TRANSFERİN 7. Günü

pozitifi hangi belirtilerle gördünüz??

• Kasık batması

OY: 75 44,4%
  • Adet sancısı

OY: 63 37,3%
  • Bel ağrısı

OY: 57 33,7%
  • Göğüs ucu hassasiyeti

OY: 31 18,3%
  • Göğüs dolgunluğu

OY: 56 33,1%
  • Akıntı artması

OY: 26 15,4%
  • Sıcak basması

OY: 46 27,2%
  • Hiçbir belirti olmadan

OY: 43 25,4%

• Ankete Katılan
    169
Kizlar benim sonuc 4.8 cikti ne dusunecegim bilemiyorum acilden verdik kanı dr sormuş eşim ben giremedim sonuç almaya.. esim 1 hafta once tup bebfk yaptirdik filn demis dr arada bi değer bikac gün sonra tekrarlayın demiş .Ben gscen cumartesi transfer yaptirdim 3.gun emriyosu 1 tane ..fikri olan var mı kızlar çok heyecanlıyım ağladım ağlıcam ama yer-gök dua ile Rabbime yalvarıyorum o ol derse olur ..herkes dualarımda gerçekten Hepimize nasip olsun inş güzel sonuclar

İnşallah 2 gün sonra katlanır cnm dua et hayırlı sağlıklı ewlat nasip olsun inşallah kaçıncı gündü senin söylemiştin sanırım ama unuttum kusura bakma

İnşallah 2 gün sonra katlanır cnm dua et hayırlı sağlıklı ewlat nasip olsun inşallah kaçıncı gündü senin söylemiştin sanırım ama unuttum kusura bakma
Amin amin inş lutfen kizlar cok dua edelim birbirimize ben geçen c.tesi transfer yaptırdım kaçıncı gün oluyor? 3.gun embiyoydu

Amin amin inş lutfen kizlar cok dua edelim birbirimize ben geçen c.tesi transfer yaptırdım kaçıncı gün oluyor? 3.gun embiyoydu
8. Gün oluyo cnm daha yeni yeni yerleşiyor demekki dikkat et kendini yormamaya çalış inşallah 2 gün sonra artışında güzel olur rabbim nasip eder hep ediyorum herkese çok zorlu süreçler başına gelmeyen bilemez bu durumu rabbim hepimizin yardımcısı olsun sabır wersin bende salı günü kısmetse warmı yokmu öğrenicem bakalım

Canım 8.gün sanırım ama 3.gün embriyosu icin erken hic moralini bozma 10 yada 12.gun yap bence 5.gun embriyosunu bile 10.gunden once onermiyorlar hic canini sıkma derim. Ben artis olacagini dusunuyorum dua et benim de dualarim seninle

Amin cnm benim AMIN senin salı gün kaçıncı günün ve kaçıncı gün transferi yapıldı

Ediyorum bitanem gerçekten ben bukadar zor olduğunu bilmiyodum bekarken duyardım çocuğu olmayanları üzülürdüm ama üstünde durmazdım çok.simdi anlıyorum nekadar zormuş Allah'ım bizlerin ve tüm bu uğurda çaba gösterenlerin yardımcısı olsun AMIN

Ben de evlenir evlenmez yası da kucuk olanlarin hamile olmasina kizardim ama en dogrusunu yapiyorlarmis simdi kendime kiziyorum hem gec evlendim hem cok bekledim bebek icin Allahim kimsenin kucagini bos birakmasin .
Günün de tekrar yaptir tatlim ben inaniyorum artacak o deger

Amin amin biliyorum cznim seninle konusmustuk bi ara ins seninde dondurulmusun tutack inaniyorum bebeklerimizin sıkı sıkı tutunsun

A
Benmde 3. Gün dondurulmuş transfer oldu salı günü 12. Gün oluyo bakalım inşallah hayırlısı nasip olur
Nladim cnm bnm de 3.gun emriyosu sali gun galiba 10 gun oluyo.bana yaptır dediler hastaneden aslında sende bugün yaptıran olurmuş senin 10.günün bide azda olsa çıkmaz mi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…