Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Biz de pazar gün kutlayacağız artık..o gün tabi ki de yiyeceğim..:KK56:

Epruuuu yarın ben de gezmeciyim sekerim üzülme..ama bugünkü menummmm gaaaayetttt sağlıklı..ve Allah izin verirse perşembe de kırıp dizimi evde oturmayı istiyorum:KK76::KK51::KK53:

Bu hafta şimdiye kadar bı pazar aksamı çılgın gibi çilek yedim..bide aksam aksam gevrek..bide dün aksam dondurma..başka pek kaçamagim olmadı yaf:KK9:Ama bağırsak sorunu yasıyorum bugun tartıda fazla gordum kendimi..kuru kayısıya dayandım bakalım..cumaya kadar inşallah sorun kalmaz:KK52:

Kizlar yarın da kızımın dogum gunu..ay bak şimdi cokduygulandimm..1 sene olmuş tam bir sene..canımın parcasiyla buluşalı.'Allahim basta melisime olmak üzere isteyen herkese tattırsın bu duyguyu..Allahım kızımla birlikte herkesin evladına hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin..bizlere de acılarını göstermesin..

Dogum gununuz kutlu olsun canim:nazar:Nice senelere saglikla mutlulukla ins.Zaman ne cabuk akıp gidiyor kucuk melegin 1 yasina giriyor bu ozel gunu ins gonlunuzce kutlarsiniz

Sabah ac karnina 2 bardak ilik su
11.30
Yarim gevrek
1 haslanmis yumurta
3 zeytin
Kk peynir
2 dilim domates
Yesilcaykizimin mamasindan 3 kasik:KK53:
14.30
Nescafe
3 yulafli
2 bitter
16.30
Acele ile temizlik yapiyodum
Yarim gevrek
1 dilim ananas
2 parca peynir
18.40
1 dilim cavdar ekmegi
4 kasik bezelye yemegi
Bol yogurt
Su 3 lt
300 ip atlama
100 basen hareketi
Ve hic oturmadim bugun evi temizledim :KK37:

kızlar gene kızacağınız bi menü geliyo sanırım..
sabah 2 dilim ç.ekmeği
salça
5 zeytin
biraz peynir
1 haşlanmış yumurta
okulda kebekli galete 3 4 tane.
öğlen bol limanlu salata (sevdiceğime söyledim getirdii ) :KK16:
3 saat sonra sultani bisküvi 3 4 tane
18.00 bi kepçe çorba
akşam yoğurtlu ıspanak yemeği ekmeksiz
yeşil çay ve su içicem.
spor yapamadm hava çok kötüü . . .

Son düzenleme:
haftaya benimle yarışmak kim ister biliyorum siz benden hırslısınız ama olsun hırs yapıp sizi yenmek istiyorum ben:KK16:

sahrayla yarıştık ösgecimle bu hafta yarışıyoruz haftya kalan semih ebrum çok şeymi istedim jojopcum bekliyorum artık :)):KK9:

[ben yarışabiliirm. gerçi iddialı değilim ama olsun belki 1-2 gram veririm. aslında birisi bir liste yapsa haftaya için. ben çok takip edemiyorum sizi.

beni menüm geliyor. çok kötü çok....
07:30 dün ben işteyken komşum getirmiş. 2 kurabiye, 1 fincan yeşil çay, 1 tane küçük salatalık
10:00 meyve salatmın yarısı
12:00 yağmurdan dolayı dışarı çıkamadık. dışarıdan sipariş verdik. ekmek arası köfte ve ayran istedim. bunu nasıl yaptım bilmiyorum.
15:30 meyve salatamınh geri kalanı
18:30 boıl salata, 4 yk kuru fasülye, 2 yk bulgur pilavı

2,5 litre su
şu anda yaşil çay içiyorum.

kızlar ben hala çok mutsuzum. bugün kendimi çok kötü çok çirkin çok şişko hissediyorum.

07:30 dün ben işteyken komşum getirmiş. 2 kurabiye, 1 fincan yeşil çay, 1 tane küçük salatalık
12:00 yağmurdan dolayı dışarı çıkamadık. dışarıdan sipariş verdik. ekmek arası köfte ve ayran istedim. bunu nasıl yaptım bilmiyorum.

