Trend topik :))

Oğlak burcu erkekleri nasıldır lan biliyon mu anlat bakemm

bilmem amaaa oğlak burcunda olanlar inatçıdır kinci bağlıdır dışardan buzdağı gibidr amaaa içerden volkan gibidir misal ben dışardan buz gibi gözükürmşm ama aslında neşeli güler yüzlymm

pekiiii oğlak kadınları sence nasıldır

Ulennn ben Koç burcuyummm

yupidikkk yupidikkkkkk

hihiiii siziiii çılgınlaarrrrrrrrrrrrrrrrrr :118::118::118:

bende yengecimmm hıı nolmuşş kimm bişi dio burçlar hakkında
:18::18::18:

niye uyuz oldun gızz:26::26:

hihiiii siziiii çılgınlaarrrrrrrrrrrrrrrrrr :118::118::118:

bende yengecimmm hıı nolmuşş kimm bişi dio burçlar hakkında
:18::18::18:

oglak kadınını bılmıyorum ama oglak erkegi cok ınatcı dedıklerı gıbı , cok ıcten hesaplı hehe dedgım dedık eekoç burcu hatunlarıda dedıgım dedık onlar asla anlasamazlarrr :)

:):)
Hofffff ewett ben dediğim dedikimdirr yaa

oglak kadınını bılmıyorum ama oglak erkegi cok ınatcı dedıklerı gıbı , cok ıcten hesaplı hehe dedgım dedık eekoç burcu hatunlarıda dedıgım dedık onlar asla anlasamazlarrr :)

:):)

çıkırtttttt gülümsüyorummm çek beniii
yengeç den de bahsedebilinmiiiiii

Asla deme kizzzz gamzeye inme incek

çıkırtttttt gülümsüyorummm çek beniii
yengeç den de bahsedebilinmiiiiii

haha ama napım yaaaaa kızlarrrrr ben koç burcuyum tamda ozellıklerımı gosterıyorum ılk askım oglaktı ordan bılıyorum hehehehe

burcları cok ıyı bıldıgımden deılde bır arkadasım vardı lısede kara kaplı kıtabı vardı burclar hakkında vs cok bılgılıydıu ordan kalms bırz bendeee

yengec burcu hassas olur dıye bılıyorum amaaa cok ozverılıdır amaaa alıngan dırlar sankı bırzzz hehehe :):)

kız ınme ınmesınııı zoru başarabilirsin ziraa bir koç un en onemli özelliğidir zoru BAŞARIRRRR:) KAFASINA KOYDUGUNU YAPAR GOREYIM SENİİİ GAMZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…