Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Kiz sen bu esprileri nerden buluyon kız ne komiksin valla..hakikaten Cmylmz izlemiş gibi guluyom:emir_bebek:Seni kk çanak merak ediyoruz..ekle bakım bı fotoEn Büyük KK

bende sırf iddaam yüzünden 57e indim valla yoksa rüyamda bile göremezdim eşim sağolsun:KK9:55 olup kazanıyım şu iddayı koruma dönemim kolay oluyor streste olmıycak artık:KK16:
hem hafta sonuna kadar 55kg görürsemki inşallah görürüm:26:eek:zaman benim içinde en kolayı kilo korumak olucak,çünkü 60-61lerde 6ay civarı sabit kaldım bu süre içinde dileğim herşeyi saat faketmezsizin yedim eşim akşamları evde 1hafta,1haftada sabah gidip gece 1de geliyo,oyüzden akşamları onunla kekimide pastamıda böreğimide herşeyimi yedim atıştırmalık kuruyemiş cips ,abur cubur ne olursa,ama hiç kilo almadım:nazar::nazar: çünkü elma sirkesi içiyodum sabah aç ve akşam yatarken:nazar:çok faydsı oldu bana,oyüzden sabit kiloda durmak hemde dilediğimi yiyerek stressiz bi yaşam bu çok güzel olucak,hem iddayıda kazanmanın zaferi olucak elimde inşallah:KK16::KK16:

canım eşinin doğum günü şimdiden kutlu olsun,:KK16::KK16:
seninde menülerine baktım azcık meraktan inanki tebrik ettim:KK9::KK9:çok güzellerdi gördüklerim şaşırdım valla:KK53::KK9::KK9:devam et devam:KK34::KK54:
çıtırıcıgımmm

çıtıtırcım sizlere layık olmaya çalışıyorum ama en önemlisi kendime inanıp devame tmek :)
Canim d.gunu kutlu olsun ama sen zaten tartiya cikmis olcan odul niyetine ye iste,benimde persembe misafirim geliyo uzun zamandir gorusemedik arkadasimla ona pasta yapcam bi de bu aksam caya davetliyim daha sayayimmi hic sana layik bi rakip olamadim 1 haftada ne oldugumu sasirdim :KK14:

Canim bebiste olur Allah'ın izniyle vakti var demekk ki kariyer kurs al hevesini sira bebege gelsin:emir_bebek:
olurmu cnm mütevazi olmaa bu hafta ğüzel menüler çıkaırıyosunn bebeginde var birde anca zaten öenmli olann birbirimize azimmetmek :KK34:

Kizlar yarın da kızımın dogum gunu..ay bak şimdi cokduygulandimm..1 sene olmuş tam bir sene..canımın parcasiyla buluşalı.'Allahim basta melisime olmak üzere isteyen herkese tattırsın bu duyguyu..Allahım kızımla birlikte herkesin evladına hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin..bizlere de acılarını göstermesin..
aminn canım arkdaşımmm meleginle eşinle ailenle hayırlıu yaşlara girsinn 1. yaş ğünü kutlu olsunnnnnn:nazar::nazar::nazar::KK16:

Sabah ac karnina 2 bardak ilik su
11.30
Yarim gevrek
1 haslanmis yumurta
3 zeytin
Kk peynir
2 dilim domates
Yesilcaykizimin mamasindan 3 kasik:KK53:
14.30
Nescafe
3 yulafli
2 bitter
16.30
Acele ile temizlik yapiyodum
Yarim gevrek
1 dilim ananas
2 parca peynir
18.40
1 dilim cavdar ekmegi
4 kasik bezelye yemegi
Bol yogurt
Su 3 lt
300 ip atlama
100 basen hareketi
Ve hic oturmadim bugun evi temizledim :KK37:
ösgecim mneünü gayet güsel rakibennn :KK9:

[ben yarışabiliirm. gerçi iddialı değilim ama olsun belki 1-2 gram veririm. aslında birisi bir liste yapsa haftaya için. ben çok takip edemiyorum sizi.

gelcek insaalah vakti bugun gun bugundur az kitaptan kafani kaldirda adami gor artikin gobek engelide kalkti aradan beni yendigin hafta e hadi ama yesil sahalara:KK52:

amin sahracım dua edin işte :KK34:
3

co

Kiz sen bu esprileri nerden buluyon kız ne komiksin valla..hakikaten Cmylmz izlemiş gibi guluyom:emir_bebek:Seni kk çanak merak ediyoruz..ekle bakım bı fotoEn Büyük KK
eevt cnm bencede sahradan foto istiyoruz artıkkkk :)))):KK52:

menğüm ksslar:)

sabah 2 dml yumurtlaı ekmek domtes salatalık çay

ara 5birryerde çay

öglen yogurt çorbası turşu

ara bir bardak süt 4 kuru kayısı

akşam ısapank kavurması yogutt

sdporlqarım gelsinn ösgeye özel :)

6km sabah 8 de yürüdüm 3 komşumla çogaldı ekip :)

100 bisiklet 100 bek

125 bacak germe 25 esneme :KK42:

temmuza akdarr çok ders çalışamm lazım kalmak istemiyortum kızlarr emegim boşa gitmesin çok yagmur vaqrdııı ama kaltım gitim genedee :KK24:umarım istedigim amaçlara ulaşırım

Melisim osgis epru rakibim Sehraa Yılmaz ve tum spor yapabilen arkidisleri teprik ediyorum ben vakit bulamiyorum:KK50:Anneme gittiğimde yürüyüş yapcam ama onda da hep bisey çıkıyor..öyle evde hopla zipla mekik yapamıyorum ben yaa..hem ev ısı falan oluyor hem terliyorum öğlen banyo yapmam zor oluyor ya da o anda..poff..bacaklarımın ic kısımları da vicik vicik..göbusum de var..poff..mesela su an kocis evde yok kızım uyuyor evim temiz ortalık derli toplu uykum yok kalk spor yap jojop dımı ama yok cık canım istemiyor:KK50:Ben dışlarda yürümeyi seviyorum sadece zaten çocukluğumdan beri sporu sevmem esnek bı yapım da yoktur hep beden derslerinin tombis beceriksiz kızıyim..normalde hareketliyimdir ama bu haraketlerde esnek değim yaa napim,...of hadi kızım nerdesiniz??kendi kendime konuşuyorum..

