Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Evet canim.Benim kizim 22.00 22.30 en gec uyurdu sasmazdi ama bi suredir duzen bozuldu gele 2 3 gun disari ciktik ya aksam 7 de uyandi hala uyumadi:KK53: nolur disten de ebru

Canım dis muhtemelen..ama su da var..ikindin uykusu geç saate kalınca gece uykusu otomatikman ileri atıyor bizimki de öyle..7 de ikindin uykusundan kalkarsa gece 11 i buluyor..ama bugun5 te kalktı 10 da uyudu mesela..bu da sabah erken kalkmasını gerektiriyor..seninki 3 mü 2 mı uyuyor günde bilmiyorum ama..mesela 2 kere uyuyor bizimki sabah 7 de kalkarsa en sağlıklisi oluyor..10-12 arası bide 3-4.30 arası uyursa gece de 9 gibi yatar süper olur..yani kalktıktan 3 saat sonra uyudukları için böyle bir düzen istiyor..öff anlatamadım sanki amma cümle kurdum

Canım dis muhtemelen..ama su da var..ikindin uykusu geç saate kalınca gece uykusu otomatikman ileri atıyor bizimki de öyle..7 de ikindin uykusundan kalkarsa gece 11 i buluyor..ama bugun5 te kalktı 10 da uyudu mesela..bu da sabah erken kalkmasını gerektiriyor..seninki 3 mü 2 mı uyuyor günde bilmiyorum ama..mesela 2 kere uyuyor bizimki sabah 7 de kalkarsa en sağlıklisi oluyor..10-12 arası bide 3-4.30 arası uyursa gece de 9 gibi yatar süper olur..yani kalktıktan 3 saat sonra uyudukları için böyle bir düzen istiyor..öff anlatamadım sanki amma cümle kurdum
Yok ben anladim canim zaten bizim oyleydi sabah 8 gibi kalkiyo emip yatiyo 10 gibi kslkiyo sonra 12gibi yatiyo sonra4 yatiyo en gec 6 6.30gibi kalkiyodu10 gibi uyuyodu disari ciktik misafire gittik bikac gun ondan da duzen falan kalmadi 10 aylik bebek 6 saattir uyanik ve ne yaptiysam uyumuyo:KK53:

Aslinda sabah uyaninca hemen uyumasa daha iyi ama cok agladi uyutmayinca bi ara 8.00 de kalktik 1 saat zor dayaniyodu simdi buyudu hic durmuyo aslinda uykuyu cok seviyo ama sıkıntısı var iste.anne olmak zor onlar bizim kucuk meleklerimiz hersey onlar icin bu gunlerde geccebi bakcaz kocaman olmuslar :emir_bebek:

bu sabah kendimi çok mutsuz hissediyorum. yarın regl olmam gerek ondan mıdır nedir. çok şişkoyum, çok çirkinim. sabah o kadar kıyafetin içinde üstüme giyecek birşey bulamadım. şu an üstümde olan elbiseme de sinir oluyorum bugün nedense. sizin de böyle hissettiğiniz olur mu?????

10 aylıkta düzen değiştiriyor olabilir..9 ay bizde dönüm noktası oldu..3 gündüz uykusundan 2 gündüz uykusuna indi..2 saatte bir yapardı seninki gibi..3 saatte hatta 4 saat de uyumaya başladı..aonceden gezmeye gidince 2 saat icinde donuyorduk..gidene kadar gene uykusu geliyordu:KK1:9 aydan sonra biraz cocuk sınıfına girdi..artık 4 saat dışarıda kalabiliyoruz..iyi de oldu..ama sabah erken ya da geç kalkışına göre gece uykusu şekilleniyor..belki de gündüz uykularının arasını uzatıp sayısını azaltmalisin..ama bizimki 10 a kadar uyumaz o yüzden bilmiyorum..8 de en geç ayaktayiz biz..uyku düzeni değişiyordur bence tatlım büyümüş çünkü..o donem bizimki de bı bocalama yasamıştı..ne oluyor niye uyumuyor die ben de üzülmüştüm..

