TRANSFERİN 7. Günü

pozitifi hangi belirtilerle gördünüz??

• Kasık batması

OY: 75 44,4%
  • Adet sancısı

OY: 63 37,3%
  • Bel ağrısı

OY: 57 33,7%
  • Göğüs ucu hassasiyeti

OY: 31 18,3%
  • Göğüs dolgunluğu

OY: 56 33,1%
  • Akıntı artması

OY: 26 15,4%
  • Sıcak basması

OY: 46 27,2%
  • Hiçbir belirti olmadan

OY: 43 25,4%

• Ankete Katılan
    169
Arkadaşlar merhaba ,

Benimde 2 aralıkta 3 gün embriyosu 2 tane transfer edildi ilk denememiz pazartesi günü yani 9 aralıkta kan verdim negativ cikti asıl günüm 12 aralık yani cumartesi günü acele mi ettim boyle negativ görüp sonra sonuc değişen var mi ya ne zor bi süreç ben biraz olumlu bakmaya calisiyorun ama esim malesef olmadı boşver takilma diyor bana vaz geçti onlardan ..

Ovulasyon testinde belirginmiydi silikmiydi 2 cizgi

Canm ben 5.gün embriyosunu transferden 5gün sonra idrar testinde pozitif olarak gördüm ve hiçbir belirtim yoktu 7.günde tekrar test yaptım gene çift çizgiyi gördüm Adet olcakmışım gibi karnımda ağrılar başladı Hafif bel ağrıdı ve sabah hafif mide bulantımda başlamıştı şimdi 12.günü bekliyorum kan testi için Umarım idrar testleri yanıltmaz beni

Yaş 39
İlk tup bebek denemesi
5. Gun embriyosu tranfer edildi.
Transferimin 6. Gunu ve regl olacakmisim gibi tum belirtile(kör sivilce,kasık agrısı,goguslerde hassasiyet)mevcut.
Belirtileri nasil yorumlamak gerekir?
Pozitif sonuç alanlarda ne tur belirtiler oluyor?

Hiç belirtim olmadi belirti arama akışa bırak dua et şuan 14 haftalik

Arkadaşlar ben 6 Mart'ta 5. Gün embriyo transferi oldu bu gün transferden sonra 5. Gün göğüslerim ağrıyınca doktorumun hemşiresini aradım test yaptım mı diye sordu hayır dedim tutunma belirtisi dedi gittim test aldım yaptım heyecendan idrarı test çubuğuna boca ettim oda bozuldu arkadaşlar ilk denemem ikinci evliliğim 8 yıllık evliyim eşim hiç evlenmemiş ti benim de öncekinden de çocuğum yok bu hayatta en çok istediğim şey hayırlı sağlıklı bir bebek pisikolojim tamamamen bozuldu ben ayın 18 test günüm sabırla beklerken hemşire bunu yaptı morel sıfır arkadaşlar pozitif olabilir mi inşallah yaa noolur dua edin arkadaşlar lütfen

canlar merhabalar 5. gun embrıyosu 2 adet transferın 7. gunu beta 60 cıktı doktor super sonuc dıyor hamılesın dıyor sırtım kasıklarım rahım de agrı varrr karnımda bı gerılme var 2-3 gun sonra tekrar test yapcam dger yukselıyormu bakıcaz adet olcakmıs gıbıyım hatta olmus gıbıyım degısık 60 sızce 7. gune gore normal mi

Benimde 7 günüm 5 gün embriyosu kullandılar kasıkta ağrım adet olackmisim gibi hissediyorum sırtım bazen agriyorr karnım bı tuhaf sustum ben biraz ama bana dua edermsnz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…