yok bacım bizee ucu dokunmayan işin güzeelliği batsın
ohh ne güzl ya
Melooo alma meloo kendisi alsın
Sen al ozaman benden değerlimiii alsana alsanaa
Sen al ozaman benden değerlimiii alsana alsanaa
manzara olarak evet
kaç gündür diyorum arkadaşlara gelin oynayalımm kardaa kartopu falan ama cıksss diyolarrr hepinizin içi geçmiş diyoummm
Benim 10 nisan doğum günümm .. seninnAlırımmm niye almayayımm ama başta sen all sen büyüksün doğum günümede az kaldı al bana bi saat
kaç gündür diyorum arkadaşlara gelin oynayalımm kardaa kartopu falan ama cıksss diyolarrr hepinizin içi geçmiş diyoummm
heryerde karrrrrrrr varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Benim 10 nisan doğum günümm .. seninn
Ben olsam oynardım ki, seni karların içine gömerdimm kiii sonraa burnunaa havuç takardım kiiii,
üşüme diyee boynunaa atkı da takardım kiiii sonra da ateş yakıp senin üstünde ki karları eritirdim kiiii
gel kız berabr oynaylm boşvr onlrı
Benim 10 nisan doğum günümm .. seninn
Ben olsam oynardım ki, seni karların içine gömerdimm kiii sonraa burnunaa havuç takardım kiiii,
üşüme diyee boynunaa atkı da takardım kiiii sonra da ateş yakıp senin üstünde ki karları eritirdim kiiii
Karlarrrrr düşerrrrrr düşerrr düşerrrrr ağlarımmmm, heppp isminiii hep isminiii anarımmmm
Karlarrrrr düşerrrrrr düşerrr düşerrrrr ağlarımmmm, heppp isminiii hep isminiii anarımmmm
gelinsenizeeeeeeeeeeee burayaaa sizz bakimmm yaaa
işte bunlarlaa gelcek kişiler lazım bana ne kadan eğlenceliii
selam kızlar nasılsınız ben gelıyorum kımsecıkler olmuyor ben gıdıyorum sayfalarca yazısmıssınızzzz
Çüşşşşş2 ocak
Benimm o bennn geliyom bekleee beniiiii
gelinsenizeeeeeeeeeeee burayaaa sizz bakimmm yaaa
işte bunlarlaa gelcek kişiler lazım bana ne kadan eğlenceliii
Sen eksikk kalll lannngeliyoooommmmm
Selam güneşim hoşgeldinn. Bazen başta ben olmak üzere dağılıyos başka yerlerde takılyıos relaks yanii herkescikler serbest bu topikte.. Nasılsın kuzum iyimisinnnselam kızlar nasılsınız ben gelıyorum kımsecıkler olmuyor ben gıdıyorum sayfalarca yazısmıssınızzzz
Çüşşşşşyakınmışta lan harbiden doğum günün.. Sen oğlak burcumusunn
Eğlence enrde ben ordaaa
Sen eksikk kalll lannn
Selam güneşim hoşgeldinn. Bazen başta ben olmak üzere dağılıyos başka yerlerde takılyıos relaks yanii herkescikler serbest bu topikte.. Nasılsın kuzum iyimisinnn
elbette bebişimmm
de get sen eksk kal
slmmmmm güneş iyiyz sen nassnnn
Çüşşşşşyakınmışta lan harbiden doğum günün.. Sen oğlak burcumusunn
Eğlence enrde ben ordaaa
Sen eksikk kalll lannn
Selam güneşim hoşgeldinn. Bazen başta ben olmak üzere dağılıyos başka yerlerde takılyıos relaks yanii herkescikler serbest bu topikte.. Nasılsın kuzum iyimisinnn
Oğlak burcu erkekleri nasıldır lan biliyon mu anlat bakemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?