Kestir istersenn güneşimm kestirince de saç kendine gelir derlerrr
Kazittir kökten cözümmmm
Ararim musait olunca canim :97:Az cok bildigin seyler iste canim
Bilmediğimii anlat ozaman özelden, dün sinir olmuşşsun bir şeyee sen yazmışsın buraya ne olduuu :26:
SAgol canimmAz cok bildigin seyler iste canim
Sen niye gitmedin kiz :26:
Basiniz sag olsun ....
Ben uyuyodum onlar ciktignda benimkide evde zaten cocuk bizde . Biz sonra gidicez sanirim
yokyaaa kestıremem kestırırsem kısacık kestırmem lazım kcoam sevmı kısa bende sevmımmmayrıca yaza dugun var uzun saç iyidir ancak uzadıkca uclarından aldırabılırım
poffff yaaa çamterebentini kafasına suren kımdı
nasılsın bebeğim
başım ağrıyo damlam onun harici iyiyim çok şükür sen napıyosun kuzum
mıtlı kızzzz hosgeldın ne yedınz yaa benmde yemek solemem lazm acktm
Bende zaten uçlarından aldır dedimm güneşcimmm
ben tost yedim balım güneş bişey sorcam sana canım
eski topikten kimlerle görüşüyosun canım benim varmı görüştüğün
heee ole aldırıyorum sık sık cnmmm daha 1 ay olmadı aldırdımmm ama ole bişikı acayıp ortlrdn kırlıyr kokten bır sertlestırmem lazım saclarımı :):) benm demır eksıklıgım var cıddı derecede oyuzdn dokulmemde cogaldıı ahh eskıden ne saclrım vardı yaa
ya ben ne yıcm offf
cnm hemen hemen herkesle gorusuyorum ben yaaaa hatta gecen senın muhabbetın oldu sanrm casperla konstuk bal kız brck kelebek adaer vs vs hepsıyle gorusyrm bır grup var onlrn kurdugu facede ordn
heee ole aldırıyorum sık sık cnmmm daha 1 ay olmadı aldırdımmm ama ole bişikı acayıp ortlrdn kırlıyr kokten bır sertlestırmem lazım saclarımı :):) benm demır eksıklıgım var cıddı derecede oyuzdn dokulmemde cogaldıı ahh eskıden ne saclrım vardı yaa
ya ben ne yıcm offf
cnm hemen hemen herkesle gorusuyorum ben yaaaa hatta gecen senın muhabbetın oldu sanrm casperla konstuk bal kız brck kelebek adaer vs vs hepsıyle gorusyrm bır grup var onlrn kurdugu facede ordn
[sıze=3]eskiden dediğinn yaş kaçç lenn güneşim seninnn :26:[/sıze]
30 :):)
kız gelinnn gelinnn 45 gosterıyorum demekkı haaa ole gordun benı zuhahahah yanı saglam saclarım vardıu cnm dogumdan once bıyoform yaptrdımmm saclr odur budr ıptal durmda bakım yapa yapa bu hale getrdım gercı ama zayfladı bırde kan degerlerım toparlasa belkı daha ıyı olcak
Yok kiii 25 gosteriyon sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?