Hey millet nerdesiniz.....epruuuuu napiyonnn yağlı ballı nurullahli kahvaltı mı yapıyon:KK24:AAaaa hem de bu saatte...:KK51:

haftaya benimle yarışmak kim ister biliyorum siz benden hırslısınız ama olsun hırs yapıp sizi yenmek istiyorum ben:KK16:

Hey millet nerdesiniz.....epruuuuu napiyonnn yağlı ballı nurullahli kahvaltı mı yapıyon:KK24:AAaaa hem de bu saatte...:KK51:

Offf sorma üst katta gün var ama çıkmak istemiyorum:KK19:Gelmezsen tbak gönderrim dedi eşimn teyzesi:18:El açması arnavut börekleri pastalar......:KK5:Yarında kaynanamlarla bi akrabaya gidicekmişiz:KK52::KK37:Kaynanamın d.günü fırsat bulursam pasta yapıcam yapamazsam hazır alıp süpriz yapıcam.Offf hem gündz hemde gece bişiler çıkıo illa:KK47:Joojoppp sanda gün doguyo tabi:KK47:

10 aylıkta düzen değiştiriyor olabilir..9 ay bizde dönüm noktası oldu..3 gündüz uykusundan 2 gündüz uykusuna indi..2 saatte bir yapardı seninki gibi..3 saatte hatta 4 saat de uyumaya başladı..aonceden gezmeye gidince 2 saat icinde donuyorduk..gidene kadar gene uykusu geliyordu:KK1:9 aydan sonra biraz cocuk sınıfına girdi..artık 4 saat dışarıda kalabiliyoruz..iyi de oldu..ama sabah erken ya da geç kalkışına göre gece uykusu şekilleniyor..belki de gündüz uykularının arasını uzatıp sayısını azaltmalisin..ama bizimki 10 a kadar uyumaz o yüzden bilmiyorum..8 de en geç ayaktayiz biz..uyku düzeni değişiyordur bence tatlım büyümüş çünkü..o donem bizimki de bı bocalama yasamıştı..ne oluyor niye uyumuyor die ben de üzülmüştüm..

Biz de 4 5 saat disarda kalabiliyoruz artik ama iste eve gelince yorgunluktan hemen uyusa tam tersi uykusu aciliyo bak saat 10.30 da uyandim ben kahvalti hazirlayim dedim uyuyoken 11 oldu uyanmadi ben gittim uyandirdim yoksa gece uyumucak donem donem huylari degiscek herseye hazirlikli olmakta yarar var

ben geldiim kızlar,beni soran oldumu bilmem ama malum düğün sebebiyle çok yoğunduk bu aralar,3gündürde kafamı denklemeye çalışıyorum,:KK14:
iddaa zamanını, düğünü ve akşam yemeklerini bahane ederek uzattırdım:KK23::KK76: zaten uzatmalara gidiliceği ta başlardan belliydi,eşim pek kabul etmesede,onun yüzünden hem akşamları yemek yiyerek hemde düğüne gittiğimiz 3gün zarfında epey çozuttuğumunda farkında olduğu için,heleki ben yemiycem dedimde düğün evinde ve salonunda yeye düşünme kiloyu şimdi demişti,dünde yatarken doğum gününe kadar süre veriyorum sana demesimi,(18.05.2012):KK53:
bende sabah yemekte tekrarladım doğum günüme kadar zaman verdinya ama ben 55igörür görmez kazanmış olurum 1hafta yeter falan dedim,oda ben sana boşuna zamanmı veriyorum tam o tarihte 55 göstercen dedi,bende 1aydaha streste yaşayamam ben dedim,sen bu hafta akşamları evde değilsin 1de geliyosunya bu hafta yeter bana dedim,bide acındırdım kendimi,senin yüzünde başladığım kilodayım nasıl vercem bilmem dedim:KK53:

