• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Trend topik :))

Oğlak burcu erkekleri nasıldır lan biliyon mu anlat bakemm :36:

bilmem :36::36::36: amaaa oğlak burcunda olanlar inatçıdır kinci bağlıdır dışardan buzdağı gibidr amaaa içerden volkan gibidir :1::1::1::1::1: misal ben dışardan buz gibi gözükürmşm ama aslında neşeli güler yüzlymm:1::1::1:

hoşbuldum kızlar bende takılıyorum öleee aynı devam calısmaya :)

netımde sorun var 2-3 gundr pc bır garıp :( pofff

oglak burcu erkeklerıı adamı cıledennn cıkarır bencee ztn oglak erkegı koç kadını hıc anlasamazlar uyumsuzlar dıye bılıyorum senın burc ne :1:

pekiiii oğlak kadınları sence nasıldır :34::34::34:

hoşbuldum kızlar bende takılıyorum öleee aynı devam calısmaya :)

netımde sorun var 2-3 gundr pc bır garıp :( pofff

oglak burcu erkeklerıı adamı cıledennn cıkarır bencee ztn oglak erkegı koç kadını hıc anlasamazlar uyumsuzlar dıye bılıyorum senın burc ne :1:

bilmem :36::36::36: amaaa oğlak burcunda olanlar inatçıdır kinci bağlıdır dışardan buzdağı gibidr amaaa içerden volkan gibidir :1::1::1::1::1: misal ben dışardan buz gibi gözükürmşm ama aslında neşeli güler yüzlymm:1::1::1:
Ulennn ben Koç burcuyummm :53::53:

Çüşşşşş :53: yakınmışta lan harbiden doğum günün.. Sen oğlak burcumusunn :ssz:

Benimm o bennn geliyom bekleee beniiiii :10::10:
Eğlence enrde ben ordaaa :27:

Sen eksikk kalll lannn :27:

Selam güneşim hoşgeldinn. Bazen başta ben olmak üzere dağılıyos başka yerlerde takılyıos relaks yanii herkescikler serbest bu topikte.. Nasılsın kuzum iyimisinnn :31:

yupidikkk yupidikkkkkk :46::46::46: :21::21: :52::52::52:

hihiiii siziiii çılgınlaarrrrrrrrrrrrrrrrrr :29::29::29::118::118::118:

bende yengecimmm hıı nolmuşş kimm bişi dio burçlar hakkında
:18::18::18:

niye uyuz oldun gızz:27::26::26:

hihiiii siziiii çılgınlaarrrrrrrrrrrrrrrrrr :29::29::29::118::118::118:

bende yengecimmm hıı nolmuşş kimm bişi dio burçlar hakkında
:18::18::18:

oglak kadınını bılmıyorum ama oglak erkegi cok ınatcı dedıklerı gıbı , cok ıcten hesaplı hehe dedgım dedık eekoç burcu hatunlarıda dedıgım dedık onlar asla anlasamazlarrr :)

:):)
Hofffff ewett ben dediğim dedikimdirr yaa :17:

oglak kadınını bılmıyorum ama oglak erkegi cok ınatcı dedıklerı gıbı , cok ıcten hesaplı hehe dedgım dedık eekoç burcu hatunlarıda dedıgım dedık onlar asla anlasamazlarrr :)

:):)

çıkırtttttt gülümsüyorummm çek beniii :52::52::52::52:
yengeç den de bahsedebilinmiiiiii :17::17::17:

Asla deme kizzzz gamzeye inme incek :1:

çıkırtttttt gülümsüyorummm çek beniii :52::52::52::52:
yengeç den de bahsedebilinmiiiiii :17::17::17:

haha ama napım yaaaaa kızlarrrrr ben koç burcuyum tamda ozellıklerımı gosterıyorum ılk askım oglaktı ordan bılıyorum hehehehe

burcları cok ıyı bıldıgımden deılde bır arkadasım vardı lısede kara kaplı kıtabı vardı burclar hakkında vs cok bılgılıydıu ordan kalms bırz bendeee

yengec burcu hassas olur dıye bılıyorum amaaa cok ozverılıdır amaaa alıngan dırlar sankı bırzzz hehehe :):)

kız ınme ınmesınııı zoru başarabilirsin ziraa bir koç un en onemli özelliğidir zoru BAŞARIRRRR:) KAFASINA KOYDUGUNU YAPAR GOREYIM SENİİİ GAMZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:27:

Back