Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Jojop gündemisin yoksa kaynanandamısın?Ben şincik saglıklı bir ögle yemegi yiycem.Yarn bi yere davetliym o yüzden bugn dikkatliyim:18:

Canım canım canım.?ben de bugun evdeyim..üstelik temizlik yapiyorum:KK8:Öğlen yemeği yapamadığım için de k flakes yedim:KK33:Aksama bekle menumu Ebruuu..yarın gunüm falan da yok:KK76:

en büyük epru başka buyuk yokkkk..peki ne açıdannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bakış açıısıııııı geniş açııııııııııııııı:KK53::KK52:
yaniii favorim jojoppppsssss oppss epru dur orda bakemmm:KK33:

Canım canım canım.?ben de bugun evdeyim..üstelik temizlik yapiyorum:KK8:Öğlen yemeği yapamadığım için de k flakes yedim:KK33:Aksama bekle menumu Ebruuu..yarın gunüm falan da yok:KK76:
Utanç içindeyim:KK17:Yukarıya misafir gelmiş yarımda olsa yedim kahretsin:KK43:Ama sevinme şimdi ogluşu uyuttm evi silicem ve şişeye su doldurdum kol çalışıcam ve akşam yemek yapmıycamda yemiycemde:KK4:çok acıkırsam 1 tas çorba veya elmayla yogrt yiycem:nazar:
en büyük epru başka buyuk yokkkk..peki ne açıdannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bakış açıısıııııı geniş açııııııııııııııı:KK53::KK52:

Sehra yine kendi aleminde takılıyon:KK37:Ne güzel kendi kendine egleniyon öretmenim:KK53:

yaniii favorim jojoppppsssss oppss epru dur orda bakemmm:33P:
canimmmm:KK54:Tabi beni tutadan ılerde meshuuuur bir idareci olunca sana gececeğim kıyakları duşun sehraaa..ünlü olacagimgunler cok yakinda:KK53:
Utanç içindeyim:KK17:Yukarıya misafir gelmiş yarımda olsa yedim kahretsin:KK43:Ama sevinme şimdi ogluşu uyuttm evi silicem ve şişeye su doldurdum kol çalışıcam ve akşam yemek yapmıycamda yemiycemde:KK4:çok acıkırsam 1 tas çorba veya elmayla yogrt yiycem:nazar:

Sehra yine kendi aleminde takılıyon:KK37:Ne güzel kendi kendine egleniyon öretmenim:KK53:

He heeee:KK35:Bu hafta doğru rakip seçtiğimi biliyordum da bu kadar olduğunu bilmiyordum:KK33:Epruuu gene dayanamadın dımı..gecen güzel menü çıkartmıştın binadakilere rest çekmiştin bende tüh dediydim gene dişli rakip osge gibi..yanilmisimmm:KK8::KK53:Of fena büyük konuştum daha 4 gün var..4 günde 4 gezme gezebilme potansiyeli ise bende var:KK17:

Gene tuttu iyi tarafım..rekabeti koydum kenara..git ya muz ya hurma falan yeeee..epruuu..baska yeme..ya da elma..ben muz yiyince tatli krizim geçiyor..aslında hurma ya da kuru meyveler eniyisi..ama evde yoktu..

Gene tuttu iyi tarafım..rekabeti koydum kenara..git ya muz ya hurma falan yeeee..epruuu..baska yeme..ya da elma..ben muz yiyince tatli krizim geçiyor..aslında hurma ya da kuru meyveler eniyisi..ama evde yoktu..

