- 25 Aralık 2017
- 389
- 237
- 33
- 35
- Konu Sahibi Nekadarcilekbirhayat
-
Insallah canım benim hayirlisiyla insallahAmin amin biliyorum cznim seninle konusmustuk bi ara ins seninde dondurulmusun tutack inaniyorum bebeklerimizin sıkı sıkı tutunsun
Ewet cnm 26sındaydı benm 3 ü de hep 2 embriyo transferi oldu bakalım bu 3. Cü sonuç ne olucak yani nasip olmayınca 2 yada 1 farketmiyor cnmSen sanırım 26 nisanda transfer oldun benim 28 i.kac embriyo transfer edildi peki ? Ben iki dedim ama şartları tasimiyomusumhani iki tane olsa şansım biraz fazla olurdu diye dedimstm
Olsun hakkında en hayırlısı olsun inşallah ben inanıyorum 2 gün sonra yükselicek o değer ama aynı yerde yaptırmayı unutma değerler sonra farklılık gösterebiliyomuşHayırlısı bakalım geç olsun güç olmasın derler ama bn sabırsızlık ettim
Kısmet de yoksa amuda kalksan da olmuyo ben doğal denicem veren de allah kuzum kısmet değilmiş bu seferBen senden çok umutluydum canım ama nasip değilmiş üzülme demiycem acını yaşa yaşa ki ikinci için toparlanasin ben öyle yaptim nasipten ötesi yok
Senin ilk denemenmiydi cnmKısmet de yoksa amuda kalksan da olmuyo ben doğal denicem veren de allah kuzum kısmet değilmiş bu sefer
İlkdi canımSenin ilk denemenmiydi cnm
Ozaman hiç ara wermeden 2. Ciyi dene cnm ozaman şans daha yüksek oluyo diolar rabbim elbet kararlaştırmıştır sakın ümitsizliğe kapılmaİlkdi canım
Donmuşum yok canım uzun bi süre iğne ilaç görmek istemiyorum amaOzaman hiç ara wermeden 2. Ciyi dene cnm ozaman şans daha yüksek oluyo diolar rabbim elbet kararlaştırmıştır sakın ümitsizliğe kapılma
Seni çok iyi anlıyorum belki bu sürede muciZen kendiliğinden gelirDonmuşum yok canım uzun bi süre iğne ilaç görmek istemiyorum ama
Benim hiç bir belirtim yok arada akıntı geliyo şu yani bi onu anlayamadım bugün ilk iş günü olduğu için sınırlı ve gerginim..belirti olsa mi iyi olmasa mi bilmiyorum yarını iple çekiyorum.ins sizinde pozitif olur
Bugün bi cesaret kan wereyim dedim yine yapamadım bu sefer negatiften sanırım korkuyorumyrn sonuç ne çıkıcak acaba kızlar adet ağrılarım war çok merak ediyorum dua edermisiniz benm için
Az kaldı canım biraz daha sabır dualarım seninle iyi olacak belirtilere takılma boşver transferin ilk günden beri var ben önemsemiyorum hiçbir belirtiyi düşünmemeye çalış iyi düşün iyi olsun.Bugün bi cesaret kan wereyim dedim yine yapamadım bu sefer negatiften sanırım korkuyorumyrn sonuç ne çıkıcak acaba kızlar adet ağrılarım war çok merak ediyorum dua edermisiniz benm için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?