• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Trend topik :))

haha ama napım yaaaaa kızlarrrrr ben koç burcuyum tamda ozellıklerımı gosterıyorum ılk askım oglaktı ordan bılıyorum hehehehe

burcları cok ıyı bıldıgımden deılde bır arkadasım vardı lısede kara kaplı kıtabı vardı burclar hakkında vs cok bılgılıydıu ordan kalms bırz bendeee

yengec burcu hassas olur dıye bılıyorum amaaa cok ozverılıdır amaaa alıngan dırlar sankı bırzzz hehehe :):)

yengecin huyları çok pis ya bana göre :27:
salya sümük ota b...ka ağlarmı insan ağlıyo işte :19:
aileye çok düşkün evet
kocaya da annemle gidicem diyorum hep :27::9::9:

Son düzenleme:
Öyle işteee :17::17:
haha ama napım yaaaaa kızlarrrrr ben koç burcuyum tamda ozellıklerımı gosterıyorum ılk askım oglaktı ordan bılıyorum hehehehe

burcları cok ıyı bıldıgımden deılde bır arkadasım vardı lısede kara kaplı kıtabı vardı burclar hakkında vs cok bılgılıydıu ordan kalms bırz bendeee

yengec burcu hassas olur dıye bılıyorum amaaa cok ozverılıdır amaaa alıngan dırlar sankı bırzzz hehehe :):)
Sende mi KOÇ burcuydun güneşimmm:53:
Bizim topiği hakketen KOÇ'lar sarmışşşş :32:

Yandin kizim sennnn :111:
Kadinlarida uyuz damla sözüm sana degil :1:
Benim eski yengem oglakti allah düsman basina vermesin :47:
Kankaaaaa yaaaa :ssz:
kız ınme ınmesınııı zoru başarabilirsin ziraa bir koç un en onemli özelliğidir zoru BAŞARIRRRR:) KAFASINA KOYDUGUNU YAPAR GOREYIM SENİİİ GAMZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:27:
Ewett ewetttt başarıcam başarmalıyımmmm :123:

kız ınme ınmesın zoru başarabilirsin ziraa bir koç un en onemli özelliğidir zoru BAŞARIRRRR:) KAFASINA KOYDUGUNU YAPAR GOREYIM SENİİİ GAMZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:27:

kız ınme ınmesınııı zoru başarabilirsin ziraa bir koç un en onemli özelliğidir zoru BAŞARIRRRR:) KAFASINA KOYDUGUNU YAPAR GOREYIM SENİİİ GAMZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:27:[/QUOTE

Ver gazi günesimmmm ver gaziiii :60:

:1: misal örnek ver oğlaklarn örnek yönünü niye uyuz :1::1:

Benciller bikeremmmm, hep kendilerini hakli görüyolar, hep bana hep banalar, rahatlari keyifleri icin anayi bile satarlar :47:
Puhahajahahajahahahaha sen haric dermisimmmm damlosssss :116:

kız ınme ınmesınııı zoru başarabilirsin ziraa bir koç un en onemli özelliğidir zoru BAŞARIRRRR:) KAFASINA KOYDUGUNU YAPAR GOREYIM SENİİİ GAMZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:27:[/QUOTE

Benciller bikeremmmm, hep kendilerini hakli görüyolar, hep bana hep banalar, rahatlari keyifleri icin anayi bile satarlar :47:
te böyle kaldım okuyunca:53::53::53::27::1:

Ego tatminine en çok ihtiyaç duyan burç işte. Bay ukala, ya da bayan buz. En önde olacağım diye yapmayacağı yoktur. Yatakta, aşkta, işte, güçte en bencil burçtur. Karşısındakini kırdığını da en anlamayan burç. Kolay kolay da beğenmez. Asla af dilemez. Onlara kalsa dünyada herkes aptal, bir kendisi akıllı! Millete öğütler verir, ukalalık taslar. Önüne yemek koysan beğenmez. Allah düşmanların başına vermesin!
Ben bilirim gerisi boş,
İstiyorsan peşimden koş.
Emir almam, ben veririm,
Önderiyim bu feleğin..
miş koç burcu:1:

Ego tatminine en çok ihtiyaç duyan burç işte. Bay ukala, ya da bayan buz. En önde olacağım diye yapmayacağı yoktur. Yatakta, aşkta, işte, güçte en bencil burçtur. Karşısındakini kırdığını da en anlamayan burç. Kolay kolay da beğenmez. Asla af dilemez. Onlara kalsa dünyada herkes aptal, bir kendisi akıllı! Millete öğütler verir, ukalalık taslar. Önüne yemek koysan beğenmez. Allah düşmanların başına vermesin!
Ben bilirim gerisi boş,
İstiyorsan peşimden koş.
Emir almam, ben veririm,
Önderiyim bu feleğin..
dilay senn burcun ne :44::1::1::1:

Ben bilirim gerisi boş,
İstiyorsan peşimden koş.
Emir almam, ben veririm,
Önderiyim bu feleğin..

Puhahahahahahahhahahahaha :60::60:
Bence burclar bahane kisiden kisiye degisir senin bu anlattiklarim ayni benim eski yengosummmm hahahahahah :47:
Koc degel bu degeeeelll :57:

Konu kapanmıstır ozmn kızlar sımdı gelellım sac mevzuuunaa saclrım fecı yıpranms upuzundu acayıp kopmaya basladı kurtarın benı bu derttenn yaa ne denedıysem olmadı uclarınıda aldıryrm artık sık sık :( ama kalınlasmıyor su saclr eskıdn saclrm cok guzldı yahuuu :(

Konu kapanmıstır ozmn kızlar sımdı gelellım sac mevzuuunaa saclrım fecı yıpranms upuzundu acayıp kopmaya basladı kurtarın benı bu derttenn yaa ne denedıysem olmadı uclarınıda aldıryrm artık sık sık :( ama kalınlasmıyor su saclr eskıdn saclrm cok guzldı yahuuu :(

Kestir istersenn güneşimm kestirince de saç kendine gelir derlerrr :31:

Kazittir kökten cözümmmm :1::1::1:

Back