• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Trend topik :))

kaç gündür diyorum arkadaşlara gelin oynayalımm kardaa kartopu falan ama cıksss diyolarrr hepinizin içi geçmiş diyoummm :19::19::19: :27:

Alırımmm niye almayayımm ama başta sen all sen büyüksün doğum günümede az kaldı al bana bi saat :54::32::32::32::51:
Benim 10 nisan doğum günümm .. seninn :36:
kaç gündür diyorum arkadaşlara gelin oynayalımm kardaa kartopu falan ama cıksss diyolarrr hepinizin içi geçmiş diyoummm :19::19::19: :27:

Ben olsam oynardım ki, seni karların içine gömerdimm kiii sonraa burnunaa havuç takardım kiiii,
üşüme diyee boynunaa atkı da takardım kiiii sonra da ateş yakıp senin üstünde ki karları eritirdim kiiii :27::27:

Ben olsam oynardım ki, seni karların içine gömerdimm kiii sonraa burnunaa havuç takardım kiiii,
üşüme diyee boynunaa atkı da takardım kiiii sonra da ateş yakıp senin üstünde ki karları eritirdim kiiii :27::27:

2 ocak :1: :1: :1::33:

gel kız berabr oynaylm boşvr onlrı :52::52::52::27::32::8::8::8::8::8::1::1::1:

gelinsenizeeeeeeeeeeee burayaaa sizz bakimmm yaaa :9::9::9:
işte bunlarlaa gelcek kişiler lazım bana ne kadan eğlenceliii :9::9:

selam kızlar nasılsınız ben gelıyorum kımsecıkler olmuyor ben gıdıyorum sayfalarca yazısmıssınızzzz:D:D:27::27::27:

Çüşşşşş :53: yakınmışta lan harbiden doğum günün.. Sen oğlak burcumusunn :ssz:

gelinsenizeeeeeeeeeeee burayaaa sizz bakimmm yaaa :9::9::9:
işte bunlarlaa gelcek kişiler lazım bana ne kadan eğlenceliii :9::9:
Benimm o bennn geliyom bekleee beniiiii :10::10:
Eğlence enrde ben ordaaa :27:

Sen eksikk kalll lannn :27:
selam kızlar nasılsınız ben gelıyorum kımsecıkler olmuyor ben gıdıyorum sayfalarca yazısmıssınızzzz:D:D:27::27::27:
Selam güneşim hoşgeldinn. Bazen başta ben olmak üzere dağılıyos başka yerlerde takılyıos relaks yanii herkescikler serbest bu topikte.. Nasılsın kuzum iyimisinnn :31:

Selam güneşim hoşgeldinn. Bazen başta ben olmak üzere dağılıyos başka yerlerde takılyıos relaks yanii herkescikler serbest bu topikte.. Nasılsın kuzum iyimisinnn :31:

elbette bebişimmm :51::51::51:

de get sen eksk kal :33::33::35::35::35::36::15::15::15:

slmmmmm güneş iyiyz sen nassnnn :3::3::3::3::1::1::1:

Oğlak burcu erkekleri nasıldır lan biliyon mu anlat bakemm :36:

hoşbuldum kızlar bende takılıyorum öleee aynı devam calısmaya :)

netımde sorun var 2-3 gundr pc bır garıp :( pofff

oglak burcu erkeklerıı adamı cıledennn cıkarır bencee ztn oglak erkegı koç kadını hıc anlasamazlar uyumsuzlar dıye bılıyorum senın burc ne :1:

Back