Önerin için saol ama evde kuru meyve yok yemiycem am aperşembe günü pazardal alıcam.Tvde duydum hem lifli die kalorisiz hemde tatlı istegni kesiyrmuş.Yarın için mis gibi bakla pişiriyorum:21:Öglenki misafrlige gitmiycem:KK19:Gör bak bakalım bu basiteindirgeyip güçsüz gördügün rakiben cuma güünü kaç çıkacak tartıtda:KK47:Bu sözlern bende hırs yaptı:KK4:ütü yapayımda birazda oklava hareketi yapayım:KK8:

benim menümde gelsin bakalım
07:30 bir kase nesfit, 2 küçücük salatalık
10:00 bir fincan yeşil çay
11:00 meyve salatamın yarısı
12:00 bir kepçe domates çorbası, yemekte et haşlama ve bulgur pilavı vardı. sevmedim. tırtıkladım. 2 tane ince dilim kabak kızartma, 2 dilim ekmek
15:00 kalan meyve
17:30 5 yk kadar kuru fasülye, 2 yk bulgur pilavı, bol salata, yoğurt,
19:00 orta şekerli kahve
şu ana dek 2,5 litre su

bu hafta regl haftam. kendimi yarım dünya gibi hissediyorum.

Sabah 1 yum 2cavdar 1kkpeynir 4zeytin biber tere cayAra 2 tane orta kayfe 1kayisi ogle 5yk kurufasulye salata ara bitkicayi 4yulafli 1elma yesilcay aksam 1tabak yogurtlubrokoli 4yk yesilmercimekyemegi.spor olsun diye mutfak dolaplarini indirdim asagi 3litre su nasilim efendim:KK42: ys ben hefwfe kitlendim diyemi bilmiyorum istsh falan kalmadi bende yaw noliiii bana:26:

Sabah 1 yum 2cavdar 1kkpeynir 4zeytin biber tere cayAra 2 tane orta kayfe 1kayisi ogle 5yk kurufasulye salata ara bitkicayi 4yulafli 1elma yesilcay aksam 1tabak yogurtlubrokoli 4yk yesilmercimekyemegi.spor olsun diye mutfak dolaplarini indirdim asagi 3litre su nasilim efendim:KK42: ya ben hedefe kitlendim diyemi bilmiyorum istah falan kalmadi bende yaw noliiii bana:26:

aç karnına türk kahvesisu
1 küçük lokum 4 zeytin yarım peynir 2 3 banımlık pekmez şekersiz çay
ara bitki çayı ve 1 adet elma
öğle gündeydim 2 küçük börek 1 küçük tabak bulgur pilavı 1 etimek büyüklüğünde kadayıf tatlısı üstü kremşanti hiç sevmem kendisini şekersix çay
akşam 1 elma 2 kaşık yoğurt
kayısılı form çayım

Aksam patates ezmasi yaptim yagli salcali bulyonu onu suanda ekmekle yemek istiyorummm yarim cay kasigi yedim inanilmaz bi istek var icimdeeeee istahim geldii geldiii napcammm

Son düzenleme:
Hep o epru ile jojop yuzunden :KK4:sen misafirige gitmiyonmu gelmiyonmu dedikleri gunden beri hep ya ben gittim ya birileri geldi( havalarda isindi gezmelere baslicaz artik:KK19:)artik bu duruma gore kendimi salmamam gerek.
Daha biraz once esimin cocukluk arkdsi aradi (bu yaz evlendi) yemege davet ettiler simdi gitte orda az ye ! Ben az yerim de biri bana gelse ben okadar hazirlik yapsam az yeseler bozulurdum nese bakcam artk bide bu aksam avm gidebiliriz ev hediyesi almaya ordada yemek yersek :18: ama ben boyle de olsa korkmuyorum az yemeyi ogrendim saldirmiyrum artik tabaklara
Ama eski duzenimi de ozluyorum evimde iyiydim ben:KK25:
bencede canımm fazlaa gezmeee sonra çpk pis alışkanlık yaparr:):KK15:

Yoldaşımın dedigi gibi biz seni öyle sevdik klasik düzenli istikrarlı evde duran özge:KK16:Biri o kadr hazırlık yapsn ve yememek olmaz tabi ama sen emnmki kararınca yersn:KK45:

evet evett klasik bildiğimiz ösge oll evinde otutr :):2:

kıss sen ugaraşıosunn benim yoldaşımkaa hımmmmm gelirsem sana magnumalrıı yedirrim bak :):KK76:

X