2,5 litre su

kızlar ben hala çok mutsuzum. bugün kendimi çok kötü çok çirkin çok şişko hissediyorum.

sıkma canını canım yaa.. bnde seninle aynı durumdayım. dün diyet falan hak getire yedim börekleri. ama yiyincede moralim bozuluyo. hep siyeh giyiyorum yada üzerime ceket hırka tarzı bişi olmadan dışarı çıkmıyorum. yani tek tşörtle dışarı hiç çıkmam.. çok da şişman değilim ama yine de rahat edemiyorum. hoş kilo vermek içinde yeterli çabayı göstermiyorum..
menüne gelince öğlen akşama kadar yakmışsındır belki köfte ekmeği hareket falan da ettiysen biraz. akşam biraz ağır olmuş sanki ama yarın az yiyip kapatmaya çalış aradaki açığı. canını sıkma odaklan diyetine. daha zayıf olacağın günleri hayal et.. (sana söylediklerimi neden ben yapmamıyorum acaba . .)

sabah 2 dilim ç.ekmeği
salça
5 zeytin
biraz peynir
1 haşlanmış yumurta
18.00 bi kepçe çorba
yeşil çay ve su içicem.

Yoo guzel menum sadece galeya ya da biskuvi yerine 1 meyve tuketenilirdin ama ara da insanin cani istemiyo

Yoo guzel menum sadece galeya ya da biskuvi yerine 1 meyve tuketenilirdin ama ara da insanin cani istemiyo[/QUOTE/]
haklısın ama okuldaydım ya yanımdada almadım aklıma gelmedi hiç.
yanlız bende ilginç bişi var ben elma yiyince acıkıyorum. çok saçma ama ciddiyim :KK37:

Son düzenleme:
kızlar eşimin dogumgünü geliyor 13 nisanda pastaa yiycemm bu haftaa ösgeee sevinme pir çatal alırım yada 1 dilişmmm :KK9:

kursum var buğünde akşam 6tıdaa yemegim ierken yiyorum ondan çünkü geç bitiyor dersler 9da evde oluyorum birde kps varr kociş diyokii üff at artık kitapları sıkıldımm:)))

29 yaşım biticek bir çoçuk gelicek mi:):KK49:
gelcek insaalah vakti bugun gun bugundur az kitaptan kafani kaldirda adami gor artikin gobek engelide kalkti aradan beni yendigin hafta e hadi ama yesil sahalara:KK52:

Kocis spora basladi bugun kizlar okadar ozendim ki ona benim se gidip yapasim geldi
Esim zayiflamak icin degil tam tersi tartida daha agir gelmek icin gidiyo kas yapcak biraz da kilo alcak
Benim artik hic mi hic kilo almamam gerek formumu korumak İstiyorum artik bi de zayiflamak icin ugrasmak istemiyorum en dogrusu kari koca saglikli yasamak istiyoruz:21:
Kizim buyusun birlikte gitcez ins daha ozamana kadar bakalim:KK24: dun avmden 36 beden pantolon aldi:KK12:Muhtemelen kalibi buyuktu ama olsun olsun 38 beden de 42. beden giydigimi bilirim cunku
36bedenmi allam nolurr bende istiyorummm yaw valla ayifliyim bende sirf gicikligina saglikli beslencem yani saglikli olmak icindegil inadimdan sadecene

Kizlar yarın da kızımın dogum gunu..ay bak şimdi cokduygulandimm..1 sene olmuş tam bir sene..canımın parcasiyla buluşalı.'Allahim basta melisime olmak üzere isteyen herkese tattırsın bu duyguyu..Allahım kızımla birlikte herkesin evladına hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin..bizlere de acılarını göstermesin..
canim allah anali babali buyutsun en guzel gunlerini gostesin insaalah amin diyorum dualarina raabim hep hayirli insanlarla karsilastirsin onlari vatana milete ailesine hayirli yurttaslar olsunlar insaallah bide saglikli beslensinler aminnn:KK16:
11.30
Yarim gevrek
1 haslanmis yumurta
3 zeytin
Kk peynir
2 dilim domates
14.30
Nescafe
3 yulafli
2 bitter
16.30
Yarim gevrek
1 dilim ananas
2 parca peynir
18.40
1 dilim cavdar ekmegi
4 kasik bezelye yemegi
Bol yogurt
Su 3 lt

