5:
Afferin kiz bu ne azim ben heyecanlandim valla az kaldi supersinn galibiyetini doyasiya kutlarsin sonraaa :65::65:
ay inşallah kutluycam fenaaaa:nazar::56::39::16::16:busefer göreyim nolur yaaaaa:31:okadar stresteyim okadar uğraşıyorum mükafatını alsam bari gücüme gitmiycek:8::16:
menüm kızlar
sabah 2 dilim ç.ekmeği.
salça
peynir
5 zeytin
2 çatal helva.
3 4 tane yulaflı =)
17.00da 1 saat yürüyüş
evetcanım hatanı biliyosun hiç olamamış nerde karbonu yüksek şekeri yüksek gıda varsa yemişsin:47:dikkat et canım sonunda üzülen sen oluyosun bak:38:
kalkinca kuru incir hurma findik
sabah 1yum 2 kk peynir 2cavdar 5zeytin 2tam ceviz dereotu roka
ara kapicino hazir orta kahve
ogle uc kepce yesilmercimekli tarhanacorbasi
ara iki acuc kuruyemis findikli cevizli beyaz leblebili abarttim yani
ara yesilcayli 4yulaflikuru incir
aksam tavuk iki el kadar falan
bence keske okadar kuruyemis yemeseydim.sabah resmen saldirdim olcem zannettim ya kuru incir jurtardi resmen beni halbuki gece bir jofte ve yarim bardak sut icmistim yazmistim burayada metabolizmammi calisti gece noldu hay ben bu metabolizmanin calissa bi dert calismasa bi dert :emir_bebek:
yok canım abartma falan yok kuruyemiş 2avuç gayet makul miktar sıkılma bukadar zarar gelmez ondan:23::38::34:
konu sahibi harikasin 6. sayfada resimlerini gordum yeni,wavv nasil becerdin bu kadar kiloyu vermeyi harikasin yaa,bende yeni dogum yaptim 3. bebegim,suan kilom 69:17:boyum 168 canim ya ozel biseyler yaptinmi :))

sağol canım,allah bağışlasın yavrularını,ben 2taneyle başa çıkamıyorum sana allah kolaylık versin,gerçi yaşları çok yakın ya benim ondan bukadar uğraştırıyolar neyse herkezin işi zor:25::emir_bebek::nazar:
özel bişey derken yaptıklarım ilk sayfada yazıyo oşekilde beslenerek verdim,herşey yedim sağlıklı yedim ama,zamanı ve miktarını iyi öğrendim gerisi geldi zaten,,:34:

BUGÜN:Aç karınla 2bardak ılık limonlu su.
Sabah(9:00) kk peynr,1 dl.kemepek ekmek,1 domates,3 zeytin,ıhlamur.
Ara(11:00) türk kahvesi,1 elma.
Ögle(13:00) 1 kaşık bakla,2 kaşık yogurt.
(15:00) misafirliktekilerden azar azar tadımlık:26:
(16:00) yeşilçay.
Akşam(19:00) 1 kaşık tavuk sote,1 kaşık yogurt,3 sarma.
(tadımlık oldu yarın öglen bol bol pilavla yiycem hemde:37:)
Ara:çay,1 kurabiye:17:

Su:4.5lt:53:
Spor:1.5 saat yürüyüş
200 oklva
200 ip atlama

Kızlar bugün zıvanadan çıktım ama inanım hep kendimi aç hissediyordum.Çünkü ayıptır sölemesi bugün 3 kere wcye çıktım:17:Oyüzden migdem boşaldı die mi hep açlık hissi vardı:26:Yarın irademle büyük bi sınavım var.Son gün ve jojopun gülmesini gözümn önüne geittip çok az yemem lazım:45::18:

BUGÜN:Aç karınla 2bardak ılık limonlu su.
Sabah(9:00) kk peynr,1 dl.kemepek ekmek,1 domates,3 zeytin,ıhlamur.
Ara(11:00) türk kahvesi,1 elma.
Ögle(13:00) 1 kaşık bakla,2 kaşık yogurt.
(15:00) misafirliktekilerden azar azar tadımlık:26:
(16:00) yeşilçay.
Akşam(19:00) 1 kaşık tavuk sote,1 kaşık yogurt,3 sarma.
(tadımlık oldu yarın öglen bol bol pilavla yiycem hemde:37:)
Ara:çay,1 kurabiye:17:

Su:4.5lt:53:
Spor:1.5 saat yürüyüş
200 oklva
200 ip atlama

Kızlar bugün zıvanadan çıktım ama inanım hep kendimi aç hissediyordum.Çünkü ayıptır sölemesi bugün 3 kere wcye çıktım:17:Oyüzden migdem boşaldı die mi hep açlık hissi vardı:26:Yarın irademle büyük bi sınavım var.Son gün ve jojopun gülmesini gözümn önüne geittip çok az yemem lazım:45::18:

Me bicim yag cekiyor o cicek biliyomusun senn haretulbetulsun yani bussss git annen kizaetirken bak yag ne kafar azsliyor o lizarurken lezzwte dicek lafim yok ama ya kalorisi eksi pusnnn

off. . Biliyorm cok kötü oldu bu. Ama tutamadım kendimi. Off ya. Yine 300 gram verirsem bu hafta ii bile. Kendim yiyip yiyip mizmizlanyrum bide. Kendim hakediyorum ki ohh olsun sana büsra manyak büsra :'( :'(

Bisey sorucam kızlar . . Küçük kepekli galetelerden yememde bi sakınca var mi? Aralari genelde onlarla yapiyorum da ondan ??

Back