• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferin 7. Günü kaset test

Dnz1234

Guru
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2014
487
287
303
32
Transferimin 7. Günü kaset test yaptım iğnelerin etkisimi bilmiyorum çatlatma iğnesini olmadım sadece progestan ve oksapar kullanıyorum test günüm 27 sinde perşembe günü

Eklentiler

• 411723BD-8EE1-4EFB-A19B-A4C0E98DE3F7.webp
    411723BD-8EE1-4EFB-A19B-A4C0E98DE3F7.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 41
Hayırlı uğurlu olsun. Bence kan ver, en az 100 diyorum. Yok mu arttıran🥳🥳🥳🥳

Haha teşekkür ederim canım ayy kocamın haberi yok umutlanmaman için kızıyor veremiyorum 27 sini beklicem mecbur ♥️😂🤲🏻
Kızım biz tüp bebek yapanların asla süpriz hakkı olmuyor. Madem bu testten eşinin haberi yok. Yerinde olsam gizli gizli acile gider sonucu da burnuna sokardım süpriizzzzz diye 😂

Biraz erken bi test olmuş ama çatlatma iğnesi yapmadıysanız muhtemelen gebelik var gibi. İnşallah öyledir, Allah gönlünüze göre versin.

Kızım biz tüp bebek yapanların asla süpriz hakkı olmuyor. Madem bu testten eşinin haberi yok. Yerinde olsam gizli gizli acile gider sonucu da burnuna sokardım süpriizzzzz diye 😂
Ahahha ya alemsin eşimi burda herkes tanıyor illa biri mutlaka hayırdır abi geçmiş olsun yengeyi gördük diye ararlar biraz küçük yer 😂😂

Biraz erken bi test olmuş ama çatlatma iğnesi yapmadıysanız muhtemelen gebelik var gibi. İnşallah öyledir, Allah gönlünüze göre versin.
Evet erken yaptım dayamadım çatlatma iğnesi yapmadık hiç amin inşallah 🙏🏻

Back
X