100 basen hareketi
supersin valla sifir beden olcan o 36beden olmicek sana diyim neyse ben36olunca bana gonderirsin tabi epruu hala38lerde olcek ozamannnn epru sen 36demeyi biliyimusunnnnn kisimmmm senin bilgisayarindaki 3ve 6tuslarini koparcemmmEn Büyük KK

sabah 2 dilim ç.ekmeği
salça
5 zeytin
biraz peynir
1 haşlanmış yumurta
18.00 bi kepçe çorba
yeşil çay ve su içicem.
sen azcikin kafayi siyirmissin heralde datlum nesi kotuki simdik bu menunun sende bi ayarsizlik var anlamadinmi zaten biz bole menuler istiyoruz yanliz oglenki salata tavuklu neyim olsa daha iyiydi kilo almiceksin zati verceksin iyi menun tasalanma allam yarebbim yaa:KK35:

[ben yarışabiliirm. gerçi iddialı değilim ama olsun belki 1-2 gram veririm. aslında birisi bir liste yapsa haftaya için. ben çok takip edemiyorum sizi.

2,5 litre su

cok koti cirkin ve siskosun zati:KK51:qbazen boyle denilsin isteriz ve rahatlariz az rahatladin demi bak dogru soyleee canim regli ocan damarlar basinc uyguluyor bu direk gobene ordan da kan can olan butun hucrelerine yansiyor en cokta hormonlar dolayisiynan beynine yansiyor bu durumdahasayimmi yani gercekten bir ay boyuncaki en.cirkin anlarindan birisin evet ayrica elbisende hic yakismamis oglenki ekmek arasi koftede totonda haberin olsun karnindan evel totonla ilgilenbidahada yeme oglen oglen actirma bayramlik agzimi ve menum gelsin:KK76:

2,5 litre su

Kendine meden bu kadar haksizlik ediyosun ki sabah kahvslti etsen iyiymis ama cokta abartmamissin hem sabahin koru yakmissindir ayda 1 2 oglen bu tarz yemen de bi sakinca yok ki ama sık olmasi sakincali aksam da iyi kapatmissin
Ama mantikli olan su sen daha yeni basladin bu tarz kacamaklari 2 ay sonra yapsan bidi olmaz simdi ise kilo verme hizina etki edebilir haa acelem yok diyosan hic bi sorun yok bence yeter ki sabah oglen kacamak yap

sabah 1bucuk cavdar 1bucuk kk peynir roka kuzukulagi 5zeytin 1yumurta cay
ara orta turk kayfe 2tane cubuk kraker
ogle 2kasik patates ezmesi 5kasik kuru fasulye 1dililm czvdar
ara 25kurusluk cheetos varya en minik olani ketcapli onun yarisi yedikten sonra baktim tamami 75kalori kendimi kaybettim irademe sahip olamadim pismanim oglum israr etti birazda oyuzden bi sonraki arada
ara 2yulafli yesilcay ictim (elma ve 4yulafli yemedim ceza olsun deyu)
aksam 2tabak yesilmercimekli tarhana corbasi salata 2kasik yogurt efendim.nasil?:44:

gelcek insaalah vakti bugun gun bugundur az kitaptan kafani kaldirda adami gor artikin gobek engelide kalkti aradan beni yendigin hafta e hadi ama yesil sahalara:KK52:

36bedenmi allam nolurr bende istiyorummm yaw valla ayifliyim bende sirf gicikligina saglikli beslencem yani saglikli olmak icindegil inadimdan sadecene

canim allah anali babali buyutsun en guzel gunlerini gostesin insaalah amin diyorum dualarina raabim hep hayirli insanlarla karsilastirsin onlari vatana milete ailesine hayirli yurttaslar olsunlar insaallah bide saglikli beslensinler aminnn:KK16:
supersin valla sifir beden olcan o 36beden olmicek sana diyim neyse ben36olunca bana gonderirsin tabi epruu hala38lerde olcek ozamannnn epru sen 36demeyi biliyimusunnnnn kisimmmm senin bilgisayarindaki 3ve 6tuslarini koparcemmmEn Büyük KK

sen azcikin kafayi siyirmissin heralde datlum nesi kotuki simdik bu menunun sende bi ayarsizlik var anlamadinmi zaten biz bole menuler istiyoruz yanliz oglenki salata tavuklu neyim olsa daha iyiydi kilo almiceksin zati verceksin iyi menun tasalanma allam yarebbim yaa:KK35:

cok koti cirkin ve siskosun zati:KK51:qbazen boyle denilsin isteriz ve rahatlariz az rahatladin demi bak dogru soyleee canim regli ocan damarlar basinc uyguluyor bu direk gobene ordan da kan can olan butun hucrelerine yansiyor en cokta hormonlar dolayisiynan beynine yansiyor bu durumdahasayimmi yani gercekten bir ay boyuncaki en.cirkin anlarindan birisin evet ayrica elbisende hic yakismamis oglenki ekmek arasi koftede totonda haberin olsun karnindan evel totonla ilgilenbidahada yeme oglen oglen actirma bayramlik agzimi ve menum gelsin:KK76:

allah iyiliğini versin. güldürdün beni akşam akşam.

