• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Trend topik :))

Kestir istersenn güneşimm kestirince de saç kendine gelir derlerrr :31:

Kazittir kökten cözümmmm :1::1::1:

yokyaaa kestıremem kestırırsem kısacık kestırmem lazım kcoam sevmı kısa bende sevmımmm :( ayrıca yaza dugun var uzun saç iyidir :(:( ancak uzadıkca uclarından aldırabılırım:(
poffff yaaa çamterebentini kafasına suren kımdı

Az cok bildigin seyler iste canim :ssz:

Bilmediğimii anlat ozaman özelden, dün sinir olmuşşsun bir şeyee sen yazmışsın buraya ne olduuu :26:
Ararim musait olunca canim :97:
Az cok bildigin seyler iste canim :ssz:

Sen niye gitmedin kiz :26:
Basiniz sag olsun ....
SAgol canimm
Ben uyuyodum onlar ciktignda benimkide evde zaten cocuk bizde . Biz sonra gidicez sanirim :31:

Son düzenleme:
mıtlı kızzzz hosgeldın ne yedınz yaa benmde yemek solemem lazm acktm

yokyaaa kestıremem kestırırsem kısacık kestırmem lazım kcoam sevmı kısa bende sevmımmm :( ayrıca yaza dugun var uzun saç iyidir :(:( ancak uzadıkca uclarından aldırabılırım:(
poffff yaaa çamterebentini kafasına suren kımdı

Bende zaten uçlarından aldır dedimm güneşcimmm :31:

Bende zaten uçlarından aldır dedimm güneşcimmm :31:

heee ole aldırıyorum sık sık cnmmm daha 1 ay olmadı aldırdımmm ama ole bişikı acayıp ortlrdn kırlıyr kokten bır sertlestırmem lazım saclarımı :):) benm demır eksıklıgım var cıddı derecede oyuzdn dokulmemde cogaldıı ahh eskıden ne saclrım vardı yaa:(:(
ben tost yedim balım güneş bişey sorcam sana canım

eski topikten kimlerle görüşüyosun canım benim varmı görüştüğün

ya ben ne yıcm offf:(:(

cnm hemen hemen herkesle gorusuyorum ben yaaaa hatta gecen senın muhabbetın oldu sanrm casperla konstuk bal kız brck kelebek adaer vs vs hepsıyle gorusyrm bır grup var onlrn kurdugu facede ordn

heee ole aldırıyorum sık sık cnmmm daha 1 ay olmadı aldırdımmm ama ole bişikı acayıp ortlrdn kırlıyr kokten bır sertlestırmem lazım saclarımı :):) benm demır eksıklıgım var cıddı derecede oyuzdn dokulmemde cogaldıı ahh eskıden ne saclrım vardı yaa:(:(

cnm hemen hemen herkesle gorusuyorum ben yaaaa hatta gecen senın muhabbetın oldu sanrm casperla konstuk bal kız brck kelebek adaer vs vs hepsıyle gorusyrm bır grup var onlrn kurdugu facede ordn

biz casperle telden görüşüyoruz canım sadece

Eskiden dediğinn yaş kaçç lenn güneşim seninnn :26:

[sıze=3]eskiden dediğinn yaş kaçç lenn güneşim seninnn :26:[/sıze]

30 :):)

kız gelinnn gelinnn 45 gosterıyorum demekkı haaa ole gordun benı zuhahahah yanı saglam saclarım vardıu cnm dogumdan once bıyoform yaptrdımmm saclr odur budr ıptal durmda bakım yapa yapa bu hale getrdım gercı ama zayfladı bırde kan degerlerım toparlasa belkı daha ıyı olcak :(

30 :):)

kız gelinnn gelinnn 45 gosterıyorum demekkı haaa ole gordun benı zuhahahah yanı saglam saclarım vardıu cnm dogumdan once bıyoform yaptrdımmm saclr odur budr ıptal durmda bakım yapa yapa bu hale getrdım gercı ama zayfladı bırde kan degerlerım toparlasa belkı daha ıyı olcak :(

Yok kiii 25 gosteriyon sen :17:

Kızlar kızlarrrr gelemm mi yanağınızdann öpem mi siz ananızın koynunda ben soğuktann ölemm miiiii :74::78::82::86::132:

Back