- 20 Şubat 2017
- 958
- 1.251
- 63
- 35
- Konu Sahibi Nekadarcilekbirhayat
Rabbim hayırlısını nasip etsin üzülme cnm belki hayırlısı böyleydi bidahakine inşallah hayırlısıyla pozitif alırsınÇıktı sonuç 0,1 kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim hayırlısını nasip etsin üzülme cnm belki hayırlısı böyleydi bidahakine inşallah hayırlısıyla pozitif alırsınÇıktı sonuç 0,1 kızlar
Üzülmemek elde değil biliyorum bende yaşadım ama hayırlısının böyle olduğunu unutma. Allah en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar versin.Çıktı sonuç 0,1 kızlar
Canım ne diyecegimi bilemedim cok uzgunum pes etmek yok 12.gun yine baktir kuzumÇıktı sonuç 0,1 kızlar
Canım ne test yaptın mı?Ben sanki hep hamile kalsam bunu hissedermişim gibi geliyodu canım ondan bu belirti merakım Amin kuzum bakalım umarım burdan yarın akşam güzel haber veririm
Ayy canım ne denir bilmiyorum ki Rabbim sen gör bizleri ne olur canım Allah'ım ne olur kucaklarimizi doldurÇıktı sonuç 0,1 kızlar
İnşallah 2 gün sonra katlanır cnm dua et hayırlı sağlıklı ewlat nasip olsun inşallah kaçıncı gündü senin söylemiştin sanırım ama unuttum kusura bakmaKizlar benim sonuc 4.8 cikti ne dusunecegim bilemiyorum acilden verdik kanı dr sormuş eşim ben giremedim sonuç almaya.. esim 1 hafta once tup bebfk yaptirdik filn demis dr arada bi değer bikac gün sonra tekrarlayın demiş .Ben gscen cumartesi transfer yaptirdim 3.gun emriyosu 1 tane ..fikri olan var mı kızlar çok heyecanlıyım ağladım ağlıcam ama yer-gök dua ile Rabbime yalvarıyorum o ol derse olur ..herkes dualarımda gerçekten Hepimize nasip olsun inş güzel sonuclar
Kaçıncı gün tranfesi ve bugün kaçıncı gündü canımÇıktı sonuç 0,1 kızlar
Amin amin inş lutfen kizlar cok dua edelim birbirimize ben geçen c.tesi transfer yaptırdım kaçıncı gün oluyor? 3.gun embiyoyduİnşallah 2 gün sonra katlanır cnm dua et hayırlı sağlıklı ewlat nasip olsun inşallah kaçıncı gündü senin söylemiştin sanırım ama unuttum kusura bakma
Doktorun ne zaman yaptir dedi canim sana ?Amin amin inş lutfen kizlar cok dua edelim birbirimize ben geçen c.tesi transfer yaptırdım kaçıncı gün oluyor? 3.gun embiyoydu
8. Gün oluyo cnm daha yeni yeni yerleşiyor demekki dikkat et kendini yormamaya çalış inşallah 2 gün sonra artışında güzel olur rabbim nasip eder hep ediyorum herkese çok zorlu süreçler başına gelmeyen bilemez bu durumu rabbim hepimizin yardımcısı olsun sabır wersin bende salı günü kısmetse warmı yokmu öğrenicem bakalımAmin amin inş lutfen kizlar cok dua edelim birbirimize ben geçen c.tesi transfer yaptırdım kaçıncı gün oluyor? 3.gun embiyoydu
Canım 8.gün sanırım ama 3.gün embriyosu icin erken hic moralini bozma 10 yada 12.gun yap bence 5.gun embriyosunu bile 10.gunden once onermiyorlar hic canini sıkma derim. Ben artis olacagini dusunuyorum dua et benim de dualarim seninleAmin amin inş lutfen kizlar cok dua edelim birbirimize ben geçen c.tesi transfer yaptırdım kaçıncı gün oluyor? 3.gun embiyoydu
Salı gunDoktorun ne zaman yaptir dedi canim sana ?
Amin cnm benim AMIN senin salı gün kaçıncı günün ve kaçıncı gün transferi yapıldı8. Gün oluyo cnm daha yeni yeni yerleşiyor demekki dikkat et kendini yormamaya çalış inşallah 2 gün sonra artışında güzel olur rabbim nasip eder hep ediyorum herkese çok zorlu süreçler başına gelmeyen bilemez bu durumu rabbim hepimizin yardımcısı olsun sabır wersin bende salı günü kısmetse warmı yokmu öğrenicem bakalım
Ediyorum bitanem gerçekten ben bukadar zor olduğunu bilmiyodum bekarken duyardım çocuğu olmayanları üzülürdüm ama üstünde durmazdım çok.simdi anlıyorum nekadar zormuş Allah'ım bizlerin ve tüm bu uğurda çaba gösterenlerin yardımcısı olsun AMINCanım 8.gün sanırım ama 3.gün embriyosu icin erken hic moralini bozma 10 yada 12.gun yap bence 5.gun embriyosunu bile 10.gunden once onermiyorlar hic canini sıkma derim. Ben artis olacagini dusunuyorum dua et benim de dualarim seninle
Ben de evlenir evlenmez yası da kucuk olanlarin hamile olmasina kizardim ama en dogrusunu yapiyorlarmis simdi kendime kiziyorum hem gec evlendim hem cok bekledim bebek icin Allahim kimsenin kucagini bos birakmasin .Ediyorum bitanem gerçekten ben bukadar zor olduğunu bilmiyodum bekarken duyardım çocuğu olmayanları üzülürdüm ama üstünde durmazdım çok.simdi anlıyorum nekadar zormuş Allah'ım bizlerin ve tüm bu uğurda çaba gösterenlerin yardımcısı olsun AMIN
Benmde 3. Gün dondurulmuş transfer oldu salı günü 12. Gün oluyo bakalım inşallah hayırlısı nasip olurAmin cnm benim AMIN senin salı gün kaçıncı günün ve kaçıncı gün transferi yapıldı
Ben senden çok umutluydum canım ama nasip değilmiş üzülme demiycem acını yaşa yaşa ki ikinci için toparlanasin ben öyle yaptim nasipten ötesi yokÇıktı sonuç 0,1 kızlar
Amin amin biliyorum cznim seninle konusmustuk bi ara ins seninde dondurulmusun tutack inaniyorum bebeklerimizin sıkı sıkı tutunsunBen de evlenir evlenmez yası da kucuk olanlarin hamile olmasina kizardim ama en dogrusunu yapiyorlarmis simdi kendime kiziyorum hem gec evlendim hem cok bekledim bebek icin Allahim kimsenin kucagini bos birakmasin .
Günün de tekrar yaptir tatlim ben inaniyorum artacak o deger
Nladim cnm bnm de 3.gun emriyosu sali gun galiba 10 gun oluyo.bana yaptır dediler hastaneden aslında sende bugün yaptıran olurmuş senin 10.günün bide azda olsa çıkmaz mi kiBenmde 3. Gün dondurulmuş transfer oldu salı günü 12. Gün oluyo bakalım inşallah hayırlısı nasip olur