ama dün lahana diyetine başladım:KK56:ve dün sabah 58.4 geliyodum,akşam yatmadan önce tartıldım 57.9 olmasınmı:KK52::KK52:nasıl sevindim dedim lahana ne mübareksin sen:KK76::KK16:
bu sabahta 57.5geldim yani bi günde 900gr:KK9::KK9:
lahana diyetini baya bi araştırdım 1haftada 8kilo verdiriyomuş,ben tam olarak uyamıycam en azından kahvaltıda baya bi yiyorum ,eşim olduğu için:KK31:
ama sonrası devamlı lahana çorbası:KK23:,bakalım bu akşam kaç çıkıcam:KK24:dün çok su içemedim(8bardak su falan) 1bardakta yeşil çay içebildim,ama bugün bol su içicem bu diyette önemli olan bu zaten:nazar:bakalım bu hafta sonuna kadar görürüm umarım,çocuklardan pek fırsat kalmıyo pek girmeye kusura bakmayın,hergün en azından bi sefer girmeye çalışırım:KK54::KK54:

haftaya benimle yarışmak kim ister biliyorum siz benden hırslısınız ama olsun hırs yapıp sizi yenmek istiyorum ben:KK16:
epruyu istiyorum bennnn evet onu istiyorum magnum kadar istiyorummmmm bademli epruuuu sonrada bir gizli isim varkiiii demem onu sekilleniyor kafamdaaa demem onu az bekleyinnn senin guzel gamzelerini huzne bogmayayim canimmm ama tepemin tasini attirirsan olabiluuu:KK34:
Offf sorma üst katta gün var ama çıkmak istemiyorum:KK19:Gelmezsen tbak gönderrim dedi eşimn teyzesi:18:El açması arnavut börekleri pastalar......:KK5:Yarında kaynanamlarla bi akrabaya gidicekmişiz:KK52::KK37:Kaynanamın d.günü fırsat bulursam pasta yapıcam yapamazsam hazır alıp süpriz yapıcam.Offf hem gündz hemde gece bişiler çıkıo illa:KK47:Joojoppp sanda gün :
ben sana samimiyetle bisey diyimmi epru pehlivani inanki senin yerinde olsam ben100kilo olurum cunku ben hamur acmasi boregi magnumdan bile cok seviyorum ve yapmayi hic beceremedigim icin buldugum yerde asla affetmem hele elacmasi arnavut boregi...agzim sulandi bak iste allah dagina gore kar veriyor himalaya daglari toros daglari uralaltay daglari gibin irade var sendeee yeme canim yeme bosver alismaya calis sonucta bu senin hayatinin bi gercegi yoksa yarim dunya olursun o apartmanda:KK36:

ben geldiim kızlar,beni soran oldumu bilmem ama malum düğün sebebiyle çok yoğunduk bu aralar,3gündürde kafamı denklemeye çalışıyorum,:KK14:
iddaa zamanını, düğünü ve akşam yemeklerini bahane ederek uzattırdım:KK23::KK76: zaten uzatmalara gidiliceği ta başlardan belliydi,eşim pek kabul etmesede,onun yüzünden hem akşamları yemek yiyerek hemde düğüne gittiğimiz 3gün zarfında epey çozuttuğumunda farkında olduğu için,heleki ben yemiycem dedimde düğün evinde ve salonunda yeye düşünme kiloyu şimdi demişti,dünde yatarken doğum gününe kadar süre veriyorum sana demesimi,(18.05.2012):KK53:
bende sabah yemekte tekrarladım doğum günüme kadar zaman verdinya ama ben 55igörür görmez kazanmış olurum 1hafta yeter falan dedim,oda ben sana boşuna zamanmı veriyorum tam o tarihte 55 göstercen dedi,bende 1aydaha streste yaşayamam ben dedim,sen bu hafta akşamları evde değilsin 1de geliyosunya bu hafta yeter bana dedim,bide acındırdım kendimi,senin yüzünde başladığım kilodayım nasıl vercem bilmem dedim:KK53:

