haha ama napım yaaaaa kızlarrrrr ben koç burcuyum tamda ozellıklerımı gosterıyorum ılk askım oglaktı ordan bılıyorum hehehehe
burcları cok ıyı bıldıgımden deılde bır arkadasım vardı lısede kara kaplı kıtabı vardı burclar hakkında vs cok bılgılıydıu ordan kalms bırz bendeee
yengec burcu hassas olur dıye bılıyorum amaaa cok ozverılıdır amaaa alıngan dırlar sankı bırzzz hehehe :):)
Yandin kizim sennnn :111:
Kadinlarida uyuz damla sözüm sana degil
Benim eski yengem oglakti allah düsman basina vermesin
Öyle işteeeniyeee
Sende mi KOÇ burcuydun güneşimmmhaha ama napım yaaaaa kızlarrrrr ben koç burcuyum tamda ozellıklerımı gosterıyorum ılk askım oglaktı ordan bılıyorum hehehehe
burcları cok ıyı bıldıgımden deılde bır arkadasım vardı lısede kara kaplı kıtabı vardı burclar hakkında vs cok bılgılıydıu ordan kalms bırz bendeee
yengec burcu hassas olur dıye bılıyorum amaaa cok ozverılıdır amaaa alıngan dırlar sankı bırzzz hehehe :):)
Kankaaaaa yaaaaYandin kizim sennnn :111:
Kadinlarida uyuz damla sözüm sana degil
Benim eski yengem oglakti allah düsman basina vermesin
Ewett ewetttt başarıcam başarmalıyımmmm :123:kız ınme ınmesınııı zoru başarabilirsin ziraa bir koç un en onemli özelliğidir zoru BAŞARIRRRR:) KAFASINA KOYDUGUNU YAPAR GOREYIM SENİİİ GAMZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
kız ınme ınmesınııı zoru başarabilirsin ziraa bir koç un en onemli özelliğidir zoru BAŞARIRRRR:) KAFASINA KOYDUGUNU YAPAR GOREYIM SENİİİ GAMZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA[/QUOTE
Ver gazi günesimmmm ver gaziiii
misal örnek ver oğlaklarn örnek yönünü niye uyuz
Benciller bikeremmmm, hep kendilerini hakli görüyolar, hep bana hep banalar, rahatlari keyifleri icin anayi bile satarlar
Puhahajahahajahahahaha sen haric dermisimmmm damlosssss :116:
te böyle kaldım okuyuncakız ınme ınmesınııı zoru başarabilirsin ziraa bir koç un en onemli özelliğidir zoru BAŞARIRRRR:) KAFASINA KOYDUGUNU YAPAR GOREYIM SENİİİ GAMZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA[/QUOTE
Benciller bikeremmmm, hep kendilerini hakli görüyolar, hep bana hep banalar, rahatlari keyifleri icin anayi bile satarlar
Ego tatminine en çok ihtiyaç duyan burç işte. Bay ukala, ya da bayan buz. En önde olacağım diye yapmayacağı yoktur. Yatakta, aşkta, işte, güçte en bencil burçtur. Karşısındakini kırdığını da en anlamayan burç. Kolay kolay da beğenmez. Asla af dilemez. Onlara kalsa dünyada herkes aptal, bir kendisi akıllı! Millete öğütler verir, ukalalık taslar. Önüne yemek koysan beğenmez. Allah düşmanların başına vermesin!
Ben bilirim gerisi boş,
İstiyorsan peşimden koş.
Emir almam, ben veririm,
Önderiyim bu feleğin..
miş koç burcu
te böyle kaldım okuyuncakız ınme ınmesınııı zoru başarabilirsin ziraa bir koç un en onemli özelliğidir zoru BAŞARIRRRR:) KAFASINA KOYDUGUNU YAPAR GOREYIM SENİİİ GAMZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA[/QUOTE
Ego tatminine en çok ihtiyaç duyan burç işte. Bay ukala, ya da bayan buz. En önde olacağım diye yapmayacağı yoktur. Yatakta, aşkta, işte, güçte en bencil burçtur. Karşısındakini kırdığını da en anlamayan burç. Kolay kolay da beğenmez. Asla af dilemez. Onlara kalsa dünyada herkes aptal, bir kendisi akıllı! Millete öğütler verir, ukalalık taslar. Önüne yemek koysan beğenmez. Allah düşmanların başına vermesin!
Ben bilirim gerisi boş,
İstiyorsan peşimden koş.
Emir almam, ben veririm,
Önderiyim bu feleğin..
miş koç burcu
dilay senn burcun ne :44:
te böyle kaldım okuyunca
Ben bilirim gerisi boş,
İstiyorsan peşimden koş.
Emir almam, ben veririm,
Önderiyim bu feleğin..
miş koç burcu
Puhahahahahahahhahahahaha
Bence burclar bahane kisiden kisiye degisir senin bu anlattiklarim ayni benim eski yengosummmm hahahahahah
Koc degel bu degeeeelll
Konu kapanmıstır ozmn kızlar sımdı gelellım sac mevzuuunaa saclrım fecı yıpranms upuzundu acayıp kopmaya basladı kurtarın benı bu derttenn yaa ne denedıysem olmadı uclarınıda aldıryrm artık sık sıkama kalınlasmıyor su saclr eskıdn saclrm cok guzldı yahuuu
Konu kapanmıstır ozmn kızlar sımdı gelellım sac mevzuuunaa saclrım fecı yıpranms upuzundu acayıp kopmaya basladı kurtarın benı bu derttenn yaa ne denedıysem olmadı uclarınıda aldıryrm artık sık sıkama kalınlasmıyor su saclr eskıdn saclrm cok guzldı yahuuu
Puhahahahahahahhahahahaha
Bence burclar bahane kisiden kisiye degisir senin bu anlattiklarim ayni benim eski yengosummmm hahahahahah
Koc degel bu degeeeelll
yani şöyle böyle senn burcun ne
[video]m.youtube.com/watch?v=7KCydhq9TJ4[/video]
Gunaydin
yani şöyle böyle senn burcun ne
KOC
[video]m.youtube.com/watch?v=7KCydhq9TJ4[/video]
Gunaydin
Günaydin Tünaydin Iyi aksamlarrrr yeni gelinnnnn
Az cok bildigin seyler iste canimNidenn dertlisin sen bakim nidennnn merwaaaa
KOC
Günaydin Tünaydin Iyi aksamlarrrr yeni gelinnnnn
Gunaydin canim .
Burdaki akrabalari vefat etti erkenden cenaze evine gittiler uyumusum bende
Az cok bildigin seyler iste canim
Bilmediğimii anlat ozaman özelden, dün sinir olmuşşsun bir şeyee sen yazmışsın buraya ne olduuu :26:Gunaydin canim .
Az cok bildigin seyler iste canim
Gunaydin canim .
Sen niye gitmedin kiz :26:
Basiniz sag olsun ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?