Menunguzel canım biskrem pek olmamış ama olsun afiyet olsun

Melisim osgis epru rakibim Sehraa Yılmaz ve tum spor yapabilen arkidisleri teprik ediyorum ben vakit bulamiyorum:KK50:Anneme gittiğimde yürüyüş yapcam ama onda da hep bisey çıkıyor..öyle evde hopla zipla mekik yapamıyorum ben yaa..hem ev ısı falan oluyor hem terliyorum öğlen banyo yapmam zor oluyor ya da o anda..poff..bacaklarımın ic kısımları da vicik vicik..göbusum de var..poff..mesela su an kocis evde yok kızım uyuyor evim temiz ortalık derli toplu uykum yok kalk spor yap jojop dımı ama yok cık canım istemiyor:KK50:Ben dışlarda yürümeyi seviyorum sadece zaten çocukluğumdan beri sporu sevmem esnek bı yapım da yoktur hep beden derslerinin tombis beceriksiz kızıyim..normalde hareketliyimdir ama bu haraketlerde esnek değim yaa napim,...of hadi kızım nerdesiniz??kendi kendime konuşuyorum..

saoll jojopum sende çok iysin bebek bakıyosun aktifsin menülerinde gayett güsel bukadar gezmeyewe:))) iraden varr yoldşaımla herğün günündesinizz ayol :)

sahranın soyadı yılamzzmı facede gördünmüü bizim deli kızı cnmm:KK34:

Sabah..10.00..kk tulum peynir, 5 zeytin, az zeytin yağlı domates, 2 dilim beyaz ekmek tb kalmadı..bir bardak sekersiz limonata, 1 banim recel

Ara..12.00..azcik Şekerli sutlu kahve

Öğlen..14.00..az zeytinyağlı yapılmış Menemen, 1 dilim ekmek, yoğurt

Ara..16.00..3 tane kayısı kurusu kendi kuruttugumuz küçüklerden

Ara..18.00..1 elma,1 gevrek

Aksam..20.00..1 kepçe kuru fasulye, 3 kasık pilav, yoğurt, 2 ısırık tursu

Ara yapmayacağım..belki kayısı kurusu yerim..

Supersin jojop:nazar: canim 36 bedene gelince tek gobegin kaldi cok sinir bozucu duruyo ama en zoruda onu eritmek :KK14: 4 kilo da
Gidince kilomu korumaya geccem ins..
Senin de bisi kalmadi yaza sende 36 beden giyersin

ösgecim 36 bedenmiiiiiiiiii:KK53: bence sen artık diyeti bırak :) ben 40 bedenim:KK53:
Valla ben de anlamadim kalibi buyuk gibi geldi ama evde de bi pantslonum var 38 beden bol geliyo (4 ay once dugmesi bile kapanmiyodu birak kapanmayi dugme ile ilik arasindan tren gecerdi)biraz sinir bozucu bi gobegim var o gitsin bu kadar kasmam ama zaten cokta diyet yapiyomysum gibi hissetmiyorum kendimi

menğüm ksslar:)

sabah 2 dml yumurtlaı ekmekN domtes salatalık çay

ara 5birryerde çay

öglen yogurt çorbası turşu

ara bir bardak süt 4 kuru kayısı

akşam ısapank kavurması yogutt
Menun super ben cuma gunu senden kaydadeger bi azalma bekliyom bu hafta guzel gittin:KK9:

sdporlqarım gelsinn ösgeye özel :)

6km sabah 8 de yürüdüm 3 komşumla çogaldı ekip :)

100 bisiklet 100 bek

125 bacak germe 25 esneme :KK42:

Bana hersey de spor deme kocis geldi spordan nispet yapar gibi anlatti neler yaptigini:KK14:Bende evde ip atladim :KK19:

Ay ben gene çok acıktım. Vallahi açlıktan midem mi bulanıyor ne oluyor anlamadım ama içimde birşeyler oluyor. Ben en iyisi yatayım. Herkese iyi geceler.

Valla ben de anlamadim kalibi buyuk gibi geldi ama evde de bi pantslonum var 38 beden bol geliyo (4 ay once dugmesi bile kapanmiyodu birak kapanmayi dugme ile ilik arasindan tren gecerdi)biraz sinir bozucu bi gobegim var o gitsin bu kadar kasmam ama zaten cokta diyet yapiyomysum gibi hissetmiyorum kendimi

Menun super ben cuma gunu senden kaydadeger bi azalma bekliyom bu hafta guzel gittin:KK9:

Bana hersey de spor deme kocis geldi spordan nispet yapar gibi anlatti neler yaptigini:KK14:Bende evde ip atladim :KK19:

saol cnm seninde menün güzell aam sporudaa 1ğün durup 1 ğün gidiyoruz:KK55:

X