Trend topik :))

kaç gündür diyorum arkadaşlara gelin oynayalımm kardaa kartopu falan ama cıksss diyolarrr hepinizin içi geçmiş diyoummm

Alırımmm niye almayayımm ama başta sen all sen büyüksün doğum günümede az kaldı al bana bi saat
Benim 10 nisan doğum günümm .. seninn
kaç gündür diyorum arkadaşlara gelin oynayalımm kardaa kartopu falan ama cıksss diyolarrr hepinizin içi geçmiş diyoummm

Ben olsam oynardım ki, seni karların içine gömerdimm kiii sonraa burnunaa havuç takardım kiiii,
üşüme diyee boynunaa atkı da takardım kiiii sonra da ateş yakıp senin üstünde ki karları eritirdim kiiii

2 ocak

gel kız berabr oynaylm boşvr onlrı

gelinsenizeeeeeeeeeeee burayaaa sizz bakimmm yaaa
işte bunlarlaa gelcek kişiler lazım bana ne kadan eğlenceliii

selam kızlar nasılsınız ben gelıyorum kımsecıkler olmuyor ben gıdıyorum sayfalarca yazısmıssınızzzz

Çüşşşşş yakınmışta lan harbiden doğum günün.. Sen oğlak burcumusunn

gelinsenizeeeeeeeeeeee burayaaa sizz bakimmm yaaa
işte bunlarlaa gelcek kişiler lazım bana ne kadan eğlenceliii
Benimm o bennn geliyom bekleee beniiiii
Eğlence enrde ben ordaaa

Sen eksikk kalll lannn
selam kızlar nasılsınız ben gelıyorum kımsecıkler olmuyor ben gıdıyorum sayfalarca yazısmıssınızzzz
Selam güneşim hoşgeldinn. Bazen başta ben olmak üzere dağılıyos başka yerlerde takılyıos relaks yanii herkescikler serbest bu topikte.. Nasılsın kuzum iyimisinnn

elbette bebişimmm

de get sen eksk kal

slmmmmm güneş iyiyz sen nassnnn

Oğlak burcu erkekleri nasıldır lan biliyon mu anlat bakemm

hoşbuldum kızlar bende takılıyorum öleee aynı devam calısmaya :)

netımde sorun var 2-3 gundr pc bır garıp pofff

oglak burcu erkeklerıı adamı cıledennn cıkarır bencee ztn oglak erkegı koç kadını hıc anlasamazlar uyumsuzlar dıye bılıyorum senın burc ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…