sen azcikin kafayi siyirmissin heralde datlum nesi kotuki simdik bu menunun sende bi ayarsizlik var anlamadinmi zaten biz bole menuler istiyoruz yanliz oglenki salata tavuklu neyim olsa daha iyiydi kilo almiceksin zati verceksin iyi menun tasalanma allam yarebbim yaa:KK35:QUOTE]
kafayı yicem zaten bu gidişle cnm deli gibi yemek yemek istiyo.:18: bide salatayı sevgilime yaptırdım pislik bana "bir gülle bahar gelmez kızım. bi salata yiyince mi zayıflıcan" ddi ve çookkk sinir oldum. :KK47::KK47::KK47::KK47: ki o insana tavuk koy dicem valla her şekilde güler bana :))) bi günüm birisini tutmuyo ki yaa :KK43: bigün düzgün yiyorum diğer gn batıyo

ara 25kurusluk cheetos varya en minik olani ketcapli onun yarisi yedikten sonra baktim tamami 75kalori kendimi kaybettim irademe sahip olamadim pismanim oglum israr etti birazda oyuzden bi sonraki arada
aksam 2tabak yesilmercimekli tarhana corbasi salata 2kasik yogurt efendim.nasil?:44:
Guzel canim menun son 2 gun az daha saglikli beslen merak ediyom cumayii

11.30
Yarim gevrek
1 haslanmis yumurta
3 zeytin
Kk peynir
2 dilim domates
14.30
Nescafe
3 yulafli
2 bitter
16.30
Yarim gevrek
1 dilim ananas
2 parca peynir
18.40
1 dilim cavdar ekmegi
4 kasik bezelye yemegi
Bol yogurt
Su 3 lt
300 ip atlama
100 basen hareketi
:KK9:Tatlım tebrikler yaa..ben 36 beden olsam hic bunlarla uğraşmam ki:KK37:Maşallah diyorum
sabah 2 dilim ç.ekmeği
salça
5 zeytin
biraz peynir
1 haşlanmış yumurta
18.00 bi kepçe çorba
yeşil çay ve su içicem.
yo gayet güzel..meyve yemeyi unutma

2,5 litre su

Ben beğendim menünü..kurabiye sabah yenmiş..ekmek arası kofte de öğlen olabilir..aksamı iyi kapatmışsin..yoğurt yemenitavsiye ederim canım.bayanlar için önemli hem de yağ yakıcı özelliği var.ayrica kendine haksızlık etme lütfen..git bi silkelen sevdiğin seyleri yap..ne demek çirkin hissetmek tatlım?once sen kendini begen kendine saygı duy ki baskaları da seni beğensin.

:KK20:Beğendim diyemeyeceğim..aksam bari tek tabak yeseydin..cips,Patates ezmesi:KK19:Kalorisi az bile olsa cok sağlıksız..bı de ikinci ara yapmışsınız sehraaaa:KK4:Gel anam gel sen haftaya benle yaris

Dogum gununuz kutlu olsun canim:nazar:Nice senelere saglikla mutlulukla ins.Zaman ne cabuk akıp gidiyor kucuk melegin 1 yasina giriyor bu ozel gunu ins gonlunuzce kutlarsiniz

Sagolun teyzeleri iyi dilekleriniz için..:KK16:

Sabah..10.00..kk tulum peynir, 5 zeytin, az zeytin yağlı domates, 2 dilim beyaz ekmek tb kalmadı..bir bardak sekersiz limonata, 1 banim recel

Ara..12.00..azcik Şekerli sutlu kahve

Öğlen..14.00..az zeytinyağlı yapılmış Menemen, 1 dilim ekmek, yoğurt

Ara..16.00..3 tane kayısı kurusu kendi kuruttugumuz küçüklerden

Ara..18.00..1 elma,1 gevrek

Aksam..20.00..1 kepçe kuru fasulye, 3 kasık pilav, yoğurt, 2 ısırık tursu

Ara yapmayacağım..belki kayısı kurusu yerim..

Oglenki börekleri hazmedemedin mı hala cannnimmm..git yat sırt üstü hatta git uyu da yag olsun sana..menumu oku canım oku da ornek al..sana özel yazdım..

X