ama dün lahana diyetine başladım:KK56:ve dün sabah 58.4 geliyodum,akşam yatmadan önce tartıldım 57.9 olmasınmı:KK52::KK52:nasıl sevindim dedim lahana ne mübareksin sen:KK76::KK16:
bu sabahta 57.5geldim yani bi günde 900gr:KK9::KK9:
lahana diyetini baya bi araştırdım 1haftada 8kilo verdiriyomuş,ben tam olarak uyamıycam en azından kahvaltıda baya bi yiyorum ,eşim olduğu için:KK31:
ama sonrası devamlı lahana çorbası:KK23:,bakalım bu akşam kaç çıkıcam:KK24:dün çok su içemedim(8bardak su falan) 1bardakta yeşil çay içebildim,ama bugün bol su içicem bu diyette önemli olan bu zaten:nazar:bakalım bu hafta sonuna kadar görürüm umarım,çocuklardan pek fırsat kalmıyo pek girmeye kusura bakmayın,hergün en azından bi sefer girmeye çalışırım:KK54::KK54:

hosgeldin canim benimde kilo vermem durunca ki tahminen 57de falan durur gibi geliyor cornflakes ysda lahanaya sarilabilirim ama durmazsa ywpmam bana cok zor geliyor oyle seyler ya az yiyim ama oyle beslenmiyim olum gibi geliyor bana hayata kuserim bennn o yusden allah kolaylik versin eger bende yaparsam bi gunnn epruu benden uzak durr o zaman kimse yaklasmasin banaaa yirim hepiciniziii:KK56:

Kızz bu ne güzel menü böyle

Canım bu hafta inanıyorumki böyle güzel menülerle kaçamksız oldugun için vereceksin.Senden beklentim yüksek inş.beni yanıltmazsın.:KK34:

Şoklardayım:KK53:Saglıklı ve harika bir menü sehracım senden beklemezdim gözlerim yaşarıdı:KK43::KK9:

Zuzucum öglenin vijdan azabıyla akşamı çok güzel dengelemişsin.

Sorma melisim artık ugraşamıyom kendi haline bıraktım :KK36:

Seninle çarpışacagıma çarpışan arabayla çarpışırım daha iyi:KK53::KK1:Sen yine bu hafta maglup olma semihten de bir darbe yeme haftaya çarpışma işiniz düşünrm o zamn:KK22:

Yoldaşım harika menüler çıkartıyosun:KK9:Çıtırcık olsada görse:KK43:Ne kadar yol katettn düzene girdin canım farkındamısın:KK9:Çıtırcık arada ugrada gör melisimin güzel menülerini:KK76:Ekmk yemeynce acıkmıyo musun canım:44:Sehra habire kendine rakip buluyo ama buldukları onu nakavt ediyor:KK9:Yenilen pehlivan sehra güreşe doymuyor:KK1:

ay kızçelerr dogru valaa çıtırıcıgım görse gözleri doalrdı menülerimdenn:):KK53:

sahrayla yarıştık ösgecimle bu hafta yarışıyoruz haftya kalan semih ebrum çok şeymi istedim jojopcum bekliyorum artık :)):KK9:

kızlar eşimin dogumgünü geliyor 13 nisanda pastaa yiycemm bu haftaa ösgeee sevinme pir çatal alırım yada 1 dilişmmm :KK9:

kursum var buğünde akşam 6tıdaa yemegim ierken yiyorum ondan çünkü geç bitiyor dersler 9da evde oluyorum birde kps varr kociş diyokii üff at artık kitapları sıkıldımm:)))

29 yaşım biticek bir çoçuk gelicek mi:):KK49:

hosgeldin canim benimde kilo vermem durunca ki tahminen 57de falan durur gibi geliyor cornflakes ysda lahanaya sarilabilirim ama durmazsa ywpmam bana cok zor geliyor oyle seyler ya az yiyim ama oyle beslenmiyim olum gibi geliyor bana hayata kuserim bennn o yusden allah kolaylik versin eger bende yaparsam bi gunnn epruu benden uzak durr o zaman kimse yaklasmasin banaaa yirim hepiciniziii:KK56:
bende sırf iddaam yüzünden 57e indim valla yoksa rüyamda bile göremezdim eşim sağolsun:KK9:55 olup kazanıyım şu iddayı koruma dönemim kolay oluyor streste olmıycak artık:KK16:
hem hafta sonuna kadar 55kg görürsemki inşallah görürüm:26:eek:zaman benim içinde en kolayı kilo korumak olucak,çünkü 60-61lerde 6ay civarı sabit kaldım bu süre içinde dileğim herşeyi saat faketmezsizin yedim eşim akşamları evde 1hafta,1haftada sabah gidip gece 1de geliyo,oyüzden akşamları onunla kekimide pastamıda böreğimide herşeyimi yedim atıştırmalık kuruyemiş cips ,abur cubur ne olursa,ama hiç kilo almadım:nazar::nazar: çünkü elma sirkesi içiyodum sabah aç ve akşam yatarken:nazar:çok faydsı oldu bana,oyüzden sabit kiloda durmak hemde dilediğimi yiyerek stressiz bi yaşam bu çok güzel olucak,hem iddayıda kazanmanın zaferi olucak elimde inşallah:KK16::KK16:

kızlar eşimin dogumgünü geliyor 13 nisanda pastaa yiycemm bu haftaa ösgeee sevinme pir çatal alırım yada 1 dilişmmm :KK9:

kursum var buğünde akşam 6tıdaa yemegim ierken yiyorum ondan çünkü geç bitiyor dersler 9da evde oluyorum birde kps varr kociş diyokii üff at artık kitapları sıkıldımm:)))

canım eşinin doğum günü şimdiden kutlu olsun,:KK16::KK16:
seninde menülerine baktım azcık meraktan inanki tebrik ettim:KK9::KK9:çok güzellerdi gördüklerim şaşırdım valla:KK53::KK9::KK9:devam et devam:KK34::KK54:

Son düzenleme:

Canim d.gunu kutlu olsun ama sen zaten tartiya cikmis olcan odul niyetine ye iste,benimde persembe misafirim geliyo uzun zamandir gorusemedik arkadasimla ona pasta yapcam bi de bu aksam caya davetliyim daha sayayimmi hic sana layik bi rakip olamadim 1 haftada ne oldugumu sasirdim :KK14:

Canim bebiste olur Allah'ın izniyle vakti var demekk ki kariyer kurs al hevesini sira bebege gelsin:emir_bebek:

Kocis spora basladi bugun kizlar okadar ozendim ki ona benim se gidip yapasim geldi
Esim zayiflamak icin degil tam tersi tartida daha agir gelmek icin gidiyo kas yapcak biraz da kilo alcak
Benim artik hic mi hic kilo almamam gerek formumu korumak İstiyorum artik bi de zayiflamak icin ugrasmak istemiyorum en dogrusu kari koca saglikli yasamak istiyoruz:21:
Kizim buyusun birlikte gitcez ins daha ozamana kadar bakalim:KK24: dun avmden 36 beden pantolon aldi:KK12:Muhtemelen kalibi buyuktu ama olsun olsun 38 beden de 42. beden giydigimi bilirim cunku

Kizlar yarın da kızımın dogum gunu..ay bak şimdi cokduygulandimm..1 sene olmuş tam bir sene..canımın parcasiyla buluşalı.'Allahim basta melisime olmak üzere isteyen herkese tattırsın bu duyguyu..Allahım kızımla birlikte herkesin evladına hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin..bizlere de acılarını